Menüm
Sabah kahvaltilik gevrej sütle ara ogun olarak yogurt ve bi tane madensuyu (sade)
Öğlen çorba ve enginar sapı yemegi
Ara öğün 1 elma yarim portakal
Akşam haşlanmış et ve greyfurt bi kase zencefilli zerdeçallı yogurt
Gun içerisinde bol su
Vallahi k. Bakmayin ya geldim dedim gelemedim oglanin alerjisiyle ugrastim sonunda aktardan bisi bulduk ve oglum olmutot balgam bogulma falan. Bakalim insallah gecmis tir. Nese krese devam bayagi ilrrleme gosterdi. Psikiyatriyede gittik. Normal dedi. Hizi oyun evine pedagog a yonlendirdi. Onumuzdeki ay sonu gidicez. Ole iste. Yogundum. Yatin diyetisyene gidicem. Vucut oranlarima baktirmadan diyet yapmak istemedim. Insulin direncine dogru yol aliyotmusum. Kemigime iligime yagima bi baksinlar bakalim. Ilk defa gidicem ne dicek merak ediyorum ama ilk dahiliyeye diliomus o daha sonra diyetisyene yonlendiriomus amma insllah 2 ay 3 ay sonraya randevu vermezler. Sizler nasilsiniizz.. Bu ara bi faceye giriom vallahi
Menüm
Sabah kahvaltilik gevrej sütle ara ogun olarak yogurt ve bi tane madensuyu (sade)
Öğlen çorba ve enginar sapı yemegi
Ara öğün 1 elma yarim portakal
Akşam haşlanmış et ve greyfurt bi kase zencefilli zerdeçallı yogurt
Gun içerisinde bol su
Vallahi k. Bakmayin ya geldim dedim gelemedim oglanin alerjisiyle ugrastim sonunda aktardan bisi bulduk ve oglum olmutot balgam bogulma falan. Bakalim insallah gecmis tir. Nese krese devam bayagi ilrrleme gosterdi. Psikiyatriyede gittik. Normal dedi. Hizi oyun evine pedagog a yonlendirdi. Onumuzdeki ay sonu gidicez. Ole iste. Yogundum. Yatin diyetisyene gidicem. Vucut oranlarima baktirmadan diyet yapmak istemedim. Insulin direncine dogru yol aliyotmusum. Kemigime iligime yagima bi baksinlar bakalim. Ilk defa gidicem ne dicek merak ediyorum ama ilk dahiliyeye diliomus o daha sonra diyetisyene yonlendiriomus amma insllah 2 ay 3 ay sonraya randevu vermezler. Sizler nasilsiniizz.. Bu ara bi faceye giriom vallahi
Rabbim hayırlı, huzurlu ömür versinisimsiz965
Canım, doğum günün kutlu olsun..
Nice güzel yıllara inşaAllah ailenle, sevdiklerinle beraber
isimsiz965
Canım, doğum günün kutlu olsun..
Nice güzel yıllara inşaAllah ailenle, sevdiklerinle beraber
Rabbim hayırlı, huzurlu ömür versin
Merhaba, ilk sayfada yer alan formu size özelden mi yollayacağım?
isimsiz965 teşekkür ederim.
Kullanıcı adı: Heart of Gold
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleginiz: Bilgisayar İşletmeni
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk- 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1,58
Kilonuz: 77,1
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : ergenlik dönemi , sonrası ünv de sağlıksız beslenme ve doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 2.bebek için sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum
önemli deil :) hoşgeldin insAllah hedefine ulaşırsın
sagol canim cok bunalmistim gercekten :)saol canım :) dikkat ederim söylediklerine.. Seninde gözün aydın esin gelmiş rahatlamışsındır miniklerin arasında :) iyi bunalmıştın
iyiki dogmussun canim, tum sevdiklerinle nice guzel yillarin olsunGünaydın :) amin inşAllah, hafta güzel başlıyor benim için bugün benim doğum günümiyiki doğdum ben
insallah canim, amin cumlemizin evlatlarini...Memnun oldum canim insallah guzel guzel kilo veririz :) rabbim evlatlarini hayirli evlat etsin sana bağişlasin
bende hurma delisiyim, kahvenin yaninda nefis oluyor, ayy canim cekti :))Sorma ya dısardaydik fastfood yemek yerine macarondan yana kullandim şansımı evde olunca elma yiyorum yada 1 tane kuru incir süt yapiyor diye :))
Nasilsin canim benim , cok yogundun biraz sakinledin mi?63.600 kızlar
+100 gram almışım
Neyseki çok fazla değil şaşırdım
menun guzel olmus canim :)Ben dün menü bildirimi yapmammıstm
SABAH ÖĞLE
1Fincan ıhlamur
4kask kadar melemen
5zeytin,2ceviz
Beyaz peynir,telli peynir az az
Marul,maydanoz,kırmızı biber
2dilim kepek ekmek
ARA
1Bardak ayran 3grisini 2kivi
AKSAM
Kapuska 4yemek kasigi ,1kase yogurt pul biberli limonlu
2lt su ictim spor yapamadm dün
Nasil kirdin gulum disini, dustun mu?dişçi randevu verdi özgem ya dişin kenarı neşter gibi dilim mahfettioğluş ta antibiyotik yükledik yine çocuğa ya ilaç içerken kesiliyor sonra yine başlıyor kusması çocuk kusmaktan helak oluyor yaa dün hava güzeldi babasıyla güzel yürüyüş parkurları olan bir parka götürdük görsen ne üstümüz kaldı ne bişe kusa kusa batrdı her yeri.bu kez çokkk farklı özgem tabiri caizse ölsem dönmem yani müsayit bir zamanda yazıcam ddetayını hedef 55 hemde öyle böyle değil hırs yaptım.birazdan tartılmaya gidicem bakalım ne göstericek tartı geçen hafta 87 yi gördüm tartıda çünkü
anladim canim karatay iyi gelecek insallah sana :)dün gezmeye de gittik ya özgem gezdim biraz açıldım yemek istemedi canım.ben keşke sadece acıkınca yesem benim tamamen psikolojik ya aşırı yemek isteği moralim bozuk olunca oluyor
Tebrikler takimdaslarim :)Rakip eşleşmesi
1. Grup -yeos (84.9) - @Papillon_ (85.5) - @damlalar (87.4)
2. Grup -isimsiz965 (62) - @aseeel (83.9)
3. Grup - @Elizan-seyma (64.5) - @gogo2405 (69.3)
4. Grup -Yawrukush (63.8) - @Saadetim33 (73.6)
5. Grup - @sunal (82.3) - @LaMiaVita (64.8)
6. Grup - M Mitsuomi (66.4) - @tahataprens1990 (65.7) -Dahlia_ (58.7)
*** Kazananlar ***
1. Grubun kazananı 0.8 kg ileyeos
2. Grubun kazananı 0.9 kg ile @aseeel
3. Grubun kazananı 1 kg ile @Elizan-seyma
4. Grubun kazananı 0.6 kg ileYawrukush
5. Grubun kazananı 0.4 kg ile @sunal
6. Grubun kazananı 0.2 kg ile M Mitsuomi
Tebrikler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?