Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel olmuş :)

anladım canım geçmiş olsun bu arada herkeste şeker var sanirim.. Bu arada benimde bu ara çok canım şekerli şeyler istiyor ve acıksam hemen elim ayagim titriyo bendede olabilir mi ya
olabilir vallahi belirtilere gore.. sen bi saglik ocagina kan aldr. benm b12 de eksik cikti dvit 3 te eksik cikti. hem bu kilolardan canm. bide vutamin eksikligi metebolizmayi yavaslatiomus habernz ola. cok tehlikeli bi hastalik bu insulin

Onu ben yazdım direk isim verebilirsin. Konuyu çok uzattın bence. Ben seni kast ederek demedim ayrıca gerçekten geneli kast ettim. Nasıl istersen öyle beslenirsin

olabilir vallahi belirtilere gore.. sen bi saglik ocagina kan aldr. benm b12 de eksik cikti dvit 3 te eksik cikti. hem bu kilolardan canm. bide vutamin eksikligi metebolizmayi yavaslatiomus habernz ola. cok tehlikeli bi hastalik bu insulin

benimde b12 vitamini eksikliğim var canım belkide bende de vardır bi gidecegim inşallah pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…