- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Tünaydın arkadaşlar. Cumartesi günkü menüm
Sabah kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı
Kk peynir
Yeşil biber, domates
2 dilim ekmek
Öğle
Bir kase yayla çorbası
Haşlanmış brokoli
Akşam
Bir kase yayla çorbası
2 kaşık tavuk ciğeri sote
2 litre su
6 km tempolu yürüyüş
Valla hic diyet yapiom deme ya gozleri kalio..Kız bugün de 2 arkadaşım gördü kız zayiflamissin baya fark ediyor dedi motivasyonum arttı vallahi bide öyle herkes e diyet yapıyorum da demiyorum ya suyunu çıkarıyorlar
:) bence hic tuketme bende ole yaptim her ara ogunde cikolats recel tuketrdim. Ne kadar kesersen okdar hizli kg verirsinmerhaba arkadaşlar
herkesi iyi pazarlar
biz bu gün çok geç kaktık kahvaltı yaptık
size bir bakayım dedim sonrada ev işleri yaparız
Cocugun varsa ugrasma aamnaaa yicegin inceck bi dilim :)Yiyorum ekmek ekledim diyete sabahlari mutlaka bir dilim ekmek yiyorum :) tam tahilliyi kendim yapacam insallah
olabilir vallahi belirtilere gore.. sen bi saglik ocagina kan aldr. benm b12 de eksik cikti dvit 3 te eksik cikti. hem bu kilolardan canm. bide vutamin eksikligi metebolizmayi yavaslatiomus habernz ola. cok tehlikeli bi hastalik bu insulinanladım canım geçmiş olsunbu arada herkeste şeker var sanirim.. Bu arada benimde bu ara çok canım şekerli şeyler istiyor ve acıksam hemen elim ayagim titriyo bendede olabilir mi ya
Harika hayvanin bagrsaklarindan yapilio ufff super canm cektibumbar dolması ne ya ilk defa duyuyorumseyma yemiş
Harika hayvanin bagrsaklarindan yapilio ufff super canm cekti
Onu ben yazdım direk isim verebilirsin. Konuyu çok uzattın bence. Ben seni kast ederek demedim ayrıca gerçekten geneli kast ettim. Nasıl istersen öyle beslenirsinHayir gülüm menume yaptığın yorum zoruma gitmedi ki benim hani denmiski kilo vermek için sağlıksız diyet yapılıyor bırakınca 2 katı geri alınıyor genele konuşur gibi söylenmiş ama direk ben kastedldim.bide ben emzirmiyorum gulum
Öyle işte gulum ya özge demet abla beni çok iyi tanirlar ben kilo veremek için sağlıksız bir diyet yapacak biri değilim.
Cekse nolcak kim yapcak havad akalirHayırrrr, olmazzz, bu takımda canın yemek çekmesi yasakkkkk
olabilir vallahi belirtilere gore.. sen bi saglik ocagina kan aldr. benm b12 de eksik cikti dvit 3 te eksik cikti. hem bu kilolardan canm. bide vutamin eksikligi metebolizmayi yavaslatiomus habernz ola. cok tehlikeli bi hastalik bu insulin
Harika hayvanin bagrsaklarindan yapilio ufff super canm cekti
Cekse nolcak kim yapcak havad akalir
ayy ben hic sevmem canım :) zaten kokorecte sevmem
benimde b12 vitamini eksikliğim var canım belkide bende de vardır bi gidecegim inşallah pazartesi
Bendensinnnn
Hiç ama hiç yiyemem öyle şeyler..
Kız bu defa mahsus kilomu aldın sen diyolar ondan demedimValla hic diyet yapiom deme ya gozleri kalio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?