Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canım..
Evet ablacım pazartesi de tartılıyoruz..

Farkındasın zaten menü hiç iyi olmamış..
Telafi etmen gerek..

En azından kucağında gezdirirken evin için yürü canım..
Hiç olmamasından iyidir..

Çok şükür, gidecek yavaş yavaş da olsa
oooo öyle yürüyorum geçen 5200 adım olmuştuama seri halde değil tüm gün boyunca yani.artık bir çaresine bakıcam bu sporun yürüyüş olmasada dans falan ederim belki

oooo öyle yürüyorum geçen 5200 adım olmuştuama seri halde değil tüm gün boyunca yani.artık bir çaresine bakıcam bu sporun yürüyüş olmasada dans falan ederim belki

Diyetine çok dikkat ediyorken spor da olursa süper olur, egzersiz yapamıyorsun değil mi doğumdan dolayı ?

Abla bir elma bir portakal ve muz gibi en fazla üç çeşit meyve hazırlıyorum :)

Canim diyetisyen bana leslie 5 mileyi onerdi cok guzel o dedi ayni yuryus gibi dedi. Bide sana ne dicem su dahiliye isini aksatma seker ilaci kullanirsan daha hizli kilo verirsin habern olsun

Üzülme canım gider inşaAllah..

Abla bir elma bir portakal ve muz gibi en fazla üç çeşit meyve hazırlıyorum :)

Canım, çok bence, yani ara öğün olarak 1 tane en fazla 2 ara öğüne 2 tane meyve yemeni tavsiye ederim..
Mesela bir ara öğünde 1 elma ya da yarım elma yarım portakal gibi.. Fazlasını yeme.. Meyveler de o kadar masum değil canım kilo almada..

Bisi olmaz az ozle beniiii

Her gün tartılma o zaman canım..
Kalsın bir de cuma tartılırsın, bakalım sonuç nasıl olacak :)

Yavaş yavaş azalacak, sen vazgeçme yeter ki

Bisi olmaz az ozle beniiii

ııı ıhh kimseyi özleyemem çabuk gell

Dahlia_ bugun bildirim vardi nasil unuttum yaa ayniydim canim regl olacam diye siskinim bide kaldim oylee :/

Bak sakınn diyorum artıyla gelme cuma..
Suyunu artır mutlaka, çok işe yarıyor ödem olunca, yeşilçayı da ihmal etme..
Hergün en az 1 fincan görücem menünde ona göree..

Oyle mi diyosun sanki ikna oldum gibi gibi

Ya canim regl zamanlarim hep boyle gecikince kilolar yapisiyo ustume sanki reglden sonra anca gidiyo... cumaya kadar olursam veririm azda olsa ama olmazsam bilmiyorum yaa :/ tamam canim suda sorunum yok yesilcayda icicem insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…