Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hazır alıyorum Can'ım. İçim veya Altınyıldız büyük şişe. Eşim bir ara marketten kefir mayası almıştı. Yaptım ama henüz tadına bakamadım

Dahlia_ canım ben şok diyet yapmıyorum yapmam da. diyetisyene gidiyorum akşam öğünümü değiştirdi chia ve yoğurt sadece dedi. c.tesi ye kadar böyle olacak. öğlen yeşil mercimek ve salata yedim hatta akşam da yeşil mercimek yedim yoksa dökecektim. bu yediklerim 1400 kalori yaklaşık olarak.

Hazır alıyorum Can'ım. İçim veya Altınyıldız büyük şişe. Eşim bir ara marketten kefir mayası almıştı. Yaptım ama henüz tadına bakamadım

içim en güzeli. ben yerel bir firmadan alıyorum fiyatı uygun diye ama içim in lezzetini bulamadım. yapabiliyorsan en güzeli evde yapmak.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL ----
Papillon_ ÖDÜL ----
S sunal 50 MÖDÜL 15 dk y.-----
E Elizan-seyma 100 İA ÖDÜL 100 DK ----
yeos -50 S ----
asya_01 10 dk y.- 10 dk y.----
@Kyohei14ÖDÜL 50 S ----
Yawrukush ÖDÜL -----
D damlalar --MUAF---
L LaMiaVita ÖDÜL ----
A aseeel 100 DK ----
T tahataprens1990 ------
@Saadetim33 50 M-----
Muevete -----
H Heart of Gold ÖDÜL -----
hawar ÖDÜL 10 dk y. ----
eda-sofi ------
M MrtHatice -----
Gypsy lost ------

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]

Anladım canım..
Öğlen yemek ye hiç değilse.. Daha önce de mercimek gördüm çünkü hep mercimekle olmaz ki..
Öğlen yemeğini de diyetisyen mi söyledi canım ?

Hamd olsun yaaa 70 direnci 100 gram da olsa kirildi heyoooo

Bu sefer gerçekten fAZLa oldu ama az olsaydı iyiydi

içim en güzeli. ben yerel bir firmadan alıyorum fiyatı uygun diye ama içim in lezzetini bulamadım. yapabiliyorsan en güzeli evde yapmak.

Evde de kim uğraşacak diyorum hazırı varken . Eşimin aldığı maya toz halindeydi yoğurt gibi mayalıyorsun ama 1 günden çok bekliyor. O da çok sağlıklı gelmedi. Hazıra devam yani

evet gülümmm çokk sevindimmspor yapabilsem daha da güzel gider ya küçük yaramazım fırsat vermiyor annesine bugün kalktığından belli mırıldanıp duruyor şimdi zarzor yatırdım

En azından kucağında gezdirirken evin için yürü canım..
Hiç olmamasından iyidir..

Hamd olsun yaaa 70 direnci 100 gram da olsa kirildi heyoooo

Çok şükür, gidecek yavaş yavaş da olsa

Anladım canım..
Öğlen yemek ye hiç değilse.. Daha önce de mercimek gördüm çünkü hep mercimekle olmaz ki..
Öğlen yemeğini de diyetisyen mi söyledi canım ?

hafta sonu yedim mercimek iki gün öğlen. evet öğlen yemeğim 6 yk sebze, baklagil ya da 2 köfte kadar et, yanında salata ya da yoğurt

Merhaba kızlar..Bugün de mi tartı paylaşıyoruz??

Pazar menüm:sabah: patates kızartması
Zeytin
1 dilim ekmek

Öğle: mantar sote
Spagetti makarna
Akşam: incirli kek

Ara öğün: meyve
Bol cezalı bir pazar günü geçirdim kısacası mutsuzum spor da yapamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…