Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet kefir bir mucize. benimde kefirle tanışmam diyetisyen sayesinde oldu. bu hayatınızın bir parçası dedi ve ölene kadar her gün 1 bardak da olsa tüketmeniz lazım dedi. resmen kefir dükkanı açacak kadar kefir aldım :) ilk zamanlar her öğünde vardı şimdi dönüşümlü olarak değiştiriyor. en kötü 1 çb kahvaltıda veriyor bazen içmeyi unutuyorum. doğalını buluyorsan süper ben marketten alıyorum kendim beceremem diye hiç uğraşmadım.

Allah razı olsun yaaa çok çok iyi anlamissin gülüm içinde bulunduğum durumu.

rica ederim. hepimizin kendince sebepleri var.

1 hafta sonra 4 aylik oluyor gülüm ama emmiyo beni kuvezde kaldı biberona alıştı ben de yoğun bakimdaydim o yüzden gidemedim.

geçmiş olsun. MaşaAllah sağlıkla büyüt yavrunu

anladım canım geçmiş olsun bu arada herkeste şeker var sanirim.. Bu arada benimde bu ara çok canım şekerli şeyler istiyor ve acıksam hemen elim ayagim titriyo bendede olabilir mi ya

ailende şeker hastası var mı canım?

Bi de içebilsem midem bulaniyor ya içemiyorum cok faydali ama gitmiyor cok ugrastim

çok mükemmel bir tadı yok ama içilmesi lazım. çocuklar için orman meyvelisi var ogüzel. ama ben kızıma sadesini alıştırdım benimle beraber o da içiyor

o zaman bende sevmem :) ilk defa duyuyorum yalnız

adana yöresinde çok meşhurdur ama ben mumbar bumbar diye de geçer ismi. seven seviyor ama bana hiç uymuyor

sporlar çok güzel, ekmek tercihin genelde sabahtan kullanırsan daha iyi. kızarmış ekmek de çok yedirir ya
kefir çok iyi olmuş. kendin mi yaptın hazır mı aldın?

yıldızlı 10 puan. güzel menü. leslie 4 mil videosu nerede. ben en fazla 3 mil var diye biliyorum.

biraz düzensiz olmuş ama h.sonları genelde düzen bozuluyor saatler şaşıyor. afiyet olsun.

Günaydın herkese

oluyor öyle kaçamaklar ama gündüzden yapaydın iyiydi kaçamakları

güzel bir menü ve spor

menü güzel afiyet olsun

81.7 idim cuma bugn 200gr artş cumaya gider inşallah diyecem bide dün akşam çok yemiştim sabahına rgl off puuff yani

26 Şubat pazar menüsü

aç karnına 1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı geç yapılacağından 1 fincan türk kahvesi ve 1 gün kurusu yedim.

kahvaltı: 1 yumurta, 5 zeytin, 1 kk keçi peynir, 2 ceviz, 2 gün kurusu, bol yeşillik, 1 çk bal

öğlen: 1 büyük kase yeşil salata içinde 6 yk yeşil mercimek baharatlı limonlu yağlı
1 su bardağı kefir

ara: sütlü türk kahvesi, 3 hurma, 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

akşam; 2 su bardağı yoğurt, 1 yk chia tohumu, 6 yk haşlanmış yeşil mercimek ( menü dışıydı kalmasın diye yedim)

ara: bitki çayı

spor yok, su 3 lt... c.tesi bacaklarımı zorlamışım leslie yaparken çok ağrıyor şiş hissediyorum zaten kontrolümde de 1 kg ödem çıktı anlayamadım niye böyle oldu.

Günaydın kızlar
Benim mesajımı alıntılayıp cevap yazan, menülerimi yorumlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Ne olur kaale almıyorum, görmezden geliyorum sanmayın. Mesajlarınızı önemsiyorum. Ama alıntılayıp cevap yazmaya fırsatım olmuyor. Yavaş yavaş alışacağım ve sizlere de cevap yazacam inş. Hepinizi seviyorum ve önemsiyorum.

Pazar günü menüm
2 bardak su

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin

Öğlen
bir kase yoğurt üzerine nane serptim 2 dilim ekmekle yedim. Kendimi doymamış hissettim bir kase de yayla çorbasından içtim

Akşam
Bir kase yayla çorbası
Bir tabak prasalı kereviz

8 km yürüyüş
2 litre su
3 bardak tarçınlı, elmalı, limonlu su içtim.

canım doğum kontrol haplarına fetva vermiyormuş

Yanlis yukledim galiba
Neyse idare edin olur mu?
Bugun ki menü
Sabah soda yogurt limon arkasina 2 bardak su ogluş izin verirse bi tane yumurta
Öğle 1 haslanmis patates 1 dilim ekmek yogurt
Ara 1 elma bir portakal
Aksam tavuk izgara salata zencefilki zerdeçalli yogurt
3 litre su
Yarim saat plates 30 s 30 m
Cuma gunu 70.8 idim simdi 69.9

Ekmek fazla olmuş derdim ama senin ekmeklerine söz demeyi bıraktım biliyorsunn :))

2 avuç leblebi çok bence, hem de akşam yemişsin..
Öğlen de yemek yeseydin keşke, suyun da az..

Teşekkürler canım nasılsın belin nasıl oldu? Dünden beri benim de belim tutuldu çok ağrıyor

Allahımmmm çok kötü bir ağrı şimdi kontrollü hareket edebiliyorum çok geçmiş olsun nasıl oldu senin tutulman

İkinize de geçmiş olsun kızlar.. Dikkat edin..

Neden tek öğün ?
O tek öğün de olmamış ama..
Suyunu da yazmamışsın, spordan zaten muafsın :)

Ablam naptınnn sennn :)
Akşamı patlatmışsınn :)

Suyun da az olmuş..

Dahlia_ canım pazarteside mi bildirim yapıyoruz
öyleyse sabah resim çekeyim

Evet canım tartılıyoruz, kusura bakma gece erken çıktım görmemişim yazını

Gecmisi bitirdim simdi :)
Misafir var evde biraz yogunum kizlar gunduz musait olamiyorum malesef ..sakin beni unutmayin haaa hep bakiyorum yazismalara

Arada bir ses ver hiç değilse :)

Menum kizlar
Sabah
1 sahanda yumurta peynir 2 dilim ekmek
Ara
1 portakal 2 dilim kasar
Ogle
2 parça tavuk yarim tabak pirinc
Aksam
1 tabak ispanak 2 dilim ekmek
Su 2 lt. Spor yürüyüş ve cezalar

Biraz karbonhidratlı gün olmuşş :)

Beni idare et artik benim kafa gelio gidio b12 eksikligi unutkanlik yapio bide su 6 ogunu yazmak zor geliyor ya ne cok yiyom yaaaa yazmasi bile zor

Şimdilik idare ederim, ama listeye girmene yakınn edemem Edacımm
Cidden yaz sen yediklerini, yedikce not et bir yere :)

Güzel olmuş canım, o turşular ödem olarak geri dönecek sana

Dahlia_ canım ben yarin hastaneye gidicem bildirimi geç yapabilirim :)

Tamam canım..

Meyve tabağında ne kadar meyve oluyor canım ?
Çok fazlaysa kilo vermeni engeller, sık sık görüyorum çünkü menünde..

Teşekkür ederim fatime ablam, bir de şu kiloları verebilsek...

Verirsinn canım :)

Kizlar sizbhala uyuyormusunuz yok artik ben yuruyusumu yapiom parkta ohhh misss hava

Siyah giydin yürürken dimiii

Ben eksideyim uhuuuu
78.7 den
77.8 :)

Tebrikler canım :)

bugün bildirim mi yapılıyorr

Evet canım..
Kusura bakmayın akşam erken çıkmak zorunda kaldım haber vermeyi unuttum, tartılmasanız da önemli değil :)

Eki Görüntüle 1959496
81.7 idim cuma bugn 200gr artş cumaya gider inşallah diyecem bide dün akşam çok yemiştim sabahına rgl off puuff yani

Gider canım sıkma canını..
Dün yediklerinin artısııdır o.. Elbet gidecek..

Canım menünde yemek yokk..
Bu menü neredeyse şok diyete giriyor.. Yasak biliyorsun...

aaaa ee ben bilmiyordum tartıldım ama foto çekmedim ki olur mu

cuma: 76,8
p.tesi: 76,8 aynıyım ben

Olur canım sorun değil :)

Öğlen de normal yemek ye canım, yoksa sonra daha beter acıkıp yemeklere saldırabilirsin..

Kuzlar kilom aynı benim
PZar menüm
Sabah
Simit
Meyve suyu
Öğlen
2 mantarlı pide
Ayran

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Turşu
Acı biber

Su 2 litre
1 saat yürüyüş

Simit, pide pek olmamış canım menün..

Günaydın kizlar bu sabah tarti beni acaip mutlu etti canim tartimEki Görüntüle 1959541

Hadi gözün ydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…