Hadi yine sanslissen yinede çok atıp tutma
neden canım hayirdir neden yorgunsun
Yogun olmasam cikarmistim simdiye
Yada isyan basit kacar @isimsiz965 napim bu kiza sen bi akil ver napimm haaa
uyudu heralde
Meydani bana birakma bak sana diyorum
Gün bitti tam kanepe keyfi yapcam derken kayınvalidemler geldi..
Acele hazırlık falan, onlar değil de misafirle oturmaktan yoruluyorum ben
Oturmak oturmak sonuçta, ne farkediyorsa artıkkTaş taşımış gibiyim
Hemen de arkamdan konuşunnn
Uyumadım ama biraz daha oturursam yastığım klavye olacak
afiyet olsun canım güzel olmuş :)
hehe ben bu hafta pek diyet modunda değilim ya nedense :) sen birinci ol canım ben de regl olcam bu hafta onun da etkisi olabilir geçen hafta lekelenme oldu regl oldum sandım ama yanlış alarmmış ben de erken oldum demiştim daha bekliyorum bakalım. :) bilmiyorum canım ya ilk bebek her şey panik telaş :) Doktor da sağolsun hiç yardımcı olmadı bu konuda :)
afiyet olsun spor da güzel olmuş canım :)
afiyet olsun canım denizli yöresinde de yaparlar pırasalı nohutlu hatta küçük köfte de koyarlar içine biraz da limon ekşili köfte gibi mmmm canım çekti :)
afiyet olsun canım çok güzel olmuş
cnım bence öğlen az yemişsin o yüzden akşam doymadın makarna yedin sanırım mümkün oldukça sabah ve öğlen güçlü ye akşam geçiştir
evet canım söylediğin her şeyi yapıyor çok şükür gelişim açısından bir gerilik yok.. Tv tablet de ben de günde 1 saat izletiyordum bir süredir ama hiç konuşmayınca acaba kötü mü etkiliyor diye düşündüm, biliyorsun çok söyleniyor bu olay bebeklere tv izletmeyin geç konuşur hatta otizm belirtisi vs allah korusun.. o yüzden kapatma yoluna gittim yani sonsuza kadar yasaklayacak değilim ama eğer negatif yönde etkiliyorsa da azaltmam gerek sonuçta.. şimdilik günde en fazla 15 dk falan açıyorum ve gerçekten de kızım daha çok kendi kendine konuşmaya başladı etraftan gelen ses olmayınca.. idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını anlayamadım çünkü alamadım tahlil için örnek canım şimdilik şu pişiği geçirmeye çalışıyorum önümüzdeki hafta ben de bakıcın gibi yapacağım bekliycem yapmasını çünkü o torba daha fena yara yaptıinşallah yoktur bir enfeksiyon benim kızım pek su da içmiyor ya sevmiyor bol bol emzirmeye çalışıyorum ben de sıvı kaybı olmasın diye..
afiyet olsun canım ben de biraz önce kaçamak yaptım ya
çok teşekkürler canım :)
evet dermotrosyd sürüyorum cumadan beri ama geçmiyorbu akşam hametan sürdüm iyileşene kadar hepsini deniycem herhalde doktor da travazol dedi olmadı onu alıp sürücem.. çok sağol canım :)
afiyet olsun canım
Oyy ben senin menülere yorum yapamıyorum ağzım sulanıyor :)))
aksam makarna olmasaymis iyiymis canım
Güzel olmuş canım :)
Ama suya dikkat et, su zehirlenmesi diye de birşey vardı, tam nasıl oluyor bilmiyorum ama çok içince dikkat etmek gerek..
Güzel olmuş canım, sporun harika :)
Afiyet olsun canım..
Güzel olmuş..
Derslerin nasıl gidiyor canım ? Sınava bir kaç gün kaldı sanırım..
Kek ve kraker dışında güzel canım..
Sağol cnmAnlıyorum canım benim.. O yüzden fırsat buldukca yap diyorum..
Kaloriyi de ara öğünlerle artır canım..
Canım aldığın kaloriyi de mutlaka yaz menünde..
Güzel olmuş canım..
Canım, bir kaç squat programı gördüm ama en iyisi sanırım 15er adet 3 set halinde yapmak..
15 yap 1 dakika dinlen yine 15 yap yine dinlen yine 15 yap..
Her gün 1 artır istersen..
Cezanı yerimmmNe zamandır istiyorum ama yemem
Bu hafta tabloya fırsatım olmadı, ama cezan 15 dk yürüyüş canım..
Meydani bana birakma bak sana diyorum
Daha konusurdumda neysee
Ama bak ben konuşurum da baskasini konusturtmamm ona gore
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Menemen,domates,peynir
Çay,zeytin,reçel
Öğlen
2 bardak çay
2 tane köfte,yanında patates püresi
Yarım dilim ekmek
Akşam
1 kase çorba
6 yk fasulye
1.5 litre su
50 mekik
Bu sene sınav zor olacak diyorlar fatime abla insanın üstünde psikolojik gerilim oluşturuyorlar yeminle :) :) evet abla son 4 gün :)
afiyet olsun canım güzel olmuş :)
hehe ben bu hafta pek diyet modunda değilim ya nedense :) sen birinci ol canım ben de regl olcam bu hafta onun da etkisi olabilir geçen hafta lekelenme oldu regl oldum sandım ama yanlış alarmmış ben de erken oldum demiştim daha bekliyorum bakalım. :) bilmiyorum canım ya ilk bebek her şey panik telaş :) Doktor da sağolsun hiç yardımcı olmadı bu konuda :)
afiyet olsun canım denizli yöresinde de yaparlar pırasalı nohutlu hatta küçük köfte de koyarlar içine biraz da limon ekşili köfte gibi mmmm canım çekti :)
cnım bence öğlen az yemişsin o yüzden akşam doymadın makarna yedin sanırım mümkün oldukça sabah ve öğlen güçlü ye akşam geçiştir
evet canım söylediğin her şeyi yapıyor çok şükür gelişim açısından bir gerilik yok.. Tv tablet de ben de günde 1 saat izletiyordum bir süredir ama hiç konuşmayınca acaba kötü mü etkiliyor diye düşündüm, biliyorsun çok söyleniyor bu olay bebeklere tv izletmeyin geç konuşur hatta otizm belirtisi vs allah korusun.. o yüzden kapatma yoluna gittim yani sonsuza kadar yasaklayacak değilim ama eğer negatif yönde etkiliyorsa da azaltmam gerek sonuçta.. şimdilik günde en fazla 15 dk falan açıyorum ve gerçekten de kızım daha çok kendi kendine konuşmaya başladı etraftan gelen ses olmayınca.. idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını anlayamadım çünkü alamadım tahlil için örnek canım şimdilik şu pişiği geçirmeye çalışıyorum önümüzdeki hafta ben de bakıcın gibi yapacağım bekliycem yapmasını çünkü o torba daha fena yara yaptıinşallah yoktur bir enfeksiyon benim kızım pek su da içmiyor ya sevmiyor bol bol emzirmeye çalışıyorum ben de sıvı kaybı olmasın diye..
evet dermotrosyd sürüyorum cumadan beri ama geçmiyorbu akşam hametan sürdüm iyileşene kadar hepsini deniycem herhalde doktor da travazol dedi olmadı onu alıp sürücem.. çok sağol canım :)
afiyet olsun canım
H Heart of Gold unuttum bu arada canım ben mali müşavirim ama şu an mesleğimi yapmıyorum doktora tez aşamasındayım muhasebe finansman alanında tezi bitirmeye uğraşıyorum :)
Kızlar squata yeni basladım merak ettiğim bişey var bu hareketi dinlenerek yapmanın etkisi az mıdır mesela 20 yapınca dinlendim sonra tekrar 20 yaptım bilen varsa paylaşabilir mi
Bugünkü menüm (kaçamak içerir) :)
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
3 zeytin
Öğle
1 urfa dürüm
salata
yoğurt
Ara 1 dilim ananas
Akşam
1 kase mercimek çorbası
6 yk etli nohut yemeği
salata yoğurt
Biraz önce bir eti karam gurme yedimdayanamadım gömdüm vallahi
Su 3 lt
Spor 6000 adımDahlia_ cezama razıyım :)
Eki Görüntüle 1963828 sabah
1 yumurta, peynir, zeytin,
domates
ara 3 kuru kayısı, 3 ceviz
sade türk kahvesi
öğlen
1 tabak et sote 2 yk bulgur pilavı
3 kaşık yuoğurt
ara
1 elma yarım avuç kuru üzüm
akşam
1 kase ezogelin, salata
ara 2- avuç kuru üzüm beyaz leblebi ve fıstık karışımı
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
5 mil leslie toplam 14.291 adım
aslında 3 mil yapacaktım akşam çerezi çok kaçırınca 5 mil yaptım
Günaydın canlar... Çok güzel, enerjili, bol sporlu bir gün olur inşaAllah :)
sen biran once benm drdiklerimi sur canm cocuk dsha fazla iskence cekmesin. Deneme garanti olani sur gec yazik gunah. Ben bilmioken oturup aglayasim gelioduafiyet olsun canım güzel olmuş :)
afiyet olsun canım
Canim merhabalar insallah gelecegim liste paylasimi yapamiyorum şu aralar annem babam memleketten geldi baya yoğunum ama cuma tarti paylasimi yapacagim insallajMuevete @MrtHatice
Canlar, bu hafta eksiyle gelirseniz ve takımı yarı yolda bırakmayacağınıza söz verirseniz inşaAllah listedesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?