Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım, iyi misin ?
Akşamları da yemeişsin..

Keyifle okudum yazıyı :)

Finger olmasaydı süper menü derdim :)

Canim merhabalar insallah gelecegim liste paylasimi yapamiyorum şu aralar annem babam memleketten geldi baya yoğunum ama cuma tarti paylasimi yapacagim insallaj

Merhaba canım..
Ama menü paylaşmak da listeye girmek için gerekli..
Fırsat buldukca paylaşmaya çalış..

Oy kiyamamm
Tamam korkma isyan cikarmicam

Bulursun sen yine çıkaracak bir şey

Afiyet olsun canım..
Kendine kastın mı var 12-ye kadar evle uğraşmışsın ? :)

Allah Kolaylık versin ne diyim :) bende misafir ağırlarken deil de otururken yoruluyorum sen yokken çekiştirdik biraz

güzel olmuş canım sadece su ve spor az olmuş :) bu arada sınavın varmış sanırım başarılar

pazartesi menü az olmuş canım :) salida iyi ama keske aksam daa biseyler atistirsaydin

pazartesi menü az olmuş canım :) salida iyi ama keske aksam daa biseyler atistirsaydin

aksam biraz agir olmuş canım :)

Adim cikmis 9a inmez 8e demi

çok sıkılmıştım evin düzeninden ama varya fatimem miss oldu missbugünde kalan işlerimi yapıyorum yoruldum az soluklanayım dedim bir kahve yaptım onu içiyorum.bahar temizliği gibi oldu benim temizlik dip bucak tertemizohh özlemişim böyle temizlik yapmayı.dün eşime verdim miinnak oğluşumu bende eve giriştim tekme tokat

Kızlar 5 te netim bitiyor o yüzden menü mu yazayım dedim çünkü ancak yarin kontör alıp yapabilirim =(

Sabah
2 dilim ekmek
2 tane nugget
Kk peynir
5 6 tane yeşil zeytin

Öğle
3 küçük dilim ekmek
1 tabak patatesli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

Aksam
3 4 tane ızgara köfte
4 kaşık bulgur pilavı

Su 2 lt 1 bardak yesilcay
Egzersiz 150 bacak ve karin egzersiz
20 squat

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-08-16-07-07.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 30
Evet canım akademik kariyer düşünüyorum ama bakalım kısmet :)
sen biran once benm drdiklerimi sur canm cocuk dsha fazla iskence cekmesin. Deneme garanti olani sur gec yazik gunah. Ben bilmioken oturup aglayasim geliodu
canım senin dediklerini sürüyorum zaten trosyd demiştin onu sürüyorum cumadan beri iyileşmiyor travazol mu alsam acaba o daha mı etkili? off kafam kazan gibi kusura bakma yanlış mı hatırlıyorum yoksa senin söylediğin kremleri ben

H Heart of Gold bugün idrar almaya çalıştım minnoştan 1 saat peşinde koştum altı açık inat etti yapmadı cadı :) her alt değiştirmede 15 dk falan bekliyorum hava alsın diye yok yapmıyor çocuk karşılıklı inatlaşıyoruz ne kıymetli çişi varmış arkadaş :)

kızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
5 zeytin
salatalık
şekersiz çay

2. öğün
karnabaharlı omlet
fırınlanmış kabak üstüne yoğurt
1 elma

su 2 lt
spor yok ama evimi istediğim gibi düzenledim yarından itibaren spor için fırsat yaratmaya çalışıcam

ya kızlar ben bişey söylicem ben diyete geçen ayın 15 inde başladım.şimdi bu hafta ayın 15 inde yani çarşamba tatılsam olur mu?1 ayda ne kadar kilo vermişim onu bilmek istiyorum uzun vadede tamamen kilodan kurtulmak istediğim için sürekli tartılmak istemiyorum hafta da 1 kafi geliyor bana.bunun için çarşamba tartılmak istiyorum sizcede uygun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…