- 2 Şubat 2017
- 297
- 819
- 18
- 34
Travazol etkili bi krem cnm ben çocuklarımda bi onu birde hametan krem kullandım pişikleri çok kötü olduğu zaman iki güne iyileştirdiEvet canım akademik kariyer düşünüyorum ama bakalım kısmet :)
canım senin dediklerini sürüyorum zaten trosyd demiştin onu sürüyorum cumadan beri iyileşmiyortravazol mu alsam acaba o daha mı etkili? off kafam kazan gibi kusura bakma yanlış mı hatırlıyorum yoksa senin söylediğin kremleri ben
Çok iyiyiz ozgem çok şükür.sen nasılsınHerkese merhabalar kizlar, insallah hepiniz iyisinizdir.
Gecen hafta izne ayrildim kaptanimizin izniyle..
Malesef 2 cocukla takima gelmeye firsat bulamiyorum
Diyete esimle devam ediyoruz , kor topal :)
Yarin umuyorum hepiniz guzel eksiler gorursunuz.
Allaha emanet olun..
@Saadetim33 gulum nasilsin?
asya_01 Asyam insallah dis sorunlarin bitmistir ve bebisinde iyidir..
hawar ablacim diyetin nasil gidiyor, guzel eksiler gormen dileklerimle :)
@AKovser Fatimem dugun hazirliklari nasil gidiyor canim?
Gulum soğan suyunu denedin miKadınlar gününüz kutlu olaun arkadaşlar :)
Menüm
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Çay
1 tatlı k. Reçel
Öğlen
5 köfte
3 dilim ekmek
Ara
Meyveli yoğurt küçük probi.
Aksam
5 kaşık pilav tavuk
Acı biber
Limonlu soda
Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre
Canım çok iyi değilim ilaç alıyorum hasta olmadım bir türlü ve işhatımı acıyo ilaç moralim çok bozuk iki haftadır ezber vermiyorum çok karışık durumlar :/ @AKovser
Denedim bir kez ama çok kötü sonuçlandı istifra ettim burnumu kapatmama rağmen midem kaldırmadı:/Gulum soğan suyunu denedin mi
Afiyet olsun canım, karatayda kahvaltıya çiğ kuruyemiş eklenmeli diye biliyorum. Hem faydalı omega 3 açısından zengin hem daha çok tok tutarkızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
5 zeytin
salatalık
şekersiz çay
2. öğün
karnabaharlı omlet
fırınlanmış kabak üstüne yoğurt
1 elma
su 2 lt
spor yok ama evimi istediğim gibi düzenledim yarından itibaren spor için fırsat yaratmaya çalışıcam
Merakla bekliyorum senin kilonu :)ya kızlar ben bişey söylicem ben diyete geçen ayın 15 inde başladım.şimdi bu hafta ayın 15 inde yani çarşamba tatılsam olur mu?1 ayda ne kadar kilo vermişim onu bilmek istiyorum uzun vadede tamamen kilodan kurtulmak istediğim için sürekli tartılmak istemiyorum hafta da 1 kafi geliyor bana.bunun için çarşamba tartılmak istiyorum sizcede uygun mu
afiyet olsun canım fındık ezmesi biraz kalorili olmuş ama gün içinde dengelemişsin spor da güzel :)Bugün menüm
Kahvaltı; 3tk fındık ezmesi 1dilim ekmek 2fincan kahve
Öğlen;et döner 1porsiyon, soğan salatası,ekmek, ayran
Akşam ;az çorba,limonlu yoğurt
Su 2litre
2mile leslie,80squat
Ben de trosyd almıştım onu kullanıyorum cumadan beri ama iyileşmedi travazol alacağım yarın artık. Teşekkür ederim canımTravazol etkili bi krem cnm ben çocuklarımda bi onu birde hametan krem kullandım pişikleri çok kötü olduğu zaman iki güne iyileştirdi
Yok canım hiç duymadım sen memnun musun?Papillon_ pişik için fito kremi denedin mi?
Dis ler gitti 2 tane tavşan gibi yemek zorunda kalıyorum kuruyemişiAfiyet olsun canım, karatayda kahvaltıya çiğ kuruyemiş eklenmeli diye biliyorum. Hem faydalı omega 3 açısından zengin hem daha çok tok tutar
Merakla bekliyorum senin kilonu :)
afiyet olsun canım fındık ezmesi biraz kalorili olmuş ama gün içinde dengelemişsin spor da güzel :)
Ben de trosyd almıştım onu kullanıyorum cumadan beri ama iyileşmedi travazol alacağım yarın artık. Teşekkür ederim canım
Yok canım hiç duymadım sen memnun musun?
Herkese merhabalar kizlar, insallah hepiniz iyisinizdir.
Gecen hafta izne ayrildim kaptanimizin izniyle..
Malesef 2 cocukla takima gelmeye firsat bulamiyorum
Diyete esimle devam ediyoruz , kor topal :)
Yarin umuyorum hepiniz guzel eksiler gorursunuz.
Allaha emanet olun..
@Saadetim33 gulum nasilsin?
asya_01 Asyam insallah dis sorunlarin bitmistir ve bebisinde iyidir..
hawar ablacim diyetin nasil gidiyor, guzel eksiler gormen dileklerimle :)
@AKovser Fatimem dugun hazirliklari nasil gidiyor canim?
Allah iyilik versin Asyam :)Çok iyiyiz ozgem çok şükür.sen nasılsın
Bende iyiyim ablacim cok sukur.İyiyiz Gülüm umarım sende iyisindir bebişlerle zor ama zamanla düzenin oturur Gülüm
Benim diyette iyi gidiyor 65 görsem gerisi gelecek
Aşı oldu bugün ateşi çıktı şu an 37 buçuk ozgem ilaçta yok Tampon yapıyorum.4 aylık olduk şükür ozgem.Akinin neyi varAllah iyilik versin Asyam :)
Bende iyiyim canim, buyuk oglan hasta, bugun okula gitmedi.
Yarinda goturmeyecegim, insallah kucuge bulasmadan iyilestiririm kuzumu.
Senin pasan neler yapiyor buyumustur epey:)
Bende iyiyim ablacim cok sukur.
2 cocuklu hayat ne zormus:)
2den fazla cocugu olanlari tahmin bile edemiyorum.
Bende 5li rakamlara bir duseyim nasil sevinicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?