- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
Kullanıcı Adı : patisserieyumyum
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz: akademisyen
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: Kayseri
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 54
Hedef kilonuz : 46
Kilo alma hikayeniz : Klasik gibi gelicek ama evlendikten sonra neden bu kadar çok kilo aldım anladım. Yani tabi akşam geç saatlerde yemek yemek abur cubur yemek bunlar kilo alma nedenim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
İki aydır düzenli spor yapıyorum ama kilomda ve göbek bölgesi ve basenlerimde değişiklik olmadı. Evlenmeden önce 47 kiloydum dikkat etmezsem bu kilo almanın sonu gelmeyecek. İleride hamilelik olacak veya başka sağlık sorunu olacak bir şekilde dur demek gerekiyor bu duruma.
Bu şekilde arkadaşlar sizlerle daha azimli olacağıma inanıyorum. İnsan zorunda olmayınca bazı şeyleri gerçekleştiremiyor.
Eki Görüntüle 1965438 Meraba kızlar bende artıdayım ama hasta oldum çok şükür artık adaklar adadım neyseki dün içtiğim yeşil çayın ettiğim duaların hatrına oldum üçgündür dua ediyordum dün en sonda 10 yasin adak adadım sabahı kıldım ve kursa gittim baktım olmuşum okadar rahatladımki anlatamam kıZlar resmen menepozu yaşadım iki aydır karnım pıs diye söndü :))) moralim bozuluyordu şişliktem sanki tekrar 68 lere çıkmışım gibi hissediyordum :/
Fark = +500
Yüzde = -0.8
Mesaj = +30
Aynen öyle vallagözün aydın canım. duaların kabul olmuş.
Arada kaçamak yaptın mı bilmiyorum ama yapmadıysan sporu arttırarak vucudunu şaşırtabilirsinDahlia_ biliyorum takimi çok kotu etkiliyorum ama yine sislik mi var niye boyle oluyor bilMiyorum + çıktım yine off
Fark +500
Yüzde -0.8
Mesaj sayisi +30
TebriklerEki Görüntüle 1965412 Geçen hafta: 68
Bu hafta : 67.4
Fark : 600
Yüzde : 0,882
Hedef : 66.5
Kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim
TebriklerGeçen hafta: 77,7
Bu hafta: 76,9
Fark: - 800
Yüzde: -1,03
Gelecek hafta için hedef kilo: 76,5 ( regl olacam çünkü)
Haftalık mesaj sayısı: 30 dan az
başa döndüm yine. bir ileri bir geri
Eki Görüntüle 1965428 takım arkadaşlarımı tebrik ederim.
Çok geçmiş olsun09 mart menüsü
günaydın kızlar, çok fena hasta oldum. boğazım ağrıyor yutkunamıyorum. burnum bir tıkalı bir açık, gece ağzım kurudu su içmekten uykum bölündü. dün yürüyüş yaparken rüzgarlıydı sanırım etkilendim.
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: aylar sonra sucuklu yumurta yedim ( 1 yumurta, 1 tk tereyağ ve 5 parça sucuk), 1 kk süzme peynir, 2 tane etimek tuzsuz, 5 zeytin, yeşillik ve ıhlamur
ara: 40 gr leblebi ve çay
öğlen: iştahım yoktu, 1 kutu süt içtim, yanında 3 kare bitter
ara: türk kahvesi, bitki çayı sonra 1 adet kivi yedim
akşam; hasta olunca eşim kızarmış tavuk aldı. 1,5 but civarında yedim. yanında bol yeşillik ve 1 sb kefir
su: 3 lt
spor: 1 saat yürüyüş
Gözünaydın diyelim o zaman:) Haftaya eksilmeye başlarEki Görüntüle 1965438 Meraba kızlar bende artıdayım ama hasta oldum çok şükür artık adaklar adadım neyseki dün içtiğim yeşil çayın ettiğim duaların hatrına oldum üçgündür dua ediyordum dün en sonda 10 yasin adak adadım sabahı kıldım ve kursa gittim baktım olmuşum okadar rahatladımki anlatamam kıZlar resmen menepozu yaşadım iki aydır karnım pıs diye söndü :))) moralim bozuluyordu şişliktem sanki tekrar 68 lere çıkmışım gibi hissediyordum :/
Fark = +500
Yüzde = -0.8
Mesaj = +30
Hoşgeldin, disiplinli olarak devam edersen yaza istediğin kiloya düşersinKullanıcı Adı : patisserieyumyum
Kilo alma hikayeniz : Klasik gibi gelicek ama evlendikten sonra neden bu kadar çok kilo aldım anladım. Yani tabi akşam geç saatlerde yemek yemek abur cubur yemek bunlar kilo alma nedenim
İki aydır düzenli spor yapıyorum ama kilomda ve göbek bölgesi ve basenlerimde değişiklik olmadı. Evlenmeden önce 47 kiloydum dikkat etmezsem bu kilo almanın sonu gelmeyecek. İleride hamilelik olacak veya başka sağlık sorunu olacak bir şekilde dur demek gerekiyor bu duruma.
Bu şekilde arkadaşlar sizlerle daha azimli olacağıma inanıyorum. İnsan zorunda olmayınca bazı şeyleri gerçekleştiremiyor.
menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta, zeytin,
peynir, patates salatası
ara 3 kayısı - 2 ceviz
1 elma
akşam
1 büyük tabak erişteli yeşil mecimek
bolca salata
3 lt su, bolca şekersiz çay
2 fincan tarçınlı yeşilçay
3 mile leslie toplamda 8000 adım
bugün bizim küçük adamın ateşi vardı yine tüm gün ağladı durduyarında misafirim var bide üstüne önceden ayarlanmış olmasaydı iptal ederdim.Allahtan evimin işi yoktu.
kızlar menüm
1. öğünüm
2 haş yumurta
peynir 5 zeytin salatalık şekersiz çay yeşillik
2. öğün
1 küçük kase mercimek çorbası
ıspanak
salata
su 2 lt
Yakiamlar kızlar
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı k. Reçel
Çay
Ara
Çay
Öğlen
5 köfte
2 dilim ekmek
Limonlu soda
Akşam
3 kaşık pilav
Acıktım sonra
Yulaf gevreği sütlü
Su 2 litre
Yeşil çay 3 bardak
Spor 1 saat yürüyüş
Meraba kizlar anca gelebildim :) menum
Sabah kahvalti demeyeyimde brunch sayilir daha cok
1 krep
5 catal menemen
1 borek yarim kek 2 kurabiye
2 dilim kasar beyaz peynir az
Aksam
1 tabak lahana sarma
Ayran corbasi 1 kase
Su 2 lt spor yuruyus
Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
1 dilim kızarmış ekmek
Haşlanmış yumurta, zeytin
* türk kahvesi
Akşam
Balık
Salata
1.5 lt su
50 mekik
2000 adım yürüyüş
Günaydın hayırlı cumalar
Dünkü Menüm
Sabah
Yarım susamlı simit, kk peynir, 5 zeytin
Öğlen
1 kepçe mercimek, salata, et döner pilavsız
Ara
salatalık
Akşam
1 tabak pırasa, yoğurt
3 lt su, jiilian level 1/1
30 mekik
50 squat
20 sn plank :)
09 mart menüsü
günaydın kızlar, çok fena hasta oldum. boğazım ağrıyor yutkunamıyorum. burnum bir tıkalı bir açık, gece ağzım kurudu su içmekten uykum bölündü. dün yürüyüş yaparken rüzgarlıydı sanırım etkilendim.
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: aylar sonra sucuklu yumurta yedim ( 1 yumurta, 1 tk tereyağ ve 5 parça sucuk), 1 kk süzme peynir, 2 tane etimek tuzsuz, 5 zeytin, yeşillik ve ıhlamur
ara: 40 gr leblebi ve çay
öğlen: iştahım yoktu, 1 kutu süt içtim, yanında 3 kare bitter
ara: türk kahvesi, bitki çayı sonra 1 adet kivi yedim
akşam; hasta olunca eşim kızarmış tavuk aldı. 1,5 but civarında yedim. yanında bol yeşillik ve 1 sb kefir
su: 3 lt
spor: 1 saat yürüyüş
Merhaba arkadaşlar.. Bu hafta işyerim çok yoğundu.. paylaşım yapamadım.. diyette yapamadım.. Grubumuzu olumsuz etkilememak adına izin istiyorum aranızdan ayrılmak için.. Hepinize başarılar diliyorum.. Ben de diyetime devam edeceğim...
Kullanıcı Adı : patisserieyumyum
Dahlia_ biliyorum takimi çok kotu etkiliyorum ama yine sislik mi var niye boyle oluyor bilMiyorum + çıktım yine off
Fark +500
Yüzde -0.8
Mesaj sayisi +30
Eki Görüntüle 1965412 Geçen hafta: 68
Bu hafta : 67.4
Fark : 600
Yüzde : 0,882
Hedef : 66.5
Kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim
Geçen hafta: 77,7
Bu hafta: 76,9
Fark: - 800
Yüzde: -1,03
Gelecek hafta için hedef kilo: 76,5 ( regl olacam çünkü)
Haftalık mesaj sayısı: 30 dan az
başa döndüm yine. bir ileri bir geri
Eki Görüntüle 1965428 takım arkadaşlarımı tebrik ederim.
Gözün aydın canım..Eki Görüntüle 1965438 Meraba kızlar bende artıdayım ama hasta oldum çok şükür artık adaklar adadım neyseki dün içtiğim yeşil çayın ettiğim duaların hatrına oldum üçgündür dua ediyordum dün en sonda 10 yasin adak adadım sabahı kıldım ve kursa gittim baktım olmuşum okadar rahatladımki anlatamam kıZlar resmen menepozu yaşadım iki aydır karnım pıs diye söndü :))) moralim bozuluyordu şişliktem sanki tekrar 68 lere çıkmışım gibi hissediyordum :/
Fark = +500
Yüzde = -0.8
Mesaj = +30
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.6
Bugün 64.9
Fark +300
Yüzde -0.4
Msj sayım 24
Teşekkür ederim canım. Oğluşuna çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin. Sana da kolaylıklar diliyorum.afiyet olsun gülüm harika bir menü
Bilmiyorum ki cnm şişkinlik var hasta olcm sanırımSen niye artı çıktın ki canım
Dünkü menüm
Sabah 1bardak süt iki tane yağda yumurta helva 2dilim ekmek zeytin
Öğlen, yarım porsiyon makarna,4köfte salata
Akşam ;tavuk sote ,az bulgur pilavı yoğurt
Su 2litre spor 30 dk yürüyüş
Bilmiyorum ki cnm şişkinlik var hasta olcm sanırım
Geçen hafta kilom=84,1
Güncel kilom=84,2
Fark= +0,1
Yüzde= +0,118
Haftaya hedef kilom=83
Mesaj sayısı=21
Eki Görüntüle 1965547
Tünaydın kızlar dün kızımın doğum günüydü gelemedim hiç bugün de artiyim reglim geciktiEki Görüntüle 1965548
Geçen hafta 84.2
Bu hafta 84.3
Fark +0.1
Mesaj 30+
Dahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?