- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
2 sb su+1 sn sirkeli su
Kahvaltı
Bir kase sebze çorbası
Bir dilim ekmek
Öğle
Türk kahvesi şekersiz
Iki küçük galeta
Bir kase salata
Akşam
Bir porsiyon zeytinyağlı pırasa
Bir bardak ayran
2 lt su+ 200 ayakta mekik+ bir saat yürüyüş.
İyi akşamlar canlar..
Durumumuz hiç iyi değil bu hafta..
Bu haftayı geç haftalardır iyi değil..
Takımda moral, motivasyon yok..
2-3 kişi dışında kimse konuşmuyor..
Bazıları sadece menü yazıp kaçıyor..
Bu hafta iyice dağıldık, kaç kişi takıma uğramadı..
Burası öyle bir yer değil ki..
Anlıyorum iş güç, çocuk derken çoğu fırsat bulamıyor..
Ama takım motivasyonu olmazsa burda olmamızın ne anlamı var ?
Kendi kendimize tek başına kilo veririz zaten..
Her hafta 10 takımla yarıştığımızın farkındasınız değil mi ?
Bir kişi bile kaçıncı olduk diye sormuyor, ilgilenmiyor..
Yaklaşık 2 senedir bu takımdayım..
Takımın bu kadar soğuk halini gördüğümü hiç hatırlamıyorum..
Artık ödül öğünü yok.. Hekettiğimizi de düşünmüyorum..
Hafta içi yapılan kaçamakların cezası da ağır olacak..
Kilo vermek istiyorsak nefsimize de boğazımıza da hakim olmak zorundayız..
3 hafta kilo veremeyen ya da artı çıkanlar da diskalifiye olacak..
napıyorsunuz kızlar dün kaç günün yorunluğu vardı akşam öyle bir yatmışım ki varya kütük gibi.çocuğu da eşim yatırdı gözümü açacak halim yoktu.uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.dün 87 kiloyken aldığım kotumu gitdim yeni daha ama dışarı çıkmadım diye giymemiştim 2 haftadır 3 parmak belki daha fazla genişliği olmuş o pantolona sığacam diye helak oluyordum 3 hafta önce çok mutlu oldum. ama kimse zayıflamışsın falan demedi
yook 10 kilo vermedim daha 5 kilo verdim henüz.ama bırakmak yok kararla azimle devamburda motive olursun hedef koy kendine ben aylık hedef koydum takım içinde haftada1 tartılıyorum.
öyle uçuk bir hedef değil bence aylık 5 liloyu gayette güzel verebilirsin.bazen duruyor kilo verme vucut oynuyor insanla ama biz bırakmadıktan sonra sıkıntı yok çünkü tersi durumda bırakırsak geri alırız o bizim için daha kötü
İyi akşamlar canlar..
Uğrayamadım gün içinde, dün boğaz ağrısıyla başladı bugün iyice hastayım
Siz nasılsınız ?
kızlar bu hafta sonu çok kötü beslendim
o yüzdende menü yazamadım
hepinizden özür dilerim
yarın tam gaz devam
hiç moralini boz ma canım verirsin
ben ilk doğumdan sonra çok kilo aldım hamilelikte değil doğumdan sonra
5-6 ay sonra bir arkadaşla karşılaştık yoksa sen hamilemisin dedi
yoo dedim
aaa o zaman sen bir tanesini karnında unutmuşsun dedi ne bozulmuştum yaa
bu nasıl bir terbiyesizliktir yaa, böyle bir şey söylenir mi, hadsiz ya nasıl sinirlendim şimdi. yeni doğum yapmışsın olabilir, bana öyle deseydi o arkadaşımla o an bitirmiştim görüşmeyi.
canım kızının doğum günü kutlu olsun
sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşları olsun
çok çok geçmiş olsun kaptanımmm
günaydın kızlar...
benim diyet yerlerde... geçen hafta sütüm çok çok çok azaldı... sütüm artsın diye biraz yemeye ağırlık verdim. bu hafta bakıcam durumuma. takımı olumsuz etkilememek için aranızdan ayrılmamın daha doğru olabilceğini düşünüyorum
Merhaba canım ben iki bebeğimde de bir kaç diyetisyene danıştım bebekler 1.5 yaşına gelmeden diyet yaparsan ilk eksilen bebeğin sütü olacaktır dedi. onun rızkına dokunmasan daha iyi olur gelişimi geriler demişti.Güzelim bebeğin 1,5 yaşına gelene kadar bekle ama bu arada kızartma abur cubur tatlıyı kes demişti. benim de kilom hemen hemen 2 senedir hiç artmadı ama eksilmedi de. 2 doğum üst üste oldu aralarında 2 yaş var.Troit bezlerinde problem olduğu için çok kilo aldım.günaydın kızlar...
benim diyet yerlerde... geçen hafta sütüm çok çok çok azaldı... sütüm artsın diye biraz yemeye ağırlık verdim. bu hafta bakıcam durumuma. takımı olumsuz etkilememek için aranızdan ayrılmamın daha doğru olabilceğini düşünüyorum
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
4. TAKIM KURALLARI:
1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Takım kaptanlari yardımcıları ve editorler bizler kilo verelim diye fazlasıyla emek harcamaktadirlar. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak üyelere kapımız her zaman açık. Geçici bir hevesle buradaysaniz kısa bir süre sonra sıkılıp bırakacaksınız lütfen takımı meşgul etmeyiniz.
2.Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar 1 sarı kart alacak , 3 sarı kart alan arkadaşlar ise deneme süresindeyse 2 hafta listeye girmesi ertelenecek, eğer listede ise listeden çıkarılacak (izinli yada diskalifiye olarak). Bir hafta boyunca eksiksiz ve cezasız menü veren üyenin 1 sarı kartı silinecektir.
2. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
3. Yapılan kaçamaklara göre, menü listesinde telafi amaçlı egzersizler verilecektir.
4. Şok diyetler ve detoks uygulamaları kesinlikle yasaktır.
5. Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımınız dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.
6.Kilo bildirimleri cuma günü en gec 18:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
7.Takıma katılım ve paylaşım amaçlı haftalık mesaj sayısı en az 30 olmalıdır. Her üye mesaj sayısını saymak ve cuma günleri bildirmekle yukumludur. Msj sayinizi kendi profilinizden sayabilirsiniz.
8.üç hafta üst üste sabit kiloyla gelen yada kilo alarak gelen üye izne çıkarılacaktır.
9. Her cuma kilo bildirimi fotoğraflı olarak şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Haftalık mesaj sayısı:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
10.Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlımız için yapmalıyız.)
11. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
11. Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
12. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
DARALMA TABLOSU :)
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Papillon_ 30 168 91 86 70 2 Yawrukush 28 172 69.5 64.3 55 3 isimsiz965 20 158 64.3 62.8 55 4 sunal 42 157 85 82 60 5 Elizan-seyma 19 162 68 64.2 55 6 yeos 29 179 90 85.1 79 7 marlin18 33 157 59 56.2 50 8 kyohei14 20 162 67.6 66.6 54 9 Damlalar 34 165 92.7 88.1 68 10 gogo2405 40 167 77.5 69.8 62 11 fyzanur 27 159 79.6 75.8 49 12 LaMiaVita 19 164 66 65.7 53 13 aseeel 34 155 86 85.2 55 14 Eminekendir 17 172 75 73.2 60 15 tahataprens1990 27 165 66.8 66.8 55 16 AKovser 22 155 57 57.1 48
Tamamcanım menünü aksam yemeğini yedikten sonra da paylaşabilirsin geç olması önemli deil :)
Bende Kore delisiyim dünyada gitmeyi en çok istediğim yer Kore özellikle fakir semtleri mahalleleriayni ben :) bende kore delisiyimdir japonya tayland da izliyorum arada
Kullanıcı Adı :sevgili7884
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk / 4 ve 2 yaşındalar
Yaşadığınız şehir:K.MARAŞ
Boyunuz :1.71 m
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Üst üste iki doğum ve Hipotroidi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel ve sağlıklı olmak ve geçmişimi özlüyorum
Kullanıcı Adı :sevgili7884
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk / 4 ve 2 yaşındalar
Yaşadığınız şehir:K.MARAŞ
Boyunuz :1.71 m
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Üst üste iki doğum ve Hipotroidi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel ve sağlıklı olmak ve geçmişimi özlüyorum
benim kızım da şişko anne diyor şimdilik seviyorlar ama yarın bir gün beğenmeyecekler bizi zayıf anneler o kadar fazla ki artık eskiden anne olan kilolu olur kural böyle diye düşünürdüm çocukken şimdi devir değişti insanlar akıllandı geçenlerde görümceme kızı kilolu olduğu için kızıyordu ve daha 10 yaşında bu kız. Benimki daha dört yaşında ama şişko anne diye dalga geçiyor benle ona oyun gibi geliyor şu an ama ilerde ...hoşgeldin aramıza; hem yaşıtız hem de meslektaş...benimde 1 kızım var 5 yaşında...
inşaAllah sağlıkla mutlulukla evlatlarınızı büyütürsünüz, çünkü kiloluyken onlarla vakit geçirmekte zor oluyor yani yoruluyordum ben istediğin gibi oyun oynayamıyorsun, kızım bazen bana anne şişmanlamışsın diyor , işte kızım veriyorum çabalıyorum şişman olmamak için uğraşıyorum ama bana öyle söyleme üzülüyorum diyince, o da üzülüyor.
Aynen şimdi çıtır anneler moda :)) Hem kendimiz hem evlatlarımız için mücadele etmeliyizbenim kızım da şişko anne diyor şimdilik seviyorlar ama yarın bir gün beğenmeyecekler bizi zayıf anneler o kadar fazla ki artık eskiden anne olan kilolu olur kural böyle diye düşünürdüm çocukken şimdi devir değişti insanlar akıllandı geçenlerde görümceme kızı kilolu olduğu için kızıyordu ve daha 10 yaşında bu kız. Benimki daha dört yaşında ama şişko anne diye dalga geçiyor benle ona oyun gibi geliyor şu an ama ilerde ...
Günaydın kızlar iyi bol enerjili bir hafta diliyorum
Cumartesi Menü: 2 yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, 2 çavdar ekmeği
Ara: 1 elma
Öğlen: Salata , yeşil fasulye, yogurt
Akşam: Tavuk, salata, çorba
Su 1,5 lt
Spor Jillian level 1 , 30 sn plank
Pazar menü:
sabah 11:30 : 2 dilim yumurtalı ekmek, sucuk, yeşillik,yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam 18:30 : Fırında et, salata
Sonrası 1 dilim pasta bu çok kötü oldu ama bidaha olmayacak
Bugün sabah :61,200 :)
benim kızım da şişko anne diyor şimdilik seviyorlar ama yarın bir gün beğenmeyecekler bizi zayıf anneler o kadar fazla ki artık eskiden anne olan kilolu olur kural böyle diye düşünürdüm çocukken şimdi devir değişti insanlar akıllandı geçenlerde görümceme kızı kilolu olduğu için kızıyordu ve daha 10 yaşında bu kız. Benimki daha dört yaşında ama şişko anne diye dalga geçiyor benle ona oyun gibi geliyor şu an ama ilerde ...
Günaydın kızlar iyi bol enerjili bir hafta diliyorum
Cumartesi Menü: 2 yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, 2 çavdar ekmeği
Ara: 1 elma
Öğlen: Salata , yeşil fasulye, yogurt
Akşam: Tavuk, salata, çorba
Su 1,5 lt
Spor Jillian level 1 , 30 sn plank
Pazar menü:
sabah 11:30 : 2 dilim yumurtalı ekmek, sucuk, yeşillik,yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam 18:30 : Fırında et, salata
Sonrası 1 dilim pasta bu çok kötü oldu ama bidaha olmayacak
Bugün sabah :61,200 :)
benim kızım da şişko anne diyor şimdilik seviyorlar ama yarın bir gün beğenmeyecekler bizi zayıf anneler o kadar fazla ki artık eskiden anne olan kilolu olur kural böyle diye düşünürdüm çocukken şimdi devir değişti insanlar akıllandı geçenlerde görümceme kızı kilolu olduğu için kızıyordu ve daha 10 yaşında bu kız. Benimki daha dört yaşında ama şişko anne diye dalga geçiyor benle ona oyun gibi geliyor şu an ama ilerde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?