Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım

günaydın kızlar...

benim diyet yerlerde... geçen hafta sütüm çok çok çok azaldı... sütüm artsın diye biraz yemeye ağırlık verdim. bu hafta bakıcam durumuma. takımı olumsuz etkilememek için aranızdan ayrılmamın daha doğru olabilceğini düşünüyorum

Günaydın Kızlar, mesajlar çokmuş kısım kısım alıntılayayım dedim.

çok haklısın. ben başka grupların sayfalarına da bakmıştım çok aktifler yani yetişemiyorsun hatta. herkesin kendine göre iş yükü var haliyle yani birşey de diyemem. ben inan akşamları telefon olayına son veriyorum çünkü kızım ve eşimle vakit geçirmek istiyorum ama yine de birkaç akşam grubun kurallarına uymak adına bildirim yapabildim ama herzaman olmuyor kendime adıma özür dilerim o yüzden.

yardımcılık olayını düşündüm ama ben h. içi 8-5 bakabilirim h. sonu ve akşamları çok zor, ki siz genelde akşam sohbet ediyorsunuz o yüzden yapamam diye düşündüm.

yook 10 kilo vermedim daha 5 kilo verdim henüz.ama bırakmak yok kararla azimle devamburda motive olursun hedef koy kendine ben aylık hedef koydum takım içinde haftada1 tartılıyorum.

canım aslında yaptığın sporla da alakalı ben de toplamda 6 kg verdiğimde 42 bedene giriyordum daha çok bölgesel olarak zayıfladım görüntümle tartıdaki rakam farklı yani. bir kaç kişinin dışında vermişsin diyen olmadı hasetlikten diye düşünüyorum

İyi akşamlar canlar..
Uğrayamadım gün içinde, dün boğaz ağrısıyla başladı bugün iyice hastayım

Siz nasılsınız ?

aynı benim gibi olmuşsun şu an gribe çevirdi fena çok fena. geçmiş olsun sana da. h.sonu bildirim yapamadım int paketim bitti. pazar da görevdeydim hiç fırsat olmadı.

canım benim strese girme, aslında yediklerin sütü kesecek şeyler değil, özellikle ara öğün yap yani aç kalma hurma yoğurt süt su iç bol bol

Merhaba canım ben iki bebeğimde de bir kaç diyetisyene danıştım bebekler 1.5 yaşına gelmeden diyet yaparsan ilk eksilen bebeğin sütü olacaktır dedi. onun rızkına dokunmasan daha iyi olur gelişimi geriler demişti.Güzelim bebeğin 1,5 yaşına gelene kadar bekle ama bu arada kızartma abur cubur tatlıyı kes demişti. benim de kilom hemen hemen 2 senedir hiç artmadı ama eksilmedi de. 2 doğum üst üste oldu aralarında 2 yaş var.Troit bezlerinde problem olduğu için çok kilo aldım.
1,5 yaşına kadar emziren anne özellikle çalışmıyorsa bebeğiyle birlikteyse emzirme sayesinde 1 günde 750 kalori sırf emzirmek için ekstradan almalı ve kendisi içinde 1500 kalorilik beslenmeli böylece 2000 kalori ihtiyacını almalıdır. 2000i geçmezseniz bol süt ve protein ağırlıklı beslenirsen hem fazlaların gider hem de sütün verimli olur demişti diyetisyenim.

Şimdi oğlum 2 yaşında ve ben işe geri döndüm masa başı çalıştığım için diyete başlıyorum.

toplu menü bildirimi yapacağım; hatırladığım kadarıyla artık

10 mart cuma ( 1 yumurta, 5 zeytin, 2 kk süzme peynir, 2 köz biber, yeşillik, 2 gün kurusu, 2 dilim tuzsuz etimek
8 yk zeytinyağlı fasulye, 1 kase salata
sütlü nescafe 2 hurma
çorba yoğurt
portakal) su: 2,5 lt, spor 1 saat yürüyüş

11 mart c.tesi ( 1 yumurta, 5 zeytin, 2 dilim tuzsuz etimek, 2 kk süzme peynir, yeşillik, 1 dilim salam
1 sb yoğurt;1 yk chia, 4 yk yulaf, 2 gün kurusu, 1 tk tarçın, 1 elma dilimledim( dışardaydım yanıma aldım)
2 yk fasulye, 4 tane fırında karnıbahar, 2 dilim fırında patates, 2 tane közlenmiş biber, 7-8 tane közlenmiş sarımsak, 1 kase salata
su: 2 lt, spor: 3500 adım)

12 mart pazar ( sabah uyanınca; 1 fincan sütlü türk kahvesi ve 2 gün kurusu
sonra kahvaltı yaptım: 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 yk lor peyniri, bol yeşillik, yeşil çay ve 1 tk bal
1 elma
dışardaydım öğleden sonra ( salata, maden suyu ve fesleğen soslu tavuk yedim, 2 yk pilav)
ara: 2 kare bitter, çay
akşam; 1 kase mercimek çorbası su: 2,5 lt spor; 50 sguat, 25 mekik

Kullanıcı Adı :sevgili7884
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk / 4 ve 2 yaşındalar
Yaşadığınız şehir:K.MARAŞ
Boyunuz :1.71 m
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Üst üste iki doğum ve Hipotroidi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel ve sağlıklı olmak ve geçmişimi özlüyorum

hoşgeldin aramıza; hem yaşıtız hem de meslektaş...benimde 1 kızım var 5 yaşında...
inşaAllah sağlıkla mutlulukla evlatlarınızı büyütürsünüz, çünkü kiloluyken onlarla vakit geçirmekte zor oluyor yani yoruluyordum ben istediğin gibi oyun oynayamıyorsun, kızım bazen bana anne şişmanlamışsın diyor , işte kızım veriyorum çabalıyorum şişman olmamak için uğraşıyorum ama bana öyle söyleme üzülüyorum diyince, o da üzülüyor.

mesaj tekrarı oldu

Günaydın kızlar iyi bol enerjili bir hafta diliyorum
Cumartesi Menü: 2 yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, 2 çavdar ekmeği
Ara: 1 elma
Öğlen: Salata , yeşil fasulye, yogurt
Akşam: Tavuk, salata, çorba
Su 1,5 lt
Spor Jillian level 1 , 30 sn plank

Pazar menü:
sabah 11:30 : 2 dilim yumurtalı ekmek, sucuk, yeşillik,yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam 18:30 : Fırında et, salata
Sonrası 1 dilim pasta bu çok kötü oldu ama bidaha olmayacak
Bugün sabah :61,200 :)

benim kızım da şişko anne diyor şimdilik seviyorlar ama yarın bir gün beğenmeyecekler bizi zayıf anneler o kadar fazla ki artık eskiden anne olan kilolu olur kural böyle diye düşünürdüm çocukken şimdi devir değişti insanlar akıllandı geçenlerde görümceme kızı kilolu olduğu için kızıyordu ve daha 10 yaşında bu kız. Benimki daha dört yaşında ama şişko anne diye dalga geçiyor benle ona oyun gibi geliyor şu an ama ilerde ...

Aynen şimdi çıtır anneler moda :)) Hem kendimiz hem evlatlarımız için mücadele etmeliyiz

ayy o jillian level 1 i yaptım bende yerimden kalkamadım her yerim ağırıyor ilk gün diye herhalde çok da zorlayamadım aynı tempoda yapmak mümkün değil ama devam edeceğim. senin kaçıncı günün ?

eskidenmiş o evet, şimdiki anneler acayip hele de 2 3 çocuk doğuranlar daha da acayip, evet görüntü önemli ama en çok da ileride kızım büyüdüğünde onunla sağlıklı bir şekilde vakit geçirmek istiyorum. çocuğum benim için üzülmesin ben 45 50 yaşlarımda benimle hastane hastane dolaşıp doktor aramasın hastanede geçireceğim zamanı ailemle geçireyim tekderdim o. yoksa yok 38 beden elbise giyeyim yok içimde kaldı mini etek giyeyim öyle dertlerim yok. gerçi ben 2.bebek düşündğümüz için zayıflamak istiyorum.

ayy o jillian level 1 i yaptım bende yerimden kalkamadım her yerim ağırıyor ilk gün diye herhalde çok da zorlayamadım aynı tempoda yapmak mümkün değil ama devam edeceğim. senin kaçıncı günün ?

eskidenmiş o evet, şimdiki anneler acayip hele de 2 3 çocuk doğuranlar daha da acayip, evet görüntü önemli ama en çok da ileride kızım büyüdüğünde onunla sağlıklı bir şekilde vakit geçirmek istiyorum. çocuğum benim için üzülmesin ben 45 50 yaşlarımda benimle hastane hastane dolaşıp doktor aramasın hastanede geçireceğim zamanı ailemle geçireyim tekderdim o. yoksa yok 38 beden elbise giyeyim yok içimde kaldı mini etek giyeyim öyle dertlerim yok. gerçi ben 2.bebek düşündğümüz için zayıflamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…