Tesekku ederimTamam canım..
Şimdiden tebrik ederim miniği
Valla ben herkesi özledimm :)
aaa gidip yolcu etseneee :)
İstersen yapamayacağın hiçbirşey yoktur canım..
Allah şifa versin, bir an önce toparla kendini..
Geçmiş olsun canım. Kendine iyi bak sen bize lazımsın kaptanımİyi akşamlar canlar..
Uğrayamadım gün içinde, dün boğaz ağrısıyla başladı bugün iyice hastayım
Siz nasılsınız ?
Onemli degil canim:) evet hala alisamadim
Sanada canim gorusuruz insallahCanlar ben kaçıyorum, ateş, grip gözüm açılmıyor artık..
İyi geceler.. Allah rahatlık versin..
Ben de bir ara izliyordum bende uzak doğu sevgisi var özellikle koreye bayiliyorum Japonya da çok hoşuma gidiyorOnemli degil canimheeee tam bi anime meraklisiyim sen peki?
Sanada canim gorusuruz insallah
Kore dizileri dimiBen de bir ara izliyordum bende uzak doğu sevgisi var özellikle koreye bayiliyorum Japonya da çok hoşuma gidiyor
Gecmiş olsun canımCanlar ben kaçıyorum, ateş, grip gözüm açılmıyor artık..
İyi geceler.. Allah rahatlık versin..
Yeppudada verdi animeler eski tarihleri isleyen ama isimlerini bilmiyorum sadece listeden açıp izliyordumKore dizileri dimiben hic izlemedim simdiye kadar gerci:) bitek anime izliyorum :)bildigin guzel animeler varsa önerebilirsin bu arada
İsim hafizam iyi değil zaten aklımda tutamiyorum bi ara listeye bekiyim resimlerinden tanır söylerim yani tavsiye ederimYeppudada verdi animeler eski tarihleri isleyen ama isimlerini bilmiyorum sadece listeden açıp izliyordum
Simdi bende bazen bulamadigim olunca yeppuda dan aciyorum eski bi site :)İsim hafizam iyi değil zaten aklımda tutamiyorum bi ara listeye bekiyim resimlerinden tanır söylerim yani tavsiye ederim
Simdi bende bazen bulamadigim olunca yeppuda dan aciyorum eski bi site :)
Ben genelde kolay unutmuyorum isimleri masallah o konuda iyiyim :)) ama bazilarinin ismide cidden zor akilda tutulmuyo yani[/QUOTE görsel hafizam iyidir resimlerden hatırlıyorum ben daha çok sen hangi siteden izliyorsun ki
Kullanıcı Adı :Cheyenne brando
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ogrenci
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :155
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :depresyon nedeniyle antidepresan kullandım ve ictigim antidepresanlar kilo almama neden oldu 2013 yilina kadar zayiftim kendimi tutamıyorum antidepresanlar yüzünden gecen yıl bıraktım tam on kilo verdim ilaca başlayınca geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz :eski halime dönmek ve istediğim kıyafeti giymek için
Tesekkur ederim insallaharamıza hoşgeldin :) umarım hedefine ulaşırsın
Geçmiş olsun canım. Kendine iyi bak sen bize lazımsın kaptanım
Gecmiş olsun canım
Geçmiş olsunGünaydın canlar..
Ben bugün de yokum anlaşılan
Zar zor açtım bilgisayarı, başım çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?