- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Günaydın arkadaşlar @AKovser grubunuza davet etmişti çarşamba günü ben de geldim şehir dışındaydım çarşambadan beri giremedim.
ben takım kurallarına bir bakıp gelicem.
Canım bende ilk öyleydim spora ara vermiştim, ilk yaptığımda yürüyemiyordum bile merdiven inip-çıkmak resmen zulümdü, ama alışıyor vucud level 2 yi bitirip bıraktım ,şimdi yine başladım 2. gün olduayy o jillian level 1 i yaptım bende yerimden kalkamadım her yerim ağırıyor ilk gün diye herhalde çok da zorlayamadım aynı tempoda yapmak mümkün değil ama devam edeceğim. senin kaçıncı günün ?
eskidenmiş o evet, şimdiki anneler acayip hele de 2 3 çocuk doğuranlar daha da acayip, evet görüntü önemli ama en çok da ileride kızım büyüdüğünde onunla sağlıklı bir şekilde vakit geçirmek istiyorum. çocuğum benim için üzülmesin ben 45 50 yaşlarımda benimle hastane hastane dolaşıp doktor aramasın hastanede geçireceğim zamanı ailemle geçireyim tekderdim o. yoksa yok 38 beden elbise giyeyim yok içimde kaldı mini etek giyeyim öyle dertlerim yok. gerçi ben 2.bebek düşündğümüz için zayıflamak istiyorum.
Kzılar bugün zıplama yarışı yapalım mı ? Haftaya güzel başlayalım :)
Bir bilgi paylaşımı kızlar spordan yarım yada 1 saat önce şekersiz kahve tüketimi metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını fazlalaştırıyormuş. Yansın yağlar
Canım bende ilk öyleydim spora ara vermiştim, ilk yaptığımda yürüyemiyordum bile merdiven inip-çıkmak resmen zulümdü, ama alışıyor vucud level 2 yi bitirip bıraktım ,şimdi yine başladım 2. gün oldu
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 2. yavrunuda alırsın kucağına
toplu menü bildirimi yapacağım; hatırladığım kadarıyla artık
10 mart cuma ( 1 yumurta, 5 zeytin, 2 kk süzme peynir, 2 köz biber, yeşillik, 2 gün kurusu, 2 dilim tuzsuz etimek
8 yk zeytinyağlı fasulye, 1 kase salata
sütlü nescafe 2 hurma
çorba yoğurt
portakal) su: 2,5 lt, spor 1 saat yürüyüş
11 mart c.tesi ( 1 yumurta, 5 zeytin, 2 dilim tuzsuz etimek, 2 kk süzme peynir, yeşillik, 1 dilim salam
1 sb yoğurt;1 yk chia, 4 yk yulaf, 2 gün kurusu, 1 tk tarçın, 1 elma dilimledim( dışardaydım yanıma aldım)
2 yk fasulye, 4 tane fırında karnıbahar, 2 dilim fırında patates, 2 tane közlenmiş biber, 7-8 tane közlenmiş sarımsak, 1 kase salata
su: 2 lt, spor: 3500 adım)
12 mart pazar ( sabah uyanınca; 1 fincan sütlü türk kahvesi ve 2 gün kurusu
sonra kahvaltı yaptım: 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 yk lor peyniri, bol yeşillik, yeşil çay ve 1 tk bal
1 elma
dışardaydım öğleden sonra ( salata, maden suyu ve fesleğen soslu tavuk yedim, 2 yk pilav)
ara: 2 kare bitter, çay
akşam; 1 kase mercimek çorbası su: 2,5 lt spor; 50 sguat, 25 mekik
Bir bilgi paylaşımı kızlar spordan yarım yada 1 saat önce şekersiz kahve tüketimi metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını fazlalaştırıyormuş. Yansın yağlar
Bende öyle düşünüyorumGünaydın Kızlar, mesajlar çokmuş kısım kısım alıntılayayım dedim.
çok haklısın. ben başka grupların sayfalarına da bakmıştım çok aktifler yani yetişemiyorsun hatta. herkesin kendine göre iş yükü var haliyle yani birşey de diyemem. ben inan akşamları telefon olayına son veriyorum çünkü kızım ve eşimle vakit geçirmek istiyorum ama yine de birkaç akşam grubun kurallarına uymak adına bildirim yapabildim ama herzaman olmuyor kendime adıma özür dilerim o yüzden.
yardımcılık olayını düşündüm ama ben h. içi 8-5 bakabilirim h. sonu ve akşamları çok zor, ki siz genelde akşam sohbet ediyorsunuz o yüzden yapamam diye düşündüm.
canım aslında yaptığın sporla da alakalı ben de toplamda 6 kg verdiğimde 42 bedene giriyordum daha çok bölgesel olarak zayıfladım görüntümle tartıdaki rakam farklı yani. bir kaç kişinin dışında vermişsin diyen olmadı hasetlikten diye düşünüyorum
aynı benim gibi olmuşsun şu an gribe çevirdi fena çok fena. geçmiş olsun sana da. h.sonu bildirim yapamadım int paketim bitti. pazar da görevdeydim hiç fırsat olmadı.
Yerim ben onuuu:))) Ana kız zıplamaya devam o zaman . Bakalım herkesin bi performansı dökülsün ortaya görelim kim ne kadar istekli azimli :))ay ben zıplarken çok fena oluyorum kızım resmen taklidimi yapıyor. anladınız siz
evet evet ben bunu bildiğimden beri öyle yapmaya çalışıyorum. 12 de yürüyüşe gidiyorum, 11.30 gibi kahve içiyorum.
Kullanıcı Adı :sevgili7884
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk / 4 ve 2 yaşındalar
Yaşadığınız şehir:K.MARAŞ
Boyunuz :1.71 m
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Üst üste iki doğum ve Hipotroidi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Güzel ve sağlıklı olmak ve geçmişimi özlüyorum
Ricalar efendim, zıplama hakkında sizden yorum alamadık sizleride aramaızda görmek bizi çok bahtiyar edecek :))güzelmiş teşekkürler bilgi için =)
Bende Kore delisiyim dünyada gitmeyi en çok istediğim yer Kore özellikle fakir semtleri mahalleleri
Ricalar efendim, zıplama hakkında sizden yorum alamadık sizleride aramaızda görmek bizi çok bahtiyar edecek :))
Zıplama yarışı yapalım diyorum bugün hem haftaya iyi bir başlangıc olur hem motivasyon:) ne zıplaması canım mesajları okudum ama arada kaynağını acaba ?
Günaydın kızlar iyi bol enerjili bir hafta diliyorum
Cumartesi Menü: 2 yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, 2 çavdar ekmeği
Ara: 1 elma
Öğlen: Salata , yeşil fasulye, yogurt
Akşam: Tavuk, salata, çorba
Su 1,5 lt
Spor Jillian level 1 , 30 sn plank
Pazar menü:
sabah 11:30 : 2 dilim yumurtalı ekmek, sucuk, yeşillik,yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam 18:30 : Fırında et, salata
Sonrası 1 dilim pasta bu çok kötü oldu ama bidaha olmayacak
Bugün sabah :61,200 :)
Zıplama yarışı yapalım diyorum bugün hem haftaya iyi bir başlangıc olur hem motivasyon
Aslında günlük 3 lt olarak ayarladım ama hafta sonları su içmeyi untuyorum yoğunluktan Pazar sanırım 1,5 lt anca olducanım cumartesi su az olmuş en az 2 lt içmeye calis.. Pazarda kendin se demissin pasta olmamış birde su miktarını yazmamışsın
olur yapalım ama şuan sabah daha ortalık sakin biraz toplansın üyeler bu arada kilo bildirimi yapıyoruz pazartesi günleri hani hafta sonu kaçamak yaptık mi yapmadık mi diye :)
ben yapım cuma 62
Bugün 61.3
Fark 700 grçok mutluyum
Yerim ben onuuu:))) Ana kız zıplamaya devam o zaman . Bakalım herkesin bi performansı dökülsün ortaya görelim kim ne kadar istekli azimli :))
olur yapalım ama şuan sabah daha ortalık sakin biraz toplansın üyeler bu arada kilo bildirimi yapıyoruz pazartesi günleri hani hafta sonu kaçamak yaptık mi yapmadık mi diye :)
ben yapım cuma 62
Bugün 61.3
Fark 700 grçok mutluyum
Aslında günlük 3 lt olarak ayarladım ama hafta sonları su içmeyi untuyorum yoğunluktan Pazar sanırım 1,5 lt anca oldu
evet evet zıplıyoruz arada iyi oluyor. ben katılırım :)
evet ya doğru sabah çekmiştim foto unuttum sohbetten tebrikler bu arada iyi gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?