Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın arkadaşlar @AKovser grubunuza davet etmişti çarşamba günü ben de geldim şehir dışındaydım çarşambadan beri giremedim.
ben takım kurallarına bir bakıp gelicem.

hoşgeldin canım ilk sayfadaki katilim formunu doldurup aramıza gelebilirsin :)

Canım bende ilk öyleydim spora ara vermiştim, ilk yaptığımda yürüyemiyordum bile merdiven inip-çıkmak resmen zulümdü, ama alışıyor vucud level 2 yi bitirip bıraktım ,şimdi yine başladım 2. gün oldu
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 2. yavrunuda alırsın kucağına

Kzılar bugün zıplama yarışı yapalım mı ? Haftaya güzel başlayalım :)

ay ben zıplarken çok fena oluyorum kızım resmen taklidimi yapıyor. anladınız siz

Bir bilgi paylaşımı kızlar spordan yarım yada 1 saat önce şekersiz kahve tüketimi metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını fazlalaştırıyormuş. Yansın yağlar

evet evet ben bunu bildiğimden beri öyle yapmaya çalışıyorum. 12 de yürüyüşe gidiyorum, 11.30 gibi kahve içiyorum.

Amin inşallah. zaten level 1 -2 var başka video göremedim indirdim onları. başladım ama dün dinlendirdim kaslarımı çok ağrıdı çünkü onun yerine sadece sguat ve mekik yaptım.

güzel olmuş canım anlıyorum aksamlar giremiyorsun benimde gitmem zor oluyor hatt benimsediğim burda üyeliğinin olduğunun haberi bile yok ama girip aksam hemen menümü paylaşıp çıkıyorum müşahit olursam girip yazıyorum sende en azından konuşamssan bile menunun paylaşıp çıkabilirsin

Bende öyle düşünüyorum

Yerim ben onuuu:))) Ana kız zıplamaya devam o zaman . Bakalım herkesin bi performansı dökülsün ortaya görelim kim ne kadar istekli azimli :))

hoşgeldin canım tekrar aramıza :) inşAllah ulaşacaksın hedefine :)

canım cumartesi su az olmuş en az 2 lt içmeye calis.. Pazarda kendin se demissin pasta olmamış birde su miktarını yazmamışsın

Zıplama yarışı yapalım diyorum bugün hem haftaya iyi bir başlangıc olur hem motivasyon

olur yapalım ama şuan sabah daha ortalık sakin biraz toplansın üyeler bu arada kilo bildirimi yapıyoruz pazartesi günleri hani hafta sonu kaçamak yaptık mi yapmadık mi diye :)

ben yapım cuma 62
Bugün 61.3
Fark 700 gr çok mutluyum

Eklentiler

• P_20170217_070408.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
Yerim ben onuuu:))) Ana kız zıplamaya devam o zaman . Bakalım herkesin bi performansı dökülsün ortaya görelim kim ne kadar istekli azimli :))

evet evet zıplıyoruz arada iyi oluyor. ben katılırım :)

evet ya doğru sabah çekmiştim foto unuttum sohbetten tebrikler bu arada iyi gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…