- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Kızlar merhaba, takım kaptanınız kim acaba bana yardımcı olabilirmisiniz bişey sormak istiyorum kendisine
Benim günde 10 bolum dizi izlemisligim var öyle seviyorum ki sonunu merak ettiğim için sabaha kadar izliyodum bu aralar ne olduysa bana bilmiyorum canım izlemek istemiyorbende ya çok sseviyorum ama :) bakarken hergun 1 film izlerim hatta 2 3 tane ama şuan çocuktan izleyemiyorum pek
çok teşekkür ederiim
özel mesaj olarak yazdım okuyabilir misinmerhaba canım kaptanımız biraz rahatsız buyur ben yardımsiyım bana sorabilirsin :)
Benim günde 10 bolum dizi izlemisligim var öyle seviyorum ki sonunu merak ettiğim için sabaha kadar izliyodum bu aralar ne olduysa bana bilmiyorum canım izlemek istemiyor
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :yagmuraydin
İsim (İsteğe Bağlı ):Yağmur
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1,58
Kilonuz:62,800
Hedef kilonuz : ilk hedef 58 2.hedef 55
Kilo alma hikayeniz : aç gözlülük :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 29 temmuz düğünüm
daha öncesinde de 74 kilodan 3 ayda 55 e inmiştim sonrasında 4 kiloyu 1 buçuk ayda geri aldım ve 3 yıldır 58 kiloydum. taa ki ekimde nişanım olduktan sonra. fazlasıyla gereksiz biçimde kendimi saldım. şimdi tekrardan toparlanmam gerekiyo
teşekkür ederiim hoşbuldum, bu ara da herkese merhabaatekrar hoşgeldin canım :) çok iyi kilo vermissin yine verirsin merak etme
teşekkür ederiim hoşbuldum, bu ara da herkese merhabaa
Hoşgeldin , tebrikler büyük başarı 3 ayda 74'te 55 kiloya düşmek. 1 kere olduysa yine olur :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :yagmuraydin
İsim (İsteğe Bağlı ):Yağmur
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1,58
Kilonuz:62,800
Hedef kilonuz : ilk hedef 58 2.hedef 55
Kilo alma hikayeniz : aç gözlülük :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 29 temmuz düğünüm
daha öncesinde de 74 kilodan 3 ayda 55 e inmiştim sonrasında 4 kiloyu 1 buçuk ayda geri aldım ve 3 yıldır 58 kiloydum. taa ki ekimde nişanım olduktan sonra. fazlasıyla gereksiz biçimde kendimi saldım. şimdi tekrardan toparlanmam gerekiyo
Geçmiş olsun
kızlar bu hafta sonu çok kötü beslendim
o yüzdende menü yazamadım
hepinizden özür dilerim
yarın tam gaz devam
hiç moralini boz ma canım verirsin
ben ilk doğumdan sonra çok kilo aldım hamilelikte değil doğumdan sonra
5-6 ay sonra bir arkadaşla karşılaştık yoksa sen hamilemisin dedi
yoo dedim
aaa o zaman sen bir tanesini karnında unutmuşsun dedi ne bozulmuştum yaa
canım kızının doğum günü kutlu olsun
sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşları olsun
çok çok geçmiş olsun kaptanımmm
Selam canlar ben oglanla ugrasiom geniz etinden uyuyamio kac gunlerde sanirim alerjikten dolayi sisiyor. Alerhi doktoruna gotur duk sali test yapilcak oooff sorunlar bitmio ben diyete devam
geçmiş olsun canımbiran önce iyileşip gelirsin insAllah
Günaydın Kızlar, mesajlar çokmuş kısım kısım alıntılayayım dedim.
çok haklısın. ben başka grupların sayfalarına da bakmıştım çok aktifler yani yetişemiyorsun hatta. herkesin kendine göre iş yükü var haliyle yani birşey de diyemem. ben inan akşamları telefon olayına son veriyorum çünkü kızım ve eşimle vakit geçirmek istiyorum ama yine de birkaç akşam grubun kurallarına uymak adına bildirim yapabildim ama herzaman olmuyor kendime adıma özür dilerim o yüzden.
yardımcılık olayını düşündüm ama ben h. içi 8-5 bakabilirim h. sonu ve akşamları çok zor, ki siz genelde akşam sohbet ediyorsunuz o yüzden yapamam diye düşündüm.
canım aslında yaptığın sporla da alakalı ben de toplamda 6 kg verdiğimde 42 bedene giriyordum daha çok bölgesel olarak zayıfladım görüntümle tartıdaki rakam farklı yani. bir kaç kişinin dışında vermişsin diyen olmadı hasetlikten diye düşünüyorum
aynı benim gibi olmuşsun şu an gribe çevirdi fena çok fena. geçmiş olsun sana da. h.sonu bildirim yapamadım int paketim bitti. pazar da görevdeydim hiç fırsat olmadı.
Günaydın arkadaşlarDahlia_ grubunuza davet etmişti çarşamba günü ben de geldim şehir dışındaydım çarşambadan beri giremedim.
ben takım kurallarına bir bakıp gelicem.
olur yapalım ama şuan sabah daha ortalık sakin biraz toplansın üyeler bu arada kilo bildirimi yapıyoruz pazartesi günleri hani hafta sonu kaçamak yaptık mi yapmadık mi diye :)
ben yapım cuma 62
Bugün 61.3
Fark 700 grçok mutluyum
KİZLAR YARİN SAAT ÖĞLE 12 YE KADAR ZİPLAMA YARIŞMASI YAPİYORUZ :) KATİLMAK İSTEYENLLER SOYLEYEBİLİR Mİ :)
Kızlar merhaba, takım kaptanınız kim acaba bana yardımcı olabilirmisiniz bişey sormak istiyorum kendisine
Aleyküm selam güzelim, çok geçmiş olsunSelam canlar.. Nasılsınız ?
Gelemiyorum kusura bakmayın, dün bütün gün yattım neredeyse..
Bugün yataktan çıktım çok şükür ama hala kötüyüm..
isterdim inan ki ama şuan işteyim, patronlarım firmada değil bayan olan sürekli evden izliyo. zıplarsam sanırım deli derleryagmuraydin bu arada canım ilk dakikadan seni yarışmaya sokalım :) tabi istersen yarın öğle 12 ye kadar zıplama yarışması var katılmak istersen
inşallah tekrardan olacak sizlerin yardımıylaHoşgeldin , tebrikler büyük başarı 3 ayda 74'te 55 kiloya düşmek. 1 kere olduysa yine olur :)
çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir. hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım aramıza :)
Hastayım pek sık gelemiyorum, sağolsun kızlar ilgilenmiş seninle :)
Selam canlar.. Nasılsınız ?
Gelemiyorum kusura bakmayın, dün bütün gün yattım neredeyse..
Bugün yataktan çıktım çok şükür ama hala kötüyüm..
İp atlıyormuş gibi yerinde atla sınır yok zıplayabildiğin kadar en çok zıplayan kazanır. Lavabo müsait değil mi araları değerlendirebilirsin :)) Ben öyle yapıyorum ne atladım o kar:))isterdim inan ki ama şuan işteyim, patronlarım firmada değil bayan olan sürekli evden izliyo. zıplarsam sanırım deli derleraa yarınmış ben bugün sandım tamam olur evde zıplarım ama nasıl ne kadar biraz açabilir myizz
evet o da mantıklı çünkü sabahtan beri 2 lt su içtim 4 5 defa lavaboya kaçtım. en azından gitmişken zıplarımİp atlıyormuş gibi yerinde atla sınır yok zıplayabildiğin kadar en çok zıplayan kazanır. Lavabo müsait değil mi araları değerlendirebilirsin :)) Ben öyle yapıyorum ne atladım o kar:))
Çok sağol canım..
Sağol ablacım..
Geçmiş olsun canım..
Çok sağol canım..
Sağol canım.. Dün ayağa zor kalkıyordum, senin bir de çocuğun var Allah kolaylık versin..
Hoşgeldin canım :)
Tebriklerr :)) Cuma artıyla gelme de başka birşey istemiyorum senden
Bari akşama kadar yapsaydınız şunu
İyi olmuş ama herkes akşam gelemiyor, sabah bildirim yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?