Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :yagmuraydin
İsim (İsteğe Bağlı ):Yağmur
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1,58
Kilonuz:62,800
Hedef kilonuz : ilk hedef 58 2.hedef 55
Kilo alma hikayeniz : aç gözlülük :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 29 temmuz düğünüm

daha öncesinde de 74 kilodan 3 ayda 55 e inmiştim sonrasında 4 kiloyu 1 buçuk ayda geri aldım ve 3 yıldır 58 kiloydum. taa ki ekimde nişanım olduktan sonra. fazlasıyla gereksiz biçimde kendimi saldım. şimdi tekrardan toparlanmam gerekiyo

tekrar hoşgeldin canım :) çok iyi kilo vermissin yine verirsin merak etme

Hoşgeldin , tebrikler büyük başarı 3 ayda 74'te 55 kiloya düşmek. 1 kere olduysa yine olur :)

Çok sağol canım..

Sağol ablacım..

Selam canlar ben oglanla ugrasiom geniz etinden uyuyamio kac gunlerde sanirim alerjikten dolayi sisiyor. Alerhi doktoruna gotur duk sali test yapilcak oooff sorunlar bitmio ben diyete devam

Geçmiş olsun canım..

geçmiş olsun canım biran önce iyileşip gelirsin insAllah

Çok sağol canım..

Sağol canım.. Dün ayağa zor kalkıyordum, senin bir de çocuğun var Allah kolaylık versin..

Günaydın arkadaşlar Dahlia_ grubunuza davet etmişti çarşamba günü ben de geldim şehir dışındaydım çarşambadan beri giremedim.
ben takım kurallarına bir bakıp gelicem.

Hoşgeldin canım :)

Tebriklerr :)) Cuma artıyla gelme de başka birşey istemiyorum senden

KİZLAR YARİN SAAT ÖĞLE 12 YE KADAR ZİPLAMA YARIŞMASI YAPİYORUZ :) KATİLMAK İSTEYENLLER SOYLEYEBİLİR Mİ :)

Bari akşama kadar yapsaydınız şunu
İyi olmuş ama herkes akşam gelemiyor, sabah bildirim yapar..

yagmuraydin bu arada canım ilk dakikadan seni yarışmaya sokalım :) tabi istersen yarın öğle 12 ye kadar zıplama yarışması var katılmak istersen
isterdim inan ki ama şuan işteyim, patronlarım firmada değil bayan olan sürekli evden izliyo. zıplarsam sanırım deli derler aa yarınmış ben bugün sandım tamam olur evde zıplarım ama nasıl ne kadar biraz açabilir myizz

Hoşgeldin , tebrikler büyük başarı 3 ayda 74'te 55 kiloya düşmek. 1 kere olduysa yine olur :)
inşallah tekrardan olacak sizlerin yardımıyla
Hoşgeldin canım aramıza :)
Hastayım pek sık gelemiyorum, sağolsun kızlar ilgilenmiş seninle :)
çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir. hoşbuldum teşekkür ederim

İp atlıyormuş gibi yerinde atla sınır yok zıplayabildiğin kadar en çok zıplayan kazanır. Lavabo müsait değil mi araları değerlendirebilirsin :)) Ben öyle yapıyorum ne atladım o kar:))

İp atlıyormuş gibi yerinde atla sınır yok zıplayabildiğin kadar en çok zıplayan kazanır. Lavabo müsait değil mi araları değerlendirebilirsin :)) Ben öyle yapıyorum ne atladım o kar:))
evet o da mantıklı çünkü sabahtan beri 2 lt su içtim 4 5 defa lavaboya kaçtım. en azından gitmişken zıplarım

insAllah gelmem canım :) o zaman yarin aksam 10 a kadar mi yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…