Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana göre 1,5 kg fazlasıyla iddaalı ama tabi diğer arkadaşlarınkini bilemiyorum

Çok bile az değil :))
Bu cumadan itibaren koyulan hedefleri kaydederim ben, sonra ona göre devam ederim..
Bu haftayı yarıladık sayılır, pek takip de edemedim, ama özümüzdeki haftadan itibaren uygularız bunu.

bide şuan bende ödem var verirsem zaten o gider kesin ve bu hafta %90 regl olcam veremem gibi gelyo ama yinede azimlenmem gerekli.

Bol su ve de yeşilçay iç :)

Hoşgeldin canım aramıza :)

Merhaba canım :)
Hoşgeldin ve de ne güzel enerjiyle geldinn
Kurallarımız ilk sayfada canım.. Onları oku, sonra yine orda katılım formu var onu da doldurursan tamamdır :)

Hoş buldum

merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım. hayatımda olmadığım kadar kiloluyum şuanda. Bundan sonra aktif olarak aranızda olcam. Karatay yapmaya başladım. 104 kiloyum

Merhaba canım, hoşgeldin :)
Kurallarımız ilk sayfada, bir de orda katılım formumuz var, onu da doldur aramıza katıl :)

canım ben 2014 te 4 5 ay içinde 85 ten 64 e düştüm sonra evlenince hamilelik falan 71 oldum kasım ayında diyete başlamıştım şuan 61.3 um insAllah hedefim 55 :)
senle kapışalım mı kaç yaşındasın bu arada bide ismini öğrenebilirmiyim
merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım. hayatımda olmadığım kadar kiloluyum şuanda. Bundan sonra aktif olarak aranızda olcam. Karatay yapmaya başladım. 104 kiloyum
hoşgeldinn
hoşgeldiin
şuan su 2 litreyi geçmek üzere birazdanda yeşilçayımı içicem

senle kapışalım mı kaç yaşındasın bu arada bide ismini öğrenebilirmiyim

hoşgeldinn

hoşgeldiin

şuan su 2 litreyi geçmek üzere birazdanda yeşilçayımı içicem

Ne güzel :)
Çok fazla da içme yani 2 litre normal aslında ama regl, ödem olunca 3-e kadar çıkabilirsin..

ya nasıl sinir oldum şuan, 2 dk mutfakta su şişemi unutmuşum odama geldim gittim çaycı şişemi atmış çöpe at desen atmaz ki su şişesi elimde gezdiğimide iyi biliyo Allahım sabır

Ne güzel :)
Çok fazla da içme yani 2 litre normal aslında ama regl, ödem olunca 3-e kadar çıkabilirsin..
ben günde en az 3 lt su içmeye çalışıyorum, hatta ufak da olsa kaçamak yaparsam 4 e çıkarıyorum, 2lt su ile kilo verebilceğime inanmıyorum alışkanlık oldu bende o

Kullanıcı Adı :glmscs
İsim (İsteğe Bağlı ):Gül
Mesleginiz:Muhasebe
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 9 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz:167
Kilonuz:104
Hedef kilonuz :74
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan kiloluyum fakat geçen yaz deri tümörü nedeniyle ameliyat oldum ve tedavi sürecinde bayağı kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlıklı ve güzel olmak için. Kendimi bulmak istiyorum. Üzerimdeki bu fazla yükü atıp daha özgüvenli hissetmek istiyorum.

Tekrar hoşgeldin canım..
Çok çok geçmiş olsun bu arada..
İnşaAllah sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın..

Tamam canım sakin ol...
Nerdesin ki sen ?
işteyim şuan çalışıyorum
geçmiş olsuun inşallah en yakın sürede istediğin kiloya ulaşırsın

hoşbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…