Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım hatta sureyi uzattık yarin aksam 10 a kadar :) bu arada ayni ip atlargibi zıplayacaksın

Rica ederim canım..
Çok sağol..
Yok canım, ateş, grip işte, uğraşıyorum :))

KIZLAR YARİN 22.00 A KADAR ZİPLAMA YARIŞMASI YAPİYORUZ KATİLMAK İSTEYENLER YAZABİLİR Mİ VE TABİ YARİN AKSAM DA HERKES NE KADAR YAPTİGİNİ BENİ ETİKETLEYİP YAZSİN :) HAYDİ BOL BOL ZİPLAMALAR

evet canım hatta sureyi uzattık yarin aksam 10 a kadar :) bu arada ayni ip atlargibi zıplayacaksın
tamamdırr, bişey sorucam siz haftalık kendinize hedef koyuyormusunuz mesela bu cumaya kadar şukadar vericem diye, ben bu hafta kendim için 1,5 kilo dedim bence öyle olursak daha da azimleniriz diye düşündüm, hedefine ulaşan 1 kaçamak hakkı kazansın. ben kilo verirken kendimi hep öyle motive etmiştim belki daha faydalı olur

Rica ederim canım..
Çok sağol..
Yok canım, ateş, grip işte, uğraşıyorum :))
bu aralar sanırım o salgın, kolay kolay geçmiyo ve baya sarsıntısı yüksek, kuzenim 20gündür iyileşemedi çok kötü Allah bian önce iyileşmenizi nasip etsin inşallah

evet canım genellikle cuma günü kilo bildirimi yaparken hedef koyuyoruz bidahaki bildirim için ama bu hafta takimimiz çok kotu durumdaydi sondan 2. Olduk o yüzden kaptanımız ödül ogununu kaldırdı normalde cuma bildirimden sonra cuma ya da cumartesi istedğimz birseyi yiyorduk ama bu hafta yasaklandı yine tabi Dahlia_ e soralim bunu

anladımm tamam teşekkür ederim

Çok sağol canım.. Toparlanıyorum artık yavaş yavaş :)
Canım, normalde her hafta ödül öğün hakkı vardı bizde de..
Takımın durumu kötü olunca bu hafta kaldırdım..
Ama dediğin gibi yapabiliriz, bir hedef belirlensin, hedefine ulaşan yine ödül öğününü yiyebilir..
Hedef de az bir şey olmasın ama :)

bana göre 1,5 kg fazlasıyla iddaalı ama tabi diğer arkadaşlarınkini bilemiyorum

bide şuan bende ödem var verirsem zaten o gider kesin ve bu hafta %90 regl olcam veremem gibi gelyo ama yinede azimlenmem gerekli.

Kullanıcı Adı :Turşu sever
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :1.57
Kilonuz: 56
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :Yemek yemeyi çok seviyordum. Hâlâ seviyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hoş bir görüntüm yok.

Yemek alışkanlığımı değiştirdim. Abur cubur bağımlısıydım, 3 aydır yemiyorum Bugün itibari ile sporada başladım. Yakında incecik olucağım inşallah.

canım ben 2014 te 4 5 ay içinde 85 ten 64 e düştüm sonra evlenince hamilelik falan 71 oldum kasım ayında diyete başlamıştım şuan 61.3 um insAllah hedefim 55 :)

Hoşgeldin canım :) kurallarimizi biliyor musun ?
Pazartesi günleri haftasonu kaçamakları önlemek icin ttarti bildirimi yapıyoruz ama asil bildirim cuma günleri :) hergun düzenli menü su spor bildirimi yapıyoruz kaçamakları eksta spor cezası var :) günlük sohbete katılırsan çok iyi olur hem seni motive eder hem grubu ve başkalarının menulerinede kurmadan yorum yaparsan çok iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…