Aleyküm selam güzelim, çok geçmiş olsun
hoşgeldin canım geçmiş olsun tekrar
isterdim inan ki ama şuan işteyim, patronlarım firmada değil bayan olan sürekli evden izliyo. zıplarsam sanırım deli derleraa yarınmış ben bugün sandım tamam olur evde zıplarım ama nasıl ne kadar biraz açabilir myizz
inşallah tekrardan olacak sizlerin yardımıyla
çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir. hoşbuldum teşekkür ederim
insAllah gelmem canım :) o zaman yarin aksam 10 a kadar mi yapalım
isterdim inan ki ama şuan işteyim, patronlarım firmada değil bayan olan sürekli evden izliyo. zıplarsam sanırım deli derleraa yarınmış ben bugün sandım tamam olur evde zıplarım ama nasıl ne kadar biraz açabilir myizz
inşallah tekrardan olacak sizlerin yardımıyla
çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir. hoşbuldum teşekkür ederim
Nasıl istiyorsanız öyle yapın canım..
Ben bir varım bir yokum malum :)
Size nasıl uygunsa öyle olsun..
tamamdırr, bişey sorucam siz haftalık kendinize hedef koyuyormusunuz mesela bu cumaya kadar şukadar vericem diye, ben bu hafta kendim için 1,5 kilo dedim bence öyle olursak daha da azimleniriz diye düşündüm, hedefine ulaşan 1 kaçamak hakkı kazansın. ben kilo verirken kendimi hep öyle motive etmiştim belki daha faydalı olurevet canım hatta sureyi uzattık yarin aksam 10 a kadar :) bu arada ayni ip atlargibi zıplayacaksın
bu aralar sanırım o salgın, kolay kolay geçmiyo ve baya sarsıntısı yüksek, kuzenim 20gündür iyileşemedi çok kötü Allah bian önce iyileşmenizi nasip etsin inşallahRica ederim canım..
Çok sağol..
Yok canım, ateş, grip işte, uğraşıyorum :))
tamamdırr, bişey sorucam siz haftalık kendinize hedef koyuyormusunuz mesela bu cumaya kadar şukadar vericem diye, ben bu hafta kendim için 1,5 kilo dedim bence öyle olursak daha da azimleniriz diye düşündüm, hedefine ulaşan 1 kaçamak hakkı kazansın. ben kilo verirken kendimi hep öyle motive etmiştim belki daha faydalı olur
bu aralar sanırım o salgın, kolay kolay geçmiyo ve baya sarsıntısı yüksek, kuzenim 20gündür iyileşemedi çok kötü Allah bian önce iyileşmenizi nasip etsin inşallah
anladımm tamam teşekkür ederimevet canım genellikle cuma günü kilo bildirimi yaparken hedef koyuyoruz bidahaki bildirim için ama bu hafta takimimiz çok kotu durumdaydi sondan 2. Olduk o yüzden kaptanımız ödül ogununu kaldırdı normalde cuma bildirimden sonra cuma ya da cumartesi istedğimz birseyi yiyorduk ama bu hafta yasaklandı yine tabiDahlia_ e soralim bunu
tamamdırr, bişey sorucam siz haftalık kendinize hedef koyuyormusunuz mesela bu cumaya kadar şukadar vericem diye, ben bu hafta kendim için 1,5 kilo dedim bence öyle olursak daha da azimleniriz diye düşündüm, hedefine ulaşan 1 kaçamak hakkı kazansın. ben kilo verirken kendimi hep öyle motive etmiştim belki daha faydalı olur
bu aralar sanırım o salgın, kolay kolay geçmiyo ve baya sarsıntısı yüksek, kuzenim 20gündür iyileşemedi çok kötü Allah bian önce iyileşmenizi nasip etsin inşallah
bana göre 1,5 kg fazlasıyla iddaalı ama tabi diğer arkadaşlarınkini bilemiyorumÇok sağol canım.. Toparlanıyorum artık yavaş yavaş :)
Canım, normalde her hafta ödül öğün hakkı vardı bizde de..
Takımın durumu kötü olunca bu hafta kaldırdım..
Ama dediğin gibi yapabiliriz, bir hedef belirlensin, hedefine ulaşan yine ödül öğününü yiyebilir..
Hedef de az bir şey olmasın ama :)
bana göre 1,5 kg fazlasıyla iddaalı ama tabi diğer arkadaşlarınkini bilemiyorum
toplam nezamandır diyettesin ve ne kadar verdin, yüksek ihtimalle bünyen kendini korumaya geçmiştir, ben 58 kiloda takılmıştım zamanında 2 ay verememiştim, ne aşağı ne yukarı gidiyodu. kaç kilo verdin pekihemde fazlasıyla bazen 300 gr bile zor veriyorum ben
toplam nezamandır diyettesin ve ne kadar verdin, yüksek ihtimalle bünyen kendini korumaya geçmiştir, ben 58 kiloda takılmıştım zamanında 2 ay verememiştim, ne aşağı ne yukarı gidiyodu. kaç kilo verdin peki
merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım. hayatımda olmadığım kadar kiloluyum şuanda. Bundan sonra aktif olarak aranızda olcam. Karatay yapmaya başladım. 104 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?