Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba sen bende de küçük gelinmissin bende 18 yasimda evlendim :) Allah çocuklarını sana bagislasin :) kurallar ilk sayfada canım

Canım, kilona göre en az 3 litre içmen gerek senin..
Şimdilik 2 litreyle başla ama zamanla artır..
Bardakla zor oluyorsa şişeyle içmeyi dene, öylesi daha zevkli :)

şu ana kadar 750ml içtim. tupper aldım sırf bunun için. Şimdi 2.kez doldurmaya gidiyorum işyerimde 1,5lt tüketmiş olcam :) evdede uyuyana kadar elimden geleni yapcam

napıyorsunuz kızlar nasılsınız

Hoşgeldin canım..
Napalım sohbet muhabbet :)
Sen nasılsın, oğlun nasıl ?

şu ana kadar 750ml içtim. tupper aldım sırf bunun için. Şimdi 2.kez doldurmaya gidiyorum işyerimde 1,5lt tüketmiş olcam :) evdede uyuyana kadar elimden geleni yapcam

İyi yapmışsın canım.. En az 1 litre de evde içsen tamamdır :)

hoşgeldiniz, çok geçmiş olsun. inşaALLAH bu yaz daha güzel olacak sizin için.

napıyorsunuz kızlar nasılsınız

msajları okuyup yetrişmeye çalışıyorum ama mümkün değil, sabahtan beri kaç yeni kişi geldi sayamadım biri diyiversin kim evliydi kaç kiloydu hedef neydi karman çorman oldu kafam

Allah güldürsün seniii
Takıma renk geldi fena mıı

hepiniz hoş geldiniz

senle kapışalım mı kaç yaşındasın bu arada bide ismini öğrenebilirmiyim

hoşgeldinn

hoşgeldiin

şuan su 2 litreyi geçmek üzere birazdanda yeşilçayımı içicem

kapışalım canım ama kusura bakma ismimi burda kullanmiyorm :) isimsiz diyebilirsin yaşım 21

ben nişanlıyım 23 yaşındayım şuan kilom 62,800 ilk hedefim 58 sonra 55 temmuzda düğünüm vaar
hepiniz hoş geldiniz
hoşbuldummm

hoşgeldin canım :) geçmiş olsun bu ara şuan.iyi misin ? İnsAllah hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…