- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
anlaşıldınormal ip atlarken nasıl zipliyorsak o şekilde zıplayacağız sonra yarın 12 ye kadar kaç tane zipladiginizi beni etiketleyip yazın olur mu
teşekkür ederim canım. Evet neredeyse hiç su içmem kilolarımın asıl kaynağıda bu sanırım.
ben geldimm benn
herkese merhaba, 30 yaşındayım 14 senelik evliyim 1 kız9 1 erkek 12 yaşlarında iki çocuğum var. boyum 1.58 kilom 62 hedefim 7 kilo vermek bu gruba motive amaçlı katıldım şartları bilmiyorum maalesef
Canım, kilona göre en az 3 litre içmen gerek senin..
Şimdilik 2 litreyle başla ama zamanla artır..
Bardakla zor oluyorsa şişeyle içmeyi dene, öylesi daha zevkli :)
KIZLAR YARİN 22.00 A KADAR ZİPLAMA YARIŞMASI YAPİYORUZ KATİLMAK İSTEYENLER YAZABİLİR Mİ VE TABİ YARİN AKSAM DA HERKES NE KADAR YAPTİGİNİ BENİ ETİKETLEYİP YAZSİN :) HAYDİ BOL BOL ZİPLAMALAR
arkadaşlar eskiden kilo cetveli vardı profilimize yapabiliyorduk. Şimdi kaldırıldı mı?
yakınmış kilolarımız boy kaçmerhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım. hayatımda olmadığım kadar kiloluyum şuanda. Bundan sonra aktif olarak aranızda olcam. Karatay yapmaya başladım. 104 kiloyum
napıyorsunuz kızlar nasılsınız
şu ana kadar 750ml içtim. tupper aldım sırf bunun için. Şimdi 2.kez doldurmaya gidiyorum işyerimde 1,5lt tüketmiş olcam :) evdede uyuyana kadar elimden geleni yapcam
Kullanıcı Adı :glmscs
İsim (İsteğe Bağlı ):Gül
Mesleginiz:Muhasebe
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 9 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz:167
Kilonuz:104
Hedef kilonuz :74
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan kiloluyum fakat geçen yaz deri tümörü nedeniyle ameliyat oldum ve tedavi sürecinde bayağı kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlıklı ve güzel olmak için. Kendimi bulmak istiyorum. Üzerimdeki bu fazla yükü atıp daha özgüvenli hissetmek istiyorum.
napıyorsunuz kızlar nasılsınız
hoşgeldiniz, çok geçmiş olsun. inşaALLAH bu yaz daha güzel olacak sizin için.
msajları okuyup yetrişmeye çalışıyorum ama mümkün değil, sabahtan beri kaç yeni kişi geldi sayamadım biri diyiversin kim evliydi kaç kiloydu hedef neydi karman çorman oldu kafam
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :yagmuraydin
İsim (İsteğe Bağlı ):Yağmur
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1,58
Kilonuz:62,800
Hedef kilonuz : ilk hedef 58 2.hedef 55
Kilo alma hikayeniz : aç gözlülük :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 29 temmuz düğünüm
daha öncesinde de 74 kilodan 3 ayda 55 e inmiştim sonrasında 4 kiloyu 1 buçuk ayda geri aldım ve 3 yıldır 58 kiloydum. taa ki ekimde nişanım olduktan sonra. fazlasıyla gereksiz biçimde kendimi saldım. şimdi tekrardan toparlanmam gerekiyo
Kullanıcı Adı :Turşu sever
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :1.57
Kilonuz: 56
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :Yemek yemeyi çok seviyordum. Hâlâ seviyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hoş bir görüntüm yok.
Yemek alışkanlığımı değiştirdim. Abur cubur bağımlısıydım, 3 aydır yemiyorumBugün itibari ile sporada başladım. Yakında incecik olucağım inşallah.
ben geldimm benn
herkese merhaba, 30 yaşındayım 14 senelik evliyim 1 kız9 1 erkek 12 yaşlarında iki çocuğum var. boyum 1.58 kilom 62 hedefim 7 kilo vermek bu gruba motive amaçlı katıldım şartları bilmiyorum maalesef
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan kiloluyum fakat geçen yaz deri tümörü nedeniyle ameliyat oldum ve tedavi sürecinde bayağı kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlıklı ve güzel olmak için. Kendimi bulmak istiyorum. Üzerimdeki bu fazla yükü atıp daha özgüvenli hissetmek istiyorum.
senle kapışalım mıkaç yaşındasın bu arada bide ismini öğrenebilirmiyim
hoşgeldinn
hoşgeldiin
şuan su 2 litreyi geçmek üzerebirazdanda yeşilçayımı içicem
hoşgeldiniz, çok geçmiş olsun. inşaALLAH bu yaz daha güzel olacak sizin için.
msajları okuyup yetrişmeye çalışıyorum ama mümkün değil, sabahtan beri kaç yeni kişi geldi sayamadım biri diyiversin kim evliydi kaç kiloydu hedef neydi karman çorman oldu kafam
ben nişanlıyım 23 yaşındayım şuan kilom 62,800 ilk hedefim 58 sonra 55 temmuzda düğünüm vaarhoşgeldiniz, çok geçmiş olsun. inşaALLAH bu yaz daha güzel olacak sizin için.
hoşbuldummmhepiniz hoş geldiniz
Allah güldürsün seniii
Takıma renk geldi fena mıı
hepiniz hoş geldiniz
anladım tamam ben ismini kullanıyolar sandım kusura bakmakapışalım canım ama kusura bakma ismimi burda kullanmiyorm :) isimsiz diyebilirsinyaşım 21
bu arada ben günde 1 bardak su içemem normalde. Bugün 750ml içtim an itibari ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?