- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
evet baya aktifleşti sanırım ama geçmiş yapmak çok zor olacak
O süper benimde yeni oldu darısı 3. ye:)evet o da mantıklı çünkü sabahtan beri 2 lt su içtim 4 5 defa lavaboya kaçtım. en azından gitmişken zıplarım
Çok sağol canım..
Canlandırmışsınız takımı, çok sevindim :))
Sağolasın canım..
İyiyiz baharcım sen nasılsınnapıyorsunuz kızlar nasılsınız
500 oldu duyrulurzıplayalım zıplayalım eritelim yağları inşallah
Hoşgeldin, Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versinHerkese Merhabaa
Kullanıcı Adı :gizzd
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Muhasebe
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 8 Aylık
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz:165
Kilonuz:74,5
Hedef kilonuz :64
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : İstediğim herşeyi 3 kere düşünmeden giyebilmek için
Kızlar okulun içindeki sebilden su almak yerine gittim 1km uzaktaki marketten 1,5lt su aldım geldim. Sırf hareket olsun diyeBaşarcam ben göreceksiniz
süpersiinKızlar okulun içindeki sebilden su almak yerine gittim 1km uzaktaki marketten 1,5lt su aldım geldim. Sırf hareket olsun diyeBaşarcam ben göreceksiniz
O süper benimde yeni oldu darısı 3. ye:)
İyiyiz baharcım sen nasılsın
500 oldu duyrulur
Hoşgeldin, Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin
Kızlar okulun içindeki sebilden su almak yerine gittim 1km uzaktaki marketten 1,5lt su aldım geldim. Sırf hareket olsun diyeBaşarcam ben göreceksiniz
O süper benimde yeni oldu darısı 3. ye:)
İyiyiz baharcım sen nasılsın
500 oldu duyrulur
Hoşgeldin, Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin
@sevgili7884yagmuraydin 1limonkokusu
@glmscsTursu sever kizlar hepiniz hosgeldiniz insallah eksik etiketleme yapmadım bende 20 yasindayim boyum 1.62 kilom 65 insallah beraber vercez kiloları :))
Hareket berekettir iyi olmuş :)Kızlar okulun içindeki sebilden su almak yerine gittim 1km uzaktaki marketten 1,5lt su aldım geldim. Sırf hareket olsun diyeBaşarcam ben göreceksiniz
Sende hosgeldin canim :)Hareket berekettir iyi olmuş :)
Hoşbuldum teşekkür ederimSende hosgeldin canim :)
isimsiz965 canim bende zipzip yarisindayim yarin aksam derim kac tane zipladigimi :)
dün sporumu akşam yaptım sabah kalktığımda her bir damarım bir telden çalıyorduHoşgeldin canım..
Napalım sohbet muhabbet :)
Sen nasılsın, oğlun nasıl ?
İyi yapmışsın canım.. En az 1 litre de evde içsen tamamdır :)
hoşgeldiniz, çok geçmiş olsun. inşaALLAH bu yaz daha güzel olacak sizin için.
msajları okuyup yetrişmeye çalışıyorum ama mümkün değil, sabahtan beri kaç yeni kişi geldi sayamadım biri diyiversin kim evliydi kaç kiloydu hedef neydi karman çorman oldu kafam
Canım ben jillian yapıyorum netten, bazen eliptik bisiklet, daha öncesi müzik açıp oynuyordum:))Kızlar evde nasıl spor yapıyosunuz, malum bebek var spor salonuna gitmem mümkün değil tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Ben bugunden itibaren jillian level 1 yapmayi dusunuyorum tavsiye ederim canimKızlar evde nasıl spor yapıyosunuz, malum bebek var spor salonuna gitmem mümkün değil tecrübelerinizden faydalanmak isterim
1 mil az değilmi 3 mil yapsak biz onu :))birazdan işten çıkcam an itibari ile 1,5lt su içtim ki bu benim için bir rekor demek. Evde su içmeye devam etcem. Ayrıca leslie 1 mil yapcam akşam. İlerde milleri artırırım ama önce yavaştan başlayayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?