Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):kübra
Mesleginiz:anaokuluöğretmeni
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk 8 ve 12
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :1.58
Kilonuz:62
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :doğumlar stres fastfood beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
sağlıklı ve fit bir vücut için

yok canım işteyim 18:30 da evde oluyorum:)

Sen kulakları tıka aynı durum bendede mevcut bizim vücudumuz ve ben hayal ettiğim vücuda sahip olmak istiyorum ve kiloya tabiki:))

Fit vücudumuza yakında kavuşacağız. Umutluyum ben

eveeet hanımlar bana paydos şimdilik inş çocuklarımla hasret giderip arada fırsat bulursam gelirim
bu günkü menüm
sabah 9:00 da
1 ymrta haş
100 grm peynir
1 dilim ekmek
ıhlamur

öğle 13:15
1 kase brokoli çrb
5 yk mantarlı et sote
yağsız tuzsuz marul ve havuç 1 kase kadar
1 bardak yarım limonlu su

arada 14:30 şekersiz kahve

Akşam yemeği 17:00 gibi 1 dilim ekmek + 1 kk peynir eve gidince birşey yemiyorum 1 haftadır çok acıkırsam 1 küçük kase yoğurt tüketiyorum

spor saat 20:00 de görümcelerle yürüyüş için sözleştik yağmur olursa evde leslie 1 mil yaparım 2 kez
su 3 litre kadar
ben kaçtım iyi akşamlar.

Hoşgeldin inancın azmin bol olsun

Hayırlı akşamlar canım , akşam öğününü atlamasan keşke

hoşbulduuum
Benim ailem zayıflamamı istemiyor birde onlarla mücadele ediyorum. Az yedin biraz daha ye. Sana zayıflık yakışmıyor... Bunlari duyuyorum sürekli.
ahahhah benim babam kilo verdiğimi diyeti bıraktıktan sonra farketmiş ablama sormuş bu kıza noldu hastamı yüzü gözü süzülmüş diye
hoşgeldiiiin
süppeerr keşke bende akşamları yemesem

sorma ben 22 yaşına kadar çok hareketliydim oturunca bir şey batıyordu sanki bana sonra bir oturdum oturan boğa gibi kaldım bir daha da kalkmadım aralarda spor falan denedim ama devamı gelmedi

hahahaha allah iyiliğini versin oturan boğa iyimiş
spor çok önemli bırakmamalısın kendin ve sağlığın için yapmak şart canım

hoşgeldin canımm

Çok geçmiş olsun canım. Insan kendi hastalansa bu kadar yıpranmıyor değilmi? Konu çocuklar ve onların rahatsızlıkları olunca hele de elinden bişey gelmiyorsa insan bitiyor...
Evet canm cok zor cagresi bulduk allahim cagre bulamayanlara dermanini versin rabbim. Ama insanin cocugu gece yari nefessiz kalacak bogulacak die korkmasi kotu bisi allah buyuktur. Rabbim bizede sifa versin cocuklarimiz kmseye muhtac olmasin

Hoşgeldin canım :)

Kızlar okulun içindeki sebilden su almak yerine gittim 1km uzaktaki marketten 1,5lt su aldım geldim. Sırf hareket olsun diye Başarcam ben göreceksiniz

Tabi başaracaksın, yeter ki bırakmaaa

dün sporumu akşam yaptım sabah kalktığımda her bir damarım bir telden çalıyorduoğluş ta iyi şükür ahh o ağlaması da olmassa

Çok şükür, iyi olsun da ağlamasını bir şekilde idare etmek mümkün :)

Kızlar evde nasıl spor yapıyosunuz, malum bebek var spor salonuna gitmem mümkün değil tecrübelerinizden faydalanmak isterim

Yürüyüş istiyorsan Leslie yapabilirsin..
Daha hareketli, sıkılaşırıcı olsun dersen Jillian yapabilirsin..
Yok bunları istemezsen kendine program hazırlaya bilirsin..
Mesela diyorum günlük 50 mekik, 50 şınav ve s. gibi..

1 mile az canım, gel şunu 2 yapalım en azından yarım saat spor yapmış olursun :)

Benim ailem zayıflamamı istemiyor birde onlarla mücadele ediyorum. Az yedin biraz daha ye. Sana zayıflık yakışmıyor... Bunlari duyuyorum sürekli.

Aşağı yukarı bizde de durum aynı :)
Daha çözüm bulmuş değilim :)

Tekrar hoşgeldin canım..
Çok fazla kilon yok, inşaAllah kısa sürede kurtulursun kilolarından :)

Sabah
3 dilim ekmek
2 dilim sucuk
Kk peynir

Öğle
4 kaşık pilav
1 tabak yeşil fasulye

Aksam
4 kaşık pilav
1 tabak turlu yemeği
1 kase yoğurt

Su 2lt
Egzersiz 150 bacak ve karin egzersizleri
2000 adim

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-13-15-45-50.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 30
diyetisyen kontrolündeyim ben herhafta düzenli gideceğim yeni başladım bakalım cumartesiye kaç kilo vereceğim hedefim 2
bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
5 zeytin
1 çy kaşığı bal
1 dilim çavdar ekmeği

ara
iki hurma yeşil çay

öğle
bir kase çorba

ara
1 gofret yeşil çay

akşam
karnabahar yemeği
yoğurt

bir saat spor
3 litre su

canım devlet hastanesinemi gidiyorsun diyetisyen için yoksa özel diyetisyen mi.. Birde menü de gofret olmasa daha iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…