Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok iyi içmişsin, sudan nefret ediyorum içtikçe midem bulanıyor bende bugün zar zor yarım litre içtim henüz

çok iyi içmişsin, sudan nefret ediyorum içtikçe midem bulanıyor bende bugün zar zor yarım litre içtim henüz
Bende suyu hiç aramayan biri olarak zorluyorum bide lavabo olayı var tabi Yatana kadar en azında 2 lt tamamlamaya çalış canım, su gerçekten çok önemli bu süreçte ihmal etme, emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah

inşallah, evet suya alışmak zorundayım öyle yada böyle bu sular içilcek:) sürahinin içine 1 elma doğruyorum kabuklarıyla beraber ve çubuk tarçın atıyorum ancak böyle içebiliyorum sade su hayal benim için

Bu meslek ömrümüzü yedi otur otur otur şiştik valla yeter artık herşeye son yaşımız çok genç yemeyelim zayıflardan neyimiz eksik amaann
sorma ben 22 yaşına kadar çok hareketliydim oturunca bir şey batıyordu sanki bana sonra bir oturdum oturan boğa gibi kaldım bir daha da kalkmadım aralarda spor falan denedim ama devamı gelmedi

Benim ailem zayıflamamı istemiyor birde onlarla mücadele ediyorum. Az yedin biraz daha ye. Sana zayıflık yakışmıyor... Bunlari duyuyorum sürekli.

Benim ailem zayıflamamı istemiyor birde onlarla mücadele ediyorum. Az yedin biraz daha ye. Sana zayıflık yakışmıyor... Bunlari duyuyorum sürekli.
boş ver sen onlar ebeveyn bende kızım çok zayıf çok zayıf diyordum dört yaşında şimdi bazen abarttığını düşünüyorum benim gibi olmasını istemiyorum şimdiden fazla bir şey vermiyorum göbüşü çıktı hafif yerim ben onun göbüşünü offf özledim ya çocuklarımı

evde misin şimdi
yok canım işteyim 18:30 da evde oluyorum:)
Sen kulakları tıka aynı durum bendede mevcut bizim vücudumuz ve ben hayal ettiğim vücuda sahip olmak istiyorum ve kiloya tabiki:))

dinlemiyorum zaten. Zayıflayayım beğenmessem kilo alırım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…