- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
birazdan işten çıkcam an itibari ile 1,5lt su içtim ki bu benim için bir rekor demek. Evde su içmeye devam etcem. Ayrıca leslie 1 mil yapcam akşam. İlerde milleri artırırım ama önce yavaştan başlayayım dedim.
Canım ben jillian yapıyorum netten, bazen eliptik bisiklet, daha öncesi müzik açıp oynuyordum:))
Ben bugunden itibaren jillian level 1 yapmayi dusunuyorum tavsiye ederim canim
Bende suyu hiç aramayan biri olarak zorluyorum bide lavabo olayı var tabiçok iyi içmişsin, sudan nefret ediyorum içtikçe midem bulanıyor bende bugün zar zor yarım litre içtim henüz
Bende suyu hiç aramayan biri olarak zorluyorum bide lavabo olayı var tabiYatana kadar en azında 2 lt tamamlamaya çalış canım, su gerçekten çok önemli bu süreçte ihmal etme, emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah
tuz ödem tutucu ya bir de fark etmeden iki katı yediriyor galibadimi ya, GÜLMEK bulaşıcıdır.
sağolasın sevgili, hayra geçtin. turşu sever nickini sevdim ben de turşu çok severim. ama bana hep + gösteriyor arama mesafe koydum belki arada acı biber yiyorum sadece
Ilk gunler biraz yoruyor insani ben ilk yaptigim zamanlar 1 hafta tüm vucudum hamlaşmisti koltuga bile oturup kalkamiyodum ama devam ettikce duzeliyor sakin 2.gunden birakma:))bende bunu denicem bugün bakalım heyecanlıyım
spora bayılıyorum ama şuan ders çalışmak zorundayım kpss var mayıs sonundaKizlar 1 aylik program suan uyguluyorum faydasi olacagini dusunuyorum yapmak isteyen olursa
Eki Görüntüle 1967114
geçmiş olsunevetttt tümör iyi huylu çıktı şükür Rabbime.
Ilk gunler biraz yoruyor insani ben ilk yaptigim zamanlar 1 hafta tüm vucudum hamlaşmisti koltuga bile oturup kalkamiyodum ama devam ettikce duzeliyor sakin 2.gunden birakma:))
sorma ben 22 yaşına kadar çok hareketliydim oturunca bir şey batıyordu sanki bana sonra bir oturdum oturan boğa gibi kaldımBu meslek ömrümüzü yedi otur otur otur şiştik valla yeterartık herşeye son yaşımız çok genç yemeyelim zayıflardan neyimiz eksik amaann
O süper benimde yeni oldu darısı 3. ye:)
İyiyiz baharcım sen nasılsın
500 oldu duyrulur
Hoşgeldin, Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin
boş ver sen onlar ebeveyn bende kızım çok zayıf çok zayıf diyordum dört yaşında şimdi bazen abarttığını düşünüyorum benim gibi olmasını istemiyorum şimdiden fazla bir şey vermiyorum göbüşü çıktı hafif yerim ben onun göbüşünü offf özledim ya çocuklarımıBenim ailem zayıflamamı istemiyor birdeonlarla mücadele ediyorum. Az yedin biraz daha ye. Sana zayıflık yakışmıyor... Bunlari duyuyorum sürekli.
bende açıp oynuyorum bazen kocam deli gözüyle bakıyorbi programa bağlı kalsam daha iyi olcak benim için disiplin önemli
yok canım işteyim 18:30 da evde oluyorum:)evde misin şimdi
Sen kulakları tıka aynı durum bendede mevcut bizim vücudumuz ve ben hayal ettiğim vücuda sahip olmak istiyorum ve kiloya tabiki:))Benim ailem zayıflamamı istemiyor birdeonlarla mücadele ediyorum. Az yedin biraz daha ye. Sana zayıflık yakışmıyor... Bunlari duyuyorum sürekli.
boş ver sen onlar ebeveyn bende kızım çok zayıf çok zayıf diyordum dört yaşında şimdi bazen abarttığını düşünüyorum benim gibi olmasını istemiyorum şimdiden fazla bir şey vermiyorum göbüşü çıktı hafif yerim ben onun göbüşünü offf özledim ya çocuklarımı
:))) çok hoşsun neyse artık bundan sonrasorma ben 22 yaşına kadar çok hareketliydim oturunca bir şey batıyordu sanki bana sonra bir oturdum oturan boğa gibi kaldımbir daha da kalkmadım aralarda spor falan denedim ama devamı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?