E heralde aynen boyle dusunuyorum:))Yazamıyorum 2 gündür özlemişim yazmayı
Sevindim gerçekten böyle düşündüğüne..
Sen bir ara izne ayrılmak istiyordun, 2 ayını doldurmadığın için ayrılmamıştın.. Ne oldu o mevzu ?
Normalde pideye birşey derdim ama başka karbonhidrat olmadığı için sorun da yok :)
Gofreti diyetisyen demiş diye bir şey diyemiyorum, bakalım sonuç nasıl olacak..
Ne spor yaptın canım ? Meraktan soruyorum yoksa böyle yazman da kafi :)
Bak anlaşalım yarın su 2 litre olacak :)
Sadece 8 bardak, çok zor değil inan :)
Pasta dışında gayet güzel canım :)
Afiyet olsun canım.. Helva yemesen daha iyi olacak..
Hoşgeldin canım aramıza :)
Güldürdün beni deli kızz
Size kızmıyorum ama takım motivasyondan düştü, kimse hiç bir şeyi umursamıyor..
Buranın öylesine zayıflamaya geldikleri sıradan bir yer olduğunu zannediyorlar..
Ama öyle değil, sizin takıma benim de kaptan olarak diğer takımlara, yarışmaya karşı sorumluluğum var.. Buraya katılmak isterken bunu anlamak gerek öncelikle..
Cuma günü esas listemizdeki 11 kişiden sadece 3-ü eksiyle geldi.. Çoğumuzun regl haftasıydı artı olması normaldi belki ama bu haftayla da iş bitmiyor ki.. Misal olarak bu haftayı gösterdim.. Aylardır böyleyiz.. Haliyle takım motivasyondan düşünce ister istemez benim de hevesim kırılıyor.. O yüzden biraz sert konuşmuş ola bilirim
Arkadaşları da kaçırmadım bir yerlerdenKazen toplu mesaj atınca çoğu kişi yarışmaya katılmak istedi o yüzden takımlar dolmuş sanırım.. 1-2 gündür katılmak isteyenleri çağıran yok takımlara, ben de yokum malum görünce toplu çağırış yaptım Takım canlansın biraz, bu gidişle listede kimse kalmayacak yoksa..
Afiyet olsun canım..
İyi geceler canım..
Walla ya akovserim kizlar beni bile motive etti bak BENI BİLE diyorumanladin sen
Evet sagolsunlar:)Anladım anladımmNe güzel enerjileriyle geldiler maşaAllah
Yemek yarışması ne durumda ? Kaç gündür habersizim
Ya ama böyle diyince gaza geliyorum
Enerjim bitti simdi bana bide lesli yaptirtma
E heralde aynen boyle dusunuyorum:))
2 ayin dolmasini bekliyim dedim iyice bagimli yaptin beni buraya simdide cik git mi diyosun
DimiiiiiMaksat gaza gelmekheryerim ağırdı yaa ilk günden 1 saat çok geldi sanırım azar azar başlasam iyi olcaktı
Iyi madem yaninda kırıp dizimi oturiyim bariiiiiAmann yokkkk kimse bir yere gitmesinnnn
Otur oturduğun yerdee
Bugünü 2 litreyle kapattım çok şükür yarın 3 olcak inşallah canım
Evet sagolsunlar:)
Walla pizzami yaptim koydum öyle bekliyo yarismada boynu bükük
Daha anket 10 gun sonra baslicak canim:)
Maksat gaza gelmekheryerim ağırdı yaa ilk günden 1 saat çok geldi sanırım azar azar başlasam iyi olcaktı
Iyi madem yaninda kırıp dizimi oturiyim bariiiiiya ne superim ne iyi kızim ben yaaaa
Yok kiz 11 tarifte takilip kaldik bu kkde dunya mutfagi tarifi bilen kimse yok mu yaOhh ne güzel, sevindim valla :)
Onu gördüm de gelişmelerden haberim yok..
Yeni tarifler vardır herhalde, bir uğrasam fena olmaz :)
Anket başlayınca bildirim geliyor, hemen damlarım :))
Ne yaparsan yap dikkatli ol canım..
Spor yapacağım derken sağlığından olma..
Isınma hareketleri mutlaka yap sonra başla..
Baktim kimse övmüyo son care olarakTakımın kendini beğenmişi ilan edeceğim seni az kaldııı
Beni övüyoruzMerhaba kızlar napıyorsunuz :)
Beni övüyoruzay pardon agzimdan kacti
Eglence diye bana dedin dimiHahhahaha valla zayıflamak ne kadar eğlenceli hale geldi böyleyemek aklıma bile gelmiyor
Gel sende katiliyi yapıyorsunuz
Bilmiyordum kalktığını canım mesajlar üçyüzü bulunca pek okuyamıyorumcanım cuma ödül öğünü yemişsin ama ödül öğünü kalti ve cuma çok az yemişsin hayirdir canım iştahın mi yok ? Cumartesi de güzel olmuş ama sinitzel ne onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?