Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım meyve pek sevmemde bakma sen boyle durumlarda kurtarıcı ve tabikii gün içinde tüketicemm :)akşam en son 7den sonra bişey yemeyi düşünmüyorumm :)

kahveye gelince tabikiiii türk kahvesiiiii :) nescafe severim ama onu genelde süt tozu olarak degilde sütle yapmayı tercih ederim ama cok tüketmiyorum ki demişssin yaa su içmen gerekiyo diye o onu hissettiriyo zaten dilin damagın kuruyo içtikten sonra size oluyrmu bilmiyorum ama bana oluyo :)

pilateside bi kac ay önce spor salonuna gitmiştim bfite orda yaptırıyorlardıı haftanın bi günü hatta haftanın 5gününden 3 hemen hemen pilates üzerineydi ve ben amaaan diyordumm bi işe yaramaz bu ki selulitlerim falan azalayım demişti kii yinee benn bıraktımm sporuu homini girtlak yemeye devamm :)

yeşil çay da var tabiki listemde o masum oldugu için onu yazmadım benimde cok tatlı krizlerim oluyo ozellikle çikolataaaaa ve sütlü tatlılar :/ bunu gidermek için yeşil çayımın içine demlerken bi cubuk tarcın atmak fazlasıyla işe yarıyor resmen çikolatanın ç si gelmiyor insanın aklına ucundan bile geçmiyor :)

türk kahvesi candır. içecem ben de birazdan. şekersiz tüketilmesi gerek ama belki 1 çay kaşığnıın ucuyla atabilirsin.
senin kilon kaçtı ve hedef neydi ?

bence yani nacizane yürüyüşle başla, pilates için erken olduğunu düşünüyorum.
yürüyüş yapıcamda cocuk var onlada hız düşük oluyo diye cıkmıyorum pek dısarıya kosu bandım vardı o da bozuldu ki tamir etiricem de bu süreçte işte bişiler yapayım kendi kendime diyorum

menü güzel
çocuklar işte ben de zıplayamadım aşağıdaki komşu tantana ediyor çok çocuklar da sürekli koşuşturuyor engel olamıyorum

Afiyet olsun canım :)

Browni olmasa daha güzel olacaktııı :)

Güzel olmuş canım, afiyet olsun :)

Menü güzel ama suyunu, sporunu da menünün sonuna ekle canım..

bi maruzatım daha varr :& kahve hastasıyım ki olmayanda yoktur sanırım sekersiz icemiyorum hevesim kırılıyoo ufacıkk bi kahvden bişi olmaz herhalde hıı

Şekerli içmeni hiç önermem canım..
Kahveyle aram hiç yoktur o yüzden şeker yerine ne yapabilirsin onu da bilmiyorum

menü güzel
çocuklar işte ben de zıplayamadım aşağıdaki komşu tantana ediyor çok çocuklar da sürekli koşuşturuyor engel olamıyorum

Çocuk yani bu illa ki, koşup oynayacak..
Rahatsız olan baştan bunu düşünüp ona göre evini almalı..
Şimdi gelip sana hergün şikayet etsin, napabilirsin ki, çocukları iple bağlayacak halin yok ya :))

Bende deneyim burdan yazarım sonuç alırsam

eksikli oldu birazcik yarin daha basarili olucamm bildirme de posta posta oldu aziciik farkndayim :) suyla skntim yok o sebepten 2bucuk lt icerimm :)

Çok şükür bugün daha da iyiyim..
Dikkat edin hastalanmayın, geçmiyor bir türlü..
gecmiss olsunn.grip mi bende de varr oksurukte cabasi .tam kis bitiyorr ohh derken havaalar yaniltti bizi :)

meyvelerini gündüzden tüketirsen fayda var. akşam yenen meyve dirrek yağa dönüştüğünden yandaki simitlerimiz meyvelerin eseriymiş karatay hocam öyle der.
ben de meyveleri genelde akşam tüketiyorum bugünden itibaren hayatımda bir şey daha değişecek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…