pilates genelde son 4-5 kg kalındığında başlanılsın deniyor sıkılaştırmak için, kilo verdirici bir spor değil kaslarını rahatlatıyorsun sadece. şekilleniyorsun tabi ki.
meyvelerini gündüzden tüketirsen fayda var. akşam yenen meyve dirrek yağa dönüştüğünden yandaki simitlerimiz meyvelerin eseriymiş karatay hocam öyle der.
ne tarz bir kahve türk kahvesi mi nescafe...nescafe hastası olarak söylüyorum nescafe = yağ ve ödem. her içtiğiniz nescafe için ekstra 2 bardak su içmelisiniz. hazır paketlerdeki süt tozu tamamen trans yağ. ben bazen dayanamıyorum sütlü kahve yapıyorum ama kahvesini 1 çk silme koyuyorum hazır kullanmıyorum ve gündüz içmeye çalışıyorum.
leslie de tüm vücut çalışır ama genelde hareketler bölgesel olduğundan bölgesel incelme oldu bende
tatlım meyve pek sevmemde bakma sen boyle durumlarda kurtarıcı ve tabikii gün içinde tüketicemm :)akşam en son 7den sonra bişey yemeyi düşünmüyorumm :)
kahveye gelince tabikiiii türk kahvesiiiii :) nescafe severim ama onu genelde süt tozu olarak degilde sütle yapmayı tercih ederim ama cok tüketmiyorum ki demişssin yaa su içmen gerekiyo diye o onu hissettiriyo zaten dilin damagın kuruyo içtikten sonra size oluyrmu bilmiyorum ama bana oluyo :)
pilateside bi kac ay önce spor salonuna gitmiştim bfite orda yaptırıyorlardıı haftanın bi günü hatta haftanın 5gününden 3 hemen hemen pilates üzerineydi ve ben amaaan diyordumm bi işe yaramaz bu ki selulitlerim falan azalayım demişti kii yinee bennbıraktımm sporuu homini girtlak yemeye devamm :)
kilom 90 tatlım şuanlık 70 olmak istiyorumm sonrasında da bi 60a düşsem iyi olur :)türk kahvesi candır. içecem ben de birazdan. şekersiz tüketilmesi gerek ama belki 1 çay kaşığnıın ucuyla atabilirsin.
senin kilon kaçtı ve hedef neydi ?
kilom 90 tatlım şuanlık 70 olmak istiyorumm sonrasında da bi 60a düşsem iyi olur :)
yürüyüş yapıcamda cocuk var onlada hız düşük oluyo diye cıkmıyorum pek dısarıya kosu bandım vardı o da bozuldu ki tamir etiricem de bu süreçte işte bişiler yapayım kendi kendime diyorumbence yani nacizane yürüyüşle başla, pilates için erken olduğunu düşünüyorum.
günaydınn canımm :)biz iyiyizz sen nasılsınnn :)Günaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Nasılsınız ? Napıyorsunuz ?
menü güzelöyleymiş Ankara. ben de Ankaralıyım, ama başka yerde yaşıyorum.
13 mart p.tesi menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 yumurta, 2 yk lor, 1 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, 1/2 kapya, 1/2 yeşil biber, 1,5 dlm salam, 1 çk bal
ara: 1 kupa türk kahvsi, 16 gr lık browni intense ( özellikle yedim içtim yürüyüş öncesi)
öğlen; 100 gr ton balığı, 8-10 yaprak marul, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tane maden suyu
ara: 1 kivi
akşam; 200 gr tavuk ızgara, 2 kepçe yayla çorbası, 1 kase salata
su: 3 lt
spor: 1 saat yürüyüş, 55 squat, 20 sn plank
kızıma dedim ki; yemekten sonra seninle zıplama yarışı yapalım mı? tamam dedi. yemek yedik ben hareketlerimi yaptım ısındım derken 20.30 olduı saat, anne uykum var yatalım dedi. tamam gel yatırayım seni dedim, ama hani zıplayacaktıkk diyoree uykun varmış dedim. yarın zıplarız diyince kaldı öyle ben de uyumuşum ağrı içinde bacaklarım kopacak gibi.
Günaydın hanımlar ne yazmışsınız maşallah :)) Dün kendimi çok yordum sanırım bugün uykusuz ve yorgunum. Bide küçük hanımın canı şekerpare istemiş onu yaptık, irade sınaması vardı yine bolca:)
Dünkü Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin
Ara nescafe
Öğlen
3 küçük dilim kıymalı pide
Ara yarım portakal, yarım avuç beyaz leblebi
Akşam
1 kase yoğurt, 5 kaşık etli patates
3 lt su
jillian level 1
600 ip atlama
40 sn plank
öyleymiş Ankara. ben de Ankaralıyım, ama başka yerde yaşıyorum.
13 mart p.tesi menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 yumurta, 2 yk lor, 1 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, 1/2 kapya, 1/2 yeşil biber, 1,5 dlm salam, 1 çk bal
ara: 1 kupa türk kahvsi, 16 gr lık browni intense ( özellikle yedim içtim yürüyüş öncesi)
öğlen; 100 gr ton balığı, 8-10 yaprak marul, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tane maden suyu
ara: 1 kivi
akşam; 200 gr tavuk ızgara, 2 kepçe yayla çorbası, 1 kase salata
spor: 1 saat yürüyüş, 55 squat, 20 sn plank
kızıma dedim ki; yemekten sonra seninle zıplama yarışı yapalım mı? tamam dedi. yemek yedik ben hareketlerimi yaptım ısındım derken 20.30 olduı saat, anne uykum var yatalım dedi. tamam gel yatırayım seni dedim, ama hani zıplayacaktıkk diyoree uykun varmış dedim. yarın zıplarız diyince kaldı öyle ben de uyumuşum ağrı içinde bacaklarım kopacak gibi.
Günaydın kızlaaarr
menümü iftiharla sunacağım birazdansunuyorum
sabah: uyanır uyanmaz 3 bardak su
işe geldim : 1 haşlanmış yumurta 1 k k peynir + 3 zeytin 1 fincan çay
ara : 1 sekersiz nescafe + 1 yeşil çay
öğlen : 1 kase çorba 2 buçuk kadın budu köfte çok büyük değildi + biraz salata
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam : 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı kıvırcıklı salata
ara : 1 şekersiz türk kahvesi 1 avuç içi beyaz leblebi ( ellerim ufacıktır)
spor : 700 tane zıpladım
yürüyüş 40 dk
(gün içinde hiç ekmek tüketmeden kapattımm
Bugunku menum
Kahvalti:
1dilim ekmek
1yumurta haslnmıs
2 ceri domates
2 yaprak marul (maksat yesillik olsun)
kk beyaz peynir
şekersiz cay
Öğle:
2 köfte
salata
Akşam:
Yesil mercimek salatası
Çorba
Spor olarakta pilates yapıcam fakat kilo vermek için tek basına yeterli olmadıgını duydum deneyimli arkadaslar varsa biraz bilgilndirme yapabilir mi?
bu arada yemek listemde ara menu yok alternatif olarak kullanmak istedim onu ben acıkma durumuma göre eger acıkma olursa tek bi ara menu olmak sartıyla bir meyve ve bir bardak süt eklemiş olucamm
bi maruzatım daha varr :& kahve hastasıyım ki olmayanda yoktur sanırım sekersiz icemiyorum hevesim kırılıyoo ufacıkk bi kahvden bişi olmaz herhalde hıı
günaydınn canımm :)biz iyiyizz sen nasılsınnn :)
menü güzel
çocuklar işte ben de zıplayamadım aşağıdaki komşu tantana ediyor çok çocuklar da sürekli koşuşturuyor engel olamıyorum
Bende deneyim burdan yazarım sonuç alırsamo zaman sana bir tarif vereyim ben 1 haftadır uyguluyorum belki duymuşsundur. 6 bardak suya 3-4 tane kabuk tarçını atıp 15 dk kaynatıyorsun, sonrasında 1 adet kök zencefil, 1/2 elma dilimleri, 2-3 tane karanfil ve 2-3 defne yaprağını da ilave edip 10 dk daha kaynatıyorsun. süzdürüp soğutuyorsun. gün içinde yemeklerden önce 1 er bardak ve akşam yatmadan önce içiyorsun. ben limon sıkıp içiyorum tarçının acı tadı gelmesin diye. hem içimi serinletiyor hem yağ yaktırıyor hem de şekeri düzenliyor tatlı isteğini bastırıyor. demet akalın falan yapmışlar ayda 5-10 kg kişiye göre veriliyormuş ama çok da samimi bulmadım bunu.
Çocuk yani bu illa ki, koşup oynayacak..
Rahatsız olan baştan bunu düşünüp ona göre evini almalı..
Şimdi gelip sana hergün şikayet etsin, napabilirsin ki, çocukları iple bağlayacak halin yok ya :))
eksikli oldu birazcik yarin daha basarili olucamm bildirme de posta posta oldu aziciik farkndayim :) suyla skntim yok o sebepten 2bucuk lt icerimm :)Afiyet olsun canım :)
Browni olmasa daha güzel olacaktııı :)
Güzel olmuş canım, afiyet olsun :)
Menü güzel ama suyunu, sporunu da menünün sonuna ekle canım..
Şekerli içmeni hiç önermem canım..
Kahveyle aram hiç yoktur o yüzden şeker yerine ne yapabilirsin onu da bilmiyorum
gecmiss olsunn.grip mi bende de varr oksurukte cabasi .tam kis bitiyorr ohh derken havaalar yaniltti bizi :)Çok şükür bugün daha da iyiyim..
Dikkat edin hastalanmayın, geçmiyor bir türlü..
anladım canım ben de kitabını alayım diyorum ev kredisi ödüyorum çok zorluyor bizi kenara üç beş kuruş atamıyoruz. Fırsat olmadı bir türlü
ilk başta tek şekerli dene sonra kes ben öyle kurtuldumbi maruzatım daha varr :& kahve hastasıyım ki olmayanda yoktur sanırım sekersiz icemiyorum hevesim kırılıyoo ufacıkk bi kahvden bişi olmaz herhalde hıı
şuan o dediğini yaptım meselaaa resmenn kahveden soguyorummmilk başta tek şekerli dene sonra kes ben öyle kurtuldum
ben de meyveleri genelde akşam tüketiyorum bugünden itibaren hayatımda bir şey daha değişecek demekkimeyvelerini gündüzden tüketirsen fayda var. akşam yenen meyve dirrek yağa dönüştüğünden yandaki simitlerimiz meyvelerin eseriymiş karatay hocam öyle der.
maşallah deGünaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Nasılsınız ? Napıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?