Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Nasılsınız ? Napıyorsunuz ?
İyiyiiz sağol sen nasılsıın, nasıl oldun ?
şuan o dediğini yaptım meselaaa resmenn kahveden soguyorummm
bende kahveleri asla şekerli içemem midem kaldırmıyo içerken ağzıma iğrenç bi tat geliyo. ama normal çayıda şekersiz içemiyorum, diğer yeşil çay bitki çaylarınıda şekersiz içiyorum. değişikk

sen de bendensin desene

arkadaşlar dünden beri midem sanki içeri doğru küçüldü biraz bu akşam yemeklerini kesmek iyi geldi ben bu yolda ilerleyeceğim gece çok az uyumama rağmen bugün uykum da gelmedi demek ki yerinde açlık gerçekten dinç tutuyormuş

Gerçi sizin enerjinizin etkisi de çok büyük tabi

yürüyüş yapıcamda cocuk var onlada hız düşük oluyo diye cıkmıyorum pek dısarıya kosu bandım vardı o da bozuldu ki tamir etiricem de bu süreçte işte bişiler yapayım kendi kendime diyorum
Canım leslie tavsiye ederim kızım 1 yaşında o yerde emeklerken ben leslie yapıyorum :) youtubeda süper challenge gibi videolar var daha tempolu onlar

Ne mutlu sana :) bence de akşam az yemek hem daha hızlı kilo verdiriyor hem de dinç tutuyor

yürüyüş yapıcamda cocuk var onlada hız düşük oluyo diye cıkmıyorum pek dısarıya kosu bandım vardı o da bozuldu ki tamir etiricem de bu süreçte işte bişiler yapayım kendi kendime diyorum
Arkadaşlarındada dediği gibi lessi 3 mil ideal başlangıç için platesi hedefe yaklaştığında başlayabilirsin. Şimdiki hedef yağ yakımı olsun. Sıkılırım diyorsan aç müziği hem kızın oynasın hem sen maksat hareket etmek değil mi :))
Günaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Nasılsınız ? Napıyorsunuz ?
Çalışıyoruz , yazışıyoruz :)) sen nasılsın canım?

şuan o dediğini yaptım meselaaa resmenn kahveden soguyorummm
Bende hayatta içemem derdim 5. seferde türk kahvesine 2. seferde nescafeye alıştım şekersiz. Şimdi şekerli içemiyorum:)

anladım canım ben de kitabını alayım diyorum ev kredisi ödüyorum çok zorluyor bizi kenara üç beş kuruş atamıyoruz. Fırsat olmadı bir türlü

Allah ödeme kolaylığı versin canım biz de aynı durumdayız çok şükür alabildik öderiz borcumuzu da.

canım seni dinç tutan ne biliyorsun, az karbonhidrat ve sıfır şekersiz beslenme. bak karbonhidrat ağırlıklı beslen bir kaç gün gör bak erkenden uykun gelecek miskinleşeceksin enerjin bitecek gerçekten.

inşallah Allah tüm müslüman kardeşlerime yardım etsin
haklısın şeker ve karbonhidrat herşey bu ikisi yüzünden tatlı yaramazlar sizi (kızım öyle der) ayyyyyyyy ben ders çalışıcam amaaaaaa
birtürlü bırakamadım

Az da olsa bişeyler yemelisin metabolizmayı çalıştırmak lazım tatlım

Kızlar Dün Öğlene Kadar 750ml su içmiştim. Bugün an itibariyle 1lt su içtim ve yudum yudum zorlanmadan yaptım. Beslenme olarak da karatay yapıyorum. Geçen yıl 12 kilo vermiştim ama dediğim gibi rahatsızlığımdan dolayı bıraktım ve ilaçlardan kilo aldım. Bu arada ben listeye 3 hafta sonra gircem değil mi?

o zaman sen kahveyi değil şekeri seviyorsun sanki
haha sekeri sevmesem kilo problemim olmaz zaten ama kahvede ayrı bi seviyorum ne bileyim ama sekersize gecme olayını denicem bakalım mnesela cayı sekersiz içebiliyorumm ama kahveyi sanki seker güzel kılıyor bana göre :)

Canım leslie tavsiye ederim kızım 1 yaşında o yerde emeklerken ben leslie yapıyorum :) youtubeda süper challenge gibi videolar var daha tempolu onlar
benm kızımda 1.5 yasında :) leslieye baslıyım ozamann benn :)
nescafeyide içinde süt olunca rahatlıkla sekersiz içebiliyormda dediğim gibi türk kahvesi şekersiz anlamsız geliyo bana

canım bende Dün başladım ve bugün kendimi tüy gibi hafif hissediyorum 104 kiloluk tüy yumağı İnşallah başarıp fıstık gibi hatunlar olacağız.

Allah'hım Allah'ım daha yarım lt bile olmadı bugün vasatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…