- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
İyiyiiz sağol sen nasılsıın, nasıl oldun ?Günaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Nasılsınız ? Napıyorsunuz ?
bende kahveleri asla şekerli içemem midem kaldırmıyo içerken ağzıma iğrenç bi tat geliyo. ama normal çayıda şekersiz içemiyorum, diğer yeşil çay bitki çaylarınıda şekersiz içiyorum. değişikkşuan o dediğini yaptım meselaaa resmenn kahveden soguyorummm
o zaman sen kahveyi değil şekeri seviyorsun sankişuan o dediğini yaptım meselaaa resmenn kahveden soguyorummm
sen de bendensin deseneİyiyiiz sağol sen nasılsıın, nasıl oldun ?
bende kahveleri asla şekerli içemem midem kaldırmıyo içerken ağzıma iğrenç bi tat geliyo. ama normal çayıda şekersiz içemiyorum, diğer yeşil çay bitki çaylarınıda şekersiz içiyorum. değişikk
Günaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Canım leslie tavsiye ederim kızım 1 yaşında o yerde emeklerken ben leslie yapıyorum :) youtubeda süper challenge gibi videolar var daha tempolu onlaryürüyüş yapıcamda cocuk var onlada hız düşük oluyo diye cıkmıyorum pek dısarıya kosu bandım vardı o da bozuldu ki tamir etiricem de bu süreçte işte bişiler yapayım kendi kendime diyorum
Teşekkürler kaptancigim sen nasılsın?Günaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Ne mutlu sana :) bence de akşam az yemek hem daha hızlı kilo verdiriyor hem de dinç tutuyorarkadaşlar dünden beri midem sanki içeri doğru küçüldü biraz bu akşam yemeklerini kesmek iyi geldi ben bu yolda ilerleyeceğim gece çok az uyumama rağmen bugün uykum da gelmedi demek ki yerinde açlık gerçekten dinç tutuyormuş
Gerçi sizin enerjinizin etkisi de çok büyük tabi
Arkadaşlarındada dediği gibi lessi 3 mil ideal başlangıç için platesi hedefe yaklaştığında başlayabilirsin. Şimdiki hedef yağ yakımı olsun. Sıkılırım diyorsan aç müziği hem kızın oynasın hem sen maksat hareket etmek değil mi :))yürüyüş yapıcamda cocuk var onlada hız düşük oluyo diye cıkmıyorum pek dısarıya kosu bandım vardı o da bozuldu ki tamir etiricem de bu süreçte işte bişiler yapayım kendi kendime diyorum
Çalışıyoruz , yazışıyoruz :)) sen nasılsın canım?Günaydın canlar.. Uzun zamandır böyle görmedim takımı, oku oku bitiremedim
Bende hayatta içemem derdim 5. seferde türk kahvesine 2. seferde nescafeye alıştım şekersiz. Şimdi şekerli içemiyorum:)şuan o dediğini yaptım meselaaa resmenn kahveden soguyorummm
Kolay gelsin canım, msj sayısımı var birde ben o kısmı atlamışım ?2 günde 37 mesaj haftalık kotamı doldurdum cumaya görüşürüüüüüüzzzzz
şaka şaka sadece biraz ders çalışıcam o kadar mola verince uğrarım
anladım canım ben de kitabını alayım diyorum ev kredisi ödüyorum çok zorluyor bizi kenara üç beş kuruş atamıyoruz. Fırsat olmadı bir türlü
arkadaşlar dünden beri midem sanki içeri doğru küçüldü biraz bu akşam yemeklerini kesmek iyi geldi ben bu yolda ilerleyeceğim gece çok az uyumama rağmen bugün uykum da gelmedi demek ki yerinde açlık gerçekten dinç tutuyormuş
inşallah Allah tüm müslüman kardeşlerime yardım etsinAllah ödeme kolaylığı versin canım biz de aynı durumdayız çok şükür alabildik öderiz borcumuzu da.
canım seni dinç tutan ne biliyorsun, az karbonhidrat ve sıfır şekersiz beslenme. bak karbonhidrat ağırlıklı beslen bir kaç gün gör bak erkenden uykun gelecek miskinleşeceksin enerjin bitecek gerçekten.
arkadaşlar dünden beri midem sanki içeri doğru küçüldü biraz bu akşam yemeklerini kesmek iyi geldi ben bu yolda ilerleyeceğim gece çok az uyumama rağmen bugün uykum da gelmedi demek ki yerinde açlık gerçekten dinç tutuyormuş
haha sekeri sevmesem kilo problemim olmaz zaten ama kahvede ayrı bi seviyorum ne bileyim ama sekersize gecme olayını denicem bakalım mnesela cayı sekersiz içebiliyorumm ama kahveyi sanki seker güzel kılıyor bana göre :)o zaman sen kahveyi değil şekeri seviyorsun sanki
benm kızımda 1.5 yasında :) leslieye baslıyım ozamann benn :)Canım leslie tavsiye ederim kızım 1 yaşında o yerde emeklerken ben leslie yapıyorum :) youtubeda süper challenge gibi videolar var daha tempolu onlar
nescafeyide içinde süt olunca rahatlıkla sekersiz içebiliyormda dediğim gibi türk kahvesi şekersiz anlamsız geliyo banaArkadaşlarındada dediği gibi lessi 3 mil ideal başlangıç için platesi hedefe yaklaştığında başlayabilirsin. Şimdiki hedef yağ yakımı olsun. Sıkılırım diyorsan aç müziği hem kızın oynasın hem sen maksat hareket etmek değil mi :))
Çalışıyoruz , yazışıyoruz :)) sen nasılsın canım?
Bende hayatta içemem derdim 5. seferde türk kahvesine 2. seferde nescafeye alıştım şekersiz. Şimdi şekerli içemiyorum:)
Kesinlikle katılıyorum ve çok motive edici bizim gibi
Dün bu video ile çalıştım çok iyi geldi motive edici, instagram kullanıyorsanız eceyi tanıyor olabilirsiniz gerçekten azmin zaferi kadın maşallah
Allah'hım Allah'ım daha yarım lt bile olmadı bugün vasatımKızlar Dün Öğlene Kadar 750ml su içmiştim. Bugün an itibariyle 1lt su içtim ve yudum yudum zorlanmadan yaptım.Beslenme olarak da karatay yapıyorum. Geçen yıl 12 kilo vermiştim ama dediğim gibi rahatsızlığımdan dolayı bıraktım ve ilaçlardan kilo aldım. Bu arada ben listeye 3 hafta sonra gircem değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?