Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım sen listeye girmek istiyor musun ?
Yani girmenle mezun olman bir olacak gibi o yüzden soruyorum
Yok güzelim ben listede olmak istemiyorum o stresi bünye bidaha kaldırmaz:)) Listeye girerimde çıkmam biraz zor olur 57 benim için hayaldende öte :))Liste dışı iyiyim ben böyle

güzelolmus canım

forumu okudum ya sankı 2 hafta deneme gbı bıseler hatrlıorum ıste zamanla tam ogrenırım bende. anladım guzelmıs o zman kılomuz esıtle yarısmak da ıyı tesekkurler..

forumu okudum ya sankı 2 hafta deneme gbı bıseler hatrlıorum ıste zamanla tam ogrenırım bende. anladım guzelmıs o zman kılomuz esıtle yarısmak da ıyı tesekkurler..

Canım, yarışmanın esas listesine girebilmen için en az 2 cuma deneme süren var..
Bu zaman içersinde katılımına, kilo vermene bakılıyor..
Yeterli olursa 2 hafta sonra takımın esas listesinde oluyorsun..
Ama takım içersinde öyle esas listede olanlarla olmayanlara ayrımcılık yok, o yüzden de takımdaki aktivitelere her kes dahil..

saol canım buzluk tan çıkardım kızarmış sanırım

güzel olmuş canım

ggüzel oolmus canim :)

güzel olmuş canım

ayy zayıflayıp güzel güzel elbiseler etekler giymek istiyorum yaa. güneş açtı içimde bişeyler coşup koşup eğleniyoo, ama ben masamda ayaklarımı altıma almış oturuyorum

keske kek yemeseydin canim

anladım canım tesekkurler ınsallah verıp lısteye de gırıcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…