Moral bozma kalıcı değiller sonuçta,çoğu gidecek yaza kadar:). Spora devammen kiloluda benim amaaduygu karmaşası yaşıyorum
Moral bozma kalıcı değiller sonuçta,çoğu gidecek yaza kadar:). Spora devamm
Yok güzelim ben listede olmak istemiyorum o stresi bünye bidaha kaldırmaz:)) Listeye girerimde çıkmam biraz zor olur 57 benim için hayaldende öte :))Liste dışı iyiyim ben böyleCanım sen listeye girmek istiyor musun ?
Yani girmenle mezun olman bir olacak gibi o yüzden soruyorum
gönüller bir olsunYaşlarımızda yakın olaydı iyiydi:)) Neyse artık cuma başlarız o zaman
Bugün menüm
Kahvaltı; beyaz peynir, 5zeytin, kahve, salatalık domates
Öğlen; 6 zeytin yağlı sarma,yoğurt
Ara;elma
Akşam; 4tane köfte, salata, ayran
2litre su 5dk plank,80 squat
Mekik çekemiyorum fazla katılmak adına 30 tane yaptım.
canım yarışıcaz işte cumadan cumaya hangimiz daha çok kilo verirsek o kazancakdaha bişeye çok yok bende listede değilim senden bikaç gün önce başladım yada 1 hafta önce hem kişisel yarışırsak daha azimli oluruz bence
Yok canım, kimseyi ayırmıyoruz biz, herkes dahil yani :)
Takımda kilosu yakın olanları eşleştiriyorum, 1 hafta boyunca bir birleri ile motive amaçlı yarışıyorlar kim daha çok kilo verecek diye :)
Nasıl oldu bilmiyorum ben deO sayfaya nasıl gittim anlamadım
Dur dur bayılma, bitecek elbett :)
Yok güzelim ben listede olmak istemiyorum o stresi bünye bidaha kaldırmaz:)) Listeye girerimde çıkmam biraz zor olur 57 benim için hayaldende öte :))Liste dışı iyiyim ben böyle
Sabah
hastanedeydim yemedim
Öğlen
orta peynirli gözleme
şekersiz çay
ikindi
1 fincan sade türk kahvesi
akşam:
mantarlı mevsim salata
2 adet biber dolması
spor=yok
su 2lt civarı
menü
sabah
iki haşlanmış yumurta
birdilim ekmek
üçzeytin
birkaşıktahinpekmez
ara
kahve hurma
öğle
magnum
ara
bir kase yoğurt
akşam
fırında köfte
üç kaşık yoğurt
üç litre su
bisaat spor
forumu okudum ya sankı 2 hafta deneme gbı bıseler hatrlıorum ıste zamanla tam ogrenırım bende. anladım guzelmıs o zman kılomuz esıtle yarısmak da ıyı tesekkurler..
afiyet olsun güzel menü ve spor. aseeel sen çalışıyormuydun ve kg kaçtı hatırlayamadım.
ben 3,5 aydır misafirliğe 1 kez gittim onda da yemedim. eve de kimse gelmedi. ama artık ısınıyor havalar arkadaşlarla da görüşemedik sanırım h.sonu akşam kabul etcem kara kara düşünüyorum az yapacam zaten de sonuçta yemek yenilip öyle gelecekler. evde olduğu zaman yiyorum olmayınca sorun yok, kalanları eşimle okula yollamayı düşünüyorum.
canım sabahları 1 yumurta ekleyebilirsen süper olur kahvaltın. zeytin de ayrıca.
afiyet olsun canım ne zamandır canım karnıyarık istiyor du, patlıcan ve kıyma aldırdım dün. ben de yapacağım. sen kızartarak mı yapıyorsun. ben karatay usulü fırında yapıyorum ama biraz kuruyor gibi oluyor yaa acaba fırının ayarından mı ?
21 mart menü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 3 gün kurusu, 10 çiğ fındık, 1 yumurta, yeşillik, 2 kk süzme peynir
ara: adaçayı, 10 çiğ badem
öğle; 100 gr et döner, 1 kutu ayran, 1 dilim ekmek
ara: 3 adet limon lifli bisküvi, çay
ara: 1 armut, 1 elma yemek olana yedim yiyivereyim dedim armut çok küçüktü ondan elma da yedim :)
akşam; 5 parça haşlanmış brokoli(limon sarımsak pulbiber zeytinyağlı),3 kepçe tarhana çorbası, 1 çb kefir ve 1 kase salata
su: 4 lt nereme içtim bilmiyorum rekor kırdım sanırım
spor: 45 dk zumba dans oryantal aklınıza ne gelirse
50 yarım mekik, ve 1 tur bacak hareketleri. 3 tur yapamadım zorlayacaktım çünkü gerek yok dedim yavaş yavaş arttıracağım
Günaydın kızlar, misafirim bugün gidiyor ve spora ağırlık vereceğim şükür.
Dünki Menüm
Sabah: 2 çavdar ekmeği, 1 yumurta, peynir, zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen : Tavuk şinitsel, yoğurt çorbası, salatalık, domates
Ara: 4 çatal menemen, 2 lokmalık ekmek
Akşam: Yarım şebit, 8 kaşık nohut, 2 kornişon
Spor:70 mekik su 1,5 lt
günaydın kızlaaarrr dün ki menümü paylaşıyımm
sabah: 1tane haş. yumurta 1 kk peynir zeytin 1 dilim ekmek çok ağrım vardı aç hissedince artıyo gibi geliyo bana
ara: yok
öğlen: 1 kase mantar çorbası , 1 porsiyon nohut ve salata
ara 1 türk kahvesi
akşam : 1 kabağı haşlayıp yoğurt pul biber ile karıştırıp 7 tane minik grissini nin diğer adı neydi unuttum şuannndilimin ucunda bulamıyorum neyse serçe parmağımdan ufak olanlardan yedim kepekli ekmek yoktu.. 101den aldım hatta heh buldum galeta ondan yedim
ara: dizi vardı maluummmm , 1 armut ufak 1 de yeşil elma yedim bol tarçınlıı
su: 2,5 lt
spor : 25 dk eve yokuş yukarı yürüdüm sonra tekrar evden çıktım 20 dk daha yürüdüm hava güzeldi geldim
25 squats
Haşlama canım biz kızartma yapmıyoruz
Dünkü menüm
Sabah
Menüm
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
Çay
Öğlen
Haşlama et
5 kaşık bulgur
Ispanak çorbası
Akşam
Yok
Su 2 litre
Spor
Yürüyüş
Selam canlar
Menü
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 kk beyaz peynir
Ara soda yogurt limon kürü
Öğle izgara tavuk salata 1 dilim ekmek
Ara 1 dilin incecik kek
Aksam pirasa yemegi
Ara zencefilli zerdeçalli yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 20 dk yürüyüş 40 squat 2 tur bacak hareketi
Ilerleyen saatlerde bitki çayı
Canım, yarışmanın esas listesine girebilmen için en az 2 cuma deneme süren var..
Bu zaman içersinde katılımına, kilo vermene bakılıyor..
Yeterli olursa 2 hafta sonra takımın esas listesinde oluyorsun..
Ama takım içersinde öyle esas listede olanlarla olmayanlara ayrımcılık yok, o yüzden de takımdaki aktivitelere her kes dahil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?