Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canlar
Menü
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 kk beyaz peynir
Ara soda yogurt limon kürü
Öğle izgara tavuk salata 1 dilim ekmek
Ara 1 dilin incecik kek
Aksam pirasa yemegi
Ara zencefilli zerdeçalli yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 20 dk yürüyüş 40 squat 2 tur bacak hareketi
Ilerleyen saatlerde bitki çayı

Keksiz menülerin daha güzel be canım :)

Zayıfken ki kuralların neydi
1- Tatlıyı hiç sevmezdim bedenime faydası olmayan şey tüketmezdim
2-Hergün 1 brdk yoğurt veya süt muhakkak tüketirdim
3-Ekmeği çok az yerdim
4-Pasta börek falan misafir gelmedikçe yapmazdık
5- Günde bir meyve yerdim
6-Bayram dışında hiç çikolata yemezdim bayramda yediklerimiz de lokmalık olurdu zaten
7-Sürekli ayakta gezinirdim oturunca diken batardı resmen
8-El sanatlarıyla uğraşır ve kendimi mutlu ederdim özellikle resimle
9- Tatlıyı hiçbir zaman ağzıma sokmazdım 24 yaşına kadar pek de aramazdım çok şekerli gelirdi bana şeker hayatımda yok denecek kadar azdı
10- Günde 1-2 bardaktan fazla çay tüketmezdim kahveyi hiç içmezdim
11- Her gün en az 20 dk yürürdüm
12-Gençtik o zaman hiç bir şey yapmasam en az yarım saat hava güzel olduğu an top alır paslaşırdık Hazır gıda hiç ama hiç tüketmezdim okurken bile yoğurdumu kendim mayaladım

herşey evlendikten sonra Ankaraya gelince değişti davetler toplantılar gezmeler hele bir de eşimin 5 kardeşi de burda olunca, bir de panik atak için içtiğim ilaçlar, arkasına üstüste 2 çocuk bir de hipotroit (metobolizmam çok yavaş) , Masabaşı işte çalışıyorum 7 senedir ben almayayım da kim alsın

Ayhh kızlar öğlen yemek makarna patatesti ikisini yemeyim diye melemenle çavdar emeği yeyim dedim tabi kesmedi yarıma yakın kete yedim. Sanki kendime iyilik ettim. Kuzu kuzu patates yemeğini yesem daha iyiydi.
hakkaten yaa evdeki bulgurdan oldun resmen

Tablo hazır canlar.. Güncel kiloları bu hafta tartıldıktan sonra ekleyeceğim..

DARALMA TABLOSU :)

SIRAİSİMYAŞBOYBAŞL. KGGÜNCEL KGHEDEF KG
1isimsiz965201.5864.3-55
2Papillon_301.6891-70
3Heart of Gold331.5877.1-62
4MrtHatice351.7286-65
5Elizan-seyma191.6268-55
6kyohei142016267.6-54
7LaMiaVita1916466-53
8aseeel3415586-55
9tahataprens19902716566.8-55
10hawar371.6270-60
11saricicek123321.6861.6-57
12Ayskrster281.7071-60
13sevgili8284331.71100-65
14yagmuraydin231.5862.8-55
15glmscs341.67104-74
16GizzD231.6574.5-64
17hedefeyedikilo301.5862-55
18colorfullifen281.6890-70
19bluedreamer02221.6076-55
20asya_01271.6084-55
21AKovser2215557-48

Şekerli su iç canım biraz dengeler, geçmiş olsun dikkat et kendine

Dikkat et canım.. Çok fazla limonlu yapma sen de, Allah korusun düşüb bayılırsın bir yerde..

canım gecmıs olsun. lımon tansıyon dusuruyor lımon sıkmadan ıcmeyı dene bence daha ıyı olur. stres zaten yapar öle de dusunme ben ufak seyde bayılıyorum deme beyın onu yapıyor cunku.

Çok sağolun kızlar şimdi iyiyim. valla sabah +300 gr vardı o gitsin sabit kalayım diye yaptım ama... neyse toparlarıımmmm kaptanım sakin

anladım zayflayınca paylascaksın yanı menunu ızın o zman kesılcek he. kılonda ıyımıs boyunu bılmıorum ama.
ama cabuk alınan kılo cabuk verılıyor kısa zaman da burda olursun bence.
keşke çabuk aldığımı çabuk versem. hani şu aldığım 4 kg mu ooy oyy kendime çizelge yapıcam her hafta 1 kg vermem lazm. böylece nisan sonu istediğim kiloya ulaşıcam ama evde ki hesap çarşıya uymazsa
evet boyuna gore 45 falan ıyı sanırım 10 kılo fark derler ama ben 45 dusunemıyorm ya ole kılo var mı hep 60 70 lerı görunce
ben 45 kg sanırım doğduktan 5 6 sene sonra gördüm en son
şaka şaka babam yaptı beni böyle aaah ahh, 6 7. sınıftayken çok zayıftım babam tutturdu kızım kilo al sana tlefon alcam kızım kilo al sana bilgisayar alıcam . uydum babama uymaz olaydım, telefonu her gün aldığım harçlık 1 tl ile biriktirip aldım. bilgisayarıda emekli olunca alcam söz dedi. emekli olmuş kimseye söylemedi, araştırmacı ruhum sağolsun arabanın torpidosunda emekli kağıdını görünce bağıra bağıra anneme gidip anlatmıştımda almak zorunda kalmıştı
aay ne güldüm kendime ne safmışım

tabloyu görünce şarkı söyleyesim geldi içimden
daralamadım of daralamadım, bi kilo bile zayıflamadım yooo yee yaa

Cumadan sorna artik kek, börek, pisi, kete yok... Annemler cuma gidiyorlar sabahtan uçağa yetistiricez tarti fotografi nasil cekicem hic bilmiyorum. Cok moralim bozuk ya

Onlardan ayrılmak zor olacak belki ama herkesin kendi yeri var sonuçta..
Resim çekemezsen sorun olmaz canım, sıkıntı yaratma kendine.. Geçerli sebebin var nasılsa..

Elim beğen tuşuna bile gidemedi düşün o derece

Sporu beğenmemek olur mu hiççç

ne yesem ekmek yerine

Bence ekmek ye başka şey yeme :)
Günde 2-3 dilim yiyebilirsin, niye kendini kısıtlayasın ki..
Hem karbonhidratını almış olursun hem de acıkmazsın..

tabloyu görünce şarkı söyleyesim geldi içimden
daralamadım of daralamadım, bi kilo bile zayıflamadım yooo yee yaa

Beni de güldürdünn

hoşgeldin canım

verırsın öle dusunme bak ben hafta sonu 69,1 geldım suan 67,7 geldım bazen vucut suda tutar ole dusunmek lazım.

heheheheheh ayy senın ıste fenaymıs baban cok söz vermıs ama hıc tutmamıs ya bosa alınan kilo simdi. arastırmacı ruhunda cok ıyı masallah.
hoşgeldin canım

hosbuldum tesekkurler...

kız ne ara verdin o kadar kiloyuu yaa biriniz benmle yarışın ya öyle olunca daha heycanlı oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…