Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ellerine sağlık canım :)

Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
4 5 tane zeytin
Patates haslamasi 1 dilim

Öğle
2dilim ekmekle peynirlik tost

Aksam
1 tabak nohut
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Egzersiz 4000 adim 150 tane karin egzersizi

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-22-17-23-54.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 22
Dogru diyorsun ama foto cekmeye çalışacağım sabah 6 da filan anca salya sumuk yazarim buraya artik

kızlar ya su içtikten sonra tartıya çıkmak çok fazla etkilermi tartıyı?yaklaşık 1 buçuk lt falan su içmiştim de sağlık ocağından çağardılar ibreli tartı vardı çıkıverdim.ama merak ettim acaba çok etkiler mi diye

kaptanı bilmem ama burası yemek portalına dönmüş birbirinizi çok güzel gaza getiriyorsunuz yaramazlar sizi kızımın ifadesiyle tatlı yaramazlar oluyor mu ama böyle daha ifade kaldı mı bilmiyorum
Evet canim hayal edip yemiyoruz al sana motivasyon yemiyoruz nede olsa bizimki dertlesmek sayilir

Kaptan bizi kesin kesicekkk M Mitsuomi

Yok kiz bana kiyamiyo zaten deeeee senide korurum dedim ya

Ehehehehheheheee seni bu yuzden seviyorum kizzhic kiyamiyosun bana bizde yiyemiyoruz azcik hayal ettik eksiyle geldigimiz surece sorun yok

Yok yok baskasinin sopasida olsa sen kiyamazsin bana tam dovucekken son an gelir kurtarirsin beni iste bunlar hep blöf
Sozumden donmem bebisim

Supersin kaaaptaaaagggn tenkyuuuuu canisi

menüm
1. öğün
2 kepçe çorba
1 haş yum
5 zeytin biber şekersiz çay

2. öğün
2 yum karnabaharlı omlet
5 kaşık yoğurt
salata
şekersiz sütlü kahve

su 2,5 tammlicam
spor yok tüm gün evi temizledim yarından itibaren inş günlük 30 dk yüricem en azından 10 gün boyunca.temizlik 10 gün gider

ayy zayıflayıp güzel güzel elbiseler etekler giymek istiyorum yaa. güneş açtı içimde bişeyler coşup koşup eğleniyoo, ama ben masamda ayaklarımı altıma almış oturuyorum

Bitmedi mi dahaa ??

anladım canım tesekkurler ınsallah verıp lısteye de gırıcem.

İnşaAllah canım :)

ellerine sağlık canım :)

Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
4 5 tane zeytin
Patates haslamasi 1 dilim

Öğle
2dilim ekmekle peynirlik tost

Aksam
1 tabak nohut
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Egzersiz 4000 adim 150 tane karin egzersizi

Afiyet olsun canım :)

Dogru diyorsun ama foto cekmeye çalışacağım sabah 6 da filan anca salya sumuk yazarim buraya artik

Kıyamam ya, böyle alışınca da ayrılmak zor olur tabi.. Yine de ağlama sen

Tabi etkiler canım, içtiğini gösterir yani.. 1 litre içersen 1 kilo kadar fazla çıkarsın..

Ne demek takımın delisi
Takımın delisi ilan ettim artık seni
Ha bu arada deli demek bende sevgi gösterir haberin olsun

Walla kizlar o zaman mash.benim iradem saglam siz azcik tatli lafi duydunuz hemen kiziyosunuz bide ben kk yemek yarismalarindayim hep...
diyetimide yaparim yarismaya da katilirim cok şükür motivasyonum bozulmuyo

İradesizlikten değil canım, kimse tatlı duyar duymaz da tatlıya koşmuyor ki..
Sadece canı çekme meselesi var, ileri giderse tatlı krizine döner

yaaa o kadar fark eder mi ya?eee iyiymiş o zaman

Afiyet olsun canım..
Ne kadar temizlik yapsan da spor da yapmaya çalış :)
Hiç bir şey sporun yerini doldurmuyor çünkü..

kimsecikler yoknaptınız kızlar gününüz nasıl geçti

Buradaydılar da dağıldık yine biraz :)
Monoton geçti valla benimki, tembellik de yaptım spor yapmadım
Akşama kaldı artık :)
Sen nasılsın canım ? Sağlık ocağına neden gittin ?

fatimem dip bucak temizlik yaptığımda hem yemek ve oğluşa bakmaak çok yoruyor hıl oluyorum.kollarım ağrıyor şu an.gün boyu temizlik yaptım zaten spora zaman ayırabilmek için kv me ağız eydimde gel çocuğa bak ben işimi yapayım dedimoğluşun izlemi oluyor boy kilo kontrolu falan o ne zaman mış diye sorayım dedim çocuğu emanet edecek biri varken.

Tabi ediyor canım.. 1 bardak bile içip denemişliğim var
Ama wc de var tabi, içer içmez tartılsan içtiğin kadar artı görürsün, hatta belki daha fazla..
1 bardak bile ediyosa ohooo 1 buçuk lt içmştim o saate kadaribreli tartılar daha az gösteriyor ya.dijitaller daha fazla gösteriyor

Haklısın canım.. Hazır kv de varken bitir temizliğini :)

İçtiklerin, yediklerin hepsi anında farkediyor..
Ben nedense ibrelilere pek güvenmiyorum
bende öylesine tartılıverdim yoksa eczanedeki dijitalı baz alıyorum onla başladım çünkü.ee su içmeme rağmen en azından artı çıkmadım ona da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…