Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canimsin yaaa
Amaaaaan deli demek sevgi gostergesi olmasa cok kirilacaktim sanki sanaaaane takcam kiz seni ister deli ilan et ister veli

Ya ne bileyim canim kizlar cok deyince bende suçlu gibi hissettim kendimi az dertlestik colorlulillfen ile yani ne bileyim zaten orda burda her yerde yemek var ve canimiz cekiyomalesef

off hiçsorma kahvemi yaptım oğluş uyuyor biraz soluklanayım dedim ev bitti ama bende bittim

Afiyet olsun canım, hakettin artık dinlenmeyi tabi minik fırsat verirse :)

İyi diyelim iyi olalım canım yatılı misafr vardı arkasındanda boğazım enfeksyon kaptı öyle gidiyoz valla akşamıda canım istemedi sen nasılsın

Çok geçmiş olsun canım..
Doktora gittin mi ?
Çok şükür ben de yeni yeni atlatıyorum hastalığı, 10-günü geçti artık

Malesefff kizlar evime döndüm tartilfim hemen 88.5 ciktim ama tabii ac olmadığım icin okadarii normal geldi bana fakat 87.2 olurmuyum cumaya bilmiyorum

Bugunku menum
Kahvalti
2dilim tereyagli ekmek
2dilim peynir

Ara türk kahvesi

Ogle
tahil gevregi
1sb sut ile

Ara 1bardak ayran

Aksam yemegim yoktu gec geldim eve
Tereyagli 1yumurta
2domates
1dilim ekmk yedim

Spor 2saat yuruyus
Su 1.5lt şimdilik

Ylniz ismimide pek orjinallestirmissin

Ama cidden öyle :)
Böyle birisine dersin alınır falan ama bende hiç öyle düşünce yok, yakınlarımla hep böyleyim alıştılar artık herkes normal kabul ediyor Hele nişanlım, 1 kere adını söylesem 10 kere deli diye çağırırım

Olur mu hiç öyle şey, az yemek muhabbeti yapmadık kızlarla, gecenin bir vakti konuşuyorduk, Özge de kaptandı o zaman, gece bir geliyordu ev ekmeği, bazlamalar havada uçuşuyor

Malesefff kizlar evime döndüm tartilfim hemen 88.5 ciktim ama tabii ac olmadığım icin okadarii normal geldi bana fakat 87.2 olurmuyum cumaya bilmiyorum

Canım, gün sonunda tartılmışsın, dediğin gibi çok normal..
Cumaya değil sabaha kadar bile iner.. Ama 87.2 olur mu bilemem :)
Sabah tartıldım 57.8 idim şu an tartıldım 59 çıktım
Daha akşam yemeği yok, 1 kupa yeşilçay + yarım litre su içilecek, bu durumda 60 kilo olarak kapatırım günü

Işlemleme supermis yalnizz.sunuda icersemm bunuda yerseeemm :) 87.2 olmazsa bana napican kaptaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…