off hiçsorma kahvemi yaptım oğluş uyuyor biraz soluklanayım dedim ev bitti ama bende bittimOhh o temizliğin kokusu yok muuu yorgunluğuma değer diyorsun bitince :)
İyi diyelim iyi olalım canım yatılı misafr vardı arkasındanda boğazım enfeksyon kaptı öyle gidiyoz valla akşamıda canım istemedi sen nasılsınNasılsın canım ?
Akşam neden yemedin ?
Bitmedi mi dahaa ??
İnşaAllah canım :)
Afiyet olsun canım :)
Kıyamam ya, böyle alışınca da ayrılmak zor olur tabi.. Yine de ağlama sen
Tabi etkiler canım, içtiğini gösterir yani.. 1 litre içersen 1 kilo kadar fazla çıkarsın..
Ne demek takımın delisi
Takımın delisi ilan ettim artık seni
Ha bu arada deli demek bende sevgi gösterir haberin olsun
İradesizlikten değil canım, kimse tatlı duyar duymaz da tatlıya koşmuyor ki..
Sadece canı çekme meselesi var, ileri giderse tatlı krizine döner
off hiçsorma kahvemi yaptım oğluş uyuyor biraz soluklanayım dedim ev bitti ama bende bittim
İyi diyelim iyi olalım canım yatılı misafr vardı arkasındanda boğazım enfeksyon kaptı öyle gidiyoz valla akşamıda canım istemedi sen nasılsın
MalesefffCanimsin yaaa
Amaaaaan deli demek sevgi gostergesi olmasa cok kirilacaktim sanki sanaaaane takcam kiz seni ister deli ilan et ister veli
Ya ne bileyim canim kizlar cok deyince bende suçlu gibi hissettim kendimiaz dertlestik colorlulillfen ile yani ne bileyim zaten orda burda her yerde yemek var ve canimiz cekiyo malesef
Ylniz ismimide pek orjinallestirmissinCanimsin yaaa
Amaaaaan deli demek sevgi gostergesi olmasa cok kirilacaktim sanki sanaaaane takcam kiz seni ister deli ilan et ister veli
Ya ne bileyim canim kizlar cok deyince bende suçlu gibi hissettim kendimiaz dertlestik colorlulillfen ile yani ne bileyim zaten orda burda her yerde yemek var ve canimiz cekiyo malesef
Canimsin yaaa
Bugunku menum
Kahvalti
2dilim tereyagli ekmek
2dilim peynir
Ara türk kahvesi
Ogle
tahil gevregi
1sb sut ile
Ara 1bardak ayran
Aksam yemegim yoktu gec geldim eve
Tereyagli 1yumurta
2domates
1dilim ekmk yedim
Spor 2saat yuruyus
Su 1.5lt şimdilik
Ylniz ismimide pek orjinallestirmissin
Malesefffkizlar evime döndüm tartilfim hemen 88.5 ciktim ama tabii ac olmadığım icin okadarii normal geldi bana fakat 87.2 olurmuyum cumaya bilmiyorum
Işlemleme supermis yalnizz.sunuda icersemm bunuda yerseeemm :) 87.2 olmazsa bana napican kaptaaannnCanım, gün sonunda tartılmışsın, dediğin gibi çok normal..
Cumaya değil sabaha kadar bile iner.. Ama 87.2 olur mu bilemem :)
Sabah tartıldım 57.8 idim şu an tartıldım 59 çıktım
Daha akşam yemeği yok, 1 kupa yeşilçay + yarım litre su içilecek, bu durumda 60 kilo olarak kapatırım günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?