Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy canım sorma benim de sivilcem çıkıyor stresten. ne güzel yapmışsın aslında keşke ben de yapabilsem ben biraz kafama takan bir tipim, azaltmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. o da farkında benim gibi eleman bulamayacağını ha teşekkür eder jest yapar ama yine de insan nerden geldiğini unutmayacak. teşekkür ederim desteğin için.

kesinlikle katılıyorum... keşke dünyayı çocuklar yönetse keşke onlar bize yön verse. onlardaki merhamet sevgi kimsede yok. öfkeleri de anlık zaten, yeter ki doğru yaklaşılsın. ben kızımın kreşine gidiyorum bazen. çocukları çok seviyorum çok istedim anaokul öğretmeni olmayı, olmadı sonra oyun evi açmak istedim ama o da olmadı. çocukları bir görseniz hepsi de hemen etrafıma geliyorlar kendisiyle konuşmamı saçını okşamamı güzel bir söz söylememi bekliyorlar aslında beklentileri sadece sevgi ilgi omuzlarını sıvazlamak başını okşamak aferin demek...keşke yöneticiler de böyle olabilse, kırmak yerine yapıcı olabilseler. ama yok onlar üstün, makamın delisi olmuşlar.

Şu kaptan kız olduk bir de
Şimdikine alıştım artık, başlarda garip geliyordu artık gelmiyor
Üşenmedim kalkıp eğildim Yapabiliyorum

Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak çay
Sucuklu yumurta
peynir,zeytin.domates

Öğlen
2 bardak çay
1 dilim cevizli ekmek
*meyveli müsli

Akşam
1 kase çorba
patates püresi
2 tane köfte

1.5 lt su
Slim in 6 (40 dk )

Afiyet olsun canım..

Dahlia_ Abla 2.30 dk olmasına rağmen bir türlü yükleyemedim hata veriyor sürekli ben en iyisi URL adresini vereyim burdan da ulaşabilirsiniz :)

Çok sağol canım benim..
Deneyeceğim ben de :)
Gerçi bende denge problemi var, hele o ilk hareketi nasıl yaparım bilmiyorum
Kolay gibi görünüyor ama eminim düşmemek için çabalamam gerekecek :)

Afiyet olsun ablacım :)
Bugün barbunyadan uzak duralım :)

Güzel olmuş canım :)

Afiyet olsun :) Artıyla gelme yarın

Hahahhahaha kızlar simdi 1.sayfadan baktimda 8 kisinin hedef killosu 55 olmakmis ne tesadüf dimi
Neyseki benim hedef kilom 54 1 kiloyla farkli hedef koymusum

aaaa cidden deli çıktı bu kızz

günaydın kızlaaarrr. nasılsınız ?
ben akşamdan şu sivilceler için soğan kürü hazırladım . Allahım sabah berbat oldum 1 yudum içtimde tövbe bana başka çözümler aramak kaldı

Canım, akşamdan yapılan berbat oluyor.. Günlük hazırlanan da çok güzel diyemem ama ikisini de denemiş biri olarak kaynatıp içmek daha iyi.. Geceden kalanın felaket kokusu oluyor bir de.. Hem rahat içmek neredeyse imkansız, ben hep burnumu tutup içtim, yanımda da mutlaka birşeyler koydum limon, kivi gibi.. İçtikten sonra bunları da yiyordum, ama burnumu bırakmadan.. Bırakırsan ağzından tadı gitmediği için miden bulanır..

Sen böyle kete yersen ben zalım olurum tabii

ne güzel olmuş hem su hem spor.

adaçayımı şimdi içtim bende. liste için de eline sağlık kaptanım

aynı ben, iki ekran açık oluyor sıkılmadan yapıyorum

Sağol canım benim :)

Allah yardımcın olsun canım..
Ne desem bilemedim..
Hiç bir işimiz kolay değil ki, bir de üst üste gelince dayanılmaz bir hal alıyor..
Keşke başka yerde çalışma imkanın olsa ama şu an iş bulmak başlı başına dert zaten..

Kek dışında güzel olmuş canım :)

Ne güzel yazıymış..
Yazıcan duvara, gidip gelip okuyacaksın :)

Dünkü menümü yazayım

Sabah
1 kivi
yarım portakal
3 dilim elma
1 avuç kuruyemiş
yeşilçay (kahvaltı yapamıyorum pek, birşeyler yemek adına ne bulduysam yemiş gibi oldum biraz :))

Öğlen
1 kase pirinç çorbası

Ara
1 kupa kakaolu süt
1 bardak yeşilçay

Akşam
3 haşlanmış köfte
domates
1.5 dilim çavdar ekmeği

Yemekten sonra birşey yemek niyetim yoktu ama bir ara stres oldum kendimi birşeyler yerken buldum
10 badem
hünnap, iğde ama sayısını bilmiyorum..

Su 3.5 litre
Spor yapmadım tembellikten

afıyet olsun kahvaltısız olurmu ya kahvaltı askdır
masallah baya su ıcıyorsun.

Aç kalmışssın:)) Gün boyu yettimi bunlar sana.Kaptan olarak hiç yakıştıramadım tembelliğide güzel örnek olmak lazım :))

afıyet olsun kahvaltısız olurmu ya kahvaltı askdır
masallah baya su ıcıyorsun.

Aslında seviyorum ama benim sevdiğim kahvaltıyla kilo vermek yerine alırım
Yavaş yavaş düzen oturmaya çalışacağım, bakalım becerebilecek miyim :)
Yok normalde bu kadar içmem, 2 litre ancak ama regl dönemim, suyu artırınca ödem çabuk gidiyor, o yüzden fazla içmeye çalışıyorum..

Aç kalmışssın:)) Gün boyu yettimi bunlar sana.Kaptan olarak hiç yakıştıramadım tembelliğide güzel örnek olmak lazım :))

Ondan önceki gün biraz fzla kaçırmışım sanırım, hiç acıkmadım desem yeridir..
Sabahkiler midemi doldurdu, pirinç çorbasının sonunu zar zor içtim doydurucuydu, akşam acıktım biraz hemen ekmek yedim
Çok çok haklısın, bu gün tembellik yok :) Akşam yazarım sporlarımı

bu arada herkese günaydıııııın biraz geç oldu ama

Günaydın :)

Kizlar barsaklarim 4 gundur calismiyor kayisi dışında bi öneriniz var mi

Kivi ye, bol su iç :)

menü güzelmiş canım
aralarda kaçamak yapmıyorsan iyi
su az oldu inş tamamlamışsındır.

Kızdaki vücuda bakınnn
Biz de böyle bel, böyle göbek isterizz

resimleri kaydettim bilgisayarıma motivasyon olsun diye ama bugün çok zorlanıyorum diyet konusunda motivasyonum düştü

Bugünki menüm

Sabah
1 dilim peynir
Salatalık

Öğlen
1 kase çorbası
Salata
1 dilim ekmek

Akşam
5 köfte

Yatmadan önce yoğurt kürü

Su 1,5 lt
Spor 100 jj + 5.000 adım
suyun az olmuş onun dışında iyi yoğurt kürü nasıl oluyor

amin inşallah

var bu ara üstümüzde bir motivasyon düşüklüğü

Su cok iciyorum bana misin demiyor. Kiviyi de deneyeyim.

anladım canım aynen kahvaltınında zengını güzel oluyor ole peynır ekmek bende sevmem pazar gunu evdeym o gune de bıraz ödüllü oluyor bakalım bu hafta napıcam once tartılıp motıve olmam lazım
Bakayim bi ona sagol bebegim

rıca ederım canım gunde 1 tane tuketebılırsn.
Aslında tazesi iyi ama düzenli içmek gerek..

bende hıc bılmıyorum canım benım tanıdıkda da var sorun o bıraz ıyı gelmısdı o yuzden dedım ben hıc ıcmedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…