1 Yudumla hala her yer o kokuyomuş gibi geliyo. sanırım ben içemem yakın zamanda. çünkü midem fena kalktı. bu sivilcelere ne yapıcam bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu. pazartesi günü kayınvalidemde dedi nişanlın hazır gececiyken izin al git yüzün berbat artık falan diye. nişanlımda o sırada dizimde uyuyodu ( meğer uyumuyomuş) kaldırdı kafasını evet gidelim falan dedi ondan beridir yüzüme bakmak istemiyorum. 2 gündür limon suyu sürüyorum ama fyda etmedi gibi. ilaç kullanıcam sanırım
Hoş geldin aramızaMerhaba arkadaşlar.bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı :laveyou
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:malimüşavir
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:6.5 aylik oglum var.
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.65
Kilonuz:78
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz :ameliyat ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem psikolojik hemde saglik için
Merhaba arkadaşlar.bende araniza katilmak istiyorum.
İsim (İsteğe Bağlı ):
çok şükür iyiyim ama diyet yapmak istemiyorum ne olduysa bu sabah oldu anlam veremiyorum psikolojik galiba bir dehawar a söz verdim
siz de de var mı aynı durum oluyor mu
belki buraya daha yeni başladığım için size komik gelebilir ama ben beş senedir kilo vermek istiyorum ama irademe hakim olamıyorum benim açlığım gerçek bir açlık değil psikolojik bir açlık ve ağlamak istiyorum şu an
İsim (İsteğe Bağlı ):
Hay Allah'ım şu düşüncesiz insanları hiç anlamayacağım. Ya kırılırmı , üzülürmü hiç hiç düşünce yok. Takma canım ergenlik dönemi daha, strestende olur. Zamanla elbet geçecek. İlaç değilde doğala yönel olabildiğince.1 Yudumla hala her yer o kokuyomuş gibi geliyo. sanırım ben içemem yakın zamanda. çünkü midem fena kalktı. bu sivilcelere ne yapıcam bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu. pazartesi günü kayınvalidemde dedi nişanlın hazır gececiyken izin al git yüzün berbat artık falan diye. nişanlımda o sırada dizimde uyuyodu ( meğer uyumuyomuş) kaldırdı kafasını evet gidelim falan dedi ondan beridir yüzüme bakmak istemiyorum. 2 gündür limon suyu sürüyorum ama fyda etmedi gibi. ilaç kullanıcam sanırım
Tartışma canım, daha yaşı genç sizin için çabalıyor, çalışmasa belki daha kötü hissedecek, huzurlu olun inşallahben o kadar değil de eşim çok yoruyor kendini ona üzülüyorum ikinci iş yapmaya kalkışıyor onla tartışıyorum
Estağfurullah helal olsun, tabiki paylaşacağız, rahatlayacağız..aslında konuştukça rahatlıyoruz şahsen ben içime atınca şişiyorummm sabahtan beri de kafanız şişti hakkınızı helal edin kusura bakmayın
Onu benim kızda bi ara sürekli söylerdi, sonra hata yapmıyorsun haklı olduğun zaman özür dileme kimseden diye bi kaç kez telkinde bulundum. Şükür düzeldi.burdaki uyarılarını dikkate alacağım ben de evet benim kız da sürekli özür diler hata yapar yapmaz bazen endişeleniyorum niye böyle yapıyor bir de ağlarken sürekli benim yüzümden diyip duruyor kendi kendine
Hoşgeldiniz.Merhaba arkadaşlar.bende araniza katilmak istiyorum.
İsim (İsteğe Bağlı ):
H Heart of Gold canım
seni çok iyi anlıyorum bende bazen imdat deyip kaçmak istiyorum benimkilerde sürekli birbirleri ile kavga edip şikayet ediyorlar
ama en iyi çözüm sanırım pedegog
günümüzde üniversite hastanelerinde ve büyük devlet hastanelerinde var
bence en iyisi profösyenel yardım
çözemezseler bile ne şekilde baş edeceğimizi öğretiyorlar
benim kız kardeşim kızını götürdü yıl önce
büyük oranda başarı sağladılar
H Heart of Gold canım
seni çok iyi anlıyorum bende bazen imdat deyip kaçmak istiyorum benimkilerde sürekli birbirleri ile kavga edip şikayet ediyorlar
ama en iyi çözüm sanırım pedegog
günümüzde üniversite hastanelerinde ve büyük devlet hastanelerinde var
bence en iyisi profösyenel yardım
çözemezseler bile ne şekilde baş edeceğimizi öğretiyorlar
benim kız kardeşim kızını götürdü yıl önce
büyük oranda başarı sağladılar
Onu benim kızda bi ara sürekli söylerdi, sonra hata yapmıyorsun haklı olduğun zaman özür dileme kimseden diye bi kaç kez telkinde bulundum. Şükür düzeldi.
Ya normalde cok severim ama süte bi etkisi olur mu bilemiyorum.balli karanfilli limonlu envai çeşit yapardim da simdi yapmiyorum zaten ogluş uyumuyor. Bide bu uykusuzluk yapmasin diye korkuyorum
1 Yudumla hala her yer o kokuyomuş gibi geliyo. sanırım ben içemem yakın zamanda. çünkü midem fena kalktı. bu sivilcelere ne yapıcam bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu. pazartesi günü kayınvalidemde dedi nişanlın hazır gececiyken izin al git yüzün berbat artık falan diye. nişanlımda o sırada dizimde uyuyodu ( meğer uyumuyomuş) kaldırdı kafasını evet gidelim falan dedi ondan beridir yüzüme bakmak istemiyorum. 2 gündür limon suyu sürüyorum ama fyda etmedi gibi. ilaç kullanıcam sanırım
yaaa affedersin de kaynana neymiş off yaa, lütfen hatırlatır mısın, hayattaki en önemli en değerli sahip olduğumuz tek şey Sağlık. berbat ne demek ya senin yaşın küçük olacak tabii ki, ben 33 yaşındayım hala çıkartıyorum. hallolmayacak bir şey değil tedavi olur geçer ama bu sözler unutulmaz. k.bakma ama k.validenin yaklaşımını hiç beğenmedim nişanlın da desteklemiş aferin ona
İsim (İsteğe Bağlı ):
herşeyi ağlıyarak istiyordu bir başladı mı sakinlemiyordu, biraz da a sosyal bir çocuktukardeşinizin kızıyla durumu neydi peki kaç yaşındaydı
Evet okudum.sizin de yardiminizla daha cabuk adapte olurum.Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Kuralları okudun sanırım :)
Doğru sen emziriyorsun..
Emzirenlerin yeşilçay içmesi pek tavsiye edilmiyor canım..
Direk bebeği etkiliyor çünkü.
Ben senin yerinde olsam bu laflardan sonra mideye falan bakmaz içerdim..
Ben şekilden şekle giriyordum içerken, asla ama asla koklamicaksın, burnunu tıkayınca tadını da hiç almıyorsun.. İçtikten sonra mutlaka birşeyler yemelisin burnunu hiç bırakmadan, belki bir 5 dakika kadar burnunu bırakmazsan daha iyi olur..
İlaç tedavisi görmüş ve de psikolojisini yerle bir olmuş biri olarak söylüyorum bunu..
Bana da şu an tedavi ol diyenler var ama ben onu 1 kere yaptım ruh sağlığım bozuldu, bir daha mı ? Asla !
Belki daha zararsız bir tedavi vardır ama benimki beni mahvetti, o yüzden çareyi doğal yollarda aramaya başladım..
İçimdekilere tercüman oldunnn..
Benim yüzüm de berbat haldeydi bir ara, neredeyse hergün görüyorlardı beni, tek kelime etseler daha beterini söylerdim herhalde.. Elimizde olan birşey olsa tamam ama değil kii.. Senelerdir neler çektim Allah biliyor, şimdi kimseye laf ettirmem..
ben bir ara eczanede çalıştım sivilce için verilen ilaçlar özellikle haplar ruhi bunalıma sokuyor uyarayım dedim en güzeli yağsız baharatsız beslenmek bir de hazırgıdalar kuruyemişler çok yapıyor
soğan suyuna ben limon sıkıp içiyorum ben de sade içemedim hiç
Evet okudum.sizin de yardiminizla daha cabuk adapte olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?