Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Stresten mı cıkdı bı doktora gorun ıstersen ama sana moral vermelerı gerekır sonucta sende sevmıosundur ama yapıcak bısey yok.

Merhaba arkadaşlar.bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı :laveyou
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:malimüşavir
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:6.5 aylik oglum var.
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.65
Kilonuz:78
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz :ameliyat ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem psikolojik hemde saglik için

Hoş geldin aramıza

hosgeldınız ınsallah bırlıkde verırız.

canım bende senin gibiyim moralim bozuk olunaca kendimi aburcubur ararken buluyorum
ama sonuç ne daha fazla kilo yani bizimkisi duygusal açlık aslında
bir senedir kayın validem hasta idi ona baktık ettik ama sonuçta kaybettik
bu süreç beni çok olumsuz etkiledi düşünün evin içinde sürekli bi,r hüzün eşim hastalığı öğrendiğinden beri çok kötüydü
normalde insanlar bu süreçlerde daha çok kilo verir ama ben aldım

sanırım sende aynı sorunu yaşıyoprsun canım
o yüzden buraya yaz kendine başka meşgaleler bul yani elini ve ağzını oyala bir süre sonra geçecektir
biraz karalı oldun mu iş bitecek
ve bence buraya yazmaya başlamakla en büyük kararı almıisın zaten
birde kendini çok kasma yani çok katı kuralların olursa bıraktığında daha çok kilo alırsın

aramıza hoşgeldin

Hay Allah'ım şu düşüncesiz insanları hiç anlamayacağım. Ya kırılırmı , üzülürmü hiç hiç düşünce yok. Takma canım ergenlik dönemi daha, strestende olur. Zamanla elbet geçecek. İlaç değilde doğala yönel olabildiğince.

ben o kadar değil de eşim çok yoruyor kendini ona üzülüyorum ikinci iş yapmaya kalkışıyor onla tartışıyorum
Tartışma canım, daha yaşı genç sizin için çabalıyor, çalışmasa belki daha kötü hissedecek, huzurlu olun inşallah

aslında konuştukça rahatlıyoruz şahsen ben içime atınca şişiyorummm sabahtan beri de kafanız şişti hakkınızı helal edin kusura bakmayın
Estağfurullah helal olsun, tabiki paylaşacağız, rahatlayacağız..

Onu benim kızda bi ara sürekli söylerdi, sonra hata yapmıyorsun haklı olduğun zaman özür dileme kimseden diye bi kaç kez telkinde bulundum. Şükür düzeldi.

Hoşgeldiniz.

H Heart of Gold canım
seni çok iyi anlıyorum bende bazen imdat deyip kaçmak istiyorum benimkilerde sürekli birbirleri ile kavga edip şikayet ediyorlar
ama en iyi çözüm sanırım pedegog
günümüzde üniversite hastanelerinde ve büyük devlet hastanelerinde var
bence en iyisi profösyenel yardım
çözemezseler bile ne şekilde baş edeceğimizi öğretiyorlar
benim kız kardeşim kızını götürdü yıl önce
büyük oranda başarı sağladılar

eşimle konuşacağım bu akşam, aslında kızımın kreşinde psikolog var önce onunla görüşeyim.

kardeşinizin kızıyla durumu neydi peki kaç yaşındaydı

Onu benim kızda bi ara sürekli söylerdi, sonra hata yapmıyorsun haklı olduğun zaman özür dileme kimseden diye bi kaç kez telkinde bulundum. Şükür düzeldi.

ben de söylüyorum onu. her zaman özür dilenmez, kendini suçlu hissetme diye ama bazen suçluluk duygusu hissedip kötü oluyor, mesela bardak kırıldı ya da üzerine döküldüğünde. ağlıyor hemen. kesinlikle o an kızmıyorum tabii ki olur ben de kırıyorum dedim. önemli olan sana birşey olmaması. hatta iki gün önce eşim 2 tane bardak kırdı noldu diye koştuk iyimisin dedim neyse, kızım hemen dedi. anne bazen olabilir dimi kırabiliriz farkında olmadan dedi. evet tabii ki bizden daha önemli değil...çok farklı dünyaları hissettikleri yaşadıkları. keşke ne hissettiklerini okuyabilseydim.

Ya normalde cok severim ama süte bi etkisi olur mu bilemiyorum.balli karanfilli limonlu envai çeşit yapardim da simdi yapmiyorum zaten ogluş uyumuyor. Bide bu uykusuzluk yapmasin diye korkuyorum

Doğru sen emziriyorsun..
Emzirenlerin yeşilçay içmesi pek tavsiye edilmiyor canım..
Direk bebeği etkiliyor çünkü.

Ben senin yerinde olsam bu laflardan sonra mideye falan bakmaz içerdim..
Ben şekilden şekle giriyordum içerken, asla ama asla koklamicaksın, burnunu tıkayınca tadını da hiç almıyorsun.. İçtikten sonra mutlaka birşeyler yemelisin burnunu hiç bırakmadan, belki bir 5 dakika kadar burnunu bırakmazsan daha iyi olur..
İlaç tedavisi görmüş ve de psikolojisini yerle bir olmuş biri olarak söylüyorum bunu..
Bana da şu an tedavi ol diyenler var ama ben onu 1 kere yaptım ruh sağlığım bozuldu, bir daha mı ? Asla !
Belki daha zararsız bir tedavi vardır ama benimki beni mahvetti, o yüzden çareyi doğal yollarda aramaya başladım..

İçimdekilere tercüman oldunnn..
Benim yüzüm de berbat haldeydi bir ara, neredeyse hergün görüyorlardı beni, tek kelime etseler daha beterini söylerdim herhalde.. Elimizde olan birşey olsa tamam ama değil kii.. Senelerdir neler çektim Allah biliyor, şimdi kimseye laf ettirmem..

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Kuralları okudun sanırım :)

kardeşinizin kızıyla durumu neydi peki kaç yaşındaydı
herşeyi ağlıyarak istiyordu bir başladı mı sakinlemiyordu, biraz da a sosyal bir çocuktu
evde herkes onunla ilgilensin istiyordu ve yemek büyük problemdi

şimdi sosyalli kısmen kırdı
ağlama sorunu da bayağı azaldı
ilgi konusunda hala aynı diyebilirim
hala hep esas kız olmak istiyor

3,5 yaşında götürdüler 3-4 defa gidip geldiler yanlış hatırlamıyorsam
şimdi 5,5 yaşında

canım benim yagmuraydin o ilaçlar tehlikeli biliyorsunuz gebeliğe bile etkisi var. doğal yöntemler kremler ama kortizonlu değil ya da cilt temizleyiciler ile halledilmeli. bu sorun karaciğerden kaynaklanabilir, stres üzüntü, beslenme şekli her şey yani. bence dermatoloji ya da endokrinoloji miydi bilmiyorum bir tahlil yaptır sonuçlara göre bir yol izle. en azından neyden kaynaklandığını öğrenirsin.

Ben benim ilaç kötü diyordum ama demek ki çoğunluk öyle..
Bir işi de tam yapsalar olmaz, birini düzeltirken diğerini mahvediyor..

Yawrukush nasılsın canım çocuklar nasıl
arada uğra buralara

Günlerdir hiç gelmedi, çocuklar fırsat vermiyor sanırım..

Evet okudum.sizin de yardiminizla daha cabuk adapte olurum.

İnşaAllah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…