Hahahaha cok guldumactim googleden baktim oda super duruyo:)
Yaaaaa aglicam simdi amayok hic yemedim de canim cook cekti ya
Yaa canim lütfen paylascok ihtiyacim var
Tamam canım :)
Nasıl olmuşsa bir sayfayı kaçırmışım arada, şimdi gördüm yazıları
Allah güldürsün seniii
Çok az görünüyor menün, doydun mu diye merak ettim..
Akşam az olmuş gerçekten..
Böyle gece acıkabilirsin, o yüzden dikkat et canım..
7 galeta fazla olmuş sanki :)
Meyveyi akşam yeme, dizi için daha masum birşey bul dicem ama sudan ve yeşilçaydan masum başka birşey aklıma gelmedi
Kızlarrrrrr nerdesiniz gece gece benim karnım garip sesler çıkarmaya başladı acıktığımı hissediyorum hele ki şu bitterleri tatlıları okuyunca uffff ağzımın suyu aktıallahtan evde tatlı neyin yokkk aç karnına yatacağım şükür
Tamam o zaman birakayim okusunlarYok yokk böyle muhabbetleri okumak hoş oluyor, gülüyorsun keyfin yerine geliyor, bırak okusunlar
Sorma ya daha diğerine alışamadan nick değiştirdin, buna da alışmam zaman aldı napim
Yok kızzz bu saatte ne bitteriTakımı kapattırmayın bana
Aynen niye de olmayalım, minyon fit oluruz
Yemeğin diyeceğin yerde ettiğin laf mı şimdi
Kolay gelsin canım, uyumazsam konuşuruz gece :)
Ay Lav Yu çikolataHee mesele ödülü kaybetmekse tmm yemiyiveririz,bitterde ozaman seyy yapabiliriimm turk kahvesinde sekersize gecis yaparim yaninada bir kare bitter cikolata eklerim nasi fikiir
Etiketlerimm tabisii cikolata soz konusuuu burda
Hicc aklimizda yoktuu ama sen soktun kafamizaa
Nick demisken @AKovser caniiimm sana komserimm diyesim geliyo nedense akovserkomserle bagdastirdiiimm ben anlami nedir nickinin
Su kaptan kız anlatmis gercide bende anlatim canimNick değişme muhabbeti ne yaaay yine bişey kaçırdım çatlıyciiimmm bna da anlatsanızaaaaa
Bak bak bide maharet gibi anlatiyoİlla ki o bitteri yiyeceksin yanii
Ama şekerli kahve içeceğine bitter yemeni tercih ediyorum
Ben unuttum bir an çikolataya karşı ne kadar hassas olduğumuzu
Bana komiserim diyen ilk kişi değilsin
Aslı kovser yani türkçesi kevser.. İlk nickim başkaydı, değiştirirken de en az 3 nick yazmamı istediler hangisi olursa artık.. Kovser olmayınca akovser oldu.. A nerden çıktı dersen tam hatırlamıyorum, ama nişanlımın baş harfi romantik bir anıma denk gelmiş olabilir
Bizim @Kyohei14 uzun bir süredir burdaydı ama ben nickini ezberleyemiyordum.. Etiket yaparken her defa nickini bulup bakıyordum.. Bir gün bir delilik yaptım bunu kendisine söyledimOnu diyor benim nickimi ne kadar sonra öğrendin diye.. Onu da geç başlarda nicki başkaydı, yine böyle garip birşeydi (gece gelip beni öldürecek ) daha ona alışamadan değiştirdi..
Yok canim esneklik kisiyle alakali ben mesela baya esnegimdir:) su resimdekileri yapamam o ayriBu esneklik nasıl oluyor ben onu merak ediyorum..
Yani zayıf olmak bunları yapabileceğimiz anlamına gelmiyor..
Yoga mı acaba..
Sorma her gece bende aç yatıyorum aynı kilodayız şuan seninle zayıflayabilmemiz için midemizin guruldaması lazım uyurken
bugünkü menüm
sabah
2 kavurmalı yumurta
zeytin, peynir, domates , salatalık
1,5 dilim ekmek
ara 3 kayısı- 3 ceviz
2 fincan yeşil çay
akşam
1 tabak taze barbunya yemeği
bolca salata
2,5 lt su, bolca şekersiz çay
4 mil leslie, 20 yarım mekik
ama acayip şişlik var sanırım barbunyadan
Süpermiş canım ya bende deniycem bunu. İyi geceler kızlar ben yatıyorum@AKovser Abla 2.30 dk olmasına rağmen bir türlü yükleyemedim hata veriyor sürekli ben en iyisi URL adresini vereyim burdan da ulaşabilirsiniz :)
Ama sen benden daha zayıf gösteriyorsundur kesin baksana boyun 5 cm daha uzun benden
açken daha rahat uyuyorum allahtan uyku problemi yaşamıyorum. Midemizden gelen abuk subuk seslere de mecbur katlanacağız
Evli miydin sen canımm
Paylasmissin canim tesekkurler:)Tamam abla laptop anca bana kaldı giremedim hemen ilgileniyorum :)
doğru diyorsun sanırım barbunyadan
Şişkinlik barbunyadan olabilir canım menünü beğendim çok güzel :)) 4 mil leslieyi bölmeden yapıyorsun değil mi ? Yani 1 saat boyunca yapıyorsun ? Vallahi ben 45 dk yaptığım zaman çok sıkılıyorum sen 1 saat iyi yapıyorsun
Etkilemez olurmu, mide dolu haliylekızlar ya su içtikten sonra tartıya çıkmak çok fazla etkilermi tartıyı?yaklaşık 1 buçuk lt falan su içmiştim de sağlık ocağından çağardılar ibreli tartı vardı çıkıverdim.ama merak ettim acaba çok etkiler mi diye
Güle güle kirlet canım :))bitti şükürmiss gibi oldu ev
Ne kadar incelme oldu peki, ölçüm yapmışmıydın?Kısa bir video abla ben düzenli yaptım her gün iyi geldi umarım sizde faydasını görürsünüz :)
Günaydın canım, iyi sayılırım.günaydın kızlaaarrr. nasılsınız ?
ben akşamdan şu sivilceler için soğan kürü hazırladım . Allahım sabah berbat oldum 1 yudum içtimde tövbebana başka çözümler aramak kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?