Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabiki doymuyorum bebeğim zaten ben diyette olduğum hiç bi gün doymuyorum hep aç geziyorum bu yediklerim normalde benim ara öğünüm

Sorma her gece bende aç yatıyorum aynı kilodayız şuan seninle zayıflayabilmemiz için midemizin guruldaması lazım uyurken

Tamam o zaman birakayim okusunlarbuda size kiyagim olsun

Bahaneler bahaneler

E biliyosun beni yemeyin demek aķlima gelmiyo ben napim
Sagol canim:)

Ay Lav Yu çikolata
Nick değişme muhabbeti ne yaa ay yine bişey kaçırdım çatlıyciiimmm bna da anlatsanızaaaaa
Su kaptan kız anlatmis gercide bende anlatim canim
Simdi ben takima geldin bi sure sonra nick degistirdim bu @AKovser gunler sonra itiraf etti ben senin nickini bilmiyorum diye bende hakli olarak kizdim falan oyle yani canim
Bak bak bide maharet gibi anlatiyokiz eski nickimin neresi tuhafti Hhanled79 du ne guzel ama TAMAMEN manasizdi o yuzden degistirdim şimdiki nickim nasil? Bu hicte garip degil bi kerem tamam miiiiiiben cok seviyorum
Bu esneklik nasıl oluyor ben onu merak ediyorum..
Yani zayıf olmak bunları yapabileceğimiz anlamına gelmiyor..
Yoga mı acaba..
Yok canim esneklik kisiyle alakali ben mesela baya esnegimdir:) su resimdekileri yapamam o ayri mesela sen yere egilip dizlerini kirmadan avuc iclerini yere degdirebiliyo musun canim?

bugünkü menüm
sabah
2 kavurmalı yumurta
zeytin, peynir, domates , salatalık
1,5 dilim ekmek

ara 3 kayısı- 3 ceviz
2 fincan yeşil çay

akşam
1 tabak taze barbunya yemeği
bolca salata

2,5 lt su, bolca şekersiz çay

4 mil leslie, 20 yarım mekik

ama acayip şişlik var sanırım barbunyadan

Sorma her gece bende aç yatıyorum aynı kilodayız şuan seninle zayıflayabilmemiz için midemizin guruldaması lazım uyurken

Ama sen benden daha zayıf gösteriyorsundur kesin baksana boyun 5 cm daha uzun benden

açken daha rahat uyuyorum allahtan uyku problemi yaşamıyorum. Midemizden gelen abuk subuk seslere de mecbur katlanacağız

Evli miydin sen canımm

Şişkinlik barbunyadan olabilir canım menünü beğendim çok güzel :)) 4 mil leslieyi bölmeden yapıyorsun değil mi ? Yani 1 saat boyunca yapıyorsun ? Vallahi ben 45 dk yaptığım zaman çok sıkılıyorum sen 1 saat iyi yapıyorsun

Evliyim canım 8 aylık bebeğim var doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum bende neyseki kilom biyerde toplanmış durumda değil heryerim var kol bacak göbek:))

doğru diyorsun sanırım barbunyadan
canım 45 dk lık 3 mil varya onun 2 ci milini geri alıyorum toplamda 4 mil yapıyor ara vermeden yapıyorum
o biraz hızlı ya sıkılmıyorum bide onu yaparken tv açıyorum tv ye de bakıyorum arada o zaman sıkılmıyorum

Kızlar menum
Sabah
Yarim dilim corek
Kk peynir
Az kasar
Ogle
2 kase mer.corbasi
1 dilim ekmek
Ara
2 lokum kahve
Aksam
Yumurtali ispanak
1 dilim ekmek
Su 2 lt.
Spor yok saat 5e kadar disardaydim sonrada 2 posta misafir agirlayinca spora zaman kalmadi:)

Etkilemez olurmu, mide dolu haliyle

bitti şükürmiss gibi oldu ev
Güle güle kirlet canım :))

Kızdaki vücuda bakınnn
Biz de böyle bel, böyle göbek isterizz

Çok zor, o göbek nasıl düz öyle, bekarkende düz değildiki benim. Yinede hayal etmek güzel:))

Kısa bir video abla ben düzenli yaptım her gün iyi geldi umarım sizde faydasını görürsünüz :)
Ne kadar incelme oldu peki, ölçüm yapmışmıydın?

günaydın kızlaaarrr. nasılsınız ?
ben akşamdan şu sivilceler için soğan kürü hazırladım . Allahım sabah berbat oldum 1 yudum içtimde tövbe bana başka çözümler aramak kaldı
Günaydın canım, iyi sayılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…