Ya normalde cok severim ama süte bi etkisi olur mu bilemiyorum.balli karanfilli limonlu envai çeşit yapardim da simdi yapmiyorum zaten ogluş uyumuyor. Bide bu uykusuzluk yapmasin diye korkuyorum
suyu bir litre içemezdim emzirmeye başlayınca süt arttırmak için çok içtim oradan alışkanlık oldu çok şükürne güzel olmuş hem su hem spor.
adaçayımı şimdi içtim bende. liste için de eline sağlık kaptanım
aynı ben, iki ekran açık oluyor sıkılmadan yapıyorum
Bitanem çocuk ağladıkça onun ağlamasını durdurmak için gerekmedikçe sakın çabalama karakter de değişir bizim ne karakterlerimiz değişmiyor kicanım kızım 5 yaşında, doğduğundan beri ağlak yani alıştık bu duruma aşmaya çalışıyoruz öğretmeniyle de konuştuk. ya değişecek ya da bu onun karakteri dedi. ve gördük ki değişmiyor yani karakteri öyle kabullenmek istiyorum ama en ufak şeye ağlıyor, akşam taçını kırdı ağladı tamam evet buna ağlanılır ama yok susadım ağlıyor, acıktım ağlıyor, çişim geldi hadi tuvalete gidelim diyor. kızım sen kendin yapabiliyorsun 1,5 yıldır kreşte maşaALLAH herşeyi yapıyor yok illa gel, o an müsait olmuyorum ağlıyor, oyuncak yatağın altına gider ağlar, dolaptan birşey almak ister uzanamaz ağlar, yani ağlama sebepleri sudan sebepler, ve ben bir çok şeyi oyunla anlatırım öğretirim sabırlıyımdır ağladığı zaman amann kırılsın boşver alırız yaparız tamir ederiz diyorum ama sabrımın da üstüne çıktı şu an. zaten sonra özür diledim kızımdan benim canım sıkkın dedim beraber ağladık işte, aslında ikimizde birbirimize kıyamıyoruz beraber büyüyoruz işte.
yok gülüm kaçamak yapsam yazarım mutlaka.menü güzelmiş canım
aralarda kaçamak yapmıyorsan iyi
su az oldu inş tamamlamışsındır.
resimleri kaydettim bilgisayarıma motivasyon olsun diye ama bugün çok zorlanıyorum diyet konusunda motivasyonum düştü
suyun az olmuş onun dışında iyi yoğurt kürü nasıl oluyor
amin inşallah
var bu ara üstümüzde bir motivasyon düşüklüğü
çok şükür iyiyim ama diyet yapmak istemiyorum ne olduysa bu sabah oldu anlam veremiyorum psikolojik galiba bir deGünaydın canım, nasılsın
anladım canım Allah sabrının mükafatını verir inşallahyok gülüm kaçamak yapsam yazarım mutlaka.
Canım bende senin gibiydim, millet dalga geçer olmuştu yinemi diyettesin diye. Başlıyorsun bir hırsla sonra önüne bişey çıkıyor hoop bakmışssın yine baştasın. yaklaşık 7-8 yıl 70 altına hiç düşmedim. Ama burda gerçekten destekle sabırla başarılamayacak şey yok. Şimdi 60 altına düşeyim diye çabalıyorum.çok şükür iyiyim ama diyet yapmak istemiyorum ne olduysa bu sabah oldu anlam veremiyorum psikolojik galiba bir dehawar a söz verdim
siz de de var mı aynı durum oluyor mu
belki buraya daha yeni başladığım için size komik gelebilir ama ben beş senedir kilo vermek istiyorum ama irademe hakim olamıyorum benim açlığım gerçek bir açlık değil psikolojik bir açlık ve ağlamak istiyorum şu an
Bide sabah ne oldu:)) Ne etkiledi yani seniçok şükür iyiyim ama diyet yapmak istemiyorum ne olduysa bu sabah oldu anlam veremiyorum psikolojik galiba bir dehawar a söz verdim
belki buraya daha yeni başladığım için size komik gelebilir ama ben beş senedir kilo vermek istiyorum ama irademe hakim olamıyorum benim açlığım gerçek bir açlık değil psikolojik bir açlık ve ağlamak istiyorum şu an
en güzeliHemen koş markete bitane al. Birak egolariyla bas başa takilsinlar sen 3 maymunu oyna... bizim bashekim oyleydi ego tavan ve sürekli beni ezmeye çalışırdı her gun yüzümde uçuk çıkıyordu, en son takmama karari aldim sonra adam ne dediyse dalga gecmeye basladim hic sallamadim. Soranlarada onun egosuyla ben lego diye oynuyorum şekerim işten mi atacak! Atsin. Sürgün mu edecek! Etsin... hic bi yer burdan daha feci olamaz diyordum adam sonra birakti benle ugrasmayi. Bende asla eve tasimamaya basladim cok rahatladim bence zorda olsa dene.
Aşağıdaki yazı çok hoşuma gitmişti.Yazını okuyunca aklıma geldi. Paylaşmak istedim...
Civan'a bakıyorum da, düşüyor kalkıyor, düşüyor yeniden deniyor, düşüyor canı acıyor, yine kalkıyor hiç vazgeçmiyor. Azmin ne olduğunu çocuklar öyle güzel gösteriyor ki.
Cemre'ye ne kadar kızsam da bana küsmüyor. Bir isteğini geri çevirince sinirleniyor, bağırıyor ama beni sevmekten vazgeçmiyor. Beklentisiz seviyor hem de. Sevmenin ne olduğunu çocuklar öyle güzel gösteriyor ki.
Bazı yetişkinlere bakıyorum da, azmin yerine hırsı, sevginin yerine nefreti koymuşlar. Amaca giden yolda her şey mübah düsturuyla yakıp yıkmaktan çekinmiyorlar.
İnsanı hırs kadar çirkinleştiren bir duygu daha var ki o da kıskançlıktır kanımca. Kendinde olmayanı bir başkasında görünce buna tahammül edememeyi ve saldırganlaşmayı anlayamıyorum. Ya da kendi sahip olduğu maddi&manevi herhangi bir şeyin, bir başkasında olmaması kişiyi daha üstün kılmaz ki. Başkalarının hayatlarını kurcalarken, başkalarının doğru ve yanlışlarını takip ederken, arada ziyan olan bir hayat var bunu nasıl görmez? Bir hayat daha yaşama imkanımız yok. İki dakika öncesine geri dönme şansımız yok. İnsanın zamanı, hırs ve kıskançlığa kurban edilecek kadar değersiz değil ki.
Çocuklara daha çok bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu şiddetle tavsiye ediyorum. Aceleci ve sabırsız bir yetişkin gibi değil, bir öğrenci gibi çocukların dünyasına konuk olmak lazım. Unuttuğumuz tüm değerler ziyadesiyle var o dünyada çünkü. Sevgi, azim, masumiyet, merhamet, adalet. Çocuklardan öğrenecek, onlara bakarak yeniden hatırlamamız gereken çok şey var.
sağol canımCanım bende senin gibiydim, millet dalga geçer olmuştu yinemi diyettesin diye. Başlıyorsun bir hırsla sonra önüne bişey çıkıyor hoop bakmışssın yine baştasın. yaklaşık 7-8 yıl 70 altına hiç düşmedim. Ama burda gerçekten destekle sabırla başarılamayacak şey yok. Şimdi 60 altına düşeyim diye çabalıyorum.
Geçen hafta güzel geçmişti. Ama bu hafta aynı şevkle devam edemedi, bi şekilde aksıyor yani. Toparlanmak için bi hedef lazım. Bak @AKovser iki yarışlar düzenleyecek. Gerçekten işe yarıyor, hırs yapıyorsun.
Yol uzun sabretmek zor, ama ulaşılmayacak bişeyde değil. Motivasyonunu hiç düşürme, eni sonu olacak , bizim elimizde. Direncin kırıldıkça yaz buraya, yeme isteğin olduğunda, inan hepimiz tam destek hep destek yanında oluruz.
maddi sıkıntılar canım Allah beterinden saklasınBide sabah ne oldu:)) Ne etkiledi yani seni
Amin canım en kısa sürede toparlarsın inşallah.Sağlık sorununuz olmasında maddiyat zor olsada eni sonu düzelir.maddi sıkıntılar canım Allah beterinden saklasın
1 Yudumla hala her yer o kokuyomuş gibi geliyo. sanırım ben içemem yakın zamanda. çünkü midem fena kalktı. bu sivilcelere ne yapıcam bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu. pazartesi günü kayınvalidemde dedi nişanlın hazır gececiyken izin al git yüzün berbat artık falan diye. nişanlımda o sırada dizimde uyuyodu ( meğer uyumuyomuş) kaldırdı kafasını evet gidelim falan dedi ondan beridir yüzüme bakmak istemiyorum. 2 gündür limon suyu sürüyorum ama fyda etmedi gibi. ilaç kullanıcam sanırımŞu kaptan kız olduk bir de
Şimdikine alıştım artık, başlarda garip geliyordu artık gelmiyor
Üşenmedim kalkıp eğildimYapabiliyorum
Afiyet olsun canım..
Çok sağol canım benim..
Deneyeceğim ben de :)
Gerçi bende denge problemi var, hele o ilk hareketi nasıl yaparım bilmiyorum
Kolay gibi görünüyor ama eminim düşmemek için çabalamam gerekecek :)
Afiyet olsun ablacım :)
Bugün barbunyadan uzak duralım :)
Güzel olmuş canım :)
Afiyet olsun :) Artıyla gelme yarın
aaaa cidden deli çıktı bu kızz
Canım, akşamdan yapılan berbat oluyor.. Günlük hazırlanan da çok güzel diyemem ama ikisini de denemiş biri olarak kaynatıp içmek daha iyi.. Geceden kalanın felaket kokusu oluyor bir de.. Hem rahat içmek neredeyse imkansız, ben hep burnumu tutup içtim, yanımda da mutlaka birşeyler koydum limon, kivi gibi.. İçtikten sonra bunları da yiyordum, ama burnumu bırakmadan.. Bırakırsan ağzından tadı gitmediği için miden bulanır..
Sen böyle kete yersen ben zalım olurum tabii
Sağol canım benim :)
Allah yardımcın olsun canım..
Ne desem bilemedim..
Hiç bir işimiz kolay değil ki, bir de üst üste gelince dayanılmaz bir hal alıyor..
Keşke başka yerde çalışma imkanın olsa ama şu an iş bulmak başlı başına dert zaten..
Kek dışında güzel olmuş canım :)
Ne güzel yazıymış..
Yazıcan duvara, gidip gelip okuyacaksın :)
ben o kadar değil de eşim çok yoruyor kendini ona üzülüyorum ikinci iş yapmaya kalkışıyor onla tartışıyorumAmin canım en kısa sürede toparlarsın inşallah.Sağlık sorununuz olmasında maddiyat zor olsada eni sonu düzelir.
Bitanem çocuk ağladıkça onun ağlamasını durdurmak için gerekmedikçe sakın çabalama karakter de değişir bizim ne karakterlerimiz değişmiyor ki
ağlarken sabırla bekle yanında ağlarken onunla iletişim kurmaya çalışma sakın en büyük hatamız bu hemen acıyıp ona boyun eğiyoruz o ağlamasın da ne olursa olsun diyoruz onlar da bize karşı silah olarak kullanıyor bu durumu
hiç bir şey yapmadan susmasını bekle ve ağladığında sana yardım edemem diye telkinde bulun ona susarsan yardımcı olacağım ve senin susmanı bekliyorum de pedegog tavsiyesi ben kızımı öyle toparladım ağlama krizleri 1,5 yaşına girmeden başladı kendine ve bana zarar verdiği anlar bile oluyordu doktora danıştım ve bana tavsiyesi sabretmek oldu ağladığında yanında sakin bir şekilde otur ve sakın yalnız bırakma demişti sessizce içinden bugünler geçecek de demişti. Bir kere hiçbir problemi olmamasına rağmen bir anda otururken kendi kendine ağlamaya başladı ben taviz vermedim ama başında bir buçuk saat bekledim ama sabrettiğime değdi çok şükür geçti şimdi dört yaşında ve çok neşeli bir çocuk kendi kendine yetmeyi başardı.
bir de melisa çayı iç günde bir defa ben faydasını gördüm beyin yorgunluğuna da iyi geliyor emzirirken içebiliyorsun o kadar doğal yani
inşallah faydasını görürsün bir de dadı programı vardı bir ara onu internetten izleyebilirsin.
çok şükür iyiyim ama diyet yapmak istemiyorum ne olduysa bu sabah oldu anlam veremiyorum psikolojik galiba bir dehawar a söz verdim
Canım bende senin gibiydim, millet dalga geçer olmuştu yinemi diyettesin diye. Başlıyorsun bir hırsla sonra önüne bişey çıkıyor hoop bakmışssın yine baştasın. yaklaşık 7-8 yıl 70 altına hiç düşmedim. Ama burda gerçekten destekle sabırla başarılamayacak şey yok. Şimdi 60 altına düşeyim diye çabalıyorum.
Geçen hafta güzel geçmişti. Ama bu hafta aynı şevkle devam edemedi, bi şekilde aksıyor yani. Toparlanmak için bi hedef lazım. Bak @AKovser iki yarışlar düzenleyecek. Gerçekten işe yarıyor, hırs yapıyorsun.
Yol uzun sabretmek zor, ama ulaşılmayacak bişeyde değil. Motivasyonunu hiç düşürme, eni sonu olacak , bizim elimizde. Direncin kırıldıkça yaz buraya, yeme isteğin olduğunda, inan hepimiz tam destek hep destek yanında oluruz.
1 Yudumla hala her yer o kokuyomuş gibi geliyo. sanırım ben içemem yakın zamanda. çünkü midem fena kalktı. bu sivilcelere ne yapıcam bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu. pazartesi günü kayınvalidemde dedi nişanlın hazır gececiyken izin al git yüzün berbat artık falan diye. nişanlımda o sırada dizimde uyuyodu ( meğer uyumuyomuş) kaldırdı kafasını evet gidelim falan dedi ondan beridir yüzüme bakmak istemiyorum. 2 gündür limon suyu sürüyorum ama fyda etmedi gibi. ilaç kullanıcam sanırım
hak nedemek helal olsun yeter ki bir insan mutlu olsun birileriyle dertleşince eğer onu mutlu edebiliyorsam ona destek oluyorsam o bile yeter bana hem Rabbim razı olur mu hiç bizden sonrakendi haline bırakıyorum genelde. ağladığında odasına gider beni yalnız bırakın der ama 2 dk sonra bekliyorum özür dilemenizi diye bağırır. gideriz hemen ben eğilirim aynı seviyede konuşurum sakinleştiğini görünce özür dileyeceksem dilerim. kendisi de özür dilemesi gereken durumları bilir, değil se özür dilemez dilememeli de zaten o zaman sürekli suçluluk duygusunda oluyorlar. bazen diyorum ki, fazla mı yükleniyorum o çocuk yani benim üzgün stresli olduğumu anlayamayabilir ama ben anlayış bekliyorum hata biraz da ben de farkındayım. inşaAllah ben de kendimi aşacağım.
dönemsel durumlar, ben de de oluyor. mucize olsun bir sabah uyanınca tüm kilolar gitmiş olsun diyorumişte her sorunun kaynağı psikolojik...yaşadığımız stres bile bizi etkiliyor. ağlamak istiyorsan ağla insan rahatlıyor. bugün canının istediği birşey varsa ye, sonrasında tekrar devam et. bu kadar da mutsuz etme kendini.
aslında konuştukça rahatlıyoruz şahsen ben içime atınca şişiyorummm sabahtan beri de kafanız şişti hakkınızı helal edin kusura bakmayın
ben bir ara eczanede çalıştım sivilce için verilen ilaçlar özellikle haplar ruhi bunalıma sokuyor uyarayım dedim en güzeli yağsız baharatsız beslenmek bir de hazırgıdalar kuruyemişler çok yapıyor1 Yudumla hala her yer o kokuyomuş gibi geliyo. sanırım ben içemem yakın zamanda. çünkü midem fena kalktı. bu sivilcelere ne yapıcam bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu. pazartesi günü kayınvalidemde dedi nişanlın hazır gececiyken izin al git yüzün berbat artık falan diye. nişanlımda o sırada dizimde uyuyodu ( meğer uyumuyomuş) kaldırdı kafasını evet gidelim falan dedi ondan beridir yüzüme bakmak istemiyorum. 2 gündür limon suyu sürüyorum ama fyda etmedi gibi. ilaç kullanıcam sanırım
burdaki uyarılarını dikkate alacağım ben de evet benim kız da sürekli özür diler hata yapar yapmaz bazen endişeleniyorum niye böyle yapıyor bir de ağlarken sürekli benim yüzümden diyip duruyor kendi kendinekendi haline bırakıyorum genelde. ağladığında odasına gider beni yalnız bırakın der ama 2 dk sonra bekliyorum özür dilemenizi diye bağırır. gideriz hemen ben eğilirim aynı seviyede konuşurum sakinleştiğini görünce özür dileyeceksem dilerim. kendisi de özür dilemesi gereken durumları bilir, değil se özür dilemez dilememeli de zaten o zaman sürekli suçluluk duygusunda oluyorlar. bazen diyorum ki, fazla mı yükleniyorum o çocuk yani benim üzgün stresli olduğumu anlayamayabilir ama ben anlayış bekliyorum hata biraz da ben de farkındayım. inşaAllah ben de kendimi aşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?