Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar, bu hafta benim hiç umudum yok hatta artıdayım. Bugün hafif geçirirsem belki düşüş olur. Neyseki yarın yagmuraydin la yarışa başlayacağız , kaçamaksız hafta sonu ve güzel bi hafta geçecek:)
Dünki Menüm
Sabah
2 dilim çavdar, peynir, zeytin
Ara
1 elma, 1 avuç leblebi
Öğlen, 1 dilim çavdar, menemen, peynir, zeytin, yarıma yakın kete
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: yumurtalı karnıbahar, yoğurt
Ara:1 elma
100jj,100 ia cezam, zalımsın Dahlia_
Ama uyuyup kalmışım dün spor yapamadım, 1,5lt su

menün güzelmişş , haydi bakalımm bende de + çıkıcak gibi bu günü hafiiiif geçirmem lazım. cumartesi de ablamın kızının doğum günü var orayıda hafif atlattım mı artık sırtım yere gelmez

ne güzel olmuş hem su hem spor.

adaçayımı şimdi içtim bende. liste için de eline sağlık kaptanım

aynı ben, iki ekran açık oluyor sıkılmadan yapıyorum

22 mart menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 2 kk süzme peynir, 1 yumurta, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem, yeşillik
ara: 2 gün kurusu, 5 çiğ badem
öğle; haşlanmış brokoli soslu, 1 kase salata ve 1 kutu ayran
ara: 3 limonlu bisküvi, adaçayı
akşam; çok sinirliydim iş yerinde gergin bir gün geçirdim tahammülüm kalmamış artık buraya. saçlarım beyazladı çöktüm ruh sağlığımı bozdular benim. üstüne de kızımın mızmızlanması her şeye ağlıyor olması üstüne eklenince bildiğiniz delirdim zaten zor zamanlardayım yani bir kaç hafta öncede yine paylaşmıştım bu diyet psikolojisi de etkiliyor beni mutfakta indirdim ne varsa sırılsıklam oldum sonra ağladık kızımla tüm zarar kendime saçımı başımı yoldum resmen. eskiden böyle değildim kendimi tanıyamadım resmen. eşim de maçtaydı eve geldi noldu dedi birşey mi oldu diye korktu hali,mi görünce.

yemek yemeyeyim dedim 1 tane tuzsuz etimek le 10 tane zeytin yedim. sonra salata yaptım 1 çb kefir içtim eşim ve kızıma tavuk ızgara yapmıştım 2-3 parçada öyle yedim.

sinirim geçsin diye 2 kupa sütlü türk kahvesi içtim. ağlamaktan gözlerim şişti kapattık tv yi oturduk öylece sonra da yattım. sabah suratım şişmiş tüm gece kabus gördüm , kaslarım ağrıdı resmen eşim akşam kas gevşetici krem sürdü o kadar gerilmişim ki, durup durup ağlıyorum yani öyle oldu işte. dönemsel krizlerim oluyor maalesef

su: 3 lt
spor: 1 saat yürüyüş. reglim bitmedi hala aynı kiloda kaldım yarına ne çıkar bilmiyorum.

Ya
Arada bana da öyle oluyor. Is yerinden cikinca kapiyi kapattigimda orayi orda birakmayi öğrendim. Bence sende dene orasi orada kalsin eve taşıma... bi de cok sinirli olduğun zamqn papatya çayı iç cok iyi geliyor.

günaydınlarrr

motıvasyon resımlerınız harıka bende spor ıcın spor sudyenı takıorm altına tayt ıole kendımı gorunce su vucuda bak dıorum sımdı sızın resmdekı vucuda bak ah ah

22/03 menum

sabah
1,5 dılıme yakn ekmek unonun ekmeklerı genıs ya
1 dılım peynır
top peynırler
zeytın
yumurta

ara 3 kayısı yesıl cay

oglen
kofte fırında yannda patlıcan şiş yapmıs yemekcı

ara
1 portakal
1 top kek cok tatlı krızım geldı

aksam
1 muz
2 cevız
kfleks
sut

spor
10 dk yurume bandında yuruyus
5 dk yatay bısıklet
45 dk plates

su 1,5 lt

Ya canım benim üzüldüm gerçekten. havalar da insanın psikolojisini etkiliyo, yanlış hatırlamıyosam sende muhasebeciydin dimi. geçen hafta da aynı ben senin gibiydim lanet ettim bu işe. resmen küfür edesim geliyo 8 ayda darmaduman ettiniz beni diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ablacım sende diyet diye değil de sağlıklı yaşamak olarak aşıla beynine belki öyle daha kolay atlatırsın. belki beynin diyettesin diye vücudunla sana karşı savaşıyo. düşüncelerini olumlu yöne çekersen belki de kilo verdiğini görünce sende daha fazla heveslenirsin. ay ne biliym... şuan nasılsın ?

Ya canım benim üzüldüm gerçekten. havalar da insanın psikolojisini etkiliyo, yanlış hatırlamıyosam sende muhasebeciydin dimi. geçen hafta da aynı ben senin gibiydim lanet ettim bu işe. resmen küfür edesim geliyo 8 ayda darmaduman ettiniz beni diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ablacım sende diyet diye değil de sağlıklı yaşamak olarak aşıla beynine belki öyle daha kolay atlatırsın. belki beynin diyettesin diye vücudunla sana karşı savaşıyo. düşüncelerini olumlu yöne çekersen belki de kilo verdiğini görünce sende daha fazla heveslenirsin. ay ne biliym... şuan nasılsın ?

Canım senin gerginliğin bebeğinede yansıyordur. Ondan daha çok mızmızlanıyordur. Keşke herşey istediğimiz gibi olsa. Kadın olarak birçok şeye yetmeye çalışıyoruz. Çok zorladığımızda da hem bedenimizi hem ruhumuzu fazla yıpratıyoruz. Biraz sakin ol ve akışına bırakmaya çalış. Bırak bişeylerde tam olmasın eksik kalsın. Bizden ve evlatlarımızdan daha değerli hiçbirşey yok inanki. Belliki zor dönemden geçiyorsun. İnşallah en kısa sürede atlatırsın.

Ya

Arada bana da öyle oluyor. Is yerinden cikinca kapiyi kapattigimda orayi orda birakmayi öğrendim. Bence sende dene orasi orada kalsin eve taşıma... bi de cok sinirli olduğun zamqn papatya çayı iç cok iyi geliyor.

ahh keşke olsaydı papatya çayı , ada çayı içtim. yapmam gereken dediklerin ama sürekli aynı şeyler ve herkes mutsuz Allahım diyorum ya onlar gitsin ya da ben. küçük insanların büyük egoları var maalesef.

memurum canım muhasebe değil, havalar iyi ya aslında diyetle de alakası yok geçen haftalara göre daha iyiyim kendimi kasmıyorum ama tabii yine de aklımda hep çıkmıyor bir şekilde telkin ediyorum kendi kendime motivasyon yapıyorum. iş stresi diyet psikolojisi bir yandan ev işleri çocuk bazen bunalıyorum. şimdilik iyiyim ama keyfim yok, modum düşük şu an. sağol tatlım

Bende eve gidince direk tayt giyiyorum. Eşoltman giyince iyice salıyorum. Taytlı olunca yeme isteğide o kadar kalmıyor.Psikolojik tamamen :))
Kek dışında menü ve spor güzel...

canım kızım 5 yaşında, doğduğundan beri ağlak yani alıştık bu duruma aşmaya çalışıyoruz öğretmeniyle de konuştuk. ya değişecek ya da bu onun karakteri dedi. ve gördük ki değişmiyor yani karakteri öyle kabullenmek istiyorum ama en ufak şeye ağlıyor, akşam taçını kırdı ağladı tamam evet buna ağlanılır ama yok susadım ağlıyor, acıktım ağlıyor, çişim geldi hadi tuvalete gidelim diyor. kızım sen kendin yapabiliyorsun 1,5 yıldır kreşte maşaALLAH herşeyi yapıyor yok illa gel, o an müsait olmuyorum ağlıyor, oyuncak yatağın altına gider ağlar, dolaptan birşey almak ister uzanamaz ağlar, yani ağlama sebepleri sudan sebepler, ve ben bir çok şeyi oyunla anlatırım öğretirim sabırlıyımdır ağladığı zaman amann kırılsın boşver alırız yaparız tamir ederiz diyorum ama sabrımın da üstüne çıktı şu an. zaten sonra özür diledim kızımdan benim canım sıkkın dedim beraber ağladık işte, aslında ikimizde birbirimize kıyamıyoruz beraber büyüyoruz işte.

artık ben de tayt giyiyorum spor yaparken de rahat oluyor hareketleri yapmak. hem de fazlalıklarımı görüp daha çok hırslanıyorum.

top kek dışında menün güzel ama suyu arttırmalısın. hele de spor yapmışsın daha çok su içmelisin.

Hemen koş markete bitane al. Birak egolariyla bas başa takilsinlar sen 3 maymunu oyna... bizim bashekim oyleydi ego tavan ve sürekli beni ezmeye çalışırdı her gun yüzümde uçuk çıkıyordu, en son takmama karari aldim sonra adam ne dediyse dalga gecmeye basladim hic sallamadim. Soranlarada onun egosuyla ben lego diye oynuyorum şekerim işten mi atacak! Atsin. Sürgün mu edecek! Etsin... hic bi yer burdan daha feci olamaz diyordum adam sonra birakti benle ugrasmayi. Bende asla eve tasimamaya basladim cok rahatladim bence zorda olsa dene.

Aşağıdaki yazı çok hoşuma gitmişti.Yazını okuyunca aklıma geldi. Paylaşmak istedim...

Civan'a bakıyorum da, düşüyor kalkıyor, düşüyor yeniden deniyor, düşüyor canı acıyor, yine kalkıyor hiç vazgeçmiyor. Azmin ne olduğunu çocuklar öyle güzel gösteriyor ki.
Cemre'ye ne kadar kızsam da bana küsmüyor. Bir isteğini geri çevirince sinirleniyor, bağırıyor ama beni sevmekten vazgeçmiyor. Beklentisiz seviyor hem de. Sevmenin ne olduğunu çocuklar öyle güzel gösteriyor ki.

Bazı yetişkinlere bakıyorum da, azmin yerine hırsı, sevginin yerine nefreti koymuşlar. Amaca giden yolda her şey mübah düsturuyla yakıp yıkmaktan çekinmiyorlar.
İnsanı hırs kadar çirkinleştiren bir duygu daha var ki o da kıskançlıktır kanımca. Kendinde olmayanı bir başkasında görünce buna tahammül edememeyi ve saldırganlaşmayı anlayamıyorum. Ya da kendi sahip olduğu maddi&manevi herhangi bir şeyin, bir başkasında olmaması kişiyi daha üstün kılmaz ki. Başkalarının hayatlarını kurcalarken, başkalarının doğru ve yanlışlarını takip ederken, arada ziyan olan bir hayat var bunu nasıl görmez? Bir hayat daha yaşama imkanımız yok. İki dakika öncesine geri dönme şansımız yok. İnsanın zamanı, hırs ve kıskançlığa kurban edilecek kadar değersiz değil ki.
Çocuklara daha çok bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu şiddetle tavsiye ediyorum. Aceleci ve sabırsız bir yetişkin gibi değil, bir öğrenci gibi çocukların dünyasına konuk olmak lazım. Unuttuğumuz tüm değerler ziyadesiyle var o dünyada çünkü. Sevgi, azim, masumiyet, merhamet, adalet. Çocuklardan öğrenecek, onlara bakarak yeniden hatırlamamız gereken çok şey var.

Ne guzel bir yazı bu böyle...

Bende eve gidince direk tayt giyiyorum. Eşoltman giyince iyice salıyorum. Taytlı olunca yeme isteğide o kadar kalmıyor.Psikolojik tamamen :))
Kek dışında menü ve spor güzel...

aynen canım o kek kotu oldu bana geldı mı ıstek kendımı tutamıyorum ya ıyı 3 gun durdum ya :)

bende ıste spora gıdıorum dıe tayt sudyen bıde atletını aldm tabı atletsn kendımı goremıorum benm tek sorunum bel cevrem sımıt seklınde.

ben suyu cok ıcemıorum dıyetsyene gıttım gecen sene 10 kılo verdm o zman da bu kdrdı keske ıcsemde ıste cok zor oluyor cay ıcıosun yesıl cay su helada kalıosun bıde bzm ıkı kat yukarıda ın cık yoruluyorum gercekden.

sızın ıcınde uzuldum stres yapmayın her ısyerınde bole malesef sıkıntılar var hıc umursamayın saglıgınızdan onemlı dııl.
Günaydın canlar :)

günaydınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…