- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
herşeyi ağlıyarak istiyordu bir başladı mı sakinlemiyordu, biraz da a sosyal bir çocuktu
evde herkes onunla ilgilensin istiyordu ve yemek büyük problemdi
şimdi sosyalli kısmen kırdı
ağlama sorunu da bayağı azaldı
ilgi konusunda hala aynı diyebilirim
hala hep esas kız olmak istiyor
3,5 yaşında götürdüler 3-4 defa gidip geldiler yanlış hatırlamıyorsam
şimdi 5,5 yaşında
Hoşbuldum arkadaşlar.insallah beraber zayiflariz.diyetisyen yardimiyla bugun basladim diyete.
canım benimyagmuraydin o ilaçlar tehlikeli biliyorsunuz gebeliğe bile etkisi var. doğal yöntemler kremler ama kortizonlu değil ya da cilt temizleyiciler ile halledilmeli. bu sorun karaciğerden kaynaklanabilir, stres üzüntü, beslenme şekli her şey yani. bence dermatoloji ya da endokrinoloji miydi bilmiyorum bir tahlil yaptır sonuçlara göre bir yol izle. en azından neyden kaynaklandığını öğrenirsin.
anladım. tek çocuk şu an dimi...eğer tekse kardeş falan istemiyordur ilginin bölüneceğini düşünerekten.
bizim ağlamamız kısa sürer, konuşmakla ikna olan bir çocuk. ve çok sosyal, çevresinde çok seviliyor yürümeye başladığından beri herkes yağmurla oynamak istiyor uyumlu bir çocuk. yemek uyku hiç öyle problemlerimiz olmadı çok şükür bin şükür. tek sıkıntımız ağlayarak istememiz.
mızmızlanma olayı da sonradan başladı. kızım diyorum, hayatta ağlanacak o kadar şey var ki, gözyaşlarına yazık yavrum diyorum artık..bazen bize de diyor yeter artık ilgilenin benimle diye, demek ki yeterli görmüyor ama ona rağmen de bize kızıyor niye kardeş yapmıyorsunuz kardeşim olsun herkesin kardeşi var diyorah yawrum diyorum inşaALLAH, annen verirse kiloları olacak. o zaman spor yap, belini incelt diyor ayy neysee hem gülerim hem ağlarım halime.
Çok çok haklısın..
Ben de akılsızlık ettim, dermatoloğa gittim kadın resmen yüzüme bakarak ilaç yazdı..
Kaç sene oldu, çocuk aklındaydım kullandıkca kullandım.. Sivilcelerin çıkmaması ne kadar mutlu etse de dudaklarımın, kollarım yaralarından bıkmıştım, gözlerim de dumanlı görüyordu artık.. En son burnumdan kan gelmeye başlayınca bıraktım.. Ruh sağlığımdan bahsetmiyorum bile.. Allah korudu ne diyeyim..
Oyyyy kuzummm, masumluğunu seveyimben de söylüyorum onu. her zaman özür dilenmez, kendini suçlu hissetme diye ama bazen suçluluk duygusu hissedip kötü oluyor, mesela bardak kırıldı ya da üzerine döküldüğünde. ağlıyor hemen. kesinlikle o an kızmıyorum tabii ki olur ben de kırıyorum dedim. önemli olan sana birşey olmaması. hatta iki gün önce eşim 2 tane bardak kırdı noldu diye koştuk iyimisin dedim neyse, kızım hemen dedi. anne bazen olabilir dimi kırabiliriz farkında olmadan dedi. evet tabii ki bizden daha önemli değil...çok farklı dünyaları hissettikleri yaşadıkları. keşke ne hissettiklerini okuyabilseydim.
Heee kaptan kizŞu kaptan kız olduk bir de
Şimdikine alıştım artık, başlarda garip geliyordu artık gelmiyor
Üşenmedim kalkıp eğildimYapabiliyorum
Afiyet olsun canım..
Çok sağol canım benim..
Deneyeceğim ben de :)
Gerçi bende denge problemi var, hele o ilk hareketi nasıl yaparım bilmiyorum
Kolay gibi görünüyor ama eminim düşmemek için çabalamam gerekecek :)
Afiyet olsun ablacım :)
Bugün barbunyadan uzak duralım :)
Güzel olmuş canım :)
Afiyet olsun :) Artıyla gelme yarın
aaaa cidden deli çıktı bu kızz
Canım, akşamdan yapılan berbat oluyor.. Günlük hazırlanan da çok güzel diyemem ama ikisini de denemiş biri olarak kaynatıp içmek daha iyi.. Geceden kalanın felaket kokusu oluyor bir de.. Hem rahat içmek neredeyse imkansız, ben hep burnumu tutup içtim, yanımda da mutlaka birşeyler koydum limon, kivi gibi.. İçtikten sonra bunları da yiyordum, ama burnumu bırakmadan.. Bırakırsan ağzından tadı gitmediği için miden bulanır..
Sen böyle kete yersen ben zalım olurum tabii
Sağol canım benim :)
Allah yardımcın olsun canım..
Ne desem bilemedim..
Hiç bir işimiz kolay değil ki, bir de üst üste gelince dayanılmaz bir hal alıyor..
Keşke başka yerde çalışma imkanın olsa ama şu an iş bulmak başlı başına dert zaten..
Kek dışında güzel olmuş canım :)
Ne güzel yazıymış..
Yazıcan duvara, gidip gelip okuyacaksın :)
ayy canım seni çok etkilemiş. dudak ve cillte kuruluk yarılmayı biliyorum yaşayan arkadaşlarım oldu ama gözlerin etkilenmesi kan gelmesi ayy Rabbim korumuş... bırak öyle kalsın seni de öyle yaratmış böyle sevmeyen sevmesin yaa off kapatıcı kullanırsın fondöten sürersin çözüm mü yok yani yeter ki insanın kalbi güzel olsun gerisi boş
Heee kaptan kiz
Neyse simdiki nickime alismissin aferim
E o hareketi yapabiliyosan sende de esneklik var demek. Dizlerini kirmadin dimi yaparken
Insallah eksiyle gelirim canim
Kiz deli olmami gerektircek ne yazmisim aaabak kimsenin ilgisini cekmiyodu benimkini cekti
Merhaba arkadaşlar.bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı :laveyou
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:malimüşavir
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:6.5 aylik oglum var.
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.65
Kilonuz:78
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz :ameliyat ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem psikolojik hemde saglik için
Dahlia_ kaç yaşındaydın merak ettim de
şuan kaç yaşındasınİlaç alırken mi kaç yaşındaydım canım ?
şuan kaç yaşındasın
bana sanki artık ergenliğim geçmiş ve bu sivilcelerim geçmiycekmiş gibi geliyo. inşallah düzeliryaaa affedersin de kaynana neymiş off yaa, lütfen hatırlatır mısın, hayattaki en önemli en değerli sahip olduğumuz tek şey Sağlık. berbat ne demek ya senin yaşın küçük olacak tabii ki, ben 33 yaşındayım hala çıkartıyorum. hallolmayacak bir şey değil tedavi olur geçer ama bu sözler unutulmaz. k.bakma ama k.validenin yaklaşımını hiç beğenmedim nişanlın da desteklemiş aferin ona
ben bir ara eczanede çalıştım sivilce için verilen ilaçlar özellikle haplar ruhi bunalıma sokuyor uyarayım dedim en güzeli yağsız baharatsız beslenmek bir de hazırgıdalar kuruyemişler çok yapıyor
soğan suyuna ben limon sıkıp içiyorum ben de sade içemedim hiç
strestten ve regl zamanında oldukça fazla çıkıyo. moral bozukluğum direkt sivilcelerime yansıyo. ve nrmal sivilce değil dipten zonklayarak çıkıyo. uzun zaman geçmiyo ve ben sinirimden resmen oyuyorum onlarıStresten mı cıkdı bı doktora gorun ıstersen ama sana moral vermelerı gerekır sonucta sende sevmıosundur ama yapıcak bısey yok.
hoşgeldin canımmMerhaba arkadaşlar.bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı :laveyou
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:malimüşavir
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:6.5 aylik oglum var.
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.65
Kilonuz:78
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz :ameliyat ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem psikolojik hemde saglik için
doğal olarak neler yapabilirim onlara bakıyorum işte. düğüne kadar bitsinler istiyorum ama artıyolar resmenHay Allah'ım şu düşüncesiz insanları hiç anlamayacağım. Ya kırılırmı , üzülürmü hiç hiç düşünce yok. Takma canım ergenlik dönemi daha, strestende olur. Zamanla elbet geçecek. İlaç değilde doğala yönel olabildiğince.
Tartışma canım, daha yaşı genç sizin için çabalıyor, çalışmasa belki daha kötü hissedecek, huzurlu olun inşallah
Estağfurullah helal olsun, tabiki paylaşacağız, rahatlayacağız..
Onu benim kızda bi ara sürekli söylerdi, sonra hata yapmıyorsun haklı olduğun zaman özür dileme kimseden diye bi kaç kez telkinde bulundum. Şükür düzeldi.
Boşver bizde yarışma bitmez:)) Yarın yeni yarışma yapalım jj nasıl :)))Çok özür dilerim ya, mekik yarışmasını unuttum
Dün liste hazırlayacaktım aslında ama site çok takıldı yapamadım..
Ay uzuldum canim ya :/ergenlik sivilceleri icin dr gityin oda sana krem falan verdi de sonra mi sikayetlerin basladi dogrumu anladim ben?Doğru sen emziriyorsun..
Emzirenlerin yeşilçay içmesi pek tavsiye edilmiyor canım..
Direk bebeği etkiliyor çünkü.
Ben senin yerinde olsam bu laflardan sonra mideye falan bakmaz içerdim..
Ben şekilden şekle giriyordum içerken, asla ama asla koklamicaksın, burnunu tıkayınca tadını da hiç almıyorsun.. İçtikten sonra mutlaka birşeyler yemelisin burnunu hiç bırakmadan, belki bir 5 dakika kadar burnunu bırakmazsan daha iyi olur..
İlaç tedavisi görmüş ve de psikolojisini yerle bir olmuş biri olarak söylüyorum bunu..
Bana da şu an tedavi ol diyenler var ama ben onu 1 kere yaptım ruh sağlığım bozuldu, bir daha mı ? Asla !
Belki daha zararsız bir tedavi vardır ama benimki beni mahvetti, o yüzden çareyi doğal yollarda aramaya başladım..
İçimdekilere tercüman oldunnn..
Benim yüzüm de berbat haldeydi bir ara, neredeyse hergün görüyorlardı beni, tek kelime etseler daha beterini söylerdim herhalde.. Elimizde olan birşey olsa tamam ama değil kii.. Senelerdir neler çektim Allah biliyor, şimdi kimseye laf ettirmem..
Heheh istedigin sekle girebilmekHiç kendimi esnek zannetmiyorum ama ola da bilirimm
Hayır tabi kırmadan eğildim ama hoşuma gitti
Acı hissettim biraz o da sporsuzluktan, spor yapsam böyle olmazdı
Çok güzel birşey ama esnek olmak, istediğin her şekle girebilmekNe diyorum ya benn
Doğru sen emziriyorsun..
Emzirenlerin yeşilçay içmesi pek tavsiye edilmiyor canım..
Direk bebeği etkiliyor çünkü.
Ben senin yerinde olsam bu laflardan sonra mideye falan bakmaz içerdim..
Ben şekilden şekle giriyordum içerken, asla ama asla koklamicaksın, burnunu tıkayınca tadını da hiç almıyorsun.. İçtikten sonra mutlaka birşeyler yemelisin burnunu hiç bırakmadan, belki bir 5 dakika kadar burnunu bırakmazsan daha iyi olur..
İlaç tedavisi görmüş ve de psikolojisini yerle bir olmuş biri olarak söylüyorum bunu..
Bana da şu an tedavi ol diyenler var ama ben onu 1 kere yaptım ruh sağlığım bozuldu, bir daha mı ? Asla !
Belki daha zararsız bir tedavi vardır ama benimki beni mahvetti, o yüzden çareyi doğal yollarda aramaya başladım..
İçimdekilere tercüman oldunnn..
Benim yüzüm de berbat haldeydi bir ara, neredeyse hergün görüyorlardı beni, tek kelime etseler daha beterini söylerdim herhalde.. Elimizde olan birşey olsa tamam ama değil kii.. Senelerdir neler çektim Allah biliyor, şimdi kimseye laf ettirmem..
canım sen şu soğan kürünü nasıl yapıyosun tam olarak anlatırmısın. akşam kaynatıp içiyosun ama su kaynadıktan sonramı atıyosun soğanı içine. bide 1 bardak mı 2 bardak mı kaynatıyosun suyu. faydasını gördünmü . ay bilmiyorum ya içsemde sabahları aç karnıma felaket olucam gibi. bana yaptığın şeyleri anlatırmısınÇok çok haklısın..
Ben de akılsızlık ettim, dermatoloğa gittim kadın resmen yüzüme bakarak ilaç yazdı..
Kaç sene oldu, çocuk aklındaydım kullandıkca kullandım.. Sivilcelerin çıkmaması ne kadar mutlu etse de dudaklarımın, kollarım yaralarından bıkmıştım, gözlerim de dumanlı görüyordu artık.. En son burnumdan kan gelmeye başlayınca bıraktım.. Ruh sağlığımdan bahsetmiyorum bile.. Allah korudu ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?