Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım. tek çocuk şu an dimi...eğer tekse kardeş falan istemiyordur ilginin bölüneceğini düşünerekten.

bizim ağlamamız kısa sürer, konuşmakla ikna olan bir çocuk. ve çok sosyal, çevresinde çok seviliyor yürümeye başladığından beri herkes yağmurla oynamak istiyor uyumlu bir çocuk. yemek uyku hiç öyle problemlerimiz olmadı çok şükür bin şükür. tek sıkıntımız ağlayarak istememiz.

mızmızlanma olayı da sonradan başladı. kızım diyorum, hayatta ağlanacak o kadar şey var ki, gözyaşlarına yazık yavrum diyorum artık..bazen bize de diyor yeter artık ilgilenin benimle diye, demek ki yeterli görmüyor ama ona rağmen de bize kızıyor niye kardeş yapmıyorsunuz kardeşim olsun herkesin kardeşi var diyor ah yawrum diyorum inşaALLAH, annen verirse kiloları olacak. o zaman spor yap, belini incelt diyor ayy neysee hem gülerim hem ağlarım halime.

Hoşbuldum arkadaşlar.insallah beraber zayiflariz.diyetisyen yardimiyla bugun basladim diyete.

hoşgeldin hayırlı olsun. 4-5 kişi diyetisyene gidiyoruz biz de, herkesin farklı listesi... bakalım senin nasıl olacak

Çok çok haklısın..
Ben de akılsızlık ettim, dermatoloğa gittim kadın resmen yüzüme bakarak ilaç yazdı..
Kaç sene oldu, çocuk aklındaydım kullandıkca kullandım.. Sivilcelerin çıkmaması ne kadar mutlu etse de dudaklarımın, kollarım yaralarından bıkmıştım, gözlerim de dumanlı görüyordu artık.. En son burnumdan kan gelmeye başlayınca bıraktım.. Ruh sağlığımdan bahsetmiyorum bile.. Allah korudu ne diyeyim..

Ayy severim yaa belini incelt diyorr

ayy canım seni çok etkilemiş. dudak ve cillte kuruluk yarılmayı biliyorum yaşayan arkadaşlarım oldu ama gözlerin etkilenmesi kan gelmesi ayy Rabbim korumuş... bırak öyle kalsın seni de öyle yaratmış böyle sevmeyen sevmesin yaa off kapatıcı kullanırsın fondöten sürersin çözüm mü yok yani yeter ki insanın kalbi güzel olsun gerisi boş

Oyyyy kuzummm, masumluğunu seveyim

Heee kaptan kiz
Neyse simdiki nickime alismissin aferim

E o hareketi yapabiliyosan sende de esneklik var demek. Dizlerini kirmadin dimi yaparken

Insallah eksiyle gelirim canim

Kiz deli olmami gerektircek ne yazmisim aaabak kimsenin ilgisini cekmiyodu benimkini cekti

Çok haklısın canım..
Ben de isterim yüzüm temiz olsun ama napim böyleyim işte..
Hem doğal yollardan daha çok fayda gördüm inşaAllah tamamen geçip gittiğini de görürüm..

Hiç kendimi esnek zannetmiyorum ama ola da bilirimm
Hayır tabi kırmadan eğildim ama hoşuma gitti
Acı hissettim biraz o da sporsuzluktan, spor yapsam böyle olmazdı
Çok güzel birşey ama esnek olmak, istediğin her şekle girebilmek Ne diyorum ya benn

Hoşgeldiiinnn

bana sanki artık ergenliğim geçmiş ve bu sivilcelerim geçmiycekmiş gibi geliyo. inşallah düzelir

evet şimdi yan etkilerini okudumda hem bunalıma hemde aşırı kilo almaya sebep oluyomuş
Stresten mı cıkdı bı doktora gorun ıstersen ama sana moral vermelerı gerekır sonucta sende sevmıosundur ama yapıcak bısey yok.
strestten ve regl zamanında oldukça fazla çıkıyo. moral bozukluğum direkt sivilcelerime yansıyo. ve nrmal sivilce değil dipten zonklayarak çıkıyo. uzun zaman geçmiyo ve ben sinirimden resmen oyuyorum onları

hoşgeldin canımm
doğal olarak neler yapabilirim onlara bakıyorum işte. düğüne kadar bitsinler istiyorum ama artıyolar resmen

Ay uzuldum canim ya :/ergenlik sivilceleri icin dr gityin oda sana krem falan verdi de sonra mi sikayetlerin basladi dogrumu anladim ben?
Heheh istedigin sekle girebilmek

canım sen şu soğan kürünü nasıl yapıyosun tam olarak anlatırmısın. akşam kaynatıp içiyosun ama su kaynadıktan sonramı atıyosun soğanı içine. bide 1 bardak mı 2 bardak mı kaynatıyosun suyu. faydasını gördünmü . ay bilmiyorum ya içsemde sabahları aç karnıma felaket olucam gibi. bana yaptığın şeyleri anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…