- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
hoşgeldin canim :)
böyle nasıl ddayanıyorsun :)
FACE'de dukan grubu vardı canım istersen oraya bi bak belki liste vs vardır
hos bulduk :)
hic zorlanmiyorum
bakiyorum, cok tesekkur edeirm
FACE'de dukan grubu vardı canım istersen oraya bi bak belki liste vs vardır
canım akşam sadece ton balığı yiyince doymadım oyüzden en masumu oydu
ay şuan moralim çok bozuk ya ofiste en en en ve tek sevdiğim arkadaşımın işten çıkıcağını duydumki ben evlenmeden önce işten ayrılmak istiyodum o diyodu sen gidersen ben napıcam burda çıkma saçmalama falan diye.
onla beraber benimde gidesim var şuan. Allahım sinir bastı beni
Bugünkü menüm
Sabah
Yok (hastanedeydim)
Öğle
2.5 dilim ekmek
Karnabahar kizartmasi
1kase yoğurt
Ara
sütlaç yaptim yaparken dayanamadim
2kasik yedim
Aksam
4 5 kaşık fırında patates
1 dilim ekmek
5 kask yoğurt
Su 2lt 2bardak yeşil cay
egzersiz 2000 adim 150 bacak ve karin egzersizDahlia_ canım cezalarimida yaptım
Dukan diyetinim evrelerini beslenme şeklini yazan bir diye vardı önceden bir arat istetsenBen şu an eşimin görevi gereği paristeyim. Burada dukanın kendi ürünlerini TEM'in etmek açıkcası ucuz. Ama benim bana adam akıllı dukanı anlatacak. Gün gün yahut hafta hafta bunu yiyeceksib diyen birine ihtiyacım var.
Bugün aldığın kalori de az canım..
Kızlar dünkü menumDahlia_
Sabah
1.5 dilim ekmek
Kk peynir
Siyah zeytin 3 4 tane
Öğle
1 tabak nohut
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Aksam
Fırında patates 5 kaşık
1 kase mercimek çorbası
Su 2lt
Egzersiz 200 tane karin egzersizi
hahahaa öylemi
Eveettt ben variiiiiiiiimDahlia_ dunkü videolardaki egzersizlerdende bugun yapmak istiyorum canim dun yapamadim seyyyyy sana zahmet olmazsaa anladin sen
Walla biraz agir sanirim canimceza olarak hepsini okudum walla gej oldum
Tatlim yanlis anlasilmak istemem ama bu sekilde soylemesen daha iyi olurdu sanki:)yaratmak Ellah'a mahsustur:) lütfen yanlis anlama beni canim bunu soylesmesem kendimi sorumlu hissedicektim:)
yok canım iş yerimizin sıkıntıları var elemanlar 3 tane ama ilk onu çıkardılar gözden ve şöyle diyim işi en iyi bilen o. diğerleri daha yeni yeni öğreniyo işi ve patronun kaç yıllık arkadaşı kaç defa arayıp zorla işe başlattırdılar onu buraya. bilemedim tekrar konuştular biraz sakinledi gibi .. nasip kısmet...Sakin ol canım..
Çıkmak için önemli nedeni vardır belki..
Onun açısından da bak biraz.. İyisini istemez misin onun için ?
yok canım iş yerimizin sıkıntıları var elemanlar 3 tane ama ilk onu çıkardılar gözden ve şöyle diyim işi en iyi bilen o. diğerleri daha yeni yeni öğreniyo işi ve patronun kaç yıllık arkadaşı kaç defa arayıp zorla işe başlattırdılar onu buraya. bilemedim tekrar konuştular biraz sakinledi gibi .. nasip kısmet...
yarım mekik yapabiliyorum fatimem ona da kota koyalım dicem de sen daha fazla yaparsın büyük ihtimalle ben 20 yaparım günde dikiş sıkıntı bende de...diğer hareketi de dediğin gibi 2 günde bir artıralım.yaa göz yanılması falan mı bilmiyorum ama sanki etki ediyor hareket yada bana öyle geliyor yanlar sanki gidiyor gibime geliyor
Valla canım bel incelsin de varsın ağrısın, zaten ağrısız olmuyor.. 2-3 gün hiç hissetmeyiz bile...
Tamam, 2 gün aynı sayıyı yapalım sonra artıralım, 2 gün 550 yapalım, cuma günü artırırız yine..
Ama bununla göbek gitmeyecek, ona ayrı birşey yapmak lazım..
Göbeğin de tek çzaresi mekik..
Sen ayakta mekik çekebiliyordun onu yap, ben aksine ayakta zorlanıyorum, ben de yarım mekik yapayım..
Hem göbek hem bel gitsin
Benim pazar gunum neden bos kaptanımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 50 M 100 İA - - - - @Papillon_ - - - - - @Kyohei14 - - - - - - @LaMiaVita 50 S - - - - hawar - - - @Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - - @MrtHatice - - - - - - - @aseeel - - - - @tahataprens1990 100 DK - - - - @saricicek123 - - - - - - - asya_01 15 dk y. - - - yagmuraydin - - - - - - @glmscs 15 dk y. - - - - - - 1limonkokusu - - - - @hedefeyedikilo - - - - - - - Colorayzn 50 M 100 İA - 150 DK 50 M - - - @Bluedreamer02 - MUAF 50 M - - - @Sevdaerlnn87 100 İA - - - asl1can 50 M 15 dk y. 100 İA 150 DK - - - -
[TR]
[TR]
[TD] @sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]50 S[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
yarım mekik yapabiliyorum fatimem ona da kota koyalım dicem de sen daha fazla yaparsın büyük ihtimalle ben 20 yaparım günde dikiş sıkıntı bende de...diğer hareketi de dediğin gibi 2 günde bir artıralım.yaa göz yanılması falan mı bilmiyorum ama sanki etki ediyor hareket yada bana öyle geliyor yanlar sanki gidiyor gibime geliyor
Benim pazar gunum neden bos kaptanım
Benim pazar gunum neden bos kaptanım
Hee ekledimmdi sonradan :)Buldum menüyü :) Neden kaydetmemişim diye düşünüyordum onu da buldum :)
Konuşmaya dalmışım, neden spor su yok diye sormuştum, sen de pusuda bekliyorsun yeminle demiştin bana
bende kendimi yormadan yapmaya çalışırım programı.1 ay sonra bakalım nasıl etkisi olucakYok canım programa göre yapmayı düşünüyorum..
Hem pek yapamadığım birşey, programa uysam yeter bence..
Şimdiden etkisi olmaz ama kendini motive etmek için süper bence, aynen böyle her gün daha çok gittiğini düşün..
Bakalım 2 hafta sonra sonuç nasıl çıkacak
Eki Görüntüle 1974314
Menüyü kaydetmeyi unutmuşum
Akşam düzenlerken ekleyeceğim canım..
kızlar bugunku menum
kalkınca
1tk çörekotu yağı
1sb su
kahvaltı
2kk peynir
1.5 dilim kepek ekmegi
2 çeri domates
3-4 yaprak marul
3-4 sap maydanoz
1tk zeytinyağı
2fincan yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
1avuç leblebi
şekersiz çay 4 fincan
3çatal fındık ezmesi
minnacık biparça bal kaymaklı ekmek
akşam
ton balıklı salata
su
2.5-3lt
spor
30dk yürüyüş
cezalarımı yaptım pazartesi ve salı 50M ve 100İA
köprü hareketinide şimdilik 200 adet yaptım akşam 22ye kadar dahada yapar girerim tekrar
yatarkende yogurt,zerdeçal,limon kürüm var onu yerim bırakmıstım tekrar baslıcam
akşam otururkende yeşilçay içmemde bi sakınca yoktur kanımcaDahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?