o göbek varya beni benden alıyorrKız maşallah nasıl yaptın o kadar çok helal olsun
fatimemle ben bugünde devam ediyoruz yarışa göbekten müzdarip olduğumuz içinhahahaa öylemi
Eveettt ben variiiiiiiiimDahlia_ dunkü videolardaki egzersizlerdende bugun yapmak istiyorum canim dun yapamadim seyyyyy sana zahmet olmazsaa anladin sen
Walla biraz agir sanirim canimceza olarak hepsini okudum walla gej oldum
Tatlim yanlis anlasilmak istemem ama bu sekilde soylemesen daha iyi olurdu sanki:)yaratmak Ellah'a mahsustur:) lütfen yanlis anlama beni canim bunu soylesmesem kendimi sorumlu hissedicektim:)
Napiyoruz canim 500 yapicam bende o zamn insallahfatimemle ben bugünde devam ediyoruz yarışa göbekten müzdarip olduğumuz içinbugünki kota 500 canım
evet gülüm zaten bir defada 500 mümkün değil ara ara aklına geldikçe yap ben kağıda not alıyorum.yalnız varya yanlarım fena ağrıyo sabah yataktan zor kalktımNapiyoruz canim 500 yapicam bende o zamn insallah
o göbek varya beni benden alıyorr
kardio ya ara vericem bir hafta kadar bölgesel yapıcam egzersizi.benim öyle bir şeyki sanki tüm kilo göbekte gibi hiç sevmiyorumbenimde yanlar ve kollar onların erimesi için takla bile atarım
kardio ya ara vericem bir hafta kadar bölgesel yapıcam egzersizi.benim öyle bir şeyki sanki tüm kilo göbekte gibi hiç sevmiyorum
menüm
1. öğün
2 haş yum
salatalık
yeşilbiber
5 zeytin
şekersiz çay
2. öğün
salata
sucuk
yoğurt
turp
su 2 lt
spor 630 karın egzersizi
Dahlia_
Selammm herkese tekrardan kızlaaarrr
Menüm huzurlarınızdaaa,
Sabah
Yarımdan biraz fazla simit ve çay
Öğle
3 yemek kaşığı kadar mısır unu kavurması (biz kaçamak deriz adını bulamadım)
Ara
2 küçük kivi
Akşam
4 kibrit kutusu kadar et
2 kaşık pilav
Salata
1.5 litre su - 3 mil leslie -Dahlia_ yarışma için paylaştığın videonun 1. Hareketini 350 kere yaptım canım- 2.700 adım - şimdi 50 squat yapıp günü kapatıcam
Ay işten geldim bir uzandım uyumuşum. Nişanlım kaldırdı merak etmiş cevap vermeyince. Menüm
Uyanınca 500ml su
Kahvaltı 1ufak simit (evde yumurta yoktu gece geç uyumuştum mecbur böyle aldım)
1 çay
Ara: yeşil çay demledim onu içtim
Öğlen: 4tk bulgur pilavı 1kase yayla çorbası (pirinçlerini ayırdım olabildiğince) salata + 1kase yoğurt
Akşam: 1tane ton balığı yedim sadece +1avuç beyaz leblebi
Boğazım şişmiş iyice 2 saat uyudum ama yutkunurken zorlanıyorum. Spor şuan yapamıcam kaptanım her yerim kırılıyo resmen birazdan thylot içip tekrar uzanıcam
Su:2 ltyi geçti, standart yürüyüşüm 15dk hızlı yürüdüm yokuş yukarı
merhaba kızlar
giremedim bu gün misafir geldi akşam onlar gidince hemen sporumu yaptım anca geldim
menümü yazayım geçmişe bakalbilirsem iyi olur
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin, domates
ara
serçe parmak kadar 2 kepekli girissi
öğlen
1 tabak et sote, 1 kase yoğurt
ara 3 kayısı 4 ceviz
akşam
1 tabak et sote, bolca salata
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslie toplamda 14.714 adım
*** YARIŞMA SONUCU ***
@colorfullifen - 220 adet
asya_01 - 630 adet
@Heart of Gold - 120 adet
@Bluedreamer02 - 150 adet
1limonkokusu - 350 adet
...Takim içi ilk 3...
1. sıra
asya_01 arkadaşımıza ait
2. sırada onu takip eden1limonkokusu yeralıyor
3.'lük
@colorfullifen 'e gidiyor
Listeye girme hakkını kıl payı kaybeden @Bluedreamer02 yi de
tebrik ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
herkese merhaba, oncelikle ne amacla olursa olsun bu takimda kilo vermek gayesiyle klavye birligi yapmis herkese icten basarilar temenni ederim.
Kullanıcı Adı: Semur
Meslek: Gazeteci
Medeni Durum: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 - biri 7 yasinda, digeri 9 aylik
Yaşadığınız şehir: Paris
Boy: 160 cm
Kilo: 59.9 kg
Hedef kilo: 47 kg
Kilo alma hikayesi: hamilelige 47 ile basladim, kac ile bitti bilmiyorum ancak 9 ay gecmesine ragmen hala 12.9 kg fazlam var.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 50 M 100 İA - - - - @Papillon_ - - - - - M Mitsuomi - - - - - - @LaMiaVita 50 S - - - - @hawar - - - @Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - - @MrtHatice - - - - - - - @aseeel - - - - @tahataprens1990 100 DK - - - - @saricicek123 - - - - - - - asya_01 15 dk y. - - - yagmuraydin - - - - - - @glmscs 15 dk y. - - - - - - 1limonkokusu - - - - @hedefeyedikilo - - - - - - - @colorfullifen 50 M 100 İA - 150 DK 50 M - - - @Bluedreamer02 - MUAF 50 M - - - @Sevdaerlnn87 100 İA - - - asl1can 50 M 15 dk y. 100 İA 150 DK - - - -
[TR]
[TR]
[TD] @sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]50 S[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
Arkadaşlar günaydın.
Benim grupta olmama engel mi bilemiyorum ama isvec diyetinin 11'inci günündeyim. 2 günüm kaldı.
Bugünkü beslenme listem
Sabah: kahve
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç
Akşam: 3-4 adet kuru kayısı, 100 gram yoğurt
günaydınlarrr
pazartesı menum
1,5 dılım ekmek
ppeynır
zeytın
salatalık
yumurta
1 cay kasıgı bal
ogle
ızgara tavuk salata
ayran
ara
kuruyemıs
aksam
ıspanaklşı yumurta
ara
1 muz
1 kıvı
2 lt su
spor yapamadım malesef dun cok yorgundum sızmısım dırek.
dünkü menüm
Sabah
Kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
Süt
Sıcak suda ıslanmış evde kurutulmuş çir.
öğlen
1 adet küçük biber dolması
1 kase tavuk suyu çorba
akşam
salata
Çipura
Mantar sote
2lt su
spora gidemedim
Hayırlı günler kızla
Dünki Menüm
Sabah: yarıma yakın simit, peynir , Zeytin
Ara: 1 ceviz
Öğlen : 3 dilim kıymalı pide , maydonoz
Ara: 2 ceviz, salatalık
Akşam: Yeşil fasulye, salata, yoğurt
Su:3 lt
Spor 60 squat, dünki harektten 80 sağ 80 sol
Canım pide olmamis
Dahlia_ canım pek iyi sayılmam, çok yeme isteğim var nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Resmen kendimle savaşıyorum. Ha bide tabi 60,900 çıkmamında etkisi var.
oo harika :)Öğle öğünüm.
Kizlar taaam 300 mesaji okudum da geldim gozlerim su an boyle
menüm
1. öğün
2 haş yum
salatalık
yeşilbiber
5 zeytin
şekersiz çay
2. öğün
salata
sucuk
yoğurt
turp
su 2 lt
spor 630 karın egzersizi
Dahlia_
Selammm herkese tekrardan kızlaaarrr
Menüm huzurlarınızdaaa,
Sabah
Yarımdan biraz fazla simit ve çay
Öğle
3 yemek kaşığı kadar mısır unu kavurması (biz kaçamak deriz adını bulamadım)
Ara
2 küçük kivi
Akşam
4 kibrit kutusu kadar et
2 kaşık pilav
Salata
1.5 litre su - 3 mil leslie -Dahlia_ yarışma için paylaştığın videonun 1. Hareketini 350 kere yaptım canım- 2.700 adım - şimdi 50 squat yapıp günü kapatıcam
Ay işten geldim bir uzandım uyumuşum. Nişanlım kaldırdı merak etmiş cevap vermeyince. Menüm
Uyanınca 500ml su
Kahvaltı 1ufak simit (evde yumurta yoktu gece geç uyumuştum mecbur böyle aldım)
1 çay
Ara: yeşil çay demledim onu içtim
Öğlen: 4tk bulgur pilavı 1kase yayla çorbası (pirinçlerini ayırdım olabildiğince) salata + 1kase yoğurt
Akşam: 1tane ton balığı yedim sadece +1avuç beyaz leblebi
Boğazım şişmiş iyice 2 saat uyudum ama yutkunurken zorlanıyorum. Spor şuan yapamıcam kaptanım her yerim kırılıyo resmen birazdan thylot içip tekrar uzanıcam
Su:2 ltyi geçti, standart yürüyüşüm 15dk hızlı yürüdüm yokuş yukarı
merhaba kızlar
giremedim bu gün misafir geldi akşam onlar gidince hemen sporumu yaptım anca geldim
menümü yazayım geçmişe bakalbilirsem iyi olur
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin, domates
ara
serçe parmak kadar 2 kepekli girissi
öğlen
1 tabak et sote, 1 kase yoğurt
ara 3 kayısı 4 ceviz
akşam
1 tabak et sote, bolca salata
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslie toplamda 14.714 adım
*** YARIŞMA SONUCU ***
@colorfullifen - 220 adet
asya_01 - 630 adet
@Heart of Gold - 120 adet
@Bluedreamer02 - 150 adet
1limonkokusu - 350 adet
...Takim içi ilk 3...
1. sıra
asya_01 arkadaşımıza ait
2. sırada onu takip eden1limonkokusu yeralıyor
3.'lük
@colorfullifen 'e gidiyor
Listeye girme hakkını kıl payı kaybeden @Bluedreamer02 yi de
tebrik ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
herkese merhaba, oncelikle ne amacla olursa olsun bu takimda kilo vermek gayesiyle klavye birligi yapmis herkese icten basarilar temenni ederim.
Kullanıcı Adı: Semur
Meslek: Gazeteci
Medeni Durum: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 - biri 7 yasinda, digeri 9 aylik
Yaşadığınız şehir: Paris
Boy: 160 cm
Kilo: 59.9 kg
Hedef kilo: 47 kg
Kilo alma hikayesi: hamilelige 47 ile basladim, kac ile bitti bilmiyorum ancak 9 ay gecmesine ragmen hala 12.9 kg fazlam var.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 50 M 100 İA - - - - @Papillon_ - - - - - M Mitsuomi - - - - - - @LaMiaVita 50 S - - - - @hawar - - - @Heart of Gold 100 İA 50 S 15 dk y. - - - @MrtHatice - - - - - - - @aseeel - - - - @tahataprens1990 100 DK - - - - @saricicek123 - - - - - - - asya_01 15 dk y. - - - yagmuraydin - - - - - - @glmscs 15 dk y. - - - - - - 1limonkokusu - - - - @hedefeyedikilo - - - - - - - @colorfullifen 50 M 100 İA - 150 DK 50 M - - - @Bluedreamer02 - MUAF 50 M - - - @Sevdaerlnn87 100 İA - - - asl1can 50 M 15 dk y. 100 İA 150 DK - - - -
[TR]
[TR]
[TD] @sevgili8284 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]50 S[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
Arkadaşlar günaydın.
Benim grupta olmama engel mi bilemiyorum ama isvec diyetinin 11'inci günündeyim. 2 günüm kaldı.
Bugünkü beslenme listem
Sabah: kahve
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç
Akşam: 3-4 adet kuru kayısı, 100 gram yoğurt
günaydınlarrr
pazartesı menum
1,5 dılım ekmek
ppeynır
zeytın
salatalık
yumurta
1 cay kasıgı bal
ogle
ızgara tavuk salata
ayran
ara
kuruyemıs
aksam
ıspanaklşı yumurta
ara
1 muz
1 kıvı
2 lt su
spor yapamadım malesef dun cok yorgundum sızmısım dırek.
dünkü menüm
Sabah
Kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
Süt
Sıcak suda ıslanmış evde kurutulmuş çir.
öğlen
1 adet küçük biber dolması
1 kase tavuk suyu çorba
akşam
salata
Çipura
Mantar sote
2lt su
spora gidemedim
Hayırlı günler kızla
Dünki Menüm
Sabah: yarıma yakın simit, peynir , Zeytin
Ara: 1 ceviz
Öğlen : 3 dilim kıymalı pide , maydonoz
Ara: 2 ceviz, salatalık
Akşam: Yeşil fasulye, salata, yoğurt
Su:3 lt
Spor 60 squat, dünki harektten 80 sağ 80 sol
Canım pide olmamis
Dahlia_ canım pek iyi sayılmam, çok yeme isteğim var nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Resmen kendimle savaşıyorum. Ha bide tabi 60,900 çıkmamında etkisi var.
oo harika :)Öğle öğünüm.
umarım olur ya basen falan yok kollarımda kilomla orantılı ama göbek mahfediyor beni.15 gün sonra ölçtüğümde belli olur.aslında bölgesel egzersizler 21 günlük program şeklinde olmalıymışbölgesel egzersizler uzun vadede çok iyi fayda sağlıyor yapmalısın bencede umarım faydası olur
Hangi hatekey canim?:)evet gülüm zaten bir defada 500 mümkün değil ara ara aklına geldikçe yap ben kağıda not alıyorum.yalnız varya yanlarım fena ağrıyo sabah yataktan zor kalktım
ben 2. vidyoyu yaptım canım el ensede diğer kol bacakla paralelHangi hatekey canim?:)
alıntılayamadım kaptanım sen anlarsın
hahahaa öylemi
Eveettt ben variiiiiiiiimDahlia_ dunkü videolardaki egzersizlerdende bugun yapmak istiyorum canim dun yapamadim seyyyyy sana zahmet olmazsaa anladin sen
Walla biraz agir sanirim canimceza olarak hepsini okudum walla gej oldum
Tatlim yanlis anlasilmak istemem ama bu sekilde soylemesen daha iyi olurdu sanki:)yaratmak Ellah'a mahsustur:) lütfen yanlis anlama beni canim bunu soylesmesem kendimi sorumlu hissedicektim:)
fatimemle ben bugünde devam ediyoruz yarışa göbekten müzdarip olduğumuz içinbugünki kota 500 canım
güzel olmuş :)
sabah simit yerine keske ekmek yesen simit 4 dilim ekmek gibi diyor akovser ..bide az olmuş canim
simit olmasa iyiymis canim beyaz leblebi yi öğle yada sabah yersen daha iyi olur canım
bunu yapma bize
güzel olmus canım :)
tebrikler kızlar :)
hoşgeldin canim :)
yedik yine cezaya
böyle nasıl ddayanıyorsun :)
olmuş canım ama tek meyveyi aksam yemessen daha iyi olur
güzel olmuş canım
kendini uzme canım
oo harika :)
aynen benimde
güzel olmuş :)
sabah simit yerine keske ekmek yesen simit 4 dilim ekmek gibi diyor akovser ..bide az olmuş canim
simit olmasa iyiymis canim beyaz leblebi yi öğle yada sabah yersen daha iyi olur canım
bunu yapma bize
yedik yine cezaya
güzel olmuş canım
kendini uzme canım
aynen benimde
Anladım canım ben :)
Ben de bugünden yapıcam, yaptıklarımı 1 ay boyunca devam ettirmek istiyorum, bakalım :)
Gelmezsen şaşı da olursun, kör de
İstediğin egzersiz olsunn, seve seve :)
Canım, hergün biraz artıralım diyorum..
Yani istersen azar azar 10-20, yok daha fazlasını yaparım dersen 50 artıralım, 1000-e kadar yolu var
Bugün daha hiç yapmadım 1000-den bahsediyorum
Ama yapılır ya, tek seferde 100 yapabiliyorum, saat başı bile yapsam sabahtan akşama 1000 olur..
Ama sonra ben olur muyum bilmiyorum
ya fatimem varyaa... tamam artıralım 2 yada 3 güne bir...yarın 550 yapalım o zaman ama yanlarım ağrıyor ağrısınn sonuç değişsinde
FACE'de dukan grubu vardı canım istersen oraya bi bak belki liste vs vardırBen şu an eşimin görevi gereği paristeyim. Burada dukanın kendi ürünlerini TEM'in etmek açıkcası ucuz. Ama benim bana adam akıllı dukanı anlatacak. Gün gün yahut hafta hafta bunu yiyeceksib diyen birine ihtiyacım var.
canım akşam sadece ton balığı yiyince doymadım oyüzden en masumu oydugüzel olmuş :)
bunu yapma bize
yedik yine cezaya
güzel olmuş canım
kendini uzme canım
aynen benimde
Elim alışkın değil sana ceza yazmaya
saol canım.. dedıgım gıbı aksam dan sonraya cok alısdım bide cok dıyetsyene gıttım ya meyvem olurdu yada ccevız o yuzden alıskanlık oldu ama smdı farklı bısey denıcem ya greyfurt sıkıcam zayflatıyor ya yada süt iççem .
FACE'de dukan grubu vardı canım istersen oraya bi bak belki liste vs vardır
canım akşam sadece ton balığı yiyince doymadım oyüzden en masumu oydu
ay şuan moralim çok bozuk ya ofiste en en en ve tek sevdiğim arkadaşımın işten çıkıcağını duydumki ben evlenmeden önce işten ayrılmak istiyodum o diyodu sen gidersen ben napıcam burda çıkma saçmalama falan diye.
onla beraber benimde gidesim var şuan. Allahım sinir bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?