- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Ah işte o bünye bende çok şaştı hamilelik ve doğum ile
1 litre bitirdim. Şimdi ikinci litremdeyim.
Evet, 6-8 haftada 6-8 cm
günaydınn canımmm
en tatlı zamanıı evet yarım kelimeler yaramazlıklarr oh ohhh :)
yapanda edende soruyu soranda benimarkadasın bi sucu yok haha
bende ole hıc acımam yanı o yuzden bu ara pek kılomda bı degısıklık yok sankı artıdayım o yuzden muzu bırakıyprum ama ben alısmısım aksam atıstırmalıgına nasıl bırakcam bakalım smdı 6 da yıyıp cıkıcam sonra spor dusunuyorum cnku.
ben de muz çok severim aylar oldu yemeyeli belki bir kez çeyrek yemişimdir. spordan önce 1 muz ye, sonrasında da tarçınlı süt iç bir de öyle dene.
cok da gec yatıyorsun canım tabı ayılması zor olur.
Canım, menünü, suyunu, sporunu akşam aynı anda yazarsan daha iyi olur :)
Güzelmiş, bir de sporla desteklersen daha fazlası olur..
Eviniz şenlik yeri desene
Ben de size takılıyorum istediğinizi konuşun tabii
Bir ara ben de çok fazla yiyordum, sonra midemi bile kötü etkiledi, şimdi muz yiyince taş yemiş gibi hissediyorum bazen
Akşam sadece oyalanacak birşeyer bul, yeşilçay yap kendine tv mi izlersin, ailenle sohbet mi edersin bilmiyorum mutlaka birşey yap.. Ben öyle ancak öyle atlatıyorum.. Gerçi bizimkiler akşam çay keyfi yaparken uzaktan bakmak da işkence gibi birşey
Normalde o kadar geç yatmam aslında, reglle dengem şaşıyor..
Saat olmuş 3-4 uyku yok.. Aniden geliyor bir de, sonrasında duramayıp hemen yatıyorum..
Anlaştık:)Canım, menünü, suyunu, sporunu akşam aynı anda yazarsan daha iyi olur :)
internet o kadar yavaş ki , 1 saattir alıntı yapacağım yaa
afiyet olsun canım aslında abartı bir şey yok ama sarma yemeyeydin iyiydi geç saatte. ama bugün telafisini yaparsın dert etme
afiyet olsun canım
canım gerçekten de az bu yediklerin özellikle sabah kahvaltısını çeşitlendir. ymurta ve zeytin yerine, süt yulaf kuru meyve ceviz tüketebilirsin. simit= karbonhidrat sadece.
ben de kollarıma ve basene takmış durumdayım.
ayyyy o baklava değil ki, cısss o
bir baklava için yapacağın sporu düşün ve yeme, siz aslen nerelesiniz yağmur. benim dedemin dedeleri de kırım tatarı. ordan göçmüşler.
helal olsun canım bizim ki şaka, tabii ki yiyeceğiz ama şimdi değil 1 baklavayla kimseye birşey olmaz ama yakmak şartıyla
gelmez gelmez yaptıkça yapasın gelir.
kaptanımDahlia_ beni bugün izinli saysan. akşam iş çıkışı yemeğe davetliyiz. gittiğimiz yerde yapabilir miyim bilmem zor yani. iş yerinde yapayım desem uygun değil yere yatmam lazım o da olmaz. ya da bana başka bir hareket versek iş yerinde yapılabilecek bir şey olur mu ki ?
...Takim içi ilk 3...
1. sıra
asya_01 arkadaşımıza ait
2. sırada onu takip eden1limonkokusu yeralıyor
3.'lük
@colorfullifen 'e gidiyor
Listeye girme hakkını kıl payı kaybeden @Bluedreamer02 yi de
tebrik ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
Dahlia_ tamam kaptanım mesajı yeni gördüm duvar şınavını da ilk kez duydum hemen baktım videoya yaparım onu. daha neler duyacağım bakalım
aksam esımle tv karısında ıste yesıl cay yapuıorum ama ustune meyve de ıste :):) bıde oturmus duzen var ya benm lıstemde de hep meyve olurdu ama smdı yemıcem dedıgınız gbı alıstırcam kendımı süte bazen yersemde cok acıkınca o kdrcık affedın :)
muz yıyınce tas mı hıssedıyorsun ben pesnden bıdaha yıyım dıe bakıyorum :):)
Öğle öğünüm.
aaa ben kaçırmışım o zamanGözüm açılmıyor Asyam
Saat sabahın 6-sı gibi hissediyorum
Yazmıştım canım, önceki sayfalarda..
anaaaaa 1. olmuşumm
Özge beden eğitimi öğretmeniydi o söylemişti bu egzersizi.. Kollar için etkili..
kesinlikle direk kollar tam benlik. sevdim bu hareketi.
Anladım canım..
Yok canım normalde 2. hatta 3.-yü arar gözüm ama bir kaç defa üst üste faza yiyince midemi bozdu, o yüzden öyle hissetmeye başladım..
ben de muzu çok severim 1 kg yerim ama dediğin gibi ben de ne zaman yesem midemde uzun süre hissederim ağırlığını diğer meyvelerde öyle olmuyor ama
anaaaaa 1. olmuşumm
Bizim burlarda sey derler . Kim deyince. Kilimci kör haci
Eveettt ben variiiiiiiiimtamam fatimem günlük bir kota koyalım birlikte yapalım bende özellikle bel için egzersize yüklenicem kardio yu biraz ertelicem
Walla biraz agir sanirim canim1. liğin yükü ağır olsa gerek
Cezalısın, hepsini tek tek okuyacaksınnnYarınki yarışmaya da katılacaksın
Herhalde bir 10 sayfa okursun
Birşey değil ya hemen biter
Tatlim yanlis anlasilmak istemem ama bu sekilde soylemesen daha iyi olurdu sanki:)yaratmak Ellah'a mahsustur:) lütfen yanlis anlama beni canim bunu soylesmesem kendimi sorumlu hissedicektim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?