Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah işte o bünye bende çok şaştı hamilelik ve doğum ile

1 litre bitirdim. Şimdi ikinci litremdeyim.

Evet, 6-8 haftada 6-8 cm

Canım, menünü, suyunu, sporunu akşam aynı anda yazarsan daha iyi olur :)
Güzelmiş, bir de sporla desteklersen daha fazlası olur..

günaydınn canımmm

en tatlı zamanıı evet yarım kelimeler yaramazlıklarr oh ohhh :)

yapanda edende soruyu soranda benim arkadasın bi sucu yok haha

Eviniz şenlik yeri desene
Ben de size takılıyorum istediğinizi konuşun tabii

Bir ara ben de çok fazla yiyordum, sonra midemi bile kötü etkiledi, şimdi muz yiyince taş yemiş gibi hissediyorum bazen
Akşam sadece oyalanacak birşeyer bul, yeşilçay yap kendine tv mi izlersin, ailenle sohbet mi edersin bilmiyorum mutlaka birşey yap.. Ben öyle ancak öyle atlatıyorum.. Gerçi bizimkiler akşam çay keyfi yaparken uzaktan bakmak da işkence gibi birşey

ben de muz çok severim aylar oldu yemeyeli belki bir kez çeyrek yemişimdir. spordan önce 1 muz ye, sonrasında da tarçınlı süt iç bir de öyle dene.

tesekkur ederım canım muz daha almıcam evdekı sonları tuketcem dedıgın gıbı gelıncede evet tarcınlı sut ıyı fıkır.

aksam esımle tv karısında ıste yesıl cay yapuıorum ama ustune meyve de ıste :):) bıde oturmus duzen var ya benm lıstemde de hep meyve olurdu ama smdı yemıcem dedıgınız gbı alıstırcam kendımı süte bazen yersemde cok acıkınca o kdrcık affedın :)
muz yıyınce tas mı hıssedıyorsun ben pesnden bıdaha yıyım dıe bakıyorum :):)

Kahvaltı için önerilerini dikkate alıcam canım normalde kahvaltı kültürü olan bi insan değilim nefret ederim kahvaltı yapmaktan ama şimdi diyet yaptığım için ve ilaç kullanıyorum sabahları bişeyler yemem gerekiyor düzeltmeye çalışcam inşallah

Dahlia_ tamam kaptanım mesajı yeni gördüm duvar şınavını da ilk kez duydum hemen baktım videoya yaparım onu. daha neler duyacağım bakalım

Özge beden eğitimi öğretmeniydi o söylemişti bu egzersizi.. Kollar için etkili..

Anladım canım..
Yok canım normalde 2. hatta 3.-yü arar gözüm ama bir kaç defa üst üste faza yiyince midemi bozdu, o yüzden öyle hissetmeye başladım..

Teşekkürler Dahlia_ beni sizler yarattınız

Hadi bugünkü egzersizden de yap

Öğle öğünüm.

Yumurta yiyemiyorum ben, havuç da ara sıra işte, hiç hatırlmam yani :)
Ama tabağı görünce yiyesim geldi Afiyet olsun

*** YARIŞMA ***

Canlar bugünkü yarışma egzersizimiz hip bridge..
Saat 22-ye kadar kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Kolay gelsin

Bizim burlarda sey derler . Kim deyince. Kilimci kör haci
hahahaa öylemi
tamam fatimem günlük bir kota koyalım birlikte yapalım bende özellikle bel için egzersize yüklenicem kardio yu biraz ertelicem
Eveettt ben variiiiiiiiim Dahlia_ dunkü videolardaki egzersizlerdende bugun yapmak istiyorum canim dun yapamadim seyyyyy sana zahmet olmazsaaanladin sen
1. liğin yükü ağır olsa gerek
Cezalısın, hepsini tek tek okuyacaksınnnYarınki yarışmaya da katılacaksın
Herhalde bir 10 sayfa okursun
Birşey değil ya hemen biter
Walla biraz agir sanirim canimceza olarak hepsini okudum walla gej oldum
Teşekkürler Dahlia_ beni sizler yarattınız
Tatlim yanlis anlasilmak istemem ama bu sekilde soylemesen daha iyi olurdu sanki:)yaratmak Ellah'a mahsustur:) lütfen yanlis anlama beni canim bunu soylesmesem kendimi sorumlu hissedicektim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…