bende kendimi yormadan yapmaya çalışırım programı.1 ay sonra bakalım nasıl etkisi olucak
aynı anda mümkün değil zaten bide başlardaki hış eder insanı.ertesi günü kalkamaz insan bu defa yaptığımız işe yaramaz.ancak parça parça yapabiliriz en azından kendi adıma konuşayım oğluş fırsat verdikçe...buna da şükür önce hiç yapamaz haldeydim spor da diyette şükür ki artık zaman ayırabiliyorum.ya fatimem görsen hareketi yapıyorum beşikte durmuş bakıyor ona oyun yapıyorum sanıyor bir gülüyorYapalım canım :)
Azar azar yaparsan zorlamaz sanırım seni..
Hepsini aynı anda yapacaksın diye birşey yok ki.. Gün içinde yaparsın..
Haha bunu biliyorumm
Öğlen biraz şey olmuş
Yok canım olur mu hiçç ? Yeşilçayı bu şekilde tüketmediğin sürece sakıncası yok
Eki Görüntüle 1974320
menüm
1. öğün
2 haş yum,salatalık peynir
sütlükahve
2. öğün
2 yum ile menemen
salata
yoğurt
turp
su 2,5 lt
spor 545 karın eğzersizi,200 twist,30 yarım mekik,40 ar tane kol egzersiziDahlia_ canım karın egzersizini yine yatana kadar ara ara yaparım saat 10 da belki giremem diye yazdım şimdiden ben
aynı anda mümkün değil zaten bide başlardaki hış eder insanı.ertesi günü kalkamaz insan bu defa yaptığımız işe yaramaz.ancak parça parça yapabiliriz en azından kendi adıma konuşayım oğluş fırsat verdikçe...buna da şükür önce hiç yapamaz haldeydim spor da diyette şükür ki artık zaman ayırabiliyorum.ya fatimem görsen hareketi yapıyorum beşikte durmuş bakıyor ona oyun yapıyorum sanıyor bir gülüyorsıpayaa
Haha bunu biliyorummokadar ekmekci degilimm yaa ekmek arasi pilavcilar icin bu tam . Cezalarimii silinizz lutfenn
Asyanin karin egzersizi dedigi köprü hareketi miPilav değil de köfte fena olmazdıı
O cezalar silinmiyor, cumaya kadar ordalar
inan bende merak ediyorum sonucu yalnız kardio yapmadan kilo verebilecekmiyim onu bilmiyorum işte
Haklısın canım.. Ben sabırsız şimdiden sonucu merak ediyorum
Yolunu bulmuşsun işte, ne yaparsan önünde yap o da gülsün sana da fırsat işte
köprü mü oluyor o?bir el ensede dğeri bacağa paralel sağa sola eğilip yapılan egzersiz.adınıı bilmediğim için karın egzersizi yazıyorum.bilen varsa yazın kızlar bende doğrusunu yazayımAsyanin karin egzersizi dedigi köprü hareketi mi
Asyanin karin egzersizi dedigi köprü hareketi mi
köprü mü oluyor o?bir el ensede dğeri bacağa paralel sağa sola eğilip yapılan egzersiz.adınıı bilmediğim için karın egzersizi yazıyorum.bilen varsa yazın kızlar bende doğrusunu yazayım
tamamdır gülümBugünün yarışma egzersizi köprü canım, kalça için..
O egzersizin adı side bend :)
inan bende merak ediyorum sonucu yalnız kardio yapmadan kilo verebilecekmiyim onu bilmiyorum işte
tamamdır gülüm
arada yürüyüşte sıkıştırabilsem iyi olucakOrasını ben de bilmiyorum canım..
Ben de yapamıyorum, biz diyetle vericez kiloyu, egzersizlerle de sıkılaşcaz..
Başka yolu yok..
Ben daha bitiremedim, 300-de kaldım
Gidip tamamlayayım bari, daha mekik var, squat var var da var yanii
Fatimenin de dedigi gibi side bend :)köprü mü oluyor o?bir el ensede dğeri bacağa paralel sağa sola eğilip yapılan egzersiz.adınıı bilmediğim için karın egzersizi yazıyorum.bilen varsa yazın kızlar bende doğrusunu yazayım
arada yürüyüşte sıkıştırabilsem iyi olucakama nasıl yetiştiricem ki
kalk o zaman hadi fatimem durmak yokk
Bacak gitmesin 10 numara bacaklar Fatimem
Zaman bulsan ne güzel olur aslında.. Bacakları inceltmek için birebir..
Üst kısmı egzersizlerle, altını da yürüyüşle düzeltmeyi düşünüyorum ben
Kalkıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?