Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepsi geçer de o boğaz geçmiyor ki
Dikkat et kendine, tekrar üşütme, yeniden başlıyor sonra saha bitmeden..

Valla bravo, güzel atlatmışsın akşamı :)
Sporun da gayet güzel olmuş :)

Sağol canım benim :)
Güzel fikirmiş.. O sağlık açısından yapmış ama bir de eve gelen wifi şifresi sorar oldu, misafirliğe mi geldi internet kafeye mi belli değil :/

bak ben de ondan hoşlanmam arkadaşım telefonla oynayacaksan ( çok acil ya da önemli bir konu varsa tamam) gelme yani sohbet mi edeceğiz tlf la mı ilgileneceğiz. dün eşime de kızdım bırak telefonu diye, bir şey almış onu deniyordu evde denersin dedim. 3 aydır görüşmüyoruz arkadaşlarla. zaten hepi topu 2 saat kaldık ama iyi oldu tlfları kapıda bıraktığımız en güzeli.

Amin inşaAllah..
Ben de reglden tutamıyorum

Hepsi geçer de o boğaz geçmiyor ki
Dikkat et kendine, tekrar üşütme, yeniden başlıyor sonra saha bitmeden..
ben kolay kolay asla hastalanmam hastalanıyım diye hatta bi ümit beklerim (çok şükür bünyemiz sağlam)
ama öksürük ve ağrı berbat etti beni hatta sağ bademcik şişti hssediyorum zonkluyo arada
orucu perşembe ve cuma günü tutmıycakmıydı ya acaba benmi karıştırdım girdim niyetine ama perşembe diye şeyetmedim bana öyle dedi burdaki abla

ben de iyiyim diye ortada söyleniyorum dün öksürmeye başladım hadi hayırlısı

dışarda yenilebilecek alternatif çok aslında ve sen en iyisini yapmışsın afiyet olsun canım.

ay sen onu benim ablama anlat bide. misafirliğe gider telefon elinden düşmez nefret ediyorum huyundan. geçen sefer kayınvalideme gitmek istedi. gittik. ablam aldı telefonu elinde konuşuyo birileriyle kaş göz yapıyorum yok anlamıyo. en sonunda mutfağa çağırdım ayıp ya bu ne kadın gözünün içine bakıyo sen 18 yaşındaki genç kız gibi çatır çutur yazışıyosun kalk gidelim ozaman dedim. ki misafirlikten kaç defa kaldırdığım olmuştur onu bu huyu yüzünden. böyle çocuğu olup ortalıkta koşturan hırçınlaşan ve annesi umursamayıp telefonla ilgilenen kadınlara uyuz oluyorum sanki telefon kaçıyo
ama artık herkes bağımlı oldu, ablamın kızının doğum günü için arkadaşları geldi bi ara bi baktım 4üde telefonla ilgileniyo yuh dedim

Çok çok haklısın..

Birşeyler iç, ne iyi gelir tam bilmiyorum ama..
Aslında ben de yarın diye biliyorum..

ben de iyiyim diye ortada söyleniyorum dün öksürmeye başladım hadi hayırlısı

dışarda yenilebilecek alternatif çok aslında ve sen en iyisini yapmışsın afiyet olsun canım.

Önünü alacak birşeyler yap canım sen de..
Başladı mı bitmek bilmiyorum..

Çok çok haklısın..

Birşeyler iç, ne iyi gelir tam bilmiyorum ama..
Aslında ben de yarın diye biliyorum..

Önünü alacak birşeyler yap canım sen de..
Başladı mı bitmek bilmiyorum..
anladım canım bilen birine sorıyım bari çünkü istiyorum niyetlendim inşallah tutabilirim Allah izin verirse

Günaydınnn
Salı menum
Sabah tost kasarlı maydonozlu
Cay

Oglen
Taze fasulye
Cacık

Ara
3 etıform bıskuvu
1 muz (son daha almam )

Aksam
Yumurtalı ıspanak 2 dılım ekmek 2 dılım kasar 6 da yuyo ısten cıkdım

Spor 45 dk zumba

2 yıl bitti canım çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim kaptanım

çok haklısın hepimiz bakarız ama ben de mümkün olmadıkça bakmam. hatta bakacak fırsatım olmaz hele de evime misafir geldiyse. ve biz televizyonda açmayız mesela gerek yok tv ye mi bakacağız sohbet mi edeceğiz.

Günaydın canlar.. Gününüz güzel geçsin inşaAllah..

Akşam çok halsizdim duramadım erkenden uyudum..

günaydın kızlar

Kızlar günaydın, kaptan geçmiş olsun.

Benim küçük iki gündür üst iki dişini çıkarıyor; zor süreç geçiriyoruz. Dün gece gözümde arpacık çıktı, gözüm kapalı takılıyorum.

Ben kaçırdım, bugünün sporu nedir?

Afiyet olsun güzel menü

Canım iyi duruyorsun bu kadarcık yemeyle:)) Spor harika ama

Hayırla sonuçlanır inşallah, bol şanslar

Bugünkü sporum..

500 side bend asya_01
150 duvar şınav
50 biceps curl
50 tricep extension
50 yarım mekik
50 squat
Bunların türkçe karşılıkları yokmu :)) googleden arattırıp yoruyorsun bizi kaptanım :))

Nice nice sağlıklı huzurlu senelere canım

İradene maşallah:))sporda süper

En sinir olduğum şey gerçekten, hayır telefonla uğraşacaksan evinde uğraş demi , bu kadar bağımlı olmaya gerek yok

günaydın kızlar
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…