biraz daha iyiyim canım ama boğazlarıma indi ağrı
akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim. onlarda dışarıda yemek yiceklermiş kalktık gittik dışarı. onlar başka şeyler yerken ben tavuk şiş yedim en uygunu bana göre oydu.
menüm:
sabah 1 haş yumurta 1 dilim kepek ekmeği zeytin peynir
ara : kahve
öğlen : 1 ufak kabak dolması 1 kase sebzeli çorba + 1 kase yoğurt
ara türk kahvesi
akşam: tavuk şiş
spor olarak dün baya yürüdük, ve eve gelince şu köprü hareketini yaptım yarışma için değilde kendim için 350 tanedaha fazla da yapamadım geç gelmiştik zaten duş vs vs derken gece 1 oldu saat
28 mart salı menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, yeşillik, 3 gün kurusu ve 10 çiğ badem
ara: adaçayı, 3 hurma
öğlen; salata, ayran ve tavuklu kereviz
ara: 1 kutu süt ve 2 adet eti form çikolata kaplı yulaflı bisküvi işte öff adı çok uzun
akşam: malum yemekteydik pide yaptırmışlar mı ooo dedim tuğba sen aç kaldın
1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve 1 lokma pide( ayıp olacaktı bakışlardan anlaşılan o yüzden tadına baktım. sonrasında en sevdiğim tatlıyı yapmış. haşhaşlı revani canınız çekmesin kızlar ama yemedim 2 bardak çay içtim ve erkenden kalktık malum yarın okul ve iş var. eve gidince de yattım
spor: 3 mil leslie, 200 ip atlama, 40 jj, ve 40 tane duvar şınavıDahlia_ köprü yapamadığım için bunları yaptım
su: 3 lt
Sağol canım benim :)
Güzel fikirmiş.. O sağlık açısından yapmış ama bir de eve gelen wifi şifresi sorar oldu, misafirliğe mi geldi internet kafeye mi belli değil :/
Amin inşaAllah..
Ben de reglden tutamıyorum
ben kolay kolay asla hastalanmam hastalanıyım diye hatta bi ümit beklerim (çok şükür bünyemiz sağlam)Hepsi geçer de o boğaz geçmiyor ki
Dikkat et kendine, tekrar üşütme, yeniden başlıyor sonra saha bitmeden..
biraz daha iyiyim canım ama boğazlarıma indi ağrı
akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim. onlarda dışarıda yemek yiceklermiş kalktık gittik dışarı. onlar başka şeyler yerken ben tavuk şiş yedim en uygunu bana göre oydu.
menüm:
sabah 1 haş yumurta 1 dilim kepek ekmeği zeytin peynir
ara : kahve
öğlen : 1 ufak kabak dolması 1 kase sebzeli çorba + 1 kase yoğurt
ara türk kahvesi
akşam: tavuk şiş
spor olarak dün baya yürüdük, ve eve gelince şu köprü hareketini yaptım yarışma için değilde kendim için 350 tanedaha fazla da yapamadım geç gelmiştik zaten duş vs vs derken gece 1 oldu saat
ay sen onu benim ablama anlat bide. misafirliğe gider telefon elinden düşmez nefret ediyorum huyundan. geçen sefer kayınvalideme gitmek istedi. gittik. ablam aldı telefonu elinde konuşuyo birileriyle kaş göz yapıyorum yok anlamıyo. en sonunda mutfağa çağırdım ayıp ya bu ne kadın gözünün içine bakıyo sen 18 yaşındaki genç kız gibi çatır çutur yazışıyosun kalk gidelim ozaman dedim. ki misafirlikten kaç defa kaldırdığım olmuştur onu bu huyu yüzünden. böyle çocuğu olup ortalıkta koşturan hırçınlaşan ve annesi umursamayıp telefonla ilgilenen kadınlara uyuz oluyorum sanki telefon kaçıyobak ben de ondan hoşlanmam arkadaşım telefonla oynayacaksan ( çok acil ya da önemli bir konu varsa tamam) gelme yani sohbet mi edeceğiz tlf la mı ilgileneceğiz. dün eşime de kızdım bırak telefonu diye, bir şey almış onu deniyordu evde denersin dedim. 3 aydır görüşmüyoruz arkadaşlarla. zaten hepi topu 2 saat kaldık ama iyi oldu tlfları kapıda bıraktığımız en güzeli.
sanırım bu yeni bi salgınben de iyiyim diye ortada söyleniyorum dün öksürmeye başladım hadi hayırlısı
dışarda yenilebilecek alternatif çok aslında ve sen en iyisini yapmışsın afiyet olsun canım.
bak ben de ondan hoşlanmam arkadaşım telefonla oynayacaksan ( çok acil ya da önemli bir konu varsa tamam) gelme yani sohbet mi edeceğiz tlf la mı ilgileneceğiz. dün eşime de kızdım bırak telefonu diye, bir şey almış onu deniyordu evde denersin dedim. 3 aydır görüşmüyoruz arkadaşlarla. zaten hepi topu 2 saat kaldık ama iyi oldu tlfları kapıda bıraktığımız en güzeli.
ben kolay kolay asla hastalanmam hastalanıyım diye hatta bi ümit beklerim (çok şükür bünyemiz sağlam)
ama öksürük ve ağrı berbat etti beni hatta sağ bademcik şişti hssediyorum zonkluyo arada
orucu perşembe ve cuma günü tutmıycakmıydı ya acaba benmi karıştırdım girdim niyetine ama perşembe diye şeyetmedim bana öyle dedi burdaki abla
ben de iyiyim diye ortada söyleniyorum dün öksürmeye başladım hadi hayırlısı
dışarda yenilebilecek alternatif çok aslında ve sen en iyisini yapmışsın afiyet olsun canım.
anladım canım bilen birine sorıyım bari çünkü istiyorum niyetlendim inşallah tutabilirim Allah izin verirseÇok çok haklısın..
Birşeyler iç, ne iyi gelir tam bilmiyorum ama..
Aslında ben de yarın diye biliyorum..
Önünü alacak birşeyler yap canım sen de..
Başladı mı bitmek bilmiyorum..
günaydın ablacımgünaydın kızlar
Simdiden allah kabul etsın canım nete baksaydn tam günü yazmıyormuanladım canım bilen birine sorıyım bari çünkü istiyorum niyetlendim inşallah tutabilirim Allah izin verirse
Günaydınnngünaydın kızlar
hadi inşallah canım hayırlı haberler ile gel.
canım düzen siz uyku ve yorgunluk çok etkiliyor yoksa menünde sana + yapacak bir şey yok. ben de kabızım 2 gündür fena yani üstelik kayısı hurma yiyorum da. akşam ben de yoğurt içine yulaf koymayı düşünüyorum sen de iyi yapmışsın düzelir hemen
kaptanım maşaAllah süper spor. akşam giremedim kusura bakma. gittiğimiz ev sahibesi telefonları kapıdaki dolaba koydu çıkana kadar bakmadık. evde bebek ve çocuklar vardı etkilenmesinler dedi. bir şey diyemedik haliyle.
hayırlı olsun kaç yıl bitti
cuma ya kadar o şişlik strese girme
Günaydın kaptanım senin de günün güzel geçsin.
Bekliyorum canım :)
Nice mutlu, huzurlu seneleriniz olsun canım
Açıkcası ben de bilmiyorumHareketi biliyorum yapıyorum ama ismini sonradan buluyorum
Yapmak istediklerini yaz resimli halini bulup kaydet..
Öyle kolay oluyor.. Bir süre yapınca ezberlersin zaten..
Ben de istiyorummmBenim bacaklar fenaa
İnşaAllah canım benim
Yok canım, isteyen yazdı şimdi bir de 15 gün sonra ölçeceğiz..
Bend side ve mekik
Devamlı yapacağına emin misin ?
1 ay ara vermek yok çünkü..
ay sen onu benim ablama anlat bide. misafirliğe gider telefon elinden düşmez nefret ediyorum huyundan. geçen sefer kayınvalideme gitmek istedi. gittik. ablam aldı telefonu elinde konuşuyo birileriyle kaş göz yapıyorum yok anlamıyo. en sonunda mutfağa çağırdım ayıp ya bu ne kadın gözünün içine bakıyo sen 18 yaşındaki genç kız gibi çatır çutur yazışıyosun kalk gidelim ozaman dedim. ki misafirlikten kaç defa kaldırdığım olmuştur onu bu huyu yüzünden. böyle çocuğu olup ortalıkta koşturan hırçınlaşan ve annesi umursamayıp telefonla ilgilenen kadınlara uyuz oluyorum sanki telefon kaçıyo
ama artık herkes bağımlı oldu, ablamın kızının doğum günü için arkadaşları geldi bi ara bi baktım 4üde telefonla ilgileniyo yuh dedim
günaydın kızlar
Günaydın canlar.. Gününüz güzel geçsin inşaAllah..
Akşam çok halsizdim duramadım erkenden uyudum..
günaydın kızlar
Afiyet olsun güzel menükızlar bugunku menum
kalkınca
1tk çörekotu yağı
1sb su
kahvaltı
2kk peynir
1.5 dilim kepek ekmegi
2 çeri domates
3-4 yaprak marul
3-4 sap maydanoz
1tk zeytinyağı
2fincan yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
1avuç leblebi
şekersiz çay 4 fincan
3çatal fındık ezmesi
minnacık biparça bal kaymaklı ekmek
akşam
ton balıklı salata
su
2.5-3lt
spor
30dk yürüyüş
cezalarımı yaptım pazartesi ve salı 50M ve 100İA
köprü hareketinide şimdilik 200 adet yaptım akşam 22ye kadar dahada yapar girerim tekrar
yatarkende yogurt,zerdeçal,limon kürüm var onu yerim bırakmıstım tekrar baslıcam
akşam otururkende yeşilçay içmemde bi sakınca yoktur kanımcaDahlia_
Canım iyi duruyorsun bu kadarcık yemeyle:)) Spor harika amamenüm
1. öğün
2 haş yum,salatalık peynir
sütlükahve
2. öğün
2 yum ile menemen
salata
yoğurt
turp
su 2,5 lt
spor 545 karın eğzersizi,200 twist,30 yarım mekik,40 ar tane kol egzersiziDahlia_ canım karın egzersizini yine yatana kadar ara ara yaparım saat 10 da belki giremem diye yazdım şimdiden ben
Hayırla sonuçlanır inşallah, bol şanslarSelam arkadaşlar,
Bugünki menüm:
Kahvaltı: omlet/ 3 zeytin/ 3 peynir
Ara: 1 elma
Öğlen: salata + 1 dilim ekmek
Akşam: yumurtalı ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt
Su 2 lt tamamlayacağım.
50 mekik cezamı yaptım, 30 dakika dans ettim oryantal oyun havaları vs karışık. Köprü hareketini 50 tane yaptım vaktim olmadığı için fazla yapamadım.
Yarın iş görüşmesine gideceğim kızlar benim için dua edin. İnşaAllah maaş konusunda anlaşabiliriz çok heyecanlandım şimdi . :))))
Bunların türkçe karşılıkları yokmu :)) googleden arattırıp yoruyorsun bizi kaptanım :))Bugünkü sporum..
500 side bendasya_01
150 duvar şınav
50 biceps curl
50 tricep extension
50 yarım mekik
50 squat
Nice nice sağlıklı huzurlu senelere canımSelam kızlaar
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek ve peynir
Öğle
Beşamel soslu ıspanak
Ara
2gün kurusu-1 dilim hindistan cevizi
Akşam
1 kase çorba-bir parça et-salata
50 tane günün yarışma hareketiDahlia_ bugün evlilik yıl dönümüm beni spor konusunda idare ediverin çok vakit ayıramadım :)
30 squat-2 litre su-10.600 adım
İradene maşallah:))sporda süper28 mart salı menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, yeşillik, 3 gün kurusu ve 10 çiğ badem
ara: adaçayı, 3 hurma
öğlen; salata, ayran ve tavuklu kereviz
ara: 1 kutu süt ve 2 adet eti form çikolata kaplı yulaflı bisküvi işte öff adı çok uzun
akşam: malum yemekteydik pide yaptırmışlar mı ooo dedim tuğba sen aç kaldın
1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve 1 lokma pide( ayıp olacaktı bakışlardan anlaşılan o yüzden tadına baktım. sonrasında en sevdiğim tatlıyı yapmış. haşhaşlı revani canınız çekmesin kızlar ama yemedim 2 bardak çay içtim ve erkenden kalktık malum yarın okul ve iş var. eve gidince de yattım
spor: 3 mil leslie, 200 ip atlama, 40 jj, ve 40 tane duvar şınavıDahlia_ köprü yapamadığım için bunları yaptım
su: 3 lt
En sinir olduğum şey gerçekten, hayır telefonla uğraşacaksan evinde uğraş demi , bu kadar bağımlı olmaya gerek yokay sen onu benim ablama anlat bide. misafirliğe gider telefon elinden düşmez nefret ediyorum huyundan. geçen sefer kayınvalideme gitmek istedi. gittik. ablam aldı telefonu elinde konuşuyo birileriyle kaş göz yapıyorum yok anlamıyo. en sonunda mutfağa çağırdım ayıp ya bu ne kadın gözünün içine bakıyo sen 18 yaşındaki genç kız gibi çatır çutur yazışıyosun kalk gidelim ozaman dedim. ki misafirlikten kaç defa kaldırdığım olmuştur onu bu huyu yüzünden. böyle çocuğu olup ortalıkta koşturan hırçınlaşan ve annesi umursamayıp telefonla ilgilenen kadınlara uyuz oluyorum sanki telefon kaçıyo
ama artık herkes bağımlı oldu, ablamın kızının doğum günü için arkadaşları geldi bi ara bi baktım 4üde telefonla ilgileniyo yuh dedim
Günaydın canımgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?