Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım az kalmış seninki de heyecan var mı :)))) bende geçen sene çalışıyordum ve çok yıprandım aşırı stresli ve devamlı ek mesai olunca çıktım evde dinlendim 5 ay olacak ve inan yeni yeni toparlandım.. Senin yaş kaç ki abla dedin

Allahım yaa neyse gözün aydınn

Evet canım çıkıcam düğün yaklaştı eksik gedik çok. Evlenince de bikaç ay çalışmak istemiyorum o yüZden en fazla 4 hafta sonra ayrılcam sanırım
allah tamamına erdirsin canımmm =)
Ben çok düzensiz oluyorum ayda 2 kere olduğum bile oluyor bazen 3/4 gün bazen de 1 hafta sürüyor bu normal mi düzensiz olması ?
bnce degil bi kadın dogum uzmanına görün bence

Teşekkür ederim canım :)) haftasonu zor geçiyor anlaşılan çocuğun var mı senin ?

Nasıl yani canım evliliğin 1yıl olunca mı işten ayrılcaksın, ne iş yapıyodun sen

Valla ben hala isimleri kArıştırıyorum sen 20 yaşında mıydın ben 23 ay sonunda kağıda yazıcam herkesi tek tek böyle bişey diyim mi inan gram heyecan yok nişanımda da sözümde de böyleydi. Herkes şaşırıyo benim böyle sakin oluşuma. Bilmiyorum nedendir ama heycan yok ama strest var artık çünkü zaman daraldı. Babamın evinde her bişey yaptığımda bu artık son zamanlarım falan diyorum kötü oluyorum

günaydın kızlar

Günaydın canım :)

Günaydın, afiyet olsun :)

Günaydın.. Çok sağol canım..
Şimdi paylaştım :)

Ya Esram vardır elbet ama bilmiyorum ki
Bunları zor tutuyorum aklımda
Bugün türkçe yazmaya çalışacağım

Gunaydinlaaaarr :)

Günaydın kızlar, hafta sonunun etkisinden yeni kurtulup hem ruhen hem bedenen kendimi yeni toparlayabildim. Birdaha kendime bunu yapmayacağım.

Günaydın:)
Çok iyi yaptın canım, bırakma kendini, kaybeden yalnızca sen oluyorsun unutma

Günaydın :)
Kolay gelsin canım..

Görünüşü kötü olsa da tadı güzel, sunum hazırlayamadım

Afiyet olsun :)

*** YARIŞMA ***

Bugünün egzersizi duvar şınavı canlar..
Akşam kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Kolay gelsin :)

kaptanım canım bu kadın ayak pozisyonun göstermemiş benim dün ki izlediğim güzeldi mesela kimi ayağını tam basmış kimi de ayak ucunda yapmış o bile etkiliyor.

Yaşlar ilk sayfada yazıyor canım :)

evet ben hep oraya bakıyorum unutunca

Hay Allah razı olsun. Paronayak oldum kime nasıl hitap edicem bilemiyorum

Amin canım, cümlemizden..

tatlı bi yaklaşım oldu adıma

Yeni ismin hayırlı olsun canım

kaptanım canım bu kadın ayak pozisyonun göstermemiş benim dün ki izlediğim güzeldi mesela kimi ayağını tam basmış kimi de ayak ucunda yapmış o bile etkiliyor.

evet ben hep oraya bakıyorum unutunca

Aceleye geldi canım, haklısın yeni bir video bulayım iyisi..

Senin nickini her gördüğümde bi yazı vardı, sahibinden satılık kara lüferli daire diye hep o aklıma geliyo kızmadın dimi öyle dememe
yok canım neden kızayım gulup eglenıyoruz daha ne somurtarak kızarak sıkıntılı zamanlarımızı cogaltmaya hiç luzum yok :)
Amin canım, cümlemizden..

Yeni ismin hayırlı olsun canım

Aceleye geldi canım, haklısın yeni bir video bulayım iyisi..
tenk yu very muchh kaptanıımm

sabah yatağa yapışıyorum resmen spora fazla yükleniyoruz sanırım

Teşekkür ederim canım :)) haftasonu zor geçiyor anlaşılan çocuğun var mı senin ?
yok canım daha yenı evlıyım suan dusunmuyorum hafta sonu ınsan kendıne tatıl yapmak ıstıyor evde oldugun gun bıde bole tatlı yapmayı sevıyorum pazar kahvaltısı dıyorsun derken bu haldeym 7 ayda 5 6 kılo aldm evlendıkden sonra.
Nasıl yani canım evliliğin 1yıl olunca mı işten ayrılcaksın, ne iş yapıyodun sen

canım ben agustosda evlendım dırek cıkmak ıstemedım dedm beklıyım kısında evde duryrsam sıkılırdm snra 1 yıl olmadan cıkınca tazmınat hakkm var o yuzden temmuz bası cıkmayı planlıyorum. ön muhasebe yapıyorum 9,5 yıl olcak burdaym burdan emeklı hakkm geldı bıde yolum cok uzun 1,5 2 saat sürüyor cumartesımde var ah ah :)

canım benım üzülme bende cok duygusaldım dedım son ayrılıs cok kotu olcak salya sümük dedım ama olmadı evıme de cabuk alısdım hıc dusundugum gıbı olmadı tabı ozlem ayrı bısey.

günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…