- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Temmuz 29 ablacım az kaldı araya ramazan giriyo zaten. Evet öyle diyolar ama evlenir evlenmez 1 hafta sonra işe devam etmek istemiyorumo yüzden 3 4 aylık bi mola vericem ruhen dinlenmem için 5 yıldır bıktım artık çalış oku oku çalış
allah tamamına erdirsin canımmm =)Allahım yaaneyse gözün aydınn
Evet canım çıkıcam düğün yaklaştı eksik gedik çok. Evlenince de bikaç ay çalışmak istemiyorum o yüZden en fazla 4 hafta sonra ayrılcam sanırım
bnce degil bi kadın dogum uzmanına görün benceBen çok düzensiz oluyorum ayda 2 kere olduğum bile oluyor bazen 3/4 gün bazen de 1 hafta sürüyor bu normal mi düzensiz olması ?
bende sana katılıyorum bıdaha hafta sonu kacırmıcam fazla hafta ıcı ugras hafta sonu sal kendını kötü oluyor.
günaydın.. ıs gorusmende ınsallah ıstedıgın gıbı gıder..
ay ne guzel en mantıklısı bence bende 3 aya cıkmayı planlanıyorum evlenelı 1 yıl olcak hem tazmınat yanmasn hemde bı kac ay evde dınlenmek ıstıyorum ınsallah sonra kafama gore ıs bulurum.
Nasıl yani canım evliliğin 1yıl olunca mı işten ayrılcaksın, ne iş yapıyodun senbende sana katılıyorum bıdaha hafta sonu kacırmıcam fazla hafta ıcı ugras hafta sonu sal kendını kötü oluyor.
günaydın.. ıs gorusmende ınsallah ıstedıgın gıbı gıder..
ay ne guzel en mantıklısı bence bende 3 aya cıkmayı planlanıyorum evlenelı 1 yıl olcak hem tazmınat yanmasn hemde bı kac ay evde dınlenmek ıstıyorum ınsallah sonra kafama gore ıs bulurum.
Amin kara luferimmallah tamamına erdirsin canımmm =)
bnce degil bi kadın dogum uzmanına görün bence
Valla ben hala isimleri kArıştırıyorum sen 20 yaşında mıydınAynen canım az kalmış seninki de heyecan var mı :)))) bende geçen sene çalışıyordum ve çok yıprandım aşırı stresli ve devamlı ek mesai olunca çıktım evde dinlendim 5 ay olacak ve inan yeni yeni toparlandım.. Senin yaş kaç ki abla dedin
günaydın kızlar
Günaydınnn
Salı menum
Sabah tost kasarlı maydonozlu
Cay
Oglen
Taze fasulye
Cacık
Ara
3 etıform bıskuvu
1 muz (son daha almam )
Aksam
Yumurtalı ıspanak 2 dılım ekmek 2 dılım kasar 6 da yuyo ısten cıkdım
Spor 45 dk zumba
Kızlar günaydın, kaptan geçmiş olsun.
Benim küçük iki gündür üst iki dişini çıkarıyor; zor süreç geçiriyoruz. Dün gece gözümde arpacık çıktı, gözüm kapalı takılıyorum.
Ben kaçırdım, bugünün sporu nedir?
Afiyet olsun güzel menü
Canım iyi duruyorsun bu kadarcık yemeyle:)) Spor harika ama
Hayırla sonuçlanır inşallah, bol şanslar
Bunların türkçe karşılıkları yokmu :)) googleden arattırıp yoruyorsun bizi kaptanım :))
Nice nice sağlıklı huzurlu senelere canım
İradene maşallah:))sporda süper
En sinir olduğum şey gerçekten, hayır telefonla uğraşacaksan evinde uğraş demi , bu kadar bağımlı olmaya gerek yok
Günaydın canım
Gunaydinlaaaarr :)
Günaydın kızlar, hafta sonunun etkisinden yeni kurtulup hem ruhen hem bedenen kendimi yeni toparlayabildim. Birdaha kendime bunu yapmayacağım.
Günaydın kızlar sabah güzel bir kahvaltı yaptım birazdan dışarı çıkarım iş görüşmesi ardından alışverişe giderim evin eksikleri kendi eksiklerim çok birikti. Reglim bitmek üzere sanki şişkinliklerde geçti gibi yani annem öyle dedi :)))
Görünüşü kötü olsa da tadı güzel, sunum hazırlayamadım
Valla ben hala isimleri kArıştırıyorum sen 20 yaşında mıydınben 23 ay sonunda kağıda yazıcam herkesi tek tek böyle
Hay Allah razı olsun. Paronayak oldum kime nasıl hitap edicem bilemiyorumYaşlar ilk sayfada yazıyor canım :)
*** YARIŞMA ***
Bugünün egzersizi duvar şınavı canlar..
Akşam kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin :)
Yaşlar ilk sayfada yazıyor canım :)
Senin nickini her gördüğümde bi yazı vardı, sahibinden satılık kara lüferli daire diye hep o aklıma geliyotatlı bi yaklaşım oldu adıma
Hay Allah razı olsun. Paronayak oldum kime nasıl hitap edicem bilemiyorum
tatlı bi yaklaşım oldu adıma
kaptanım canım bu kadın ayak pozisyonun göstermemiş benim dün ki izlediğim güzeldi mesela kimi ayağını tam basmış kimi de ayak ucunda yapmış o bile etkiliyor.
evet ben hep oraya bakıyorum unutunca
yok canım neden kızayımSenin nickini her gördüğümde bi yazı vardı, sahibinden satılık kara lüferli daire diye hep o aklıma geliyokızmadın dimi öyle dememe
tenk yu very muchh kaptanıımmAmin canım, cümlemizden..
Yeni ismin hayırlı olsun canım
Aceleye geldi canım, haklısın yeni bir video bulayım iyisi..
adam kalorifer demek istemiş herhaldeSenin nickini her gördüğümde bi yazı vardı, sahibinden satılık kara lüferli daire diye hep o aklıma geliyokızmadın dimi öyle dememe
sabah yatağa yapışıyorum resmen spora fazla yükleniyoruz sanırımAfiyet olsun güzel menü
Canım iyi duruyorsun bu kadarcık yemeyle:)) Spor harika ama
Hayırla sonuçlanır inşallah, bol şanslar
Bunların türkçe karşılıkları yokmu :)) googleden arattırıp yoruyorsun bizi kaptanım :))
Nice nice sağlıklı huzurlu senelere canım
İradene maşallah:))sporda süper
En sinir olduğum şey gerçekten, hayır telefonla uğraşacaksan evinde uğraş demi , bu kadar bağımlı olmaya gerek yok
Günaydın canım
fatimem bu hareket nereyi çalıştırıyor*** YARIŞMA ***
Bugünün egzersizi duvar şınavı canlar..
Akşam kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin :)
yok canım daha yenı evlıyım suan dusunmuyorum hafta sonu ınsan kendıne tatıl yapmak ıstıyor evde oldugun gun bıde bole tatlı yapmayı sevıyorum pazar kahvaltısı dıyorsun derken bu haldeym 7 ayda 5 6 kılo aldm evlendıkden sonra.Teşekkür ederim canım :)) haftasonu zor geçiyor anlaşılan çocuğun var mı senin ?
Nasıl yani canım evliliğin 1yıl olunca mı işten ayrılcaksın, ne iş yapıyodun sen
Valla ben hala isimleri kArıştırıyorum sen 20 yaşında mıydınben 23 ay sonunda kağıda yazıcam herkesi tek tek böyle bişey diyim mi inan gram heyecan yok nişanımda da sözümde de böyleydi. Herkes şaşırıyo benim böyle sakin oluşuma. Bilmiyorum nedendir ama heycan yok ama strest var artık çünkü zaman daraldı. Babamın evinde her bişey yaptığımda bu artık son zamanlarım falan diyorum kötü oluyorum
Günaydın canım :)
Günaydın, afiyet olsun :)
Günaydın.. Çok sağol canım..
Şimdi paylaştım :)
Ya Esram vardır elbet ama bilmiyorum ki
Bunları zor tutuyorum aklımda
Bugün türkçe yazmaya çalışacağım
Günaydın:)
Çok iyi yaptın canım, bırakma kendini, kaybeden yalnızca sen oluyorsun unutma
Günaydın :)
Kolay gelsin canım..
Afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?