- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
BAktım ama göremedim canım yani pek araştıramadım da bakıcam yine birazdan, amin canım sağolSimdiden allah kabul etsın canım nete baksaydn tam günü yazmıyormu
Aynen öyle ama artık okadar bağımlı olmuşuz ki konuşulacak muhabbet bile türetemiyorız yazıkçok haklısın hepimiz bakarız ama ben de mümkün olmadıkça bakmam. hatta bakacak fırsatım olmaz hele de evime misafir geldiyse. ve biz televizyonda açmayız mesela gerek yok tv ye mi bakacağız sohbet mi edeceğiz.
Aynen öyle haklısın valla canımAfiyet olsun güzel menü
Canım iyi duruyorsun bu kadarcık yemeyle:)) Spor harika ama
Hayırla sonuçlanır inşallah, bol şanslar
Bunların türkçe karşılıkları yokmu :)) googleden arattırıp yoruyorsun bizi kaptanım :))
Nice nice sağlıklı huzurlu senelere canım
İradene maşallah:))sporda süper
En sinir olduğum şey gerçekten, hayır telefonla uğraşacaksan evinde uğraş demi , bu kadar bağımlı olmaya gerek yok
Günaydın canım
Günaydın canımmGunaydinlaaaarr :)
Regl oldumm cok mutluyummmm ,insan karnı agriyo diye sevinir mi yaGünaydın canımm
Neyse ben yeşil çayımı demliyim de işlere girişeyim biraz. Burada daha kaç gün varım belli değil bari arkamdan saydırmasınlar işler yarım diye
Regl oldumm cok mutluyummmm ,insan karnı agriyo diye sevinir mi ya
gunaydin, color sen ugunun spor odevini biliyor musun?Gunaydinlaaaarr :)
Günaydın kızlar, hafta sonunun etkisinden yeni kurtulup hem ruhen hem bedenen kendimi yeni toparlayabildim. Birdaha kendime bunu yapmayacağım.
Allahım yaaRegl oldumm cok mutluyummmm ,insan karnı agriyo diye sevinir mi ya
Evet canım çıkıcam düğün yaklaştı eksik gedik çok. Evlenince de bikaç ay çalışmak istemiyorum o yüZden en fazla 4 hafta sonra ayrılcam sanırımısten mı cıkıyorsun
İnşallah canım benim, güzel menülerini bekliyoruzzGünaydın kızlar, hafta sonunun etkisinden yeni kurtulup hem ruhen hem bedenen kendimi yeni toparlayabildim. Birdaha kendime bunu yapmayacağım.
ayy evet normalde 27sinde gelmesi gerekiyordu subat gecikmesinden dolayı ama simdide tam geldi denmez ama belirtileri gördümm o sebepten bugün kesin geliyooHadi gözün aydın canım1 haftadır ne çektin ya ben oldum bitirdim sen anca oldun :))
yok canım dün kaptan buralarda olsaydı sorcaktım ama görünmedi diye biseyde demedim artık.kaptan gelsinn görür illaki bu konustuklarımızı ödev belirler =)gunaydin, color sen ugunun spor odevini biliyor musun?
Allahım yaaneyse gözün aydınn
Evet canım çıkıcam düğün yaklaştı eksik gedik çok. Evlenince de bikaç ay çalışmak istemiyorum o yüZden en fazla 4 hafta sonra ayrılcam sanırım
ayy evet normalde 27sinde gelmesi gerekiyordu subat gecikmesinden dolayı ama simdide tam geldi denmez ama belirtileri gördümm o sebepten bugün kesin geliyoo
yok canım dün kaptan buralarda olsaydı sorcaktım ama görünmedi diye biseyde demedim artık.kaptan gelsinn görür illaki bu konustuklarımızı ödev belirler =)
Temmuz 29 ablacım az kaldı araya ramazan giriyo zaten. Evet öyle diyolar ama evlenir evlenmez 1 hafta sonra işe devam etmek istemiyorumHayırlısı olsun canım düğün tarihi ne zaman ? Evlendikten sonra hemen çalışma kız evliliğin tadını çıkar biraz, sonra evde canın sıkılmaya başlar zaten geri çalışmak için can atarsın
Günaydın kızlar, hafta sonunun etkisinden yeni kurtulup hem ruhen hem bedenen kendimi yeni toparlayabildim. Birdaha kendime bunu yapmayacağım.
Günaydın kızlar sabah güzel bir kahvaltı yaptım birazdan dışarı çıkarım iş görüşmesi ardından alışverişe giderim evin eksikleri kendi eksiklerim çok birikti. Reglim bitmek üzere sanki şişkinliklerde geçti gibi yani annem öyle dedi :)))
Allahım yaaneyse gözün aydınn
Evet canım çıkıcam düğün yaklaştı eksik gedik çok. Evlenince de bikaç ay çalışmak istemiyorum o yüZden en fazla 4 hafta sonra ayrılcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?