Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdiden allah kabul etsın canım nete baksaydn tam günü yazmıyormu
BAktım ama göremedim canım yani pek araştıramadım da bakıcam yine birazdan, amin canım sağol
Aynen öyle ama artık okadar bağımlı olmuşuz ki konuşulacak muhabbet bile türetemiyorız yazık
Aynen öyle haklısın valla canım

Hadi gözün aydın canım 1 haftadır ne çektin ya ben oldum bitirdim sen anca oldun :))
ayy evet normalde 27sinde gelmesi gerekiyordu subat gecikmesinden dolayı ama simdide tam geldi denmez ama belirtileri gördümm o sebepten bugün kesin geliyoo
gunaydin, color sen ugunun spor odevini biliyor musun?
yok canım dün kaptan buralarda olsaydı sorcaktım ama görünmedi diye biseyde demedim artık.kaptan gelsinn görür illaki bu konustuklarımızı ödev belirler =)

Allahım yaa neyse gözün aydınn

Evet canım çıkıcam düğün yaklaştı eksik gedik çok. Evlenince de bikaç ay çalışmak istemiyorum o yüZden en fazla 4 hafta sonra ayrılcam sanırım

Hayırlısı olsun canım düğün tarihi ne zaman ? Evlendikten sonra hemen çalışma kız evliliğin tadını çıkar biraz, sonra evde canın sıkılmaya başlar zaten geri çalışmak için can atarsın

Ben çok düzensiz oluyorum ayda 2 kere olduğum bile oluyor bazen 3/4 gün bazen de 1 hafta sürüyor bu normal mi düzensiz olması ?

Temmuz 29 ablacım az kaldı araya ramazan giriyo zaten. Evet öyle diyolar ama evlenir evlenmez 1 hafta sonra işe devam etmek istemiyorum o yüzden 3 4 aylık bi mola vericem ruhen dinlenmem için 5 yıldır bıktım artık çalış oku oku çalış

Günaydın kızlar, hafta sonunun etkisinden yeni kurtulup hem ruhen hem bedenen kendimi yeni toparlayabildim. Birdaha kendime bunu yapmayacağım.

bende sana katılıyorum bıdaha hafta sonu kacırmıcam fazla hafta ıcı ugras hafta sonu sal kendını kötü oluyor.

günaydın.. ıs gorusmende ınsallah ıstedıgın gıbı gıder..
Allahım yaa neyse gözün aydınn

Evet canım çıkıcam düğün yaklaştı eksik gedik çok. Evlenince de bikaç ay çalışmak istemiyorum o yüZden en fazla 4 hafta sonra ayrılcam sanırım

ay ne guzel en mantıklısı bence bende 3 aya cıkmayı planlanıyorum evlenelı 1 yıl olcak hem tazmınat yanmasn hemde bı kac ay evde dınlenmek ıstıyorum ınsallah sonra kafama gore ıs bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…