Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım iyimisin ne oldu bu kadar bunalacak
Canım ben 59 kilo olunca kendimi incecik hayal ediyordum:))Tabi öyle olmadı onunda etkisi bide hafta sonu kaçamağının etkisi onun dışında şükür iyiyim :))

Görünüşü kötü olsa da tadı güzel, sunum hazırlayamadım
Afiyet olsun

Hadi bakalım inşallah, ozamanda sıkılıyorum diye buralarda okumazsak:))

kızlaarrrrrrrr elbisem geldi giydim elbiseyi 40 bedene girdimmtabi daha güzel durabilir ama ben hiç giremem diyordum kumaşı likra da değil polyester kumaş ve elastan yazıyordu.göbüş her zamanki gibi rahatsız etti beni ama çok mutlu oldum 40 bedene girdiğime

Gözünaydın canım..Darısı 38'e:))

merhaba arkadaşlar
Afiyet olsun ablacım..
Menün de güzel ama senin kilolar Leslieden gidiyor bence :)
25 geçen günkü hareketten mi ablacım ? Yoksa dünün yarışma hareketinden mi ?

canım menüme dikkat etmeye çalışıyorum porsiyonlarım çok büyük değil ama normalde yemeği nasıl yapıyorsam aynısını yapıyorum
çünkü şöyle düşünüyorum ileride istediğim kiloya gelince farklı yemekler yersem kiloyu hemen geri alırım
o yüzden yemeklerim aynı
ekmeyi bayağı azaltım, bide pilav makarna olayını bayağı azalttım
ama sporun etkisi çok bence ben zaten spor yapmadan kilo veremiyorum yada 100-200 gr veriyorum oda beni tatmin etmiyor
bide sıkılaşıyorum işin açıkcası bunu önceki tecrübelerimden de biliyorum

bahsettiğim hareket dğünkü yarışma hareketiydi canım köprü kuruyor gibi yapıyorsun ya o hareket

menünde sporunda çok iyi ve geceyi gerçekten çok iyi atlatmışsın canım tebrikler

ay bu olaya bende çok kızıyorum özellikle eşime bizde geçen cuma arkadaşa gittik kızlarının doğum günüydü
yedik içtik sohbet
sonra bağlama çalıyor arkadaş türkü falan söylüyoruz
benim eşim habire nette bir türkü açıyor bak buda buda güzel
dedim ya biz netten her zaman dinleriz ama her zaman bir araya gelip canlı bağlam dinlemiyoruz kapa şunu
acayip gerildim o an

canım çok geçmiş olsun
öksürük en son geçiyor zaten ıhlamur falan bitki çaylarıyla boğazını yumuşat biraz
tuzlu su ile gargara da yapabilirsin

menünde sporunda güzel canım

Ben çok düzensiz oluyorum ayda 2 kere olduğum bile oluyor bazen 3/4 gün bazen de 1 hafta sürüyor bu normal mi düzensiz olması ?

canım dr bir görün bence ayda 2 kere olması düzensiz olması çokta normal değil bence

düğün stresi zor canım kolay gelsin
ama bu senin düğünün çok strese girip o güzel anları kaçırma derim
bide evlenince evin çok rahat olsa da
eşinin ailesi çok iyi olsa da baba evi gerçekten ayrı

canım bende bu olayı çok sık yapıyoedum bir ara bir gün yada 2 gün yiyordum sonra bütün hafta önceki kiloma dönmek için uğraşıyordum 2 gün yediğinde eski lilonu görmen 3-4 günü buluyoır buda kilo vermeni yavaşlatıyor ve motivasyonunu düşürüyor
sende farkındasın zaten bir öğün yada bir gün ödülle yetinmeye çalış

güle güle giy canım
düğüne kadar bol gelirmiş elbise :)

fatimem bu hareket nereyi çalıştırıyor

Canım, normal şınav başta arka kol ve göğüs kasları olmak üzere bir çok yeri çalıştırıyor..
Ama bu tam şınav olmadığı için kol, göğüs kaslarını çalıştırır, bir de ben sırtımın çalıştığını hissediyorum..

Gözün aydın canım benimmm, çok sevindimmm

Çok haklısın ablacım..
Yaptığın gayet mantıklı, o yüzden diyet değil de sağlıklı beslenelim diyoruz..
Bu şekilde devam etmezsen bitince tekrar almaya başlarsın..

en son menüde dondurma Akovser duymasin digerleri guzel canım

guzel olmus canım :)

Bugün buralar erken terkedildi :) Üç aylarinizda mubarek olur insallah.oruc tutcak olanlarinda Allahim kabul etsin :)
Iyi gecelerr herkese <3

sağol canim seninde mübarek olsun :)
Günaydın canlar.. Gününüz güzel geçsin inşaAllah..

Akşam çok halsizdim duramadım erkenden uyudum..

günaydın canim valla bende hastayim ya

Güzel olmuş canım :)

tebrikler canım yine iyi dayanmışsın :)

güzel olmuş canım :)

Aynen canım 1 öğün ödül fazlasıyla yeter, dedimya bi daha yapmayı düşünmüyorum. Nerdeyse hafta sonu yaklaştı ben anca toparlandım , mutsuz mutsuz dolaşıp durdum ortalıkta, yediklerimin hiç birine de değmez şu mutsuzluğum.

Gördüm de cezasını tabloda vericem
Geçmiş olsun sana da canım..

masallah ne guzel ınsallah 38 36 larıda gorursun.

tesekkurler canım...

senn dedıgıne cok katılıyorum bu yeme seklını bız ömur boyu kesemeyiz yedıklerımızı azaltıp yasam seklıne getrmemız lazm bıde spor olması lazım sureklı hayatımızda.

25 gün kaldı düğüne o zamana kadar ne kadar gider daha bilemiyorum.ben usturuplu giymeyi severim elbise oldu evet ama şu haliyle giyip de düğüne gitmem mesela.ama inşallah düğüne kadar daha da verebilirim yaa

inşallahh şu an için o elbiseye girmek te bişey benim için yaa 87 deyken bunu hayal bile edemezdim

Yaparim kineeebeni hafife alma taam mi
Gördüm de cezasını tabloda vericem
Geçmiş olsun sana da canım..

ohh ne güzel güle güle giy canım o zaman bu 25 günü çok iyi değerlendirmelisin ben başaracağına inanıyorum

25 gün kaldı düğüne o zamana kadar ne kadar gider daha bilemiyorum.ben usturuplu giymeyi severim elbise oldu evet ama şu haliyle giyip de düğüne gitmem mesela.ama inşallah düğüne kadar daha da verebilirim yaa

Ya ben elbiseyi merak ettim nasıl birşey
3 haftadan bile fazla zamanın var canım, sporun dibine vurmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…