- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Canım ben 59 kilo olunca kendimi incecik hayal ediyordum:))Tabi öyle olmadı onunda etkisi bide hafta sonu kaçamağının etkisi onun dışında şükür iyiyim :))Canım iyimisin ne oldu bu kadar bunalacak
Afiyet olsunGörünüşü kötü olsa da tadı güzel, sunum hazırlayamadım
Hadi bakalım inşallah, ozamanda sıkılıyorum diye buralarda okumazsak:))Temmuz 29 ablacım az kaldı araya ramazan giriyo zaten. Evet öyle diyolar ama evlenir evlenmez 1 hafta sonra işe devam etmek istemiyorumo yüzden 3 4 aylık bi mola vericem ruhen dinlenmem için 5 yıldır bıktım artık çalış oku oku çalış
kol ve arka bacak kasları gibi duruyo ama bilemiyorumfatimem bu hareket nereyi çalıştırıyor
tamamdir :)Şimdi paylaştım :)
Gözünaydın canım..Darısı 38'e:))kızlaarrrrrrrr elbisem geldi giydim elbiseyi 40 bedene girdimmtabi daha güzel durabilir ama ben hiç giremem diyordum kumaşı likra da değil polyester kumaş ve elastan yazıyordu.göbüş her zamanki gibi rahatsız etti beni ama çok mutlu oldum 40 bedene girdiğime
Benim için darısı 34'eGözünaydın canım..Darısı 38'e:))
ama tam anlamıyla yakışması için daha çoookkkkkk varGözünaydın canım..Darısı 38'e:))
Afiyet olsun ablacım..
Menün de güzel ama senin kilolar Leslieden gidiyor bence :)
25 geçen günkü hareketten mi ablacım ? Yoksa dünün yarışma hareketinden mi ?
menünde sporunda çok iyi ve geceyi gerçekten çok iyi atlatmışsın canım tebrikler28 mart salı menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, yeşillik, 3 gün kurusu ve 10 çiğ badem
ara: adaçayı, 3 hurma
öğlen; salata, ayran ve tavuklu kereviz
ara: 1 kutu süt ve 2 adet eti form çikolata kaplı yulaflı bisküvi işte öff adı çok uzun
akşam: malum yemekteydik pide yaptırmışlar mı ooo dedim tuğba sen aç kaldın
1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve 1 lokma pide( ayıp olacaktı bakışlardan anlaşılan o yüzden tadına baktım. sonrasında en sevdiğim tatlıyı yapmış. haşhaşlı revani canınız çekmesin kızlar ama yemedim 2 bardak çay içtim ve erkenden kalktık malum yarın okul ve iş var. eve gidince de yattım
spor: 3 mil leslie, 200 ip atlama, 40 jj, ve 40 tane duvar şınavıDahlia_ köprü yapamadığım için bunları yaptım
su: 3 lt
bak ben de ondan hoşlanmam arkadaşım telefonla oynayacaksan ( çok acil ya da önemli bir konu varsa tamam) gelme yani sohbet mi edeceğiz tlf la mı ilgileneceğiz. dün eşime de kızdım bırak telefonu diye, bir şey almış onu deniyordu evde denersin dedim. 3 aydır görüşmüyoruz arkadaşlarla. zaten hepi topu 2 saat kaldık ama iyi oldu tlfları kapıda bıraktığımız en güzeli.
ben kolay kolay asla hastalanmam hastalanıyım diye hatta bi ümit beklerim (çok şükür bünyemiz sağlam)
ama öksürük ve ağrı berbat etti beni hatta sağ bademcik şişti hssediyorum zonkluyo arada
orucu perşembe ve cuma günü tutmıycakmıydı ya acaba benmi karıştırdım girdim niyetine ama perşembe diye şeyetmedim bana öyle dedi burdaki abla
Günaydınnn
Salı menum
Sabah tost kasarlı maydonozlu
Cay
Oglen
Taze fasulye
Cacık
Ara
3 etıform bıskuvu
1 muz (son daha almam )
Aksam
Yumurtalı ıspanak 2 dılım ekmek 2 dılım kasar 6 da yuyo ısten cıkdım
Spor 45 dk zumba
Ben çok düzensiz oluyorum ayda 2 kere olduğum bile oluyor bazen 3/4 gün bazen de 1 hafta sürüyor bu normal mi düzensiz olması ?
Valla ben hala isimleri kArıştırıyorum sen 20 yaşında mıydınben 23 ay sonunda kağıda yazıcam herkesi tek tek böyle bişey diyim mi inan gram heyecan yok nişanımda da sözümde de böyleydi. Herkes şaşırıyo benim böyle sakin oluşuma. Bilmiyorum nedendir ama heycan yok ama strest var artık çünkü zaman daraldı. Babamın evinde her bişey yaptığımda bu artık son zamanlarım falan diyorum kötü oluyorum
Canım ben 59 kilo olunca kendimi incecik hayal ediyordum:))Tabi öyle olmadı onunda etkisi bide hafta sonu kaçamağının etkisi onun dışında şükür iyiyim :))
Afiyet olsun
Hadi bakalım inşallah, ozamanda sıkılıyorum diye buralarda okumazsak:))
kızlaarrrrrrrr elbisem geldi giydim elbiseyi 40 bedene girdimmtabi daha güzel durabilir ama ben hiç giremem diyordum kumaşı likra da değil polyester kumaş ve elastan yazıyordu.göbüş her zamanki gibi rahatsız etti beni ama çok mutlu oldum 40 bedene girdiğime
fatimem bu hareket nereyi çalıştırıyor
kızlaarrrrrrrr elbisem geldi giydim elbiseyi 40 bedene girdimmtabi daha güzel durabilir ama ben hiç giremem diyordum kumaşı likra da değil polyester kumaş ve elastan yazıyordu.göbüş her zamanki gibi rahatsız etti beni ama çok mutlu oldum 40 bedene girdiğime
merhaba arkadaşlar
canım menüme dikkat etmeye çalışıyorum porsiyonlarım çok büyük değil ama normalde yemeği nasıl yapıyorsam aynısını yapıyorum
çünkü şöyle düşünüyorum ileride istediğim kiloya gelince farklı yemekler yersem kiloyu hemen geri alırım
o yüzden yemeklerim aynı
ekmeyi bayağı azaltım, bide pilav makarna olayını bayağı azalttım
ama sporun etkisi çok bence ben zaten spor yapmadan kilo veremiyorum yada 100-200 gr veriyorum oda beni tatmin etmiyor
bide sıkılaşıyorum işin açıkcası bunu önceki tecrübelerimden de biliyorum
bahsettiğim hareket dğünkü yarışma hareketiydi canım köprü kuruyor gibi yapıyorsun ya o hareket
menünde sporunda çok iyi ve geceyi gerçekten çok iyi atlatmışsın canım tebrikler
ay bu olaya bende çok kızıyorum özellikle eşime bizde geçen cuma arkadaşa gittik kızlarının doğum günüydü
yedik içtik sohbet
sonra bağlama çalıyor arkadaş türkü falan söylüyoruz
benim eşim habire nette bir türkü açıyor bak buda buda güzel
dedim ya biz netten her zaman dinleriz ama her zaman bir araya gelip canlı bağlam dinlemiyoruz kapa şunu
acayip gerildim o an
canım çok geçmiş olsun
öksürük en son geçiyor zaten ıhlamur falan bitki çaylarıyla boğazını yumuşat biraz
tuzlu su ile gargara da yapabilirsin
menünde sporunda güzel canım
canım dr bir görün bence ayda 2 kere olması düzensiz olması çokta normal değil bence
düğün stresi zor canım kolay gelsin
ama bu senin düğünün çok strese girip o güzel anları kaçırma derim
bide evlenince evin çok rahat olsa da
eşinin ailesi çok iyi olsa da baba evi gerçekten ayrı
canım bende bu olayı çok sık yapıyoedum bir ara bir gün yada 2 gün yiyordum sonra bütün hafta önceki kiloma dönmek için uğraşıyordum 2 gün yediğinde eski lilonu görmen 3-4 günü buluyoır buda kilo vermeni yavaşlatıyor ve motivasyonunu düşürüyor
sende farkındasın zaten bir öğün yada bir gün ödülle yetinmeye çalış
güle güle giy canım
düğüne kadar bol gelirmiş elbise :)
C.tesi menum
Sabah
1 krep kk peynir zeytin
Ögle
1 tabak kabak dolmasi 1 dilim ekmek
Aksam
2 kase corba yogurt su 2lt spor yuruyus
Pazar menum
Sabah
Yumurta 2 dilim ekmek kk peynir
Ogle
Tavuk yarim pors.firinda patates 2 dilim ekmek
Aksam
Yarim tabak kabak dolmasi
Su 2 lt spor yok:/
P.tesi menum
Sabah
2 krep 2 kk peynir
Ogle
6 lahana sarma 1 kase corba
Aksam
Sahanda yumurta 1 dilim ekmek
Su 2lt spor yürüyüş
Bugun menum
Sabah
Kasarli yumurta 2 dilim ekmek
Ogle
Yumurtali ispanak 2 dilim ekmek
Aksam
1 kase yogurt corbasi
1 kup dondurma:/
Su 2lt.spor yuruyus ve 250 kopru egzersizi
Dahlia_
Arkadaşlar kusura bakmayın gün içinde çok aktif olamıyorum
İl eve gelinceye de yine iş
Sabah
1 yumurta
Öğlen
1 tabak kıymalı patatesli bezelye yemeği
1 kase yoğurt
Ara 1 elma
1 avuç beyaz leblebi ve üzüm karışımı
Akşam
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Ara 2 kayısı 2 ceviz
Yarım ayva
3,5 lt su bolca şekersiz çay
2 fincan yeşilçay
5 mil Leslie 25 su sizin hareket ( ismini hatırlayamadım) 20 yarım mekik
Bugün buralar erken terkedildi :) Üç aylarinizda mubarek olur insallah.oruc tutcak olanlarinda Allahim kabul etsin :)
Iyi gecelerr herkese <3
Günaydın canlar.. Gününüz güzel geçsin inşaAllah..
Akşam çok halsizdim duramadım erkenden uyudum..
biraz daha iyiyim canım ama boğazlarıma indi ağrı
akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim. onlarda dışarıda yemek yiceklermiş kalktık gittik dışarı. onlar başka şeyler yerken ben tavuk şiş yedim en uygunu bana göre oydu.
menüm:
sabah 1 haş yumurta 1 dilim kepek ekmeği zeytin peynir
ara : kahve
öğlen : 1 ufak kabak dolması 1 kase sebzeli çorba + 1 kase yoğurt
ara türk kahvesi
akşam: tavuk şiş
spor olarak dün baya yürüdük, ve eve gelince şu köprü hareketini yaptım yarışma için değilde kendim için 350 tanedaha fazla da yapamadım geç gelmiştik zaten duş vs vs derken gece 1 oldu saat
28 mart salı menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, yeşillik, 3 gün kurusu ve 10 çiğ badem
ara: adaçayı, 3 hurma
öğlen; salata, ayran ve tavuklu kereviz
ara: 1 kutu süt ve 2 adet eti form çikolata kaplı yulaflı bisküvi işte öff adı çok uzun
akşam: malum yemekteydik pide yaptırmışlar mı ooo dedim tuğba sen aç kaldın
1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve 1 lokma pide( ayıp olacaktı bakışlardan anlaşılan o yüzden tadına baktım. sonrasında en sevdiğim tatlıyı yapmış. haşhaşlı revani canınız çekmesin kızlar ama yemedim 2 bardak çay içtim ve erkenden kalktık malum yarın okul ve iş var. eve gidince de yattım
spor: 3 mil leslie, 200 ip atlama, 40 jj, ve 40 tane duvar şınavıDahlia_ köprü yapamadığım için bunları yaptım
su: 3 lt
Günaydınnn
Salı menum
Sabah tost kasarlı maydonozlu
Cay
Oglen
Taze fasulye
Cacık
Ara
3 etıform bıskuvu
1 muz (son daha almam )
Aksam
Yumurtalı ıspanak 2 dılım ekmek 2 dılım kasar 6 da yuyo ısten cıkdım
Spor 45 dk zumba
34 bedenBenim için darısı 34'e
Aynen canım 1 öğün ödül fazlasıyla yeter, dedimya bi daha yapmayı düşünmüyorum. Nerdeyse hafta sonu yaklaştı ben anca toparlandım , mutsuz mutsuz dolaşıp durdum ortalıkta, yediklerimin hiç birine de değmez şu mutsuzluğum.canım bende bu olayı çok sık yapıyoedum bir ara bir gün yada 2 gün yiyordum sonra bütün hafta önceki kiloma dönmek için uğraşıyordum 2 gün yediğinde eski lilonu görmen 3-4 günü buluyoır buda kilo vermeni yavaşlatıyor ve motivasyonunu düşürüyor
en son menüde dondurmaAkovser duymasin digerleri guzel canım
guzel olmus canım :)
sağol canim seninde mübarek olsun :)
günaydın canim valla bende hastayim ya
Güzel olmuş canım :)
tebrikler canım yine iyi dayanmışsın :)
güzel olmuş canım :)
masallah ne guzel ınsallah 38 36 larıda gorursun.kızlaarrrrrrrr elbisem geldi giydim elbiseyi 40 bedene girdimmtabi daha güzel durabilir ama ben hiç giremem diyordum kumaşı likra da değil polyester kumaş ve elastan yazıyordu.göbüş her zamanki gibi rahatsız etti beni ama çok mutlu oldum 40 bedene girdiğime
merhaba arkadaşlar
canım menüme dikkat etmeye çalışıyorum porsiyonlarım çok büyük değil ama normalde yemeği nasıl yapıyorsam aynısını yapıyorum
çünkü şöyle düşünüyorum ileride istediğim kiloya gelince farklı yemekler yersem kiloyu hemen geri alırım
o yüzden yemeklerim aynı
ama sporun etkisi çok bence ben zaten spor yapmadan kilo veremiyorum yada 100-200 gr veriyorum oda beni tatmin etmiyor
bahsettiğim hareket dğünkü yarışma hareketiydi canım köprü kuruyor gibi yapıyorsun ya o hareket
menünde sporunda çok iyi ve geceyi gerçekten çok iyi atlatmışsın canım tebrikler
ay bu olaya bende çok kızıyorum özellikle eşime bizde geçen cuma arkadaşa gittik kızlarının doğum günüydü
yedik içtik sohbet
dedim ya biz netten her zaman dinleriz ama her zaman bir araya gelip canlı bağlam dinlemiyoruz kapa şunu
acayip gerildim o an
canım çok geçmiş olsun
öksürük en son geçiyor zaten ıhlamur falan bitki çaylarıyla boğazını yumuşat biraz
canım dr bir görün bence ayda 2 kere olması düzensiz olması çokta normal değil bence
canım bende bu olayı çok sık yapıyoedum bir ara bir gün yada 2 gün yiyordum sonra bütün hafta önceki kiloma dönmek için uğraşıyordum 2 gün yediğinde eski lilonu görmen 3-4 günü buluyoır buda kilo vermeni yavaşlatıyor ve motivasyonunu düşürüyor
güle güle giy canım
25 gün kaldı düğüne o zamana kadar ne kadar gider daha bilemiyorum.ben usturuplu giymeyi severim elbise oldu evet ama şu haliyle giyip de düğüne gitmem mesela.ama inşallah düğüne kadar daha da verebilirim yaamerhaba arkadaşlar
o yüzden yemeklerim aynı
yedik içtik sohbet
acayip gerildim o an
canım çok geçmiş olsun
güle güle giy canım
inşallahhmasallah ne guzel ınsallah 38 36 larıda gorursun.
tesekkurler canım...
senn dedıgıne cok katılıyorum bu yeme seklını bız ömur boyu kesemeyiz yedıklerımızı azaltıp yasam seklıne getrmemız lazm bıde spor olması lazım sureklı hayatımızda.
Yaparim kineeeBekliyorum canım :)
Nice mutlu, huzurlu seneleriniz olsun canım
Açıkcası ben de bilmiyorumHareketi biliyorum yapıyorum ama ismini sonradan buluyorum
Yapmak istediklerini yaz resimli halini bulup kaydet..
Öyle kolay oluyor.. Bir süre yapınca ezberlersin zaten..
Ben de istiyorummmBenim bacaklar fenaa
İnşaAllah canım benim
Yok canım, isteyen yazdı şimdi bir de 15 gün sonra ölçeceğiz..
Bend side ve mekik
Devamlı yapacağına emin misin ?
1 ay ara vermek yok çünkü..
Gördüm de cezasını tabloda vericem
Geçmiş olsun sana da canım..
Yaparim kineeebeni hafife alma taam mi
25 gün kaldı düğüne o zamana kadar ne kadar gider daha bilemiyorum.ben usturuplu giymeyi severim elbise oldu evet ama şu haliyle giyip de düğüne gitmem mesela.ama inşallah düğüne kadar daha da verebilirim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?