Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallahh şu an için o elbiseye girmek te bişey benim için yaa 87 deyken bunu hayal bile edemezdim

ama masallah cok ıyı verdın canım. bence 25 gune elbısenın ıcınde harıka olcaksın merk etme.

bu arada bende elbıseyı merk ettım milladan mı aldın

Anladım canım bende onu dicektim, evliliğin 1yıl olmadan çık diye. Maşallah ya süpersin uzuun yıllar çalışmışsın aynı yerde. Ay ben cumartesilere karşıyım ya sanki o pazar günü hiç yokmuş sürekli çalışıyomuş gibi hissediyorum ( bu arada 3 hafta cumartesi çalışılan yerde çalıştım ve çıktım ordan)
Ahahaha olacağına bakın, ozamanda dert yanarım sıkılıyorum diye
Maşallaahh
Teşekkür ederiim, yeşil çay içiyorum tek içecekle 2 kuş hesabı
Sözlüyken bu kadar farketmiyodum da, gerçekten ana baba ayrı. Kayınvalidemide severm sayrım ama bazı şeyleri şuan hep gözardı ediyorum. Baba evinin rahatlığını vs herşeyini özliycem eminim
Teşekkürleer

anladim canim geçmiş olsun

kızlar sağolun hepinizcanım çok sıkıldı karşı komşum merakla geldi sabah neydi kargo geldi dedi elbiseydi dedim görmek istedi gösterdim illa giy ha giy yok dedim olmuyor daha mahsus giymemek için Allah için dedi mecbur giydim.sezeryanla doğumum oldu ya benim alt karın tarafım var dikişlerim bile taze daha yani.tepki aynen böyle AAAAA ama kötü durdu üstünde düğünde giyemezsin bunu çok dar oldu bilmem nededim ki düğünde giymicem ben bunu haziran ayı gibi giymeyi planlıyorum çünkü o zamana fiziğim müsait olur hımmm yapıyorAllahım dedim varya evden ovmamak için zor tuttum kendimi manyakmıdır nedir yaa yüzyüze bakıyoruz bişey de diyemiyorum sana ne bana ne geldiğinden sana ne kıyafetimdenne tadımı bıraktı ne tuzumu

boşver canım ya sıkma canini
Sende kilonu verip giydiginde onun gözüne sokarsın nasıl giyiliyormus

Ya ben nefret ederim, sana ne kadın! Ama ben sende hata buldum. Ne geldiyse geldi... her şeyi brief geçmemek gerek. Öellikle de hadsiz insanlara.

ne güzel az da olsa yapmissin canım ben hic yapamadim daha bebiş kaç aylik

9 aylık.

Zaten sen böyle olacağını bilerek aldın değilmi, niye canını sıkıyorsun. Hazirana kalmadan giyersin inşallah bide öyle baksın bakalım, sanki çok önemlide onun beğenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…