Ben Doğumdan önce 34 bedendim o sebeple.34 beden, alt 38 likrasız normal kalıba giriyim yeter:))
inşallahhşu an için o elbiseye girmek te bişey benim için yaa 87 deyken bunu hayal bile edemezdim
Kızlar ben de haftaya gömlek alacağım:)))
Eğer 57'lere inersem.
Kızlar ben de haftaya gömlek alacağım:)))
Eğer 57'lere inersem.
Anladım canım bende onu dicektim, evliliğin 1yıl olmadan çık diye. Maşallah ya süpersin uzuun yıllar çalışmışsın aynı yerde. Ay ben cumartesilere karşıyım ya sanki o pazar günü hiç yokmuş sürekli çalışıyomuş gibi hissediyorum ( bu arada 3 hafta cumartesi çalışılan yerde çalıştım ve çıktım ordan)yok canım daha yenı evlıyım suan dusunmuyorum hafta sonu ınsan kendıne tatıl yapmak ıstıyor evde oldugun gun bıde bole tatlı yapmayı sevıyorum pazar kahvaltısı dıyorsun derken bu haldeym 7 ayda 5 6 kılo aldm evlendıkden sonra.
canım ben agustosda evlendım dırek cıkmak ıstemedım dedm beklıyım kısında evde duryrsam sıkılırdm snra 1 yıl olmadan cıkınca tazmınat hakkm var o yuzden temmuz bası cıkmayı planlıyorum. ön muhasebe yapıyorum 9,5 yıl olcak burdaym burdan emeklı hakkm geldı bıde yolum cok uzun 1,5 2 saat sürüyor cumartesımde var ah ah :)
canım benım üzülme bende cok duygusaldım dedım son ayrılıs cok kotu olcak salya sümük dedım ama olmadı evıme de cabuk alısdım hıc dusundugum gıbı olmadı tabı ozlem ayrı bısey.
günaydınnn
Ahahaha olacağına bakın, ozamanda dert yanarım sıkılıyorum diyeCanım ben 59 kilo olunca kendimi incecik hayal ediyordum:))Tabi öyle olmadı onunda etkisi bide hafta sonu kaçamağının etkisi onun dışında şükür iyiyim :))
Afiyet olsun
Hadi bakalım inşallah, ozamanda sıkılıyorum diye buralarda okumazsak:))
Maşallaahhkızlaarrrrrrrr elbisem geldi giydim elbiseyi 40 bedene girdimmtabi daha güzel durabilir ama ben hiç giremem diyordum kumaşı likra da değil polyester kumaş ve elastan yazıyordu.göbüş her zamanki gibi rahatsız etti beni ama çok mutlu oldum 40 bedene girdiğime
Teşekkür ederiim, yeşil çay içiyorum tek içecekle 2 kuş hesabımerhaba arkadaşlar
canım menüme dikkat etmeye çalışıyorum porsiyonlarım çok büyük değil ama normalde yemeği nasıl yapıyorsam aynısını yapıyorum
çünkü şöyle düşünüyorum ileride istediğim kiloya gelince farklı yemekler yersem kiloyu hemen geri alırım
o yüzden yemeklerim aynı
ekmeyi bayağı azaltım, bide pilav makarna olayını bayağı azalttım
ama sporun etkisi çok bence ben zaten spor yapmadan kilo veremiyorum yada 100-200 gr veriyorum oda beni tatmin etmiyor
bide sıkılaşıyorum işin açıkcası bunu önceki tecrübelerimden de biliyorum
bahsettiğim hareket dğünkü yarışma hareketiydi canım köprü kuruyor gibi yapıyorsun ya o hareket
menünde sporunda çok iyi ve geceyi gerçekten çok iyi atlatmışsın canım tebrikler
ay bu olaya bende çok kızıyorum özellikle eşime bizde geçen cuma arkadaşa gittik kızlarının doğum günüydü
yedik içtik sohbet
sonra bağlama çalıyor arkadaş türkü falan söylüyoruz
benim eşim habire nette bir türkü açıyor bak buda buda güzel
dedim ya biz netten her zaman dinleriz ama her zaman bir araya gelip canlı bağlam dinlemiyoruz kapa şunu
acayip gerildim o an
canım çok geçmiş olsun
öksürük en son geçiyor zaten ıhlamur falan bitki çaylarıyla boğazını yumuşat biraz
tuzlu su ile gargara da yapabilirsin
menünde sporunda güzel canım
canım dr bir görün bence ayda 2 kere olması düzensiz olması çokta normal değil bence
düğün stresi zor canım kolay gelsin
ama bu senin düğünün çok strese girip o güzel anları kaçırma derim
bide evlenince evin çok rahat olsa da
eşinin ailesi çok iyi olsa da baba evi gerçekten ayrı
canım bende bu olayı çok sık yapıyoedum bir ara bir gün yada 2 gün yiyordum sonra bütün hafta önceki kiloma dönmek için uğraşıyordum 2 gün yediğinde eski lilonu görmen 3-4 günü buluyoır buda kilo vermeni yavaşlatıyor ve motivasyonunu düşürüyor
sende farkındasın zaten bir öğün yada bir gün ödülle yetinmeye çalış
güle güle giy canım
düğüne kadar bol gelirmiş elbise :)
Teşekkürleeren son menüde dondurmaAkovser duymasin digerleri guzel canım
guzel olmus canım :)
sağol canim seninde mübarek olsun :)
günaydın canim valla bende hastayim ya
Güzel olmuş canım :)
tebrikler canım yine iyi dayanmışsın :)
güzel olmuş canım :)
15 gün sonra resim atar görürüz belki değilmiYa ben elbiseyi merak ettim nasıl birşey
3 haftadan bile fazla zamanın var canım, sporun dibine vurmalısın
Gördüm de cezasını tabloda vericem
Geçmiş olsun sana da canım..
Bugünkü menüm:
Sabah: rende havuç bol limonlu.
Öğle: 200 gram ızgara karides eşliğinde göbek salata
Akşam: buharda brokoli ve ızgara biftek
Arada kuru kayısı götürüyorum yalnız.
guzeller tam yazlık beyaz beyaz ınsallah ınersın.
güzel olmuş :) canım ama su ve spor yok
Cok teşekkür ederim
Şimdilik 90 squat yaptım. Ben sizden 1 saat geriyim. Su miktarını ve sporumu akşam yazacaktım. Sabahtan beri bir trafik cezası eksi, gözümde dev gibi arpacık oldu ve benek bir türlü uyumadı.
Cok teşekkür ederim. Şimdi de bugünün ev ödevinden 30 adet yaptım. Bebek uyudu, devam.anladim canim geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim. Şimdi de bugünün ev ödevinden 30 adet yaptım. Bebek uyudu, devam.
sizin için bir gün atarım fatimem15 gün sonra resim atar görürüz belki değilmiasya_01 :)
kızlar sağolun hepinizcanım çok sıkıldı karşı komşum merakla geldi sabah neydi kargo geldi dedi elbiseydi dedim görmek istedi gösterdim illa giy ha giy yok dedim olmuyor daha mahsus giymemek için Allah için dedi mecbur giydim.sezeryanla doğumum oldu ya benim alt karın tarafım var dikişlerim bile taze daha yani.tepki aynen böyle AAAAA ama kötü durdu üstünde düğünde giyemezsin bunu çok dar oldu bilmem ne dedim ki düğünde giymicem ben bunu haziran ayı gibi giymeyi planlıyorum çünkü o zamana fiziğim müsait olur hımmm yapıyor Allahım dedim varya evden ovmamak için zor tuttum kendimi manyakmıdır nedir yaa yüzyüze bakıyoruz bişey de diyemiyorum sana ne bana ne geldiğinden sana ne kıyafetimden ne tadımı bıraktı ne tuzumu
kızlar sağolun hepinizcanım çok sıkıldı karşı komşum merakla geldi sabah neydi kargo geldi dedi elbiseydi dedim görmek istedi gösterdim illa giy ha giy yok dedim olmuyor daha mahsus giymemek için Allah için dedi mecbur giydim.sezeryanla doğumum oldu ya benim alt karın tarafım var dikişlerim bile taze daha yani.tepki aynen böyle AAAAA ama kötü durdu üstünde düğünde giyemezsin bunu çok dar oldu bilmem ne dedim ki düğünde giymicem ben bunu haziran ayı gibi giymeyi planlıyorum çünkü o zamana fiziğim müsait olur hımmm yapıyor Allahım dedim varya evden ovmamak için zor tuttum kendimi manyakmıdır nedir yaa yüzyüze bakıyoruz bişey de diyemiyorum sana ne bana ne geldiğinden sana ne kıyafetimden ne tadımı bıraktı ne tuzumu
ne güzel az da olsa yapmissin canım ben hic yapamadim daha bebiş kaç aylik
Zaten sen böyle olacağını bilerek aldın değilmi, niye canını sıkıyorsun. Hazirana kalmadan giyersin inşallah bide öyle baksın bakalım, sanki çok önemlide onun beğenmesikızlar sağolun hepinizcanım çok sıkıldı karşı komşum merakla geldi sabah neydi kargo geldi dedi elbiseydi dedim görmek istedi gösterdim illa giy ha giy yok dedim olmuyor daha mahsus giymemek için Allah için dedi mecbur giydim.sezeryanla doğumum oldu ya benim alt karın tarafım var dikişlerim bile taze daha yani.tepki aynen böyle AAAAA ama kötü durdu üstünde düğünde giyemezsin bunu çok dar oldu bilmem ne dedim ki düğünde giymicem ben bunu haziran ayı gibi giymeyi planlıyorum çünkü o zamana fiziğim müsait olur hımmm yapıyor Allahım dedim varya evden ovmamak için zor tuttum kendimi manyakmıdır nedir yaa yüzyüze bakıyoruz bişey de diyemiyorum sana ne bana ne geldiğinden sana ne kıyafetimden ne tadımı bıraktı ne tuzumu
Rakibeciğim nasılsın, yarışta sonda olacağım gibi görünüyor. Ama sen vazgeçemdiğin pilavları yiyorsan 2. liğede terfi edebilirimboşver canım ya sıkma canini
Sende kilonu verip giydiginde onun gözüne sokarsın nasıl giyiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?