Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten sen böyle olacağını bilerek aldın değilmi, niye canını sıkıyorsun. Hazirana kalmadan giyersin inşallah bide öyle baksın bakalım, sanki çok önemlide onun beğenmesi
ya evet yani ben bide mutlu oldum başta içine sığabildim diye haset ya burnumdan getirdi

Hayır ona ne yahu? Hazirana daha var kaç ay. Sığacaksın o elbiseye, o kadınla da arkadaş olma gerçekten. Merhaba merhaba de geç.
karşımda oturuyor çat kapı geldi samimi de değilim zaten.ama yüzyüze bakıyoruz sonuçta diye bişey de diyemiyor insan ama varya ne tadım kaldı ne tuzum.ben daha doğum yapalı 5 ay olmadı karnım tabi olacak o surat ifadesi varya beni çıldırttı

Kuzum daha benim eşimin annesi benim evime giremedi. Bizim aile kuralımızdır; annemden, anneannemden öyle gördüm ben. Terbiyesizin terbiyesi verilir. Had bildirilir.
Dolum yaptın, Allah bağışlasın yavrunu.
Şunu unutma, haset diye bir şey var.
Senin kendin için yaptığın küçücük elbiseye haset edip moralini bozan sen ömrüne dahil olmasın. Yüzüne bak geç.

Bugünkü menüm:

Sabah: rende havuç bol limonlu.
Öğle: 200 gram ızgara karides eşliğinde göbek salata
Akşam: buharda brokoli ve ızgara biftek

Arada kuru kayısı götürüyorum yalnız.

Son 1 günn :))
Naptın canım, liste hazırlayabildin mi kendine ?

Kızlar ben de haftaya gömlek alacağım:)))
Eğer 57'lere inersem.

Sarışın kızdakini daha çok beğendim

Canım senden ricam ne zaman yazarsan yaz ama hepsini aynı anda yaz.. Kaydediyorum çünkü, böyle yarım yarım zor oluyor toparlamak :)
Hatta akşam fırsat bulamazsan ertesi gün de yazabilirsin..

Asyam sen şu komuşunu bir bize göndersene biz verelim ağzının payını
Terbiyesiz insan, hiç bozma moralini, aksine daha da hırslan..
Bu seni moralden düşürmek yerine daha da motive etmeli..

sizin için bir gün atarım fatimemama şöyle bir 8 kilo daha gtmeli

Bekliyoruz meraklaa

bende cok skıldım canm cumartesı calısmakdan eve gtmem 3 yemek mı yapım evımı temzlım napcagımı sasırıyrm bı hafta sonu bıyere gıdemıosun pazar gunu ole hemen gecıyor ınsallah bende cumartesı olmayan yer bulurum.

ayy canım ne takıyorsun kı densız işte böle patavatsızlar cok var. sana ornek bızım ısyerınde bı abla dugunum olcak sacını napcan aksesuar takcan mı dedım benm tarzım diil dogal sevıyorum ne dese befggenırsın sen nısandada guzel olmamısdın bu laf mı senle benm tarzım bır mı kıskanc ınsan bunlar cünkü kendı bızım gıbı olamadıgı ıcın ustumuze yurumeye calısıyor. gayette o elbıseyı dugunde gıyersın 25 gunde.

Yok canım, egzersizler günlük :)

Yarışma aslında onlar, kim daha çok yapacak diye diye fazladan spor yapmış oluyoruz :)

Ben zaten her iki gömleği de alacağım, gözüm doyamadı. Tek tek yazdım da arkadaş sordu. Ben akşam yazacağım hepsini. Bu arada Fransa bir saat geri siden. Aklınızda olsun.

terbiyesiz yaa, başkalarının hayatını merak eden tiplere sinir oluyorum. ona ne ya sana gelen kargodan kapıda dikizliyor demek ki aynı benim alt komşum ölüyorlar meraklarından. Allahım yaa, var ya asyacım o elbiseyi giyeceksin ve salına salına o apartmandan çıkacaksın o da ağzı açık sana bakacak sırf şunun için bile ben hırslanırdım. sakın sıkma canını boşver densiz insan çok sen yoluna devam et canım

Zaten sen böyle olacağını bilerek aldın değilmi, niye canını sıkıyorsun. Hazirana kalmadan giyersin inşallah bide öyle baksın bakalım, sanki çok önemlide onun beğenmesi

ya evet yani ben bide mutlu oldum başta içine sığabildim diye haset ya burnumdan getirdi
Çiçekcim doğru söylüyo canım sen zaten bunu biliyodun ve öyle aldın. Susmasaydın keşke hiç yoktan ben zaten bunu bilerek aldım ne olacağını biliyodum fikir sormadım deseydin sert bi sesle. Valla herkes haddini bilecek, benim nişanlım zayıf sevmiyo mesela tabi öyle aşırı kilo da değil. İncecik sevmiyo. Kilo verme deyip duruyo. Belki eşin öyle seviyo seni millete ne . Ki yeni doğum yapmışsın zaten onun psikolojisini doğum yapmayan bile bilir. Allahım ya gerçekten kadın kadının düşmanıdır diyolar çok doğru
İnşallah istediğini bulursun canım. Gerçekten cumartrsi zor.

Kızlar patronun ufak kızı var demiştim. Genelde bem ilgileniyorum annesinin işi varken. Elimde büyüdü desem yeridir. Onun peşinden fabrika içinde kaç defa tur attım hatta koşar gibi. Normalde bi gidiş 110 geliş 110 adım, onun peşinden ufak adımlarla ve koşar gibi daha fazla adımla gittik geldik 3 defa. Spor sayılır mı

Ay kaptancım ben neyde birinci oldum. Telefondan giriyorum kaçırdım

Mesajın sonu bana mı acaba ??

*** Hip Bridge Yarışma Sonucu ***

yagmuraydin - 350 adet
@Kyohei14 - 250 adet
@GizzD - 50 adet
semurcan - 100 adet
Colorayzn - 300 adet
Bluedreamer02 - 50 adet

Eheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…