fatimem menü paylaşmicam bugün ödül vericem kendime o kadar moralsizim ki canım burnumda resmen.düğünde abiye falan da giymicem öyle bişeyler giyer giderim.çok etkilendim bugün yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.öyle bir tatlı krizi tuttu kiSon 1 günn :))
Naptın canım, liste hazırlayabildin mi kendine ?
Sarışın kızdakini daha çok beğendim
Canım senden ricam ne zaman yazarsan yaz ama hepsini aynı anda yaz.. Kaydediyorum çünkü, böyle yarım yarım zor oluyor toparlamak :)
Hatta akşam fırsat bulamazsan ertesi gün de yazabilirsin..
Asyam sen şu komuşunu bir bize göndersene biz verelim ağzının payını
Terbiyesiz insan, hiç bozma moralini, aksine daha da hırslan..
Bu seni moralden düşürmek yerine daha da motive etmeli..
Bekliyoruz meraklaa
Sanmiyorum hic :)Mesajın süresi dolmasa verirdim de geçti artık
Bugün ilk 3-e girersen sana vereceğim
fatimem menü paylaşmicam bugün ödül vericem kendime o kadar moralsizim ki canım burnumda resmen.düğünde abiye falan da giymicem öyle bişeyler giyer giderim.çok etkilendim bugün yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.öyle bir tatlı krizi tuttu ki
Yapma Asyafatimem menü paylaşmicam bugün ödül vericem kendime o kadar moralsizim ki canım burnumda resmen.düğünde abiye falan da giymicem öyle bişeyler giyer giderim.çok etkilendim bugün yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.öyle bir tatlı krizi tuttu ki
çok canım sıkıldı fatimem yaaYapma ama canım ya, emeğine yazık, terbiyesizin biri için neden canını sıkıyorsun ki ?
Hadi kalk sporunu yap, bak rica ediyorum..
Sinirini kendinden değil spordan çıkar canım benim..
Ben sanırım bu günü tamamlarım spor için.
90 squat
110 ev ödevi
Su: yarım limonlu 2 lt.
Menü:
Sabah: yarım limonlu 1 havuç rendesi
Öğle: 200 gram fırın karides - çeyrek küçük icaberg
Akşam: 200 gram biftek -buharda brokoliDahlia_
çok canım sıkıldı fatimem yaabide ne dedi biliyormusun?karnın sanki 3 aylık hamile gibi çıktı dedi salaak yaa.çok etkilendim çokk
menümü veriyorum abarttım biraz tatlı yemedim ama daha
1. öğün
2 haş yum
zeytin oeynir sütlükahve salatalık
2. öğün
3 kaşık pilav
salata
tavuk
1 avuç kuru erik
1 elma
su 2,5
spor 500 side bend
hem zoruma gitti hem çok etkilendim.sinirimden nasıl ağladım.öyle milleti gözetliyor ökemiş ökemiş konuşması çıldırttı beni.Dengesiz kadın.
Yeni doğum yapmış birine diyor bir de..
Doğum yapınca herkes 3-5 güne dümdüz oluyor sankii..
Boş ver kuzum, takma hiç.. Nasıl bozmuş ya moralini..
Ona kızıp kendine kötülük yapma, ne zamandır güzel kilo veriyorsun, spor yapıyorsun, şimdi bir haddini bilmezin lafıyla emeğini hiç etme..
Geçen hafta 1.3 kilo verdin ya sen, az mı zannediyorsun bunu ?
Böyle devam ettiğini düşünsene, kısa zaman içersinde 70leri bile görmeyeceksin artık..
Ya ben nefret ederim, sana ne kadın! Ama ben sende hata buldum. Ne geldiyse geldi... her şeyi brief geçmemek gerek. Öellikle de hadsiz insanlara.
9 aylık.
kuru erik fazla olduGayet güzel canım, hiç tatlı yemeği düşünme..
Pişman olacaksın sonra..
Rakibeciğim nasılsın, yarışta sonda olacağım gibi görünüyor. Ama sen vazgeçemdiğin pilavları yiyorsan 2. liğede terfi edebilirim
hem zoruma gitti hem çok etkilendim.sinirimden nasıl ağladım.öyle milleti gözetliyor ökemiş ökemiş konuşması çıldırttı beni.
kuru erik fazla oldu
iyiyim canım :) bende sonuncu olurum heralde bu ara bi tuafim canım hic bisey istemiyor valla ne diyet ne başka bisey
Ben sanırım bu günü tamamlarım spor için.
90 squat
110 ev ödevi
Su: yarım limonlu 2 lt.
Menü:
Sabah: yarım limonlu 1 havuç rendesi
Öğle: 200 gram fırın karides - çeyrek küçük icaberg
Akşam: 200 gram biftek -buharda brokoliDahlia_
menümü veriyorum abarttım biraz tatlı yemedim ama daha
1. öğün
2 haş yum
zeytin oeynir sütlükahve salatalık
2. öğün
3 kaşık pilav
salata
tavuk
1 avuç kuru erik
1 elma
su 2,5
spor 500 side bend
Kıyamam, hastalıktan mı böyle oldun acaba..
Mesajın sonu bana mı acaba ??
Hahahah evet sanaydı kaptancım. Yok okadar yaptım ama ben daha fazla yapan olmuştur diye şaşırdım kendime şuanDün 350 köprü hareketi yapmamışmıydınnn ??
Bana yanlış yazdım deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?