Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fatimem menü paylaşmicam bugün ödül vericem kendime o kadar moralsizim ki canım burnumda resmen.düğünde abiye falan da giymicem öyle bişeyler giyer giderim.çok etkilendim bugün yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.öyle bir tatlı krizi tuttu ki

Yapma ama canım ya, emeğine yazık, terbiyesizin biri için neden canını sıkıyorsun ki ?
Hadi kalk sporunu yap, bak rica ediyorum..
Sinirini kendinden değil spordan çıkar canım benim..

Yapma Asya
Senin ödülün içinde kadın kadın olacağın o elbise!!!!

Yapma ama canım ya, emeğine yazık, terbiyesizin biri için neden canını sıkıyorsun ki ?
Hadi kalk sporunu yap, bak rica ediyorum..
Sinirini kendinden değil spordan çıkar canım benim..
çok canım sıkıldı fatimem yaabide ne dedi biliyormusun?karnın sanki 3 aylık hamile gibi çıktı dedi salaak yaa.çok etkilendim çokk

Bugünkü menü gayet güzel görünüyor, doyurucu yani :)

menümü veriyorum abarttım biraz tatlı yemedim ama daha

1. öğün
2 haş yum
zeytin oeynir sütlükahve salatalık

2. öğün
3 kaşık pilav
salata
tavuk
1 avuç kuru erik
1 elma

su 2,5
spor 500 side bend

çok canım sıkıldı fatimem yaabide ne dedi biliyormusun?karnın sanki 3 aylık hamile gibi çıktı dedi salaak yaa.çok etkilendim çokk

Dengesiz kadın.
Yeni doğum yapmış birine diyor bir de..
Doğum yapınca herkes 3-5 güne dümdüz oluyor sankii..
Boş ver kuzum, takma hiç.. Nasıl bozmuş ya moralini..
Ona kızıp kendine kötülük yapma, ne zamandır güzel kilo veriyorsun, spor yapıyorsun, şimdi bir haddini bilmezin lafıyla emeğini hiç etme..
Geçen hafta 1.3 kilo verdin ya sen, az mı zannediyorsun bunu ?
Böyle devam ettiğini düşünsene, kısa zaman içersinde 70leri bile görmeyeceksin artık..

hem zoruma gitti hem çok etkilendim.sinirimden nasıl ağladım.öyle milleti gözetliyor ökemiş ökemiş konuşması çıldırttı beni.

Rakibeciğim nasılsın, yarışta sonda olacağım gibi görünüyor. Ama sen vazgeçemdiğin pilavları yiyorsan 2. liğede terfi edebilirim

iyiyim canım :) bende sonuncu olurum heralde bu ara bi tuafim canım hic bisey istemiyor valla ne diyet ne başka bisey

hem zoruma gitti hem çok etkilendim.sinirimden nasıl ağladım.öyle milleti gözetliyor ökemiş ökemiş konuşması çıldırttı beni.

Sakin olll, başka şeyler düşünmeye çalış artık..

kuru erik fazla oldu

Tatlı yemenden iyidir canım..

Senin de böyle farkın olmasın mı şimdiki halinle ?
Olsun :) Bırakma kendini, moralini de yükseltmeye çalış..
İnsanlar konuşur, çoğu zaman da boş konuşur, ama kimsenin lafıyla senin kendini bırakmaya, hedefini unutmaya hakkın yok..

güzel olmuş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…