Cok teşekkür ederimmaşallah. Canım Rabbim uzun hayırlı omurler versin :)
valla canım hayattan sogudum resmen ya canım hic bisey istemiyo
fatimem menü paylaşmicam bugün ödül vericem kendime o kadar moralsizim ki canım burnumda resmen.düğünde abiye falan da giymicem öyle bişeyler giyer giderim.çok etkilendim bugün yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.öyle bir tatlı krizi tuttu ki
Sakın öyle bişey yapma, ne demek düğünde öyle bişeyler giyerim. Ben inadına o elbisye sığar onun kapısını çalarım. Yapma lütfen şuan vazgeçersen birden daha fazla kilo alırsın. Ki kadının derdi zaten senin moralini bozmak. Moralini yüksek tut de ki o beni kıskandığı için böyle söyledi. Bardağın dolu tarafını gör lütfen. Boş tarafı bırak o fesatta kalsınçok canım sıkıldı fatimem yaabide ne dedi biliyormusun?karnın sanki 3 aylık hamile gibi çıktı dedi salaak yaa.çok etkilendim çokk
Kız yaz geliyo ne demek diyet istemiyorum. Ay noluyo size kendinize gelin ya , havalar güzelleşiyo içinizin cıvıl cıvıl coşku dolu olması gerekirken bu donukluk nedirrvalla canım hayattan sogudum resmen ya canım hic bisey istemiyo
Kız yaz geliyo ne demek diyet istemiyorum. Ay noluyo size kendinize gelin ya , havalar güzelleşiyo içinizin cıvıl cıvıl coşku dolu olması gerekirken bu donukluk nedirr
fatimem menü paylaşmicam bugün ödül vericem kendime o kadar moralsizim ki canım burnumda resmen.düğünde abiye falan da giymicem öyle bişeyler giyer giderim.çok etkilendim bugün yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.öyle bir tatlı krizi tuttu ki
çok canım sıkıldı fatimem yaabide ne dedi biliyormusun?karnın sanki 3 aylık hamile gibi çıktı dedi salaak yaa.çok etkilendim çokk
hem zoruma gitti hem çok etkilendim.sinirimden nasıl ağladım.öyle milleti gözetliyor ökemiş ökemiş konuşması çıldırttı beni.
Senin canın niye sıkıldı, mevsim geçişi diye depresyona falanmı girmeyi düşünüyorsun :), yoksa canını sıkan başka bişey mi var canımiyiyim canım :) bende sonuncu olurum heralde bu ara bi tuafim canım hic bisey istemiyor valla ne diyet ne başka bisey
valla canım hayattan sogudum resmen ya canım hic bisey istemiyo
kuru eriği yediğime bile pişman oldum netten baktım da 100 kalori falanmış.değmez biliyorum ama o kadar tahrik edici konuştu ki kovmamak için zor tuttum fatimem yemin ederim.Sakin olll, başka şeyler düşünmeye çalış artık..
Tatlı yemenden iyidir canım..
Senin de böyle farkın olmasın mı şimdiki halinle ?
Olsun :) Bırakma kendini, moralini de yükseltmeye çalış..
İnsanlar konuşur, çoğu zaman da boş konuşur, ama kimsenin lafıyla senin kendini bırakmaya, hedefini unutmaya hakkın yok..
Eki Görüntüle 1974710 Eki Görüntüle 1974711 Eki Görüntüle 1974712
iyiki varsınızzasya_01
Hamile kaldığım zamanki halim. Şu an bu aynı kot, Doğumdan 9 ay geçmesine rağmen dizimde kalıyor. Lütfen ama lütfen kendini gör.
Kadın anatomisini baştan sona değiştiren bir süreçtesin. Ben sana hem öncemi hem de şimdi mi yolluyorum. Esas depresyon nasıl olur gör :)
Lütfen kendine güven, gruba sarıl ve ilerle Haziran'a.
Sen de iyi ki varsın.iyiki varsınızz
okuyormm başından beride tatlım bence olay ne biliyomusun insanlar senin kiloyu taktıgının farkındalar ve üzerine inat olsun diye geliyorlar var böyle cok tip insan.bırak konussunlar ne derlerse desinler arkadaslarında dedigi gibi sen onları işin sonucunda gör.simdi biliyorlar görüyorlar kilo verdigini hasetliklerinden söylüyolar senin hevesini kırıyolarki ye gene şiş diye.sence lüzüm varmı.bence yok.önce kendi düsüncelerini önemse senin ne söyledigin ne hissettigin önemli onların ne dedigi degil :)kına ve düğünde de ne giyicem bilmiyorum ama öncesi ve sonrası yapıcam sizinlede paylaşıcam resmimi.şu an yeni yeni kendime geliyorum
yok gülüm yanılıyosun geçen ki oturmamızda zayıflamışsın dedikleri ortamda bu da vardı bilmem farkında değilim diye cvp verdim.bugün de o söyledi söyledi de ben en son bu kıyafeti haziran ayı için aldım o zaman giyicem dedim.okuyormm başından beride tatlım bence olay ne biliyomusun insanlar senin kiloyu taktıgının farkındalar ve üzerine inat olsun diye geliyorlar var böyle cok tip insan.bırak konussunlar ne derlerse desinler arkadaslarında dedigi gibi sen onları işin sonucunda gör.simdi biliyorlar görüyorlar kilo verdigini hasetliklerinden söylüyolar senin hevesini kırıyolarki ye gene şiş diye.sence lüzüm varmı.bence yok.önce kendi düsüncelerini önemse senin ne söyledigin ne hissettigin önemli onların ne dedigi degil :)
Hee o kadin mi ozaman inadina zayifla dedikleri gibi cal.kapisini dugune giderken nasil olmusum seninde bi fikrini alayim dedim de
Anladim canim :) moral bozup mod dusuren insanlarin ellerine gecen kazanc ne oluyor hep merak etmisimdirinan bir süew yüzünü bile görmek istemiyorum
Anladim canim :) moral bozup mod dusuren insanlarin ellerine gecen kazanc ne oluyor hep merak etmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?