Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok canım sıkıldı fatimem yaabide ne dedi biliyormusun?karnın sanki 3 aylık hamile gibi çıktı dedi salaak yaa.çok etkilendim çokk
Sakın öyle bişey yapma, ne demek düğünde öyle bişeyler giyerim. Ben inadına o elbisye sığar onun kapısını çalarım. Yapma lütfen şuan vazgeçersen birden daha fazla kilo alırsın. Ki kadının derdi zaten senin moralini bozmak. Moralini yüksek tut de ki o beni kıskandığı için böyle söyledi. Bardağın dolu tarafını gör lütfen. Boş tarafı bırak o fesatta kalsın

çok canım sıkıldı fatimem yaabide ne dedi biliyormusun?karnın sanki 3 aylık hamile gibi çıktı dedi salaak yaa.çok etkilendim çokk

hem zoruma gitti hem çok etkilendim.sinirimden nasıl ağladım.öyle milleti gözetliyor ökemiş ökemiş konuşması çıldırttı beni.

İyide bu çok düşünceli komşular, akrabalar.. vs sen 10 kilo verdikten sonra çirkinleştinde diyecek, o zaman ne yapacaksın devam etmeyip bozacakmısın. Herkesin dediğini bu kadar kafana takıp kendini üzmene değermi. Düşüncelerini sadece bedenine ve oğluna ver. İnan hiç durmayacaklar sürekli konuşup bişeyler bulacaklar.

iyiyim canım :) bende sonuncu olurum heralde bu ara bi tuafim canım hic bisey istemiyor valla ne diyet ne başka bisey
Senin canın niye sıkıldı, mevsim geçişi diye depresyona falanmı girmeyi düşünüyorsun :), yoksa canını sıkan başka bişey mi var canım

akşam yemeğimi yemedim ama birazdan yiyeceğim menümü paylaşayım arkadaslar
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
1bardak su

kahvaltı:
2yaprak marul
4-5sap maydanoz
1.5dilim kepek ekmeği
1tk zeytinyağı
1haşlanmış yumurta
1+1/2kk peynir
2 çeri domates
şekersiz çay

öğle:
1sb yy süt

ara:
1sb yy süt
2adet mısır patlağı etiform

akşam:
6yk kereviz yemeği
3yk yoğurt

su:2.5lt
spor:
150DK+50M cezam vardı.
100adet duvar şınavı
100twist
100side bend
20dk yürüyüş

duvar şınavından daha yaparım sanırım.akşamda yeşilçay içmeyi düşünüyorum

yatarken:
yoğurt kürü

bide daha içmedim amA türk khvesiii varr tabikiiii

asya_01
Hamile kaldığım zamanki halim. Şu an bu aynı kot, Doğumdan 9 ay geçmesine rağmen dizimde kalıyor. Lütfen ama lütfen kendini gör.
Kadın anatomisini baştan sona değiştiren bir süreçtesin. Ben sana hem öncemi hem de şimdi mi yolluyorum. Esas depresyon nasıl olur gör :)
Lütfen kendine güven, gruba sarıl ve ilerle Haziran'a.

Eklentiler

• IMG_4766.webp
    7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4767.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 52
kuru eriği yediğime bile pişman oldum netten baktım da 100 kalori falanmış.değmez biliyorum ama o kadar tahrik edici konuştu ki kovmamak için zor tuttum fatimem yemin ederim.

iyiki varsınızz

kına ve düğünde de ne giyicem bilmiyorum ama öncesi ve sonrası yapıcam sizinlede paylaşıcam resmimi.şu an yeni yeni kendime geliyorum
okuyormm başından beride tatlım bence olay ne biliyomusun insanlar senin kiloyu taktıgının farkındalar ve üzerine inat olsun diye geliyorlar var böyle cok tip insan.bırak konussunlar ne derlerse desinler arkadaslarında dedigi gibi sen onları işin sonucunda gör.simdi biliyorlar görüyorlar kilo verdigini hasetliklerinden söylüyolar senin hevesini kırıyolarki ye gene şiş diye.sence lüzüm varmı.bence yok.önce kendi düsüncelerini önemse senin ne söyledigin ne hissettigin önemli onların ne dedigi degil :)

yok gülüm yanılıyosun geçen ki oturmamızda zayıflamışsın dedikleri ortamda bu da vardı bilmem farkında değilim diye cvp verdim.bugün de o söyledi söyledi de ben en son bu kıyafeti haziran ayı için aldım o zaman giyicem dedim.

Anladim canim :) moral bozup mod dusuren insanlarin ellerine gecen kazanc ne oluyor hep merak etmisimdir
hayatım boyunca böyle bir insan olmadım...cehaletin ta kendisi bu yaptıkları.Allah ıslah etsinbu arada yarın regaip kandili ben oruç tutucam Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…