Allh kabul etsin canimhayatım boyunca böyle bir insan olmadım...cehaletin ta kendisi bu yaptıkları.Allah ıslah etsin bu arada yarın regaip kandili ben oruç tutucam Allahın izniyle.
kızlar iyiki varsınızz yaa
Dahlia_ fatimem resim atıcam şimdi ama sonra silicem albume ekliyorum
ayarlardan onu çoktaaan yaptım fatimemSen de iyi ki varsın canım..
Değmez, hiç dinleme böyle konuşanları..
Şimdi geldim canım :)
Eklersen bizi izlemeye al, albüm ayarlarında da sadece izlediklerim görebilsini seç başka kimse görmeyek böylece :)
fatimem burdamısın?hardal sarı gömlekli bugün çektim diğerleri 87 kiloyken çektiğimSen de iyi ki varsın canım..
Değmez, hiç dinleme böyle konuşanları..
Şimdi geldim canım :)
Eklersen bizi izlemeye al, albüm ayarlarında da sadece izlediklerim görebilsini seç başka kimse görmeyek böylece :)
Evet canım iyi geldi yulaf bugün 1 kilo artık gitti inşallah yarına da kalanı gider de cumaya eksi görürüm..hadi inşallah canım hayırlı haberler ile gel.
canım düzen siz uyku ve yorgunluk çok etkiliyor yoksa menünde sana + yapacak bir şey yok. ben de kabızım 2 gündür fena yani üstelik kayısı hurma yiyorum da. akşam ben de yoğurt içine yulaf koymayı düşünüyorum sen de iyi yapmışsın düzelir hemen
kaptanım maşaAllah süper spor. akşam giremedim kusura bakma. gittiğimiz ev sahibesi telefonları kapıdaki dolaba koydu çıkana kadar bakmadık. evde bebek ve çocuklar vardı etkilenmesinler dedi. bir şey diyemedik haliyle.
hayırlı olsun kaç yıl bitti
cuma ya kadar o şişlik strese girme
Günaydın kaptanım senin de günün güzel geçsin.
Papillonumm benim kiziminda pisigi bol olur bizimde hicbir pisik kremi iyisi kotusu fayda etmedi tek geciren sey su niveanin yagli kremi yokmu lacivert kutuda o :) bi onuda dene istersen :)Bugün benim minik ateşlendi ya günde 3 kere kaka yapıyor o yüzden tekrar pisik oldu yıldım vallahi pisikten tam iyileşir gibi oluyor tekrar başa donuyoruz hep şu dislerdenbir tüp travazol bitirdim hala pisik çocuk fazla kullanmamak da gerek ama napayim başka krem fayda etmiyor.. kehribar kolyesi aldım yarın gelecek inşallah fayda eder kullanan var mı aranızda?
Aaaa gerçekten mi deniyim canım hangisi acaba bi bakayimPapillonumm benim kiziminda pisigi bol olur bizimde hicbir pisik kremi iyisi kotusu fayda etmedi tek geciren sey su niveanin yagli kremi yokmu lacivert kutuda o :) bi onuda dene istersen :)
Gecmiş olsun, kolye ile cocuk kakasının alakasını ben anlayamadım?Bugün benim minik ateşlendi ya günde 3 kere kaka yapıyor o yüzden tekrar pisik oldu yıldım vallahi pisikten tam iyileşir gibi oluyor tekrar başa donuyoruz hep şu dislerdenbir tüp travazol bitirdim hala pisik çocuk fazla kullanmamak da gerek ama napayim başka krem fayda etmiyor.. kehribar kolyesi aldım yarın gelecek inşallah fayda eder kullanan var mı aranızda?
En iyi pişik kremi sudokrem'dir. Tavsiye ederimBir de fito krem demişti bir arkadaş onu da deniycem bu kez nivea ile birlikte
Bu heryerde satilan lacivert teneke kutudaki nivea tatlim yagli kremi o nile cok iyi geliyor :)Aaaa gerçekten mi deniyim canım hangisi acaba bi bakayim
Onuda kullndim ben ise yaramiyo mesela :)En iyi pişik kremi sudokrem'dir. Tavsiye ederim
Evet canim buu
fatimem burdamısın?hardal sarı gömlekli bugün çektim diğerleri 87 kiloyken çektiğim
Bugün benim minik ateşlendi ya günde 3 kere kaka yapıyor o yüzden tekrar pisik oldu yıldım vallahi pisikten tam iyileşir gibi oluyor tekrar başa donuyoruz hep şu dislerdenbir tüp travazol bitirdim hala pisik çocuk fazla kullanmamak da gerek ama napayim başka krem fayda etmiyor.. kehribar kolyesi aldım yarın gelecek inşallah fayda eder kullanan var mı aranızda?
Kaç haftadır yüzü gülmedi yavrum habire bir şey çıkıyor geçen hafta aşı önceki hafta pisik bu hafta dis pisik.. o böyle olunca benim de moralim bozuluyor dikkat ediyorum yediklerime ama kilo veremiyorum iki haftadır.. takımı da kötü etkiliyorum böylebu hafta daa eksi olmazsam izine çıkayım kaptan verene kadar bekleyeyim en azından takımın derecesini dusurmem Dahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?