Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayarlardan onu çoktaaan yaptım fatimem

fatimem burdamısın?hardal sarı gömlekli bugün çektim diğerleri 87 kiloyken çektiğim

Evet canım iyi geldi yulaf bugün 1 kilo artık gitti inşallah yarına da kalanı gider de cumaya eksi görürüm..

Bugün benim minik ateşlendi ya günde 3 kere kaka yapıyor o yüzden tekrar pisik oldu yıldım vallahi pisikten tam iyileşir gibi oluyor tekrar başa donuyoruz hep şu dislerden bir tüp travazol bitirdim hala pisik çocuk fazla kullanmamak da gerek ama napayim başka krem fayda etmiyor.. kehribar kolyesi aldım yarın gelecek inşallah fayda eder kullanan var mı aranızda?

Kaç haftadır yüzü gülmedi yavrum habire bir şey çıkıyor geçen hafta aşı önceki hafta pisik bu hafta dis pisik.. o böyle olunca benim de moralim bozuluyor dikkat ediyorum yediklerime ama kilo veremiyorum iki haftadır.. takımı da kötü etkiliyorum böyle bu hafta daa eksi olmazsam izine çıkayım kaptan verene kadar bekleyeyim en azından takımın derecesini dusurmem Dahlia_

Papillonumm benim kiziminda pisigi bol olur bizimde hicbir pisik kremi iyisi kotusu fayda etmedi tek geciren sey su niveanin yagli kremi yokmu lacivert kutuda o :) bi onuda dene istersen :)

Gecmiş olsun, kolye ile cocuk kakasının alakasını ben anlayamadım?

fatimem burdamısın?hardal sarı gömlekli bugün çektim diğerleri 87 kiloyken çektiğim

Herşey bir tarafa öncelikle kilo verdiğini farketmedim diyen nasıl öyle birşey demiş anlamadım..
2 resim arasında gözle görülür bir fark var ya..
Hiç bir yerine bakmasa bile yüzünden belli..
Var ya sen boş ver ya kim ne diyorsa hasedinden diyor bence, hiç takma..
MaşaAllah bu arada çok güzelmişsin
Saç rengin de çok güzel olmuş, kendi saçın ne renk canım ?
Gözlere zaten diyecek bir şeyim yok

Çok geçmiş olsun canım ya
Nasıl istersen, izin yaramazsa 2 hafta sonra dönebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…