Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok geçmiş olsun
eyer emziriyorsan asitli şeyler pek yeme buna sebze ve meyvelerde dahil
örneğin domates örneğin portakal gibi
yağlı kremler iyidir nivea arko eskitip olan yeşil tüpteki bizim bir arkadaşın kızı çok kötüydü onunla iyileşti
bende genelde mustelanın pişik kremi var onu kullanıyordum
pişik önleyici değil pişik kremi
umarım biri işe yarar çok zor bir durum

diş içinde düş kaşıyıcıları buz dolabında bekletip verebilirsin bebeğin eline ayrıca
taze soğanda verebilirsin kemirsin diye ama mutlaka yamında ol çok yumuşayınca al elinde boğazına kaçmasın
tabi bunlar tavsiye

yulaf bayağı işe yaramış desene çok iyi moralini bozma
cumaya eksiye düşersin umarım

Kızlar aranıza yeni katılmıştım ama iznimi istiyorum çünkü kendimi tutamayıp iki gündür ne bulduysam mideme indirdim sizin takımı boşuna meşgul etmiyeyim takımın vaşarısınıda düşürmeyeyim boşuna

Ben Doğumdan önce 34 bedendim o sebeple.
34 beden mi ben en son 42 bedene düştüm sonra bi saldım kendimi 46 ya çıktım tekrar 38/40 görsem zil takıp oynarım evde

Bugünkü menüm:

Sabah: rende havuç bol limonlu.
Öğle: 200 gram ızgara karides eşliğinde göbek salata
Akşam: buharda brokoli ve ızgara biftek

Arada kuru kayısı götürüyorum yalnız.

Afiyet olsun canım çok güzel menü sporda yapmıştım sanırım :))

Kızlar ben de haftaya gömlek alacağım:)))
Eğer 57'lere inersem.

Beni de heveslendirdiniz ya bende mi kendime elbise alsam. :))) arada kardeşimin elbiselerini deneyeyim hem kendi kendime hırslanırım bir de bakmışım ki içine sığmışım :))) ahh nerde o günler

Dengesiz kadın ya boşver sen ne takıyorsun onu sen kendini bilmiyor musun zaten o elbiseyi küçük beden aldın daha çok hırslanıp içine girebilmek için. Bırakma kendini, moralini de yükseltmeye çalış canım. İnsanlar hep konuşur, çoğu zaman da boş konuşur işte. Başkalarının lafıyla kendini bırakma bir hedefin var düğüne kadar o kiloları vereceksin o elbiseye de gireceksin. Bak bakayım sonra o komşunun sesi çıkıyor mu

menümü veriyorum abarttım biraz tatlı yemedim ama daha

1. öğün
2 haş yum
zeytin oeynir sütlükahve salatalık

2. öğün
3 kaşık pilav
salata
tavuk
1 avuç kuru erik
1 elma

su 2,5
spor 500 side bend

Canım ne güzel menü spor da yapmışsın sakın bırakayım deme emeklerin boşa çıkmasın

Canım menün güzel yürüyüşte yapmışsın :)

menüm

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvalti; 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, 10 çiğ badem, yeşillik, 3 hurma

ara; Türk kahvesi ve 1 küçük muz (70 gr) 1 tk tarçın ekledim

öğlen; 2 köfte, marul salata ve 1 kutu ayran

ara; 3 limon lifli bisküvi ve çay

aksam; 2 kepçe çorba, salata, 1 çb kefir

ara; 3 yk yogurda zencefil zerdecalli tarçın

spor; 3 mil leslie ve Dahlia_ 100 duvar şinav.. 2 sene önce sağ bilegim zedelenmisti çok zorlayamiyorum ağrıyor çünkü bu kadar yapabildim

alıntılari sabah yapacam....hedefeyedi kilo diye bi arkadas vardı ayrıldı mi ?

Bugün yediklerim

Sabah 1 dilim tb ekmeği
Domates
Zeytin
Peynir
1 tk pekmez
1 bardak kayısı çayı

Öğlen
3 dilim pizza malesef arkadaşımın işyerine ziyarete gitmiştim illa pizza sipariş etti neyse geldi 2 büyük boy pizza bir dilim yemesem ayıp olur dedim. 1 dilim yedikten sonra da 2 tanesi peşinden geldi .

Akşam
Patatesli patlıcan yemeği 1/2 tabak
Yoğurt

1 bardak kayısı çayı

Su 2 lt bitecek
Spor 10000 adım +
50 yarım mekik
50 tam mekik
100 ip atlama
50 squat
50 köprü h.
100 makas h.
100 side bent
600 duvar şınavı Dahlia_ bugünki ödevimiz

Canım sana daha öncede demiştim eğer gerçekten bir faydasını görmek istiyorsan her gün düzenli menülerini yaz spor yap sürekli yarışmalar düzenliyoruz ve burda arkadaşların menülerine bir göz at yorum yap bir bak bakalım bizler nasıl zayıflıyoruz bir çoğumuz arada kaçamaklar yapıyoruz bizde insanız canımız çekebiliyor ama burda birbirimize ceza verdiğimiz için insan daha çok kendine hakim olabiliyor. Kaptanımız bizler için farklı şeyler yapmaya çalışıyor gruplar oluşturuyor ölçüler aldırıyor her gün farklı ödev buluyor. Niye tabiki bizi daha çok hırslandırmak için. Tek başına bir yola girmek zor, ama burda hepimiz aynı durumdayız ve hepimizin hedefleri var o yüzden birbirimize destek oluyoruz. Sende aramıza katıl sohbet et her gün düzenli bir şekilde uğra buraya hemen pes etme derim. İki gün yedin napalım geride kaldı artık ileriye bakma zamanı. Daha deneme sürecindeydin zaten asıl listeye alınmadın o yüzden hemen toparla kendini

Afiyet olsun canım güzel menü ve spor :))) su göremedim ama ??

Canım sen bilirsin..
Ama henüz listede değilsin yani takımı etkilemiyorsun ama yine de ayrılmak istiyorum dersen saygı duyarım..

Nasıl yazıyorsam artık dil çıkararak cevaplaman yeterli oluyorr
Tamam o zaman 550 side bend ve 75 yarım mekik var bugün
Şınavı da unutma..
Simdilik emojilerle anlasiyoruz yakinda mesaj yazmadanda birbirimizi anliycaz akovserim inaniyorum ben
Tamamdir canim:)

Lutfen konfetili odulu M Mitsuomi arkadastan alip bana verirmisiniiizz kaptaniiimm
Aaaaaa ne munasebet caniiiiim hak etmisim almisim

Mesajın süresi dolmasa verirdim de geçti artık
Bugün ilk 3-e girersen sana vereceğim
saka yapiyosun degil mi saka bukiiiiiz beninle dalga mi geciyosun konfetili emojiyi benden alip baskasina vermek nedirhala taniyamiyo musun beniiiidaha kavgacı emoji kalmadi yoksa kullanirdim emin ol

Yaaaa ama cok kotüsünuz asya_01 abla bende seni gormek istiyodum yaa densiz komsun icin arkadaslar diyecegini demis zaten bana yazacak bisi kalmamis:)

Tamam toparlıycam kendimi çok haklısın vazgeçmiycem ve sohbetlere katılmaya çalışıcam teşekkür ederim

Dikkat et canım, kötü olmasın sonra..
Cumadan beri girmemiş foruma, inşaAllah bir sorun yoktur..

Cezan var da verecek ceza bırakmamışsın canım :))
O dilim artı olarak dönmez umarım sana..

11'inci akşam yemeğim.

Afiyet olsun canım, çok güzel görünüyor :)

Tamam cam açıp bakışırız artık

Hiç kavga etmeyin yeni emojilerle yapıcam bu sefer listeyi, tabi zaman bulursam

Ama olmaz ki, sen de 2 çift bir şey söyleseydin kadına
Bizim sinirimiz geçmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…