Kaç haftadır yüzü gülmedi yavrum habire bir şey çıkıyor geçen hafta aşı önceki hafta pisik bu hafta dis pisik.. o böyle olunca benim de moralim bozuluyor dikkat ediyorum yediklerime ama kilo veremiyorum iki haftadır.. takımı da kötü etkiliyorum böylebu hafta daa eksi olmazsam izine çıkayım kaptan verene kadar bekleyeyim en azından takımın derecesini dusurmem Dahlia_
34 beden miBen Doğumdan önce 34 bedendim o sebeple.
Bugünkü menüm:
Sabah: rende havuç bol limonlu.
Öğle: 200 gram ızgara karides eşliğinde göbek salata
Akşam: buharda brokoli ve ızgara biftek
Arada kuru kayısı götürüyorum yalnız.
Kızlar ben de haftaya gömlek alacağım:)))
Eğer 57'lere inersem.
kızlar sağolun hepinizcanım çok sıkıldı karşı komşum merakla geldi sabah neydi kargo geldi dedi elbiseydi dedim görmek istedi gösterdim illa giy ha giy yok dedim olmuyor daha mahsus giymemek için Allah için dedi mecbur giydim.sezeryanla doğumum oldu ya benim alt karın tarafım var dikişlerim bile taze daha yani.tepki aynen böyle AAAAA ama kötü durdu üstünde düğünde giyemezsin bunu çok dar oldu bilmem ne dedim ki düğünde giymicem ben bunu haziran ayı gibi giymeyi planlıyorum çünkü o zamana fiziğim müsait olur hımmm yapıyor Allahım dedim varya evden ovmamak için zor tuttum kendimi manyakmıdır nedir yaa yüzyüze bakıyoruz bişey de diyemiyorum sana ne bana ne geldiğinden sana ne kıyafetimden ne tadımı bıraktı ne tuzumu
menümü veriyorum abarttım biraz tatlı yemedim ama daha
1. öğün
2 haş yum
zeytin oeynir sütlükahve salatalık
2. öğün
3 kaşık pilav
salata
tavuk
1 avuç kuru erik
1 elma
su 2,5
spor 500 side bend
İyi akşamlar kızlar Bugünkü menüm
Sabah
Tarcinli sütlü yulaf ezmesi
Yumurta
Öğle
Haşlanmış sebze ve biraz tavuk
Yoğurt
Ara 1 elma
Akşam
Sütlü tarçınlı yulaf ezmesi
1 kivi
Su 3 lt
Spor 5000 adım
Dahlia_
34 beden miben en son 42 bedene düştüm sonra bi saldım kendimi 46 ya çıktım tekrar 38/40 görsem zil takıp oynarım evde
Afiyet olsun canım çok güzel menü sporda yapmıştım sanırım :))
Kızlar aranıza yeni katılmıştım ama iznimi istiyorum çünkü kendimi tutamayıp iki gündür ne bulduysam mideme indirdim sizin takımı boşuna meşgul etmiyeyim takımın vaşarısınıda düşürmeyeyim boşuna
menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, 10 çiğ badem, yeşillik, 3 hurma
ara; Türk kahvesi ve 1 küçük muz (70 gr) 1 tk tarçın ekledim
öğlen; 2 köfte, marul salata ve 1 kutu ayran
ara; 3 limon lifli bisküvi ve çay
aksam; 2 kepçe çorba, salata, 1 çb kefir
ara; 3 yk yogurda zencefil zerdecalli tarçın
spor; 3 mil leslie veDahlia_ 100 duvar şinav.. 2 sene önce sağ bilegim zedelenmisti çok zorlayamiyorum ağrıyor çünkü bu kadar yapabildim
alıntılari sabah yapacam....hedefeyedi kilo diye bi arkadas vardı ayrıldı mi ?
oncem ve sonram diye paylasim yaptim, oradan mukayeseyi gorebilirsin :)
47 kiloydum ben.
tesekkur ederim menu yorumun icin :)
Doğumda aldım, daha da veremedim.Ay incecikmişsin kız :)))) inşallah aynı kiloya kadar düşersin doğumdan sonra mı aldın kiloları ?
Kızlar aranıza yeni katılmıştım ama iznimi istiyorum çünkü kendimi tutamayıp iki gündür ne bulduysam mideme indirdim sizin takımı boşuna meşgul etmiyeyim takımın vaşarısınıda düşürmeyeyim boşuna
Simdilik emojilerle anlasiyoruzNasıl yazıyorsam artık dil çıkararak cevaplaman yeterli oluyorr
Tamam o zaman 550 side bend ve 75 yarım mekik var bugün
Şınavı da unutma..
Aaaaaa ne munasebet caniiiiim hak etmisim almisim
Mesajın süresi dolmasa verirdim de geçti artık
Bugün ilk 3-e girersen sana vereceğim
Yaaaa ama cok kotüsünuzHerşey bir tarafa öncelikle kilo verdiğini farketmedim diyen nasıl öyle birşey demiş anlamadım..
2 resim arasında gözle görülür bir fark var ya..
Hiç bir yerine bakmasa bile yüzünden belli..
Var ya sen boş ver ya kim ne diyorsa hasedinden diyor bence, hiç takma..
MaşaAllah bu arada çok güzelmişsin
Saç rengin de çok güzel olmuş, kendi saçın ne renk canım ?
Gözlere zaten diyecek bir şeyim yok
Kaptanim toplamda 200 duvar sinavi yaptim ekstradan da sporuma 100DK eklemiş bulunmaktayim :)Dahlia_ kizimla beraber yaptik son turu duvar sinavinin :) minnos eller duvara dayanmis yanagini degdirip cekiyo o da yapiyo sozde :)
Tamam toparlıycam kendimi çok haklısın vazgeçmiycem ve sohbetlere katılmaya çalışıcam teşekkür ederimCanım sana daha öncede demiştim eğer gerçekten bir faydasını görmek istiyorsan her gün düzenli menülerini yaz spor yap sürekli yarışmalar düzenliyoruz ve burda arkadaşların menülerine bir göz at yorum yap bir bak bakalım bizler nasıl zayıflıyoruz bir çoğumuz arada kaçamaklar yapıyoruz bizde insanız canımız çekebiliyor ama burda birbirimize ceza verdiğimiz için insan daha çok kendine hakim olabiliyor. Kaptanımız bizler için farklı şeyler yapmaya çalışıyor gruplar oluşturuyor ölçüler aldırıyor her gün farklı ödev buluyor. Niye tabiki bizi daha çok hırslandırmak için. Tek başına bir yola girmek zor, ama burda hepimiz aynı durumdayız ve hepimizin hedefleri var o yüzden birbirimize destek oluyoruz. Sende aramıza katıl sohbet et her gün düzenli bir şekilde uğra buraya hemen pes etme derim. İki gün yedin napalım geride kaldı artık ileriye bakma zamanı. Daha deneme sürecindeydin zaten asıl listeye alınmadın o yüzden hemen toparla kendini
Eğer etkilemiyorsam kalmak istiyorum birkez daha denemek istiyorumCanım sen bilirsin..
Ama henüz listede değilsin yani takımı etkilemiyorsun ama yine de ayrılmak istiyorum dersen saygı duyarım..
menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 kk keçi peyniri, 1 yumurta, 10 çiğ badem, yeşillik, 3 hurma
ara; Türk kahvesi ve 1 küçük muz (70 gr) 1 tk tarçın ekledim
öğlen; 2 köfte, marul salata ve 1 kutu ayran
ara; 3 limon lifli bisküvi ve çay
aksam; 2 kepçe çorba, salata, 1 çb kefir
ara; 3 yk yogurda zencefil zerdecalli tarçın
spor; 3 mil leslie veDahlia_ 100 duvar şinav.. 2 sene önce sağ bilegim zedelenmisti çok zorlayamiyorum ağrıyor çünkü bu kadar yapabildim
alıntılari sabah yapacam....hedefeyedi kilo diye bi arkadas vardı ayrıldı mi ?
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim tb ekmeği
Domates
Zeytin
Peynir
1 tk pekmez
1 bardak kayısı çayı
Öğlen
3 dilim pizzamalesef arkadaşımın işyerine ziyarete gitmiştim illa pizza sipariş etti neyse geldi 2 büyük boy pizza bir dilim yemesem ayıp olur dedim. 1 dilim yedikten sonra da 2 tanesi peşinden geldi .
Akşam
Patatesli patlıcan yemeği 1/2 tabak
Yoğurt
1 bardak kayısı çayı
Su 2 lt bitecek
Spor 10000 adım +
50 yarım mekik
50 tam mekik
100 ip atlama
50 squat
50 köprü h.
100 makas h.
100 side bent
600 duvar şınavıDahlia_ bugünki ödevimiz
11'inci akşam yemeğim.
Simdilik emojilerle anlasiyoruzyakinda mesaj yazmadanda birbirimizi anliycaz akovserim inaniyorum ben
Tamamdir canim:)
Aaaaaa ne munasebet caniiiiim hak etmisim almisim
saka yapiyosun degil mi saka bu kiiiiiz beninle dalga mi geciyosun konfetili emojiyi benden alip baskasina vermek nedir hala taniyamiyo musun beniiii daha kavgacı emoji kalmadi yoksa kullanirdim emin ol
Yaaaa ama cok kotüsünuzasya_01 abla bende seni gormek istiyodum yaa densiz komsun icin arkadaslar diyecegini demis zaten bana yazacak bisi kalmamis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?