İyi akşamlar kızlaar
Menüm
Sabah
Müsli
Süt
Öğle
Haşlama tavuk
1 köfte
Salata
2 kaşık bulgur
Ara
1 çilekli bar
Akşam
Bezelye
Yoğurt
2 kaşık pilav
6.000 adım-1 litre su-50 squat
Eğer etkilemiyorsam kalmak istiyorum birkez daha denemek istiyorum
TamamEtkilemiyorsun canım..
Toparla kendine..
TamamEtkilemiyorsun canım..
Toparla kendine..
Hayirli aksamlarDahlia_ 300 duvar şinavi
Aa bi konfetiyi benden mi sakiniyosunnSimdilik emojilerle anlasiyoruzyakinda mesaj yazmadanda birbirimizi anliycaz akovserim inaniyorum ben
Tamamdir canim:)
Aaaaaa ne munasebet caniiiiim hak etmisim almisim
saka yapiyosun degil mi saka bu kiiiiiz beninle dalga mi geciyosun konfetili emojiyi benden alip baskasina vermek nedir hala taniyamiyo musun beniiii daha kavgacı emoji kalmadi yoksa kullanirdim emin ol
Yaaaa ama cok kotüsünuzasya_01 abla bende seni gormek istiyodum yaa densiz komsun icin arkadaslar diyecegini demis zaten bana yazacak bisi kalmamis:)
Evet agizda emzikkNe tatlı görünüyordur o şimdi yaparken
Ee giremiyorummu simdiyagmuraydin canım, inşaAllah bu hafta listedesin :) Ama eksiyle gelmen şartıyla :)
@glmscs @GizzD canlar, sizin de kilo vermeniz iyi ama takımda katılımınızı artırmanız gerek..
Bunun için söz verirseniz bu hafta siz de listeye girebiliyorsunuz..
Colorayzn Ah klorlum, artıyla gelmesen bu hafta sen de listedeydin ama geçen hafta işler bozuldu biraz :)
Cuma gunu aksam 18e kadar kilo bildirimi canım. Liste olayida su ilk iki hafta senin deneme suren.bu iki hafta icinde istikrar saglarsan.ozaman takima dahil oluyosunliste olayi ne? bu arada kiloyu yarin sabah mi yaziyoruz?
ahahah out of service oldumCuma gunu aksam 18e kadar kilo bildirimi canım. Liste olayida su ilk iki hafta senin deneme suren.bu iki hafta icinde istikrar saglarsan.ozaman takima dahil oluyosun
87 deyken yüzümü de çekmişimHerşey bir tarafa öncelikle kilo verdiğini farketmedim diyen nasıl öyle birşey demiş anlamadım..
2 resim arasında gözle görülür bir fark var ya..
Hiç bir yerine bakmasa bile yüzünden belli..
Var ya sen boş ver ya kim ne diyorsa hasedinden diyor bence, hiç takma..
MaşaAllah bu arada çok güzelmişsin
Saç rengin de çok güzel olmuş, kendi saçın ne renk canım ?
Gözlere zaten diyecek bir şeyim yok
şu an izliyorum seni görebilirsin gülümSimdilik emojilerle anlasiyoruzyakinda mesaj yazmadanda birbirimizi anliycaz akovserim inaniyorum ben
Tamamdir canim:)
Aaaaaa ne munasebet caniiiiim hak etmisim almisim
saka yapiyosun degil mi saka bu kiiiiiz beninle dalga mi geciyosun konfetili emojiyi benden alip baskasina vermek nedir hala taniyamiyo musun beniiii daha kavgacı emoji kalmadi yoksa kullanirdim emin ol
Yaaaa ama cok kotüsünuzasya_01 abla bende seni gormek istiyodum yaa densiz komsun icin arkadaslar diyecegini demis zaten bana yazacak bisi kalmamis:)
Walla bak gercek diyorum bakisarak anlasirizTamam cam açıp bakışırız artık
Hiç kavga etmeyin yeni emojilerle yapıcam bu sefer listeyi, tabi zaman bulursam
Ama olmaz ki, sen de 2 çift bir şey söyleseydin kadına
Bizim sinirimiz geçmedi daha
Ne bileyimAa bi konfetiyi benden mi sakiniyosunn
Evet agizda emzikk
Ee giremiyorummu simdiama bu hafta eksiyle gelicem bugun olculdum oglen 87.7 ciktim :/
Aa tamam ablaşu an izliyorum seni görebilirsin gülüm
HahahaWalla bak gercek diyorum bakisarak anlasiriz
tamam o zamann
Tamam 2 cift laf edeyim asya abla kadina deseydin ki cok cahilsin keske ölsen :Syani cahile ne cevap verilirki
Ne bileyimayda yilda bi konfetim olmus
Aa tamam abla
Aaa ablam sen girmeyince sildim yarın eklerim eşim söyleniyor diye uzun birakamiyorumasya_01 abla ya bende seni izledim ama yinede fotolar gorunmuyor foto yok diyor:/
Ha tamam anladim canim:)yarin bakarim o zaman ins.:)Aaa ablam sen girmeyince sildim yarın eklerim eşim söyleniyor diye uzun birakamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?