Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım valla yemek yiyemiyorum ama iğneler ve ilaçlar nasıl etki yapar bilmiyorum.hiç tartılmadım fırsatım olmadı pek.

anladım tatlım umarım sonuc güzel cıkar bende su 3 kiloyu üzerimden bi atsaydım cok ii olucaktı..
Sen bol bol su iç kekik maydanoz falan demle cok güzel antiseptik etki yapıyorlar ..

selam kızlarrr opuyorumnanaktan işlerim çok yogundu ancak gelebildim..

burdaki abla tezgaha çamaşır suyu dökmüş arkadaşında benimde üstlerimizi alıverdi alalı bozlu geziyoruz ikimizde kaydirigubbakcemile3 nasılda denk geldik aynı anda anlamadım.benim gömleğimde az varda onun ne etek kalmış nede bluzu.çokta güzelmiş.sinir küpü oldu akannehir

29.09.2010 da yediklerim

sabah lor peynirli tost kepek ekmeği ile
ara elma
öğlen mercimek çorba ve köfte(patates vardı almadım zemuszemus)
ara 2 galeta
akşam az kabak yemeği ve azda türlü
ara meyve

sabah akşam 5 i 1 yerde içiyorum onu yazmıyorum artık.bide dün alışverişe gittim yemeği 20,30 da yedik akannehir inşallah bişi olmaz

Bol bol gezin , bol bol uyuyun , bol bol eşinizle sohbet edin ... bebek olunca diklemesine dalıyor olayların içine ...

herkes öyle söylüyor tecrübe bu işte.o yüzden tadını çıkartacağım son 1 yıl falan benimde bayanssulusmile

yakaladım seni delikafadulden ama haklısın canım diyet yaptıgını bilmeyenle olunca bide ev sahibi olunca yemesen olmazmış inşallah yarın kadar erir gider.merakla pazartesiyi bekliyorum.mutluluktan uça uça gelirsin insallah olumunekankayizsmile

Dün annem ve kardeşim söz konusunda onay verdiler.Kardeşim sevdiğimle tanışmak istedi.
Yani önümde 1,5 ayım var.Daha sıkı asılmam lazım kanımca.

canım çok sevindim..ohhh rahatlamıştır kafan biraz kaydirigubbakcemile5 hakkında hayrlısı,en güzeli olsun opuyorumnanaktan

İki öğünde et olması iyi olmuş cnm arada protein günü yapmak lazım.

Çok sevindim canım benim hayırlısı.

Bu hafta sende baya kilo vercen gibi. dünki menün gayet güzelmiş

Selam millet ancak fırsat buldum :)) Umarım herkesin keyfi yerindedir ... Bu sabah tartıldım çok şükür 1 gr artı çıkmadı , dünden beri yine asılıyorum diyetime :)) bugünün mönüsü hala belli değil ama şıu an ara olarak filtre kahve içiyorum şekersiz tabisi :))) Öğleni ve akşamı bilmiyorum :)
Zevcan kaçamak demişsin ama gayet güzel dengelemişsin günü :))
Nilay tekrar geçmiş olsun bence sen yarın ekside çıkarsın ilaçlar kilo aldırmaz kanımca :)
Pericim son bir sene demişsin çok güldüm :) Kazaya kurban gitme sakın :)

Mönüm belli oldu hemen yazayım ;
30.09.2010
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği - 1 dilim peynir- 3 dilim domates -3 dilim salatalık - 1 lokma simit ( valla bir lokma ) - 3 zeytin
Ara : şekersiz filtre kahve
Öğlen : etli pazı dolması ( 4 adet küçük ) -3 yk yoğurt ( birde erişteli yeşil mercimek var ama yemicem )
Ara : meyve ( olacak )
Akşam : Çorba - Yoğurt ( olacak )

tünaydınlar kızlarrr

bugünkü menüm
sabah kepek ekmeğine tost
ara 1 galete
öğle peynirli zeytinli salata
ara 1 armut
akşam çorba yoğurt

ÖZGEE
cim ben bugün sabah tartıldım. 50.4 :) onca şişliğe ve bi iki zorunlu kaçamağa rağmen 500 gr gitmiş şaşırmakla birlikte mutlandım kaydirigubbakcemile3 sanırım akşam yemeğinden sora hiçbişi yememek etkili oldu bunda..

PERİİcim inş cnm :))

:roflol: :roflol: :roflol: yaseminnn cok yaşa emi nasıl güldürdün beniii
afiyet olsun sekercimmm...

tebrikler lethemcimm...
menün cok güzel olmus canımmm...
haftasonu içinde şans diliyorum canım hakkında hayırlısı olsun.. olumunekankayizsmile

kızlar az önce nette bulduğum bişiyi yaptım yas boy kilo oranına göre günlük nekadra kalori alman gerektiğini hesaplıyorsunn 852 cıktı sizce cok düşük değilmi..
ozamn benim 700 kalorilik diyet uygulamam gerekiyo..ama ben montide gün geliyo 2000 kalorilik seyler yiyorumm

sonra başka sitede daha yaptım ordada 2193 kaloriye ihtiyacınız var diooo kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bu hafta sende baya kilo vercen gibi. dünki menün gayet güzelmiş

canım sağolasın opuyorumnanaktanyediğim bu.yazdıklarım dışında bişi olsa kaçamak yapsam inan yazarım ama yok ve benim bi yerde yanlışım var fakat bulamadım.bugun burdaki abla sen kilomu verdin dedi.bayramda aldıgım pantolon bollaştı.en son düğünümde aldığım kalkçadan ispanyol bi pantolonum vardı.olmuyordu onu denedim.çok rahat oldu.gelgelim kilodan giden bişi yok.anlamadım ben bu işten :sm_confused:

Pericim son bir sene demişsin çok güldüm :) Kazaya kurban gitme sakın :)

olmaz yönünde tahminim..kaydirigubbakcemile3 ilacımı hiç unutmadan düzenli alıyorum ama Allah bilir tabi..gelirsede başımızın üstünde yeri var :CüvCüv:

852 kalori çok az. 2193 te çok. kafam karıştı.

beden olarak inceliyosundur canım kilo olarak gitmesede. etler sıkışıyodur belki.

Lethem tebrik ederim canım seni ..
Pericim belki yağlar kasa dönüşüyordur olabilir ...
Zevcan bence de 800 az 2200 fazla ikisinin arası olmalı bence :)

bende aynı fikirdeyimmm sizlerleee....

bu arda ben cok merak ediyorum harın sonuncu hangimiz olucaz acaba...ilk cezası da ne olucakk :uhm:

kızlar bişey sorcam yaw zevcan en çokta senden cevap bekliyorum
bana metabolizma hızlandırıcı bişey lazım ya
ne yapayım 2 günlük detoks yapmıştım hiç fayda etmedi bana
çok yemediğim halde aynı kalıyorum
oturduğum için sürekli metabolizmam yavaşladı

hah işte tamda benimde sıkıntım..2 haftadır tık yok kiloda..az yiyorum ama olmuyor :gitme: ece ben 5 i 1 yerde içmeye başladım ama kızlar günde 2 defa içmem konusunda ve kabızlık yaptığı konuusunda uyardılar kaydirigubbakcemile5 deneme sürecindeyim eğer banada dokunursa bırakacağım..

ayy ben kullandım onu bütün düzenimi bozdu 6 -7 ay önce kullandım o zamana kadar düzenli olan wc gümledi resmen
1 ay kadar kullandım bırakalı kaç ay oldu ama düzene girmedi hala
form çayı falan içiyodum en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…