canım valla yemek yiyemiyorum ama iğneler ve ilaçlar nasıl etki yapar bilmiyorum.hiç tartılmadım fırsatım olmadı pek.
Bol bol gezin , bol bol uyuyun , bol bol eşinizle sohbet edin ... bebek olunca diklemesine dalıyor olayların içine ...
PERİmm :)) pilav 2 kaşık aldım ama çatalın ucuyla bi kere anca almışımdır. hep aklımda siz vardınız:)) ama rus salatası 2 kaşık aldımm mayonezi azıcıktı amaa :kedi: tuhaf oluyo napimm ilk defa arkadaşlar yemeğe gelio onlara koy doldur tabakları, kendin yeme diyet yaptığımı da bilmiyo kimse mafoldumben
uyurum wallaa günde 8 saaat uyumamışsam ertesi günü affetmemmm sırnaşık şey
Dün annem ve kardeşim söz konusunda onay verdiler.Kardeşim sevdiğimle tanışmak istedi.
Yani önümde 1,5 ayım var.Daha sıkı asılmam lazım kanımca.
Günaydınlarrr...
29.09.2010 menüm
Sabah 2 Dilim kepek ekmeğine labne.
Öğlen Izgara köfte. Ayran. 1 dilim ekmek
Ara 1 çay bardağı kadar beyaz leblebi ve soda.
Akşam. Yarım porsiyon yağsız kavurma. (6-7 kuşbaşı oluyor ortalama) Yanında çay içtim.
(iki ögünde de et oldu. annem son anda karar vermiş bu yemeği yapmaya)
Yatmadan öncede bir bardak süt.
Günaydın hanımler ben geldim...
Yemek yeme alıikanlığım şu ara düzensiz.
Hiç kaçamak yapmadım hatta yemek fazla yiyemiyorum.
Şu iğneler ve ilaçlar bir bitsin.
Haftaya yepyeni bir başlangıç yapıcam...
Dün annem ve kardeşim söz konusunda onay verdiler.Kardeşim sevdiğimle tanışmak istedi.
Yani önümde 1,5 ayım var.Daha sıkı asılmam lazım kanımca.
selam kızlarrr opuyorumnanaktan işlerim çok yogundu ancak gelebildim..
burdaki abla tezgaha çamaşır suyu dökmüş arkadaşında benimde üstlerimizi alıverdi alalı bozlu geziyoruz ikimizde kaydirigubbakcemile3 nasılda denk geldik aynı anda anlamadım.benim gömleğimde az varda onun ne etek kalmış nede bluzu.çokta güzelmiş.sinir küpü oldu akannehir
29.09.2010 da yediklerim
sabah lor peynirli tost kepek ekmeği ile
ara elma
öğlen mercimek çorba ve köfte(patates vardı almadım zemuszemus)
ara 2 galeta
akşam az kabak yemeği ve azda türlü
ara meyve
sabah akşam 5 i 1 yerde içiyorum onu yazmıyorum artık.bide dün alışverişe gittim yemeği 20,30 da yedik akannehir inşallah bişi olmaz
herkes öyle söylüyortecrübe bu işte.o yüzden tadını çıkartacağım son 1 yıl falan benimde bayanssulusmile
yakaladım seni delikafadulden ama haklısın canım diyet yaptıgını bilmeyenle olunca bide ev sahibi olunca yemesen olmazmış inşallah yarın kadar erir gider.merakla pazartesiyi bekliyorum.mutluluktan uça uça gelirsin insallah olumunekankayizsmile
canım çok sevindim..ohhh rahatlamıştır kafan biraz kaydirigubbakcemile5 hakkında hayrlısı,en güzeli olsun opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: yaseminnn cok yaşa emi nasıl güldürdün beniiiMönüm belli oldu hemen yazayım ;
30.09.2010
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği - 1 dilim peynir- 3 dilim domates -3 dilim salatalık - 1 lokma simit ( valla bir lokma ) - 3 zeytin
Ara : şekersiz filtre kahve
Öğlen : etli pazı dolması ( 4 adet küçük ) -3 yk yoğurt ( birde erişteli yeşil mercimek var ama yemicem )
Ara : meyve ( olacak )
Akşam : Çorba - Yoğurt ( olacak )
tünaydınlar kızlarrr
bugünkü menüm
sabah kepek ekmeğine tost
ara 1 galete
öğle peynirli zeytinli salata
ara 1 armut
akşam çorba yoğurt
ÖZGEEcim ben bugün sabah tartıldım. 50.4 :) onca şişliğe ve bi iki zorunlu kaçamağa rağmen 500 gr gitmiş şaşırmakla birlikte mutlandım kaydirigubbakcemile3 sanırım akşam yemeğinden sora hiçbişi yememek etkili oldu bunda..
PERİİcim inş cnm :))
Bu hafta sende baya kilo vercen gibi. dünki menün gayet güzelmiş
Pericim son bir sene demişsin çok güldüm :) Kazaya kurban gitme sakın :)
kızlar az önce nette bulduğum bişiyi yaptım yas boy kilo oranına göre günlük nekadra kalori alman gerektiğini hesaplıyorsunn 852 cıktı sizce cok düşük değilmi..
ozamn benim 700 kalorilik diyet uygulamam gerekiyo..ama ben montide gün geliyo 2000 kalorilik seyler yiyorumm
sonra başka sitede daha yaptım ordada 2193 kaloriye ihtiyacınız var diooo kafamçokkarıştı
canım sağolasın opuyorumnanaktanyediğim bu.yazdıklarım dışında bişi olsa kaçamak yapsam inan yazarım ama yok ve benim bi yerde yanlışım var fakat bulamadım.bugun burdaki abla sen kilomu verdin dedi.bayramda aldıgım pantolon bollaştı.en son düğünümde aldığım kalkçadan ispanyol bi pantolonum vardı.olmuyordu onu denedim.çok rahat oldu.gelgelim kilodan giden bişi yok.anlamadım ben bu işten :sm_confused:
olmaz yönünde tahminim..kaydirigubbakcemile3 ilacımı hiç unutmadan düzenli alıyorum ama Allah bilir tabi..gelirsede başımızın üstünde yeri var :CüvCüv:
.
beden olarak inceliyosundur canım kilo olarak gitmesede. etler sıkışıyodur belki.
Pericim belki yağlar kasa dönüşüyordur olabilir ...
kızlar bişey sorcam yaw zevcan en çokta senden cevap bekliyorum
bana metabolizma hızlandırıcı bişey lazım ya
ne yapayım 2 günlük detoks yapmıştım hiç fayda etmedi bana
çok yemediğim halde aynı kalıyorum
oturduğum için sürekli metabolizmam yavaşladı
bende aynı fikirdeyimmm sizlerleee....
bu arda ben cok merak ediyorum harın sonuncu hangimiz olucaz acaba...ilk cezası da ne olucakk :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?