Mönüm belli oldu hemen yazayım ;
30.09.2010
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği - 1 dilim peynir- 3 dilim domates -3 dilim salatalık - 1 lokma simit ( valla bir lokma ) - 3 zeytin
Ara : şekersiz filtre kahve
Öğlen : etli pazı dolması ( 4 adet küçük ) -3 yk yoğurt ( birde erişteli yeşil mercimek var ama yemicem )
Ara : meyve ( olacak )
Akşam : Çorba - Yoğurt ( olacak )
tünaydınlar kızlarrr
bugünkü menüm
sabah kepek ekmeğine tost
ara 1 galete
öğle peynirli zeytinli salata
ara 1 armut
akşam çorba yoğurt
ÖZGEEcim ben bugün sabah tartıldım. 50.4 :) onca şişliğe ve bi iki zorunlu kaçamağa rağmen 500 gr gitmiş şaşırmakla birlikte mutlandım kaydirigubbakcemile3 sanırım akşam yemeğinden sora hiçbişi yememek etkili oldu bunda..
PERİİcim inş cnm :))
kızlar az önce nette bulduğum bişiyi yaptım yas boy kilo oranına göre günlük nekadra kalori alman gerektiğini hesaplıyorsunn 852 cıktı sizce cok düşük değilmi..
ozamn benim 700 kalorilik diyet uygulamam gerekiyo..ama ben montide gün geliyo 2000 kalorilik seyler yiyorumm
sonra başka sitede daha yaptım ordada 2193 kaloriye ihtiyacınız var diooo kafamçokkarıştı
kızlar bişey sorcam yaw zevcan en çokta senden cevap bekliyorum
bana metabolizma hızlandırıcı bişey lazım ya
ne yapayım 2 günlük detoks yapmıştım hiç fayda etmedi bana
çok yemediğim halde aynı kalıyorum
oturduğum için sürekli metabolizmam yavaşladı
merhabalar.acayip yorgunum moralim bozuk menümü yazıp çıkıcam.biras uyumak istiyorum
30\09\2010
sabah 6 kaşık kornflakes bi bardak süt bir armut
ara bi ayran
öğlen tavuk ızgara salata
ara bi armut
akşam brokoli(haşlama) yoğurt
ara yeşil çay
ben akşamları yeşil çay içiyorum hem metabolizma için hemde tuvalet ihtiyacı için ii oluyo
prensenperi teşekkür ederim canım.
bugün densizin biri deli etti beni.2 senedir evliyiz ve çocuğumuz yok. kilo vermeye çalışma sebebimde o zaten. 2. tüp bebek denemesi için...yeni evlenen arkadaşlardan biri hamileymiş.başka bi arkadaş sen niye çocuk yapmıyosun,çocuğun olunca sana anane dicek, madem doğurmucaktın neden evlendin falan....o kadar kötü hissettimki.yani benim kötü hissetmeme sebep o laflar değildi.neden insanlar karşısındakini kırmaktan hiç çekinmez.?öyle bi tavırla söylediki,bak ben senin canını nasıl kolay yakıyorum der gibi...neye uğradığımı şaşırdım,çok sarsıldım. ama şimdi iim.konuşamasak bile burda paylaşabilmek çok güzel. burda olmaktan çok mutluyum
günaydııın millet. ilk kilo bildirimimi yapem.okuldan geldikten sonraya kalırsa geç olur. 96,4 kiloyum.geçtiğimiz cumayı cidden hatırlamıyorum çünkü o zaman takımda değildim özellikle cuma kaç kiloyum tartılayım dememiştimgamyoncuiremsu
günadın kızlar.sabah o kadar çok ağladım ki gözlerim şiş geldim işe.geçen hafta pazar regl olduktan sonra tartıldım 75.4 çıktım ama bugun 75.7 yim.ben cumaya daha çok veririm diye düşünürken 300 gr da almışım üstüne.nasıl oluyor anlamıyorum ya.bu kadar emek ediyorum.ağlarken bırakıyorum dedim pes ettim.sonra sofraya oturdum yine kepek ekmeğimle lor peynirimle kahvaltı ettim..ama çooookkk üzgünümm çookkk:çok üzgünüm: 2 aydır deliler gibi mücadele ediyorum daha 3 kiloyu bulamadımm nasıl bir iş bu ya kötükedihüso
Günaydınlar. Hafta sonu ve hafta içi kaçamaklarımdan nasibimi alıp kilo aldım bu hafta.
İki gün asılmam aldıklarımın hepsini vermeye yetmedi. 62.7 kiloyum. 200 gr almışım.
Pazartesi günü tartıldığımda 63.5 gelmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?