Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslına bakarsan bende nette onu arastırıyordum hem sağlıklı olucak hem metabolizma hızlandırıcak bişi bana da lazım ondan altın çilekte takılı kaldım kullanan cok kişi varmıs bi arkadasım normal meyvesini almıs tadıda fena değilmiş ama iice bakıyorum işte kapsüllerinide yapmıslar ..

bende kullandım5i biyerde benide cok köü yaptı ben artık form cayıyla birlikte demliyorum soğutup içine limon sıkıp içiyorum ödem için wc sorunu onu içtiğimda hala devam ediyor tabi mateden dolayı oluyor...

hmm altın çilek pahalı değil mi yaw bizim burda bulabilir miyim acaba :uhm:
bende araştırdım netten ama içime sinen bişey bulamadım

Ben altın çilek yedim 1 ay yemeklerden yarım saat önce ama pek faydasını görmedim , onun yerine ara öğün kuru meyve yesek daha faydalı bir de dünya para :)Aman aman bağırsaklarım çalışmadı iştahımda kesilmedi , bende elma krom denemeyi düşünüyorum elime para geçince :))

hmm altın çilek pahalı değil mi yaw bizim burda bulabilir miyim acaba :uhm:
bende araştırdım netten ama içime sinen bişey bulamadım

sabah yemekten önce 2 aksam 1 seklinde yiyin dio ve 1 kilosu yaklasık 1 bucuk ay falan gidiyo ... off suan için aklıma bişi gelmiyo caylar falan bos hepsi metabolizmayı bozuyo bide bunu denemek gerek kk danda kimse kullanmamıs heralde böyle bi konu göremedim..

alah allah yaw ben gidiyom şimdi de gelince bi araştırayım
sonra da bulduklarımız üzerine tartışırız

elma krom pek bi işe yaramıyo ve onların faydasının yanında zararıda oluyor ben burdaki doktora ve eczacıya sordum ikiside alma dediler eczacının esi kullanmıs ama troit hastası olduğundan oda pek kullanamamıs 2-3 kilo vermiş hatta doktor ölmek istiyorsan iç dedi tersledi...
ondanda ümidimi kestim öyle..

Kızlar daha öncede bunu yazmışımdır tekrar yazayım. Ben 2 3 diyetisyene gitmiştim bazı nedenlerden.
Vesselam hepsinin genel olarak söylediği şuydu metebolizmayla ilgili.

Bir sobayı düşünün ateşi sönmeye yakın odun attıkça daha çok yanar.
Vücudumuzda soba gibidir. 2 Saatte 3 saatte midemize bişiler göndermemi lazım.
Yavaşlamasın durmasın diye. sürekli bişileri yakmaya çabalasın.
Ama kalorisi düşük şeler gerekiyor bunun için. özellikle de meyve.
Ve genelde doktorların bana verdiği liste 3 ana 3 ara ögündü bu bazen 7 ögün oluyor du.
Az az ve sık beslenmek en sağlıklısı.

Montide herşey güzel ama ara olmaması kötü sadece sanırım.

montide sadece sabah öğle arası ara öğün yok aslıcım..

yasemin altın çileği nasıl kullandın..kapsülünümü kendisinimi..
bende almak istiyorum 100 gr kadar meyvesini alayımda da bi deneyeyim diyorum 100 gr yaklasık 1 hafta yeter heralde...

Malzemeler:

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane

Yapılışı domates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğince suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman 1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur..

pazar ve pazarteside bu corbayı uygulucammm metabolizma hızlandırıyormus kabagı hiç sevmem ama zayıflamak için bunuda denicem...

ozaman yanlış kalmış aklımda.
nekadar az ara yaparsak okadar iyi gibi kalmış. :uhm:

merhabalar.acayip yorgunum moralim bozuk menümü yazıp çıkıcam.biras uyumak istiyorum

30\09\2010

sabah 6 kaşık kornflakes bi bardak süt bir armut

ara bi ayran

öğlen tavuk ızgara salata

ara bi armut

akşam brokoli(haşlama) yoğurt

ara yeşil çay

ben akşamları yeşil çay içiyorum hem metabolizma için hemde tuvalet ihtiyacı için ii oluyo

ben kuru meyvesini yedim , günde 8 tane yeniyordu , sabah ve akşam yemeklerden önce yarım saat falan önce yedim...
Ben bu çorbayı hafta sonu yapıcam tarif için sağol ...

afiyet olsun tatlımm.. ii dinlenmeler...

ben kuru meyvesini yedim , günde 8 tane yeniyordu , sabah ve akşam yemeklerden önce yarım saat falan önce yedim...
Ben bu çorbayı hafta sonu yapıcam tarif için sağol ...

çankırıda bulamam ama ankaradan alırım artık bende bi denicem zaten benim bağısıklık sistemimde zayıf onada etkisi olur belki..
çorba detoks corbası gibi ender saracın tarifiymiş bende denicem..inş işe yarar..

ozaman yanlış kalmış aklımda.
nekadar az ara yaparsak okadar iyi gibi kalmış. :uhm:

ben ara yapmıyorum cünkü acıkmıyorum montide ana öğünlerde doyduğun için zaten düzenli beslenme sekline görede 3-4 saatte bir yemek yeniyor ara gerektirmiyor bu sekilde beslenince ondan demişizdir ara olmasın düzenli beslenilsin falan olmustur ondan öyle hatırlıyorsundur yoksa öğlen ile aksam yemeği arasında 6- 7 saat bulunan tabiki ara yapıyor..

Ben şu saate kadar çok şükür listemin dışına çıkmadım , ara olarak yazdığım meyvede elma oldu ... Ben akşam yemeğimi ancak 8 de yiyebiliyorum o yüzden arasız dayanamam :)) Ama sabah ara şart değil bana ... Zaten normal kahvaltı yapmaya başladığımdan beri ara ihtiyacı hissetmiyorum , nesfit yerken daha çok acıkıyordum :))Akşam da gidince eğer kabak bulursam zevcanın yaptığı çorbayı içicem :) Birde bir dönem denediğim bir çay var dı :
2 yeşil elma
2 limon
3-4 tane karanfil
zencefil
tarçın
ve su kaynatıp içiyordum buda işe yarıyordu :)) belki onuda yapabilirim ama hafta sonu ancak ...

ooffff iyice korktum yaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile topiğinde memnun kalan çok neden orayada yazmamışlar bunları akannehir

.

Ve genelde doktorların bana verdiği liste 3 ana 3 ara ögündü bu bazen 7 ögün oluyor du.
Az az ve sık beslenmek en sağlıklısı.
.

benim yaptığımda tamda bu

Malzemeler:

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane

COLOR]

içindekiler tam benlik.hepsine bayılırım.siz bi deneyin sonucu yazın ona göre.artık herşeyi denemekten bıktım akannehir

merhabalar.acayip yorgunum moralim bozuk menümü yazıp çıkıcam.biras uyumak istiyorum

ben akşamları yeşil çay içiyorum hem metabolizma için hemde tuvalet ihtiyacı için ii oluyo

tatlım canın neden sıkkın?burda herşeyi bizimle paylaşabilrisin aile gibiyiz olumunekankayizsmile bende sabah aç karna yeşil çay içiyordum.düzenli wc yede çıkartıyordu ama artık etki etmiyor.bagısıklıkmı kazandı ne?

Birde bir dönem denediğim bir çay var dı :
2 yeşil elma
2 limon
3-4 tane karanfil
zencefil
tarçın
ve su kaynatıp içiyordum buda işe yarıyordu :)) belki onuda yapabilirim ama hafta sonu ancak ...

bunu denemiştim 2 yıl önce bende işe yaramadı :sinifsinif: suyun miktarı 3lt idi onuda ekleyeyim yapmak isteyen olursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…